Tékozló Homár

Trükkös ajándék hűséges Vodafone-ügyfeleknek (frissítve)

2012.10.29. 14:08 | jackyll | 2401 komment

Tünde rájött, hogy mégsem szeretné az ajándék 90 perc beszélgetési időt plusz 2 év hűségért cserébe. Merthogy megnézte online, hogy csak hálózaton belül beszélhető le. A Vodafone ügynöke persze erről az apróságról elfelejtette tájékoztatni:

Már jó pár éve Vodafone ügyfél vagyok, eddig semmi különös gondom nem volt velük. Időről időre hívnak ilyen olyan fantasztikus lehetőségekkel, de eddig nem éltem semmivel. Október 03-án 12:44-kor hívott egy hölgy, hogy mint hűséges ügyfél vásárolhatok olcsón telefont, vagy választhatok kedvezményt. Ha nem szeretnék új telefont, tarifámból 600 ft-ot elengednek, de ha tarifát is váltok, akkor az új csomag már csak 2800 ft, és választhatok mellé kedvezményt, ami vagy sms, vagy internet használat, vagy 90 percnyi beszélgetés pluszban. Elmondta, hogy így milyen jól járok, gyakorlatilag verhetetlen percdíj jön ki. Ez így már valóban kedvezőnek tűnt, ezért igent mondtam, hogy így vállalom az újabb 2 év hűséget. Technikai rész hogy majd ki kell kapcsolni a telefont, vissza, aztán egy sms-ben megírni mit választottam. Nem jegyeztem meg mit kell sms-ben elküldeni, ezért interneten néztem utána, és ekkor láttam meg, hogy az ajándék percdíj csak hálózaton belülre érvényes.

10.04-én 9körül hívtam a 1750-en a Vodafone ügyfélszolgálatot, ahol kb. 54 perc után sikerült beszélnem egy ügyintézővel tehát 09:54 –kor sikerült vonalba kerülnöm (lefotóztam időnként, mert nem akartam hinni a fülemnek hogy bár hívásom fontos, azért még tartsam…). Beszéltem valamilyen -ral, aki tájékoztatott, hogy visszahallgatják a beszélgetést, és 48 órán belül visszahívnak. A hívás pontos idejét úgy tudtam megmondani, hogy megnézem a telefonom, esélyes volt hogy megszakad a vonal, ezt előre megbeszéltük, hogy visszahív ha megszakadna. Megszakadt a vonal és ő valóban vissza is hívott 707001270 ről 10:17 kor. Ez volt az egyetlen korrekt dolog eddig. Elmondtam, hogy ilyen gusztustalan becsapás árán, nem kérek semmit, nincs szükségem 90 perc Vodás beszélgetésre, mivel gyakorlatilag senkivel nem tudom ezt lebeszélni, ha nincs ez a félrevezető információ, akkor továbbra sem kérek semmiféle változtatást a tarifámban, és főleg nem 2 év hűséget egy ilyen céghez, amelyik így átveri az megbecsült ügyfelét. Kérem a régi tarifám visszaállítását, és a hűség eltörlését, vagy kapjam meg amit ígértek, plusz 90 percet, de korlátozás nélkül, hogy milyen szolgáltatót hívok. Azóta sem jelentkeztek természetesen.

10.18-án kaptam egy sms-t, 1750-ről 09:11 kor, hogy tartozásom van. Vissza írtam, 09:17 kor, hogy van egy rendezetlen reklamációm, amíg azt nem intézik, nem is fogok fizetni, mert nem gondolom hogy ha ők becsapnak, nekem rendes ügyfélnek kellene lennem.

Másnap gondolom erre reagálásként megcsörrent a telefonom 707001750 számról 13:10 perckor, kb. 2-3 másodperc erejéig. Ha a telefon a kezembe lett volna, akkor talán van esélyem hogy fel tudom venni, így nem. Gondolom szükséges volt, hogy legyen nyoma, hogy ők megpróbáltak felhívni, felvenni a kapcsolatot, de sajnos nem lehetett. Nem ismerem a rendszert, de azért remélem ez is nyomon követhető, hogy hány másodperces próbálkozás volt.

Ezek után most én szeretnék 48 órát adni a Vodafone kedves, becsületes ügyintézőinek. Vagy visszaállítják az eredeti állapotokat, vagy ezt a reklamációmat minden szervhez elküldöm, akit csak találok, aki a Telefontársaságok zűrös ügyeivel foglalkozik.

