Tékozló Homár

Életveszélyes búgócsiga a Regio Játéknál

2012.09.07. 13:19 | jackyll | 525 komment

Nóra nem érti, miért várja meg a Regio Játék, amíg valamelyik gyerek kiszúrja a szemét az azonnal széteső búgócsiga darabjaival. Ők első körben még visszavitték a selejtet, de amikor a következő is szétesett, hagyták az egészet.

Édesapámék a REGIO játéknagykerben (M3-asnál) vették meg kérésemre, kislányom 1 éves szülinapjára a világító, zenélő búgócsigát. Annak idején nagyobbik lányom is egy ilyet kapott ajándékba, és nagyon örült neki, gondoltam jó ajándéka lesz a legkisebbnek is. Elérkezett a szülinap, nagy volt az öröm, - bár a csiga nagysága az évek alatt összement, majd kétszer ekkora volt a 8 évvel ezelőtti búgócsigánk - , na de ez nem is akkora nagy gond. Ami az igazi probléma, hogy kb. a harmadik tekerésnél a kislányom kezében maradt a csiga "rúd"-ja, ami ezáltal életveszélyes a gyerek számára.

Ennek fele sem tréfa, férjem visszavitte a játékot - persze Szentendréről, benzinpénzt úgysem fizetik - és kicseréltette azt. Rutinosan leellenőrizte ott helyben, kinyitotta a dobozt és kipróbálta a játékot, rendben találta, majd hazajött. Itthon kislányomnak odaadtuk az új játékot, majd a kb. harmadik húzásnál a rúd ismét a kezében maradt.
 
Ekkor felhívtam a REGIO-t. Elmondtam a problémámat, és kérdeztem, hogy mit lehet tenni? Mert harmadszorra már nem igen van kedvünk visszamenni, és újra egy pocsék minőségű búgócsigát venni. Ráadásul ez életveszélyes, kötelességük lenne levenni a polcokról ezeket a játékokat. Ekkor a férfi kioktató stílusban közölte, hogy márpedig csak ez a lehetőség van. Menjünk vissza és ott kicserélik. Vagy, adnak egy utalványt, amit levásárolhatunk majd náluk. Ez van és kész! És egyébként is, majd ha három reklamáció érkezik be, majd akkor leveszik a polcról a maradékot is.
 
Ja addig nyugodtan szúrja meg magát bármelyik kisgyerek. 1500 Ft-os SELEJT búgócsiga + háromszori benzinpénz oda-vissza, az időnkről, energiánkról már nem is beszélve! Szerencsére a mi esetünkben nem történt baleset, a gyerek nem szúrta ki a szemét a rúddal.
 
Miért nincs arra lehetőség, hogy interneten kiválasszam az új játékot és ők azt elküldjék nekem ingyen postán? Vagy miért nem ajánlanak fel valami apróságot a kellemetlenségekért? Hát persze, ezt is a birka magyarral lehet megtenni a birka Magyarországon. Ismét autóba, ismét benzinpénz, ismét - egy másik - selejt vásárlása....
 
Ez Magyaroszág 2012-ben. Csak gratulálni tudok!
 
Üdvözlettel,
Nóra

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.09.10. 09:38:11

@batgirl: A kémia ma már csodákra képes. Igyál egy kávét!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.10. 09:40:11

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: gyanítom, hogy nemosztnemszoroz asse.

@vénszivar: egésségedre :D node krumpligombóc tésztába töltöttél túrót? úgy még nem próbáltam :D

CID 2012.09.10. 09:41:01

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

Na ne szívassatok már, hogy egy kis csokitól kínok kínja között patkol el a blöki :-o

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.09.10. 09:43:18

joreggelt bentlakok...