Azért adtam meg a pontos időpontokat, hogy minden nyomon követhető, ellenőrizhető legyen.
Ja, annyival vagyok én korrektebb, hogy holnap reggel 8:00 –tól ketyeg a 48 óra….

köszönöm,
Tünde

UPDATE: Megkésve bár, de közben azért történt valami fejlemény:

Tegnap (kedden) megkeresett a Vodafone, elnézést kértek  és ígéretük szerint visszaállítják az eredeti állapotokat, még némi kompenzációt is ígértek a következő számlámból. Köszönöm a közreműködést, bár nem derült ki hogy végül mire reagáltak, de nagy eséllyel a Homárra.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.06. 10:30:29

hát akkor rekviemnek legyen doors:

This is the end
Beautiful friend
This is the end
My only friend, the end
Of our elaborate plans, the end
Of everything that stands, the end
No safety or surprise, the end
I'll never look into your eyes...again

Rosszindulatú Vászka 2012.11.06. 10:38:22

@hagyma: akkor hardver. Amibe bele lehet rúgni, az hardver. Mit nem lehet ezen érteni?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.06. 10:42:22

@hagyma: Úthálózat.
Laksz a város szélétől 5km-re, végig betonút, a város szélén mondjuk 1 lámpa.
Ha 90-nel szabad menni, akkor az ott is annyi idő mint itt (mondjuk bevásárolni mész).
De jó esetben nincs messze a városhatártól az iskola/óvoda sem.
Azért itthon szarok az utak, de csak akkor nem tudsz rajta a megengedettel menni, ha tényleg nagyon szar.

A gnu meg ha rövid ú akkor szoftverlicenc, ha hosszú, akkor kérődző.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.06. 10:43:18

@Giraffa Camelopardalis Phd.: Dolgoztam (fát aprítottam, autót szereltem, stb.) otthon, a munkahelyemen meg munkahelyet kerestem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.11.06. 10:49:21

@ColT: jo mjdegyszer nezzel szet erre
nem betonutrol beszelek, hanem ha laksz a avrostol 5 km-re,/ de inkabb 20/ felhajtassz a 2x3 savoskorgyuurue es a megfelelo exiten le
es nincsen hosszu u-m
de akkor maradjunk a zebranal
a zebrapacal is finom

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.06. 11:03:55

@dr. phil. Sün‼ ツ: Nem. Nem akarok bróker lenni. Más meg nincs.
@hagyma: B+! A zebra lóféle, nem összetett gyomrú kérődző. A nagy különbség az, hogy a kérődzőkben az összetett gyomrukban, elsősorban a bendőjükben élő baktériumokban emésztik meg a növényi rostokat, pl. a cellulózt, ezzel szemben a lóféléknél ez a folyamat a vastagbélben zajlik. Ezért van az, hogy a felesleges metánt és egyéb bomlási gázokat a kérődzők felböfögik, a lovak meg kifingják.

Manyecska 2012.11.06. 11:05:29

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: milyen büdi lehet a szája a tehénnek!!:O most egy világ omlott össze..bennem! Olyan cuki kis áLatok. Pedig. :O

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.06. 11:06:34

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

köszönjük az átfogó információkat, már nyomtatom is. jó lesz vacsora helyett olvasgatni :D

Manyecska 2012.11.06. 11:09:40

@Giraffa Camelopardalis Phd.: elképzeltem ahogy büfög a tehén: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..cskapocs.. :O közben jön a metán az orrából. kéne kötni az orrára valami szerkezetet hogy hasznosítsa a gázokat, vénszivar pl. világíthatna vele miközben nézi a pöttyöket a rudiján:)))!

Manyecska 2012.11.06. 11:13:29

A francba!:O
Elfelejtettem hogy itt vitzesnek kell lenni. Óbocs!!!!!!!!!!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.06. 11:18:54

@Manyecska: A metán szagtalan. A lófingban viszont más (ammónia, esetenként kénhidrogén) is van.
@Giraffa Camelopardalis Phd.: A sertés emésztése az emberéhez hasonló, azzal az eltéréssel, hogy a disznók (a tyúkokhoz hasonlóan) koprofágok, azaz saját/társaik ürülékét is fogyasztaniuk kell, különben anyagcsere-betegségeket, hiánybetegségeket kapnak. A növényeket meg legjobb esetben a fent nevezett gazdasági állatok ürülékével, rosszabb esetben pakurából/földgázból készített és/vagy természetromboló bányászattal kinyert (esetleg halevő tengeri madarak és denevérek megkövült ürülékéből készült) szervetlen tápanyagokkal etetik.
Akit ezek az apróságok zavarnak, azoknak a fényevést tudom javasolni. Paplan alatti nasizáshpoz számukra a lampalaz.com/ -on beszerezhető "ínyencségeket" tudom javasolni...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.06. 11:21:44

@Manyecska: Ausztrál tudósok olyan cellulózbontó baktérium-kultúrát tenyésztettek ki, amelyek az üvegházhatású metán és az ugyancsak bőven keletkező széndioxid helyett nagyrészt egyszerű cukrokat és savakat termelnek, amelyek felszívódnak és hasznosulnak.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.11.06. 11:24:18

@Giraffa Camelopardalis Phd.:
Oksa, van tíz mázsa tüzifám, léccives szállítsad be az odumba!