@batgirl: szoke denever???
max gozmozdonyszoke,mint kolompar ejaculata szamanta...
:))))))

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.09.10. 09:47:13

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: Más sem értette a kifejezést, neki válaszolták a digitális világ legmegbízhatóbb,legobjektívebb, legpártatlanabb és legszakmaibb enciklopédiájában:
gyak kerdesek. hu/kultura-es-kozosseg__nyelvek__1945416-mit-jelent-vagy-mi-az-hogy-zfyan

Jól látod, a kultúra kifejezés egy linkben van a gyik-kel ;-) Sőt, még trükközni is kell,hogy a GYIK felmenjen kommentbe, mert"Üzenetedben olyan kifejezést vagy linket használtál, ami tiltott. Fogalmazd át és küldd el újra!"

@hagyma: Ezt én is többször hallottam fejlettebb országból. Itthon semmi baja nem lett tőle a kutyának. Ettek azok bevonó masszától fekete csokin át kockacukorig mindent. még egyiknek sem lett tőle baja. Kutyatáptól már lett beteg.

vénszivar 2012.09.10. 09:48:39

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Jól van ! Már ébren vagy, csak próba volt.
Nagyon finom volt a szilvás gombóc, ó ó ó...............

Manyecska 2012.09.10. 09:49:29

@CID: kicsitől nem!!! de képzeld el egy kb 5-6 kg-os kutyának mi a kicsi.. :(
www.haziallat.hu/kutya/taplalkozas/a-kutyanak-mereg-lehet-a-csoki-/1855/
enyém bolondul érte:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.10. 09:50:51

@CID: van teneked guglid? na akkor ottan nézelőggyél. a csokoládé a kutya számára mérgező. tarcsál inkább aranyhalat, azt nehezebb elbaszni.

vénszivar 2012.09.10. 09:51:41

@CID: az a barom, már annyi "észt" osztott, hogy attól már egy falkányi kutya megdöglött.......:) egy a baj, hogy ő még nem rohadt meg ! :)))

helianthus 2012.09.10. 09:52:29

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: figyelj kedves, hétvégén hiába kiabálod bele a nevem a végtelen virtuális térbe. De azért jól esett, hogy mindennap megemlékeztél rólam. Én is gondoltam rád vasárnap, almás lepény evés közben, hogy vajon nem ábrándulsz-e ki amiatt belőlem, hogy nem mignonozok.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.09.10. 09:56:58

@vénszivar: Mondd, mi az akadálya annak, hogy a Dunába lődd magad? Csak kérdezem...

vénszivar 2012.09.10. 09:58:58

@helianthus: Mond meg neki, hogy te a szabad idődbe nem kommenikálsz.......

A "munka" időd, AZ MÁS ! Akkor van időd bőven.........

vénszivar 2012.09.10. 10:18:03

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: akkor azt vágjam a pofádba, de már se proletár se utcakő.

nagyapád, apád meg golyót használt a Duna parton........?!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.09.10. 10:30:32

@vénszivar: Enyémek ugyan nem, nem lettek ők kommunisták! Proletár (=bérrabszolga) szerintem bőven van arra, inkább kisgazdából van kevés, meg független iparosból, művészből. Utcakő is van, én legalábbis láttam a sétálóutcákon. De inkább most hagylak, mert úgy látom, hogy éhes és mérges vagy. Mi a helyzet a Kossuth téren? Nagyon éhesek vagytok már?

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.09.10. 11:02:36

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Hát, de a mi kutyáinknak nem lett tőle bajuk, ellentétben a guglival. meg madárinfluenzába sem haltunk bele, és ufók sem raboltak el.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.09.10. 11:08:25

@Manyecska:
Szerencsére ugyanaz a cikk, ami felhívja a csokoládé életveszélyes voltára a figyelmet, hirdetésgyanúsan megemlékezik a rejtélyes összetevőkben bővelkedő fölöttébb egészséges jutalom-falatkákról, kutyacsokokról.

Mondjuk, az sem normi, aki föletet egy tábla csokit a kutyával. :-(

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.10. 11:17:34

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: nézd, nekem se lenne különösebb bajom egy tálka kutyaeledel elfogyasztása után :D

egy félfalat tejcsokoládé fogyasztása után nyilván nem foga a kutya görcsökben elpusztulni, ehhez nagyobb mennyiség kell. de egy tábla főzőcsoki egy kisebb testű kutyának már határeset is lehet.

a kutyának semmi szüksége se csokira, se külön jutalomfalatra, se egy falatka túrósbuktára, ezt csak a hülye gazdáik gondolják így. ha jutalmazni, (nevelni) akarom éppen, akkor kap a saját rendes szárazkajájából. úgy örül neki, mint majom a tartálynak :)

aztán meg sírnak, hogy a kutya olyan szépen kéri a kaját, megesik a szíve szegényen. öhöm. kunyeráló kutya az asztal alatt szindróma, ehhh.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.09.10. 11:23:45

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Nekem sem lett különösebb bajom egy tálka kutyaeledel elfogyasztása után. bár Anyucit kiverte a víz, amikor rájött, hogy letaposva a kölyköket begyűrtem a tápot.

No, azért egy tábla csokit nemhogy a kutyinak de a gazdinak sem kéne beverni.

Száraz tápot nem eszi meg (attól lett beteg, pedig volt vize. A doki szerint valami méreg lehetett a gabonafélében.)

Asztal alatt a tacskók szerettek kunyerálni. Mióta a környékünkön mérgezték a kutyákat, csak a táljukból fogadhatnak el ételt.

Jutalom? Anyuci figyelme!

Manyecska 2012.09.10. 11:24:03

A kutya ragadozó:)..de a legyet is bekapja /hiába, én kutyám/ alkalomadtán. más tészta az enyém inkább napokig nem eszik mint hogy a száraz kaját megegye /megkóstoltam, télleg xar/ tehát ő tudja hogy ő ragadozó...:D:D de a csokiért, a tejért, a natúr joghurtért tombol néha:)

helianthus 2012.09.10. 11:25:36

@vénszivar: te következtetést vontál le infótöredékekből. Amit kijavíthatnék, de minek? Igazad van.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.10. 11:37:07

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: mondjuk nehéz olyan tápot találni, ami jó is, meg szereti is a kutya, meg nem is túl drága, ez tuti. de hogy @Manyecska: inkább éhen dögöljön, minthogy megegye, na azt nem hiszem el :D nyilván ha közbe csokit kap meg eztazt, akkor nem fog hozzányúlni.

aki meg a kutyákat mérgezi az utcán, azt simán bevágnám a börtönbe három hónapra.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.09.10. 11:44:40

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: "@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Nekem sem lett különösebb bajom egy tálka kutyaeledel elfogyasztása után. bár Anyucit kiverte a víz, amikor rájött, hogy letaposva a kölyköket begyűrtem a tápot."

Áááá nagyon jó! Írjtok még kutyatápos sztorikat!!!!

vénszivar 2012.09.10. 11:52:20

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Gyorsan hárítasz s "játszod a hülyét".
A Duna parton a náci, nyilas fajtád lődözött, azért ajánlottad azt, ez nálatok családi szokás ! Az ülés 13h kor kezd. Most fogok rakott krumplit ebédelni s iszok rá bőven.:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.10. 12:01:33

@atpijkamo: :D nekem nincs sztorim, sajnos, illetve egy másmilyen van, de azt majd privátban megkapod :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.09.10. 12:05:05

@vénszivar: Szalonzsidófajta- e vagy, hogy ilyeneket írsz, vagy megélhetési? Az én családomban - lásd, milyen különbözőek vagyunk - sem nyilas, sem kommunista, sem kurva nem volt eddig. Ha lenne egy kis gerinced, azt a rakott krumplit a Kossuth téren ennéd, Ferenc sógorod szeme láttára...

vénszivar 2012.09.10. 12:14:42

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: akkor ti, te egy se-se fosadék vagytok !
Egy nagy 0-a ! Azért a kurvátlanságra, ne fogadj ! Baromi messze a Kossuth tér, mit erőlteted azt a vonalat, ja, hogy közel hozzá a Duna part, lődözni akar a náci véred. Egy sógorom van az meg Hunor.