Rosszindulatú Vászka 2012.11.06. 11:30:34

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: nem-e lehetne-e rögötn pujót vagy egyéb aratópárlat inkább?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.06. 11:31:52

@Manyecska: @Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

dehát aszongyák, hogy tehénfingtul fog a bolygó meghalni, merhogy telifinogják a lékkört metángázzal. ezér aztán a húsevés csúnya rossz dolog.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.06. 11:32:35

@Rosszindulatú Vászka: Ausztrál tudósok, nem magyarok. Ott még háború sem volt, kaptak ugyan amerikai atomot, de dollárral együtt.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.06. 11:34:41

@dr. phil. Sün‼ ツ: mért, te már nem bírod a munkát? aszittem jó passzban vagyol pedig :D

Manyecska 2012.11.06. 11:34:46

@Giraffa Camelopardalis Phd.: a metán az éghető gáz ugye? Tudtommal szemétégetőknél /???/ is..használják..fűtésre/??/ az egy buli anyag:)!!@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: természetesen akkor rendben!:) Ennek örülök. Azt hittem büdik!

Manyecska 2012.11.06. 11:36:51

"Az országban egyedülálló gépjárműflottát helyeznek üzembe szeptember elején Zalaegerszegen: a Zalavíz Zrt. az elöregedett, cserére szoruló benzinesgépkocsi-parkját környezetkímélőbb, metángáz üzemű gépjárműkkel váltja fel, amihez ráadásul az energiát is helyben, a szennyvíztelepen termelt szennyvíziszapból állítják elő. "
mit találtam?:)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.11.06. 11:37:36

@Giraffa Camelopardalis Phd.:
Hát te mondtad, hogy ez nőji munka.
Akkor hajrá!!444

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.06. 11:38:46

@dr. phil. Sün‼ ツ: Hogy legyen. Ha találnék kellően olcsó Shitake-gomba csírát, vagy 20-at be is oltanék vele.
@Giraffa Camelopardalis Phd.: Ezért tenyésztettek ki ilyen baktériumokat. Mondjuk ezelőtt 40-610 évvel (és azelőtt) egy átlagos közép-európai (nem mongol!) család hetente 2×-3× evett húst, akkor sem sokat. Aratáskor többet. Persze azok a háziasszonyok még tudtak főzni is, bár szexuálisan sokkal kevésbé voltak képzettek, arra voltak specialisták...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.06. 11:41:22

@Manyecska: Jobb helyeken a szeméttelepek kompaktorait (tömörítőit) is biogáz (metán) hajtja, de mivel nálunk az jövedéki adó köteles, ezért pl. Debrecenben inkább áramot termelnek vele.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.06. 11:41:24

@dr. phil. Sün‼ ツ: lényeg, hogy nem értettük félre egymást, ez a fontosch! :D

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: milyen bacit? antitehénfingbacit?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.06. 11:42:55

mostmár tényleg aggódom jackyllért. szerintem belefullatt a tehénfingba. isten nyugosztalja.

Manyecska 2012.11.06. 11:50:05

@Giraffa Camelopardalis Phd.: kéne kötni a seggére gázórát! Mára tehénnek! Lehetőségek egész tárháza mi meg szívjuk az orosz gázt..:((

Rosszindulatú Vászka 2012.11.06. 11:50:34

@Giraffa Camelopardalis Phd.: még az lehet, hogy ívnak a domolykók. Vagy vadkörtézni ment.

Manyecska 2012.11.06. 11:53:03

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: hmmm, tényleg??:O:)
biztos a fejlettebb országokban is..

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.11.06. 11:53:44

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Azt meg hogy?
Odaállítják a riskát farral egy cső felé,
oszt beledurrant, oszt összetömörítik?

Manyecska 2012.11.06. 11:55:08

@dr. phil. Sün‼ ツ: nem. fóliasátorban tartják direkte!! Nem is tudtad??:O

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.06. 11:56:40

@Rosszindulatú Vászka: asszem jackyllt túlnőtte a feladat komolysága és társadalmi jelentősége. segítségre van szüksége a blogja futtatásához.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.11.06. 12:00:00

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Dél_van.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Manyecska 2012.11.06. 12:01:00

@Giraffa Camelopardalis Phd.: a mongol kézilányok...és futtatóik!:)))) micsoda lehetőség!!!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.06. 12:01:19

@Giraffa Camelopardalis Phd.: Antitehénbüfibacit.
@dr. phil. Sün‼ ツ: @Manyecska: A rétegelten lerakott szemétből és a zárt óriási tornyokban rothasztott szennyvíziszapból szivattyúzzák ki, legalábbis Debrecenben.