No unom a redvás szar pofád, léptem....:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.10. 12:16:33

@atpijkamo: melyik emailcímed a jó? amelyikben a hármas van, vagy amelyikben nincs? kettőt dob ki a rencer nekem.

Manyecska 2012.09.10. 12:32:18

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: nam kap csokit kedves:) mert sz..rá megy a foga Senki nem eszik csokit itthon /másban hiszünk:P/ utoljára tán két hónapja vettem:)

CID 2012.09.10. 12:32:53

@Manyecska:

Na végre, valaki linkel is nem csak linkeskedik.
Megnyugodtam, leginkább fehér csokit szoktam enni, így a blöki is.

Kicsit csodálkoztam ezen a megdöglik a kutya a csokitól beszóláson. Enyém ( miénk )3,5 kg, 4 éve van nálunk, azóta néha napján kap fél/egy kockányit, de az ég világon semmi baja nem volt még a csokitól :) Az meg hülye aki egy egész tábla étcsokit odaad a kutyájának, és még akkor sem biztos, hogy elpusztul, árthat neki.

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Aham........

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.09.10. 12:33:28

@Manyecska: Ívás idején árral szemben kapja el az olajoshal-konzervet, mint Garfield?
Ja,a miénk a teljes kemikália-alapú pizzafeltétet benyeli.

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Két napig nézte/kerülgette bánatosan a szárazat. Anyamaci kitartott. Annyi vizet ivott a kutty, mint egy teve, de Anyuci kitartott. Azután a kutty kinyírt egy galambot magának.

@atpijkamo: Cicás van: Apocim a Mecsek Uránban dolgozott. Jöttek az olaszok, beállítani valami gépet, ő volt mellettük a magyar szagember. Ettek és főleg ittak, mármint a védőitalon felül. .-) Amikor megette a külföldiek által kínálgatott konzervhúst, a kollégák heves nyávogásban törtek ki. Igen, macskahúst (nem tápot) evett.
Ízlett neki.

A kutyakolbász is.

Manyecska 2012.09.10. 12:40:17

@CID: vigyázzá mert csoki és csoki közt óriási különbségek vannak pl. mondjuk egy jófajta svájci csokit nem mernék nagyon adni!:) @Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: ha csak a legyet:P úgy tűnik csak szolidaritok a szomszédasszonnyal aki nemrég szült...:D..

CID 2012.09.10. 12:47:57

@vénszivar:
Mondjuk észosztással nincs egyedül itt :) De, ha mond valamit, mondja azt is miért, ne csak azt mert, én mondom !

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.09.10. 12:49:42

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Mindkető jó. Őjra kellett regelnem, mert érthetelen okból kitiltott a zindex valahonnan.

Köszi, mekkaptam.

CID 2012.09.10. 12:49:55

@Manyecska:

Én csak, illetve leginkább fehéret és Milkát eszek, ammeg nem normális aki azt a keserű szar étcsokit zabálja ( tudom, tudom az az igazi csokoládé )

vénszivar 2012.09.10. 12:51:22

@CID: Látod a kilátor a legbarmobb mikrobi, betámadt miatta. SEMMI BAJ !:)))

Manyecska 2012.09.10. 13:01:00

@atpijkamo: komolyan elgondolkodtam rajta összeengedjem-e a kutyámat a cicával..attól félek egyszer csak elkapja a nyakát és megrázza kegyetlenül /mint a vele egyforma nagyságú plüsstigrisét/ :)...már várom...:P férjem ha meglát egy macskát csak "mészkiak@rvaanyád" reakcióra képes:P!

vénszivar 2012.09.10. 13:03:41

@Manyecska: RENDES FÉRJED VAN ! Legalább is ebből a szempontból !:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.09.10. 13:07:31

@Manyecska: Most a cica nyakát a kutyádtól vagy a férjedtől félted?

Szerintem be kell idomítani, hogy a csípési sorrendben a kutya felett áll a cica, és onantól tiszteli.

Én sem rázom meg az aranyhalat. Sorrendben alattam csak a molylepke van. Pszichológiai okból néha kikérik a csajok a véleményem. Ha nem sikerül eltalálni a választ, akkor sincs semmi baj, megmagyarázzák, miért nem jó.

Manyecska 2012.09.10. 13:10:26

@vénszivar: :D:D haggyad még utána is dobál ezt-azt amit elér:D:D:D:D ! Nagyon jól főz!! elméletben..aztán hagyja hogy kibontakozzam..képes ott kotkodácsolni mellettem:(..olyankor vágom hozzá a fakanalat. Télleg eccer megdobtam a teámmal....:D

Manyecska 2012.09.10. 13:18:02

@atpijkamo: te, ezek ösztönösen rázzák az elejtett vadat /mégiscsak kutya, méghozzá elég jó kis szemfogakkal!/..hogy eltörjön a gerince. Másrészt múltkor játszottam vele és igencsak harapdálta a karomat:D!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.09.10. 13:19:50

@atpijkamo: te nyuszikám :D azér kűttem privátba, mer név nélül akartam neked adni :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.09.10. 13:25:46

@CID: A fehér "csoki" csak arra jó, hogy a néger gyerekek is összekenhessék magukat. Meg kávéba, ha nincs tej vagy tejpor.

Manyecska 2012.09.10. 13:39:34

@atpijkamo: az uramtól nem..amikor ott tart hogy "mész" már meg is fordul a macska :D:D:D:D:D!! márbocs, te ugye kutya vagy izé.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.09.10. 13:43:38

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Most jó?

@Manyecska: "ugye kutya vagy"

Pszt! Az interneten ez nem derül ki. De akkor sem rázom a macskákat.

CID 2012.09.10. 13:43:47

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

Ki mondta, hogy fehér vagyok ? :D

Ammeg nem százas, aki a kávéba, kávén kívül mást is tesz ;)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.09.10. 13:45:43

@CID: Én is ittam már olyan kávét, amibe nem kellett.

Manyecska 2012.09.10. 13:48:25

@CID: :D:D:D:D! nem vagy fehér, igen?:P :)))))))))))

Manyecska 2012.09.10. 13:49:25

Hát mondjuk a Lájos meg nem százas:)..

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.09.10. 13:50:36

@CID: Én a cukorhoz szoktam kévét önteni.

kicsilia 2012.09.10. 14:00:44

mi ezáltal életveszélyes a gyerek számára.
EZÁLTAL veszélyes?
Ennek fele sem tréfa :D
haláli a poszttoló szövege. egyébként kedves anyuka, ne az autópálya mellett vegyen játékot a kölöknek, oszt jóvan.

Manyecska 2012.09.10. 14:13:56

@atpijkamo: különben érdekes mert az előző macskával is utálták egymást /már a férjem/ ill.ő a macskát /előítélet/ oszt pár év múlva már pl. a macska a konyhában mindig odaült mellé ha cigizett oszt nézte meg hunyorgott, osztán kapott fejsimiket..:)

CID 2012.09.10. 14:22:44

@Manyecska: Rasszista vagy ????????? Pfujjjj

Manyecska 2012.09.10. 14:29:23

@CID: hádde! liberó van nem? vagy ..izmus..apropó lehet gratulálni? Ha nem akarx válaszolni vettem!:)

CID 2012.09.10. 14:35:55

@Manyecska:
Ezt az enigmával kódoltad ? :o

Manyecska 2012.09.10. 14:46:11

@CID: nem, leálltam az anyagról..már:P akkó valamit múltkor félreértettem..

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.09.10. 14:50:59

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: a cukor az nem csoki
fejlettebb orszagokban van internet, ha neked nincs menny at a szomszedhoz, menny fel az internetre es keresd a googlet
ott usd be, hogy
kutya, csoki
azutan olvass, vagy olvastasd fel
majd ertelmezd a felolvasottakat
utana gyere vissza es megbeszelhetjuk

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.09.10. 15:01:57

mondjuk egyszerubben is megfogalmazom:
ha nem hiszel nekem, menny mar fel arra a kurva googlra:)
de latom mar elottem linkeltek is
kb ezer cikk van errol a temarol

vénszivar 2012.09.10. 15:08:37

Na, megjött a balfasz ! hogy rothadna meg ........:):D

Manyecska 2012.09.10. 15:15:40

@vénszivar: há' neked is szép délutánt!!!:)

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.09.10. 16:17:36

@atpijkamo: Nem akarok belegondolni,hogy mi az igazság, ha egy macskaképű kutya állítja, hogy a kutyatáp a macska.

CID 2012.09.10. 16:21:23

@Manyecska:
Mit is ? Hogy már füveztem, vagy az ember színöszetetelére vonatkozó megjegyzésemet, vagy mit ? :D
@hagyma:
Te kötekedsz, vagy csak kicsit sok jelentőséget tulajdonítasz a neten olvasottaknak ?

4 éve van kutyám, és kap időnként csokit. Reggel még élt és virult, és lekopogom élőfán (persze csak, ha kölcsönadod a fejed) egészséges volt mindezidáig ;-)

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.09.10. 16:22:40

@hagyma: És ahogy írtam fentebb 8tudsz olvasni, vagy write only vagy?) ugyanazon cikk alatt a kutyacsemege hirdetése is ott van.
A neten van ám nem valós információ is!
@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár:

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.09.10. 17:17:52

@CID:@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: egyik sem
tudod, ha valamit nem tudok, es olvasok itt pl rola, vagy akarhol es meglep vagy esdetleg nem hiszem, akkor nem rogton tiltakozok, hanem utana nezek
ennek mar regen utananeztem, mert valaki mondta es hittem is meg nem is
es lam, tenyleg igaz
es biztos nem adnek egy darabot sem a kutyamnak, foleg azota, hogy tudom
/ kb olyan valasz, hogy nagyapam is elt 90 eves koraig es elszivott napi 2 doboz munkast es megivott a reggeli palinka utan 3 liter bort es tessek.../
a kutyacsemegeben, bar sosem vennek csokkentett ez a karos loszar
en csak megirtam a tenyt, mergezo a kutyaknak, ettol lehetek fafeju szerinted, aminek ez a szerencsetlen@atpijkamo: nagyon orul, es annyit adsz az ebednek amennyit akarsz, egy allatorvosi tenyt kozoltem, valoszinu fugg a mennyisegtol a kutya sulyatol a csoki minosegetol stb.
felhivtam valamire a figyelmet, amit en is par eve tudtam meg
szivesen, maskor is

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.09.10. 17:33:09

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: Csak nem Odri?

@hagyma: Ezt az 'állatorvosi tényt" jópár éve hozták nekünk Kanadából. Még a H1N1, disznóinfluenza, csirkeinfluenza előtt. Itt, a helyszínen tanulmányozhatták a csokitól meg nem döglő kutyák rejtélyét.

Igaz, táblaszám nem etetjük a kutyákat, gyerekeket, nagymamákat csokival.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.09.10. 17:59:42

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Meg azt mondják az okosok, kutyának nem szabad csirkecsontot adni. Hát persze, majd filézem a maradékot! Igazi életerős kutyának (gy.k. nem palotapincsi, nem öreg) nyugodtan lehet adni.

Meg azt is mondják, hogy krumplit ne adjunk a kutyának. Az igaz, hogy nem érdemes neki adni, nem tud vele mit kezdeni a szervezete, de semmi baja nem lesz egy kis krumplitól.

Meg azt is mondják, hogy az ember nem tudja megemészteni a gombát. Hát nem tudom, az orosz bábuskát kell megkérdezni, aki hetven évig gombán élt a szuban.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.09.10. 18:11:49

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár:
etesd a kutyadat amivel akarod
de azert remelem beutotted a googleba
a csoki, kutya szavakat
ez nem csirkecsont, bar az is lehet veszelyes mert egyes reszei szilankosra tornek es felserthetik a gigajukat
nem ez mas
a csokiban levo cuccot a kutya nem tudja feldolgozni
de reszemrol befejezve
a te kutyad masbol van mint a kutyak altalaban

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.09.10. 19:00:50

@hagyma: Igen. Az én eddigi kutyáim és aszomszédaim kutyái nem használnak Google-t. és nem neten láttam először kutyát.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.09.10. 19:05:00

@atpijkamo: Időről időre változik, hogy mi az egészséges és mit nem tud feldolgozni az ember (állat) szervezete. Vörösbor, sör, kokain orvosi használata, majd démonizálása, utóbb ismét "divatba hozás", mondjuk a bor esetében.
Kuktafazék bevezetése = higiénikus, gyors, nem reped fel a zománc= JÓ, majd rádöbbenés, hogy a belőle kioldott alumínium mégsem olyan jó. Stb. Úgyhogy elég nehéz eligazodni az "ismeretterjesztő cikkek" között.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.09.10. 19:07:27

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Most épp a koleszterines tojásra mondják, hogy mégiscsak jó.

vénszivar 2012.09.10. 19:23:12

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Azt is mondják, hogy "valamitől meg kell murdelni" , csak az nem mindegy, hogy mikor !?

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.09.10. 19:41:38

@vénszivar: Mikor, ha nincs értelme tovább élni. Szerintem ez nem meghatározható az évek számával. Egészségi állapottal esetleg.

gyedmaróz 2012.09.10. 21:47:17

Kiskoromban én is kétszer meghaltam veszélyes játékoktól.(Pedig akkor még nem is Kínában készültek)

Manyecska 2012.09.11. 08:43:34

@gyedmaróz: gyedmaróz:DD jó neved van:D

wowerman 2012.09.18. 14:43:57

Béna volt a kisgyerek. Apuka meg jobban is kipróbálhatta volna a másodikat.

Csaba_ (törölt) 2012.10.11. 19:57:42

Sziasztok!

A feleségem leírta, hogy mi történt velünk, azért, hogy a többiek is okuljanak, és ha megfordulna a fejükben búgócsigát venni, jobban nézzék, rángassák meg mint én tettem. De úgy látom hiba volt.
Ez valóban ma Magyarország, a sok moslék, rosszindulatú ember országa.
Kedves álnév mögé bújó rosszindulatú:
Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár
Gate of the gothic-sceleton monster's throat
parkolok.com
Rosszindulatú Vászka

okostojás emberek.
Telefonáltunk, visszamentünk, megnéztük rendesen, de kétezer forint értékű búgócsigára, nem akartam már többet rákölteni.
Remélem van gyermeketek, és biztos vagyok benne, hogy az egy tökéletes, jól nevelt gyermek aki nem játszik labdával (mert ugye az is 3 éves kortól ajánlott), boldogan futkározik a frissen nyírt kertetekben, ahol a boldogan ugrál kiálló botról botra a kis vasgyúró, és tökéletes feleségetek, férjetek előtt hasra esnek a boltokban, és egy telefonhívásotokra kamionok indulnak azonnal több helyről, hogy kicseréljék a rossz, selejtes vásárlásotokat. Sajnos nekünk ez nem sikerült, mert azt a választ kaptuk, hogy vigyük vissza kicserélik. Kétezer forintér, 8-10 ezer kocsikázás, nekem ez már nem kellett.
Természetesen tisztelet annak a kicsiny rétegnek, aki építő jellegű hozzászólást tett. Nyugodtan válaszoljatok, szidjatok, nem fogom elolvasni, mert a büdös életben többet nem jövök erre a blogra!

Legyen szép napotok!
Csaba

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.10.11. 21:14:39

@Csaba_: Köszi a jó kívánságot. Én ( a rosszindulatú) is abból kívánok Nektek többet, amiből hiányt szenvedtek.
Észből.

vénszivar 2012.10.11. 21:24:37

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Ne bazzz, szégyellhetnétek magatokat, most miattatok elvesztettünk egy gépészt......

Malacfül 2012.10.12. 11:11:01

@vénszivar: Gép et akartál írni, ugyi?

vénszivar 2012.10.12. 11:18:44

@Malacfül: Miért változtattál nevet s fotót ?
süti beállítások módosítása