Manyecska 2012.11.06. 12:09:48

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Bp.-en nem? A hőt honnan veszik itt..???
Nálunk van TÁVHŐ ha kinézek balra..az siklóernyősök kenődnek ide néha /a hegyről indulnak/a kéményének:P, de ezzel úgy tudom csak a lakótelepeket fűtik. Óbuda.

Különben szoktam nézni a siklóernyősöket innen a startról!, ÁLATI! nekifutnak oszt leugranak a hegyoldalból!! Hát nem csinálnám semmi pénzért! Millió zsinór, bazi nagy ponyva, hmmmm:)...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.06. 12:12:04

@agresszív kismalac: A sertések nagy lukú rácson történő tartása is azért hiúsult meg, mert az azonnal, teljesen lehulló szart nem tudták megenni, és így nagyobb takarmányfogyasztás mellett is lelassult a fejlődésük, elszaporodtak a különböző fakultatív patogén szervezetek által előidézett tünetek, betegségek.

Manyecska 2012.11.06. 12:12:25

@Giraffa Camelopardalis Phd.: és ahol a legnagyobb a ..izé, szükség, ott mint tudjuk, közel a segítség!

Írnék egy posztot. Újabban beiktatnak közvetítő bankot akik leemelnek költségeket..külföldi utálásnál! Valami hirdetményre hivatkozik az itthoni bank de sehol nem találjuk, levelet nem küldtek róla, sza..:(

Manyecska 2012.11.06. 12:14:31

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Rajtad legalább látszik hogy blogolsz!!! Ne hagyd abba:))!

Manyecska 2012.11.06. 12:19:34

@Manyecska: 175 USD után levon 33 USD-t, bankköltségnek. Azért az apjuk faxát már!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.06. 12:20:01

@Manyecska: baszod, ne bankosat már. savanyútejet ívós, egészcsalád hasmenéses, vagy kipukkant biciklikerekes geci ügyfélszolgálatost vagy valami finomságosat írjál már, ha szabad kérhetni :)

Manyecska 2012.11.06. 12:20:42

@Manyecska: igaz, nem ejrópai utálás de akkor is! Ezek postással küldik a pénzt egymásnak??????? Az a kevés eszem is megáll:(!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.06. 12:21:20

@Manyecska: oszt ezen mit csodáxol? ha forintszámlád van és dollárt kapsz, nyilván megsápolnak. ászf! persze attul még a zapjukfaszát, de ez legális rabolás sajnos.

Manyecska 2012.11.06. 12:23:31

@Giraffa Camelopardalis Phd.: kénytelen vagyok mert nekünk ez fél óra nyomozásba, további fél óra levelezésbe és telefonálásba, ügyintézésbe kerül most! Még jó hogy eszembe jutott megnézni a költségviselést, mivel SHA-val ment az utalás nem BEN-nel. :( Oszt mért sz@patják az ügyfeleiket? Legközelebb nem küldik az árut mert nincs kiegyenlítve a számla? Szívjanak metánt de sokat.

Manyecska 2012.11.06. 12:25:31

@Giraffa Camelopardalis Phd.: nem járok kurválkodni fejlettebb országokba, ez céges buli! A másik bank miért nem vonja le he??:(

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.06. 12:25:52

@Manyecska: itt élsz a homáron már hány éve, oszt nem azzal kezded, hogy végigolvasod az ászf-et meg a díjszabási táblázatot?

2012.11.06. 12:26:08

Agyam eldobom. Még mindig ez?@dr. phil. Sün‼ ツ: Sünnyúzra beléphetek blog.huval? Bár viccre vicceset írni nehez dolog ám! Nem tom mit fogok pofizni.

Manyecska 2012.11.06. 12:27:04

@Giraffa Camelopardalis Phd.:na haggyá már!:D@cirróka: mit? midet?? @dr. phil. Sün‼ ツ: Jackyll télleg kifingott??:O:O

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.06. 12:27:18

@Manyecska: kérdésben a válasz: mert az másik bank.

@cirróka: ne dobjad, hátha jó lesz az még valamire. tudod, mint a tejfölöspohár! :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.06. 12:31:44

@Manyecska: előre szólok, ha arról fox posztot írni, hogy a bank levonta a szabályzatukban meghatározott átutalási/átváltási díjat, nem foglak itt kímélgetni!! :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.06. 12:33:19

@Manyecska: Á, csak mostanában van szerte az országban a járási tankerületi igazgatók kinevezése, aztán őt "ki tudja, merre..."

Rosszindulatú Vászka 2012.11.06. 12:33:40

@Manyecska: sztem a Poszttoló a hüje és külömbe si ki olvas el ijen hosszú poszt, meg modoros is. Méghogy a párja, meg külömbe is csak dicsexik.

Manyecska 2012.11.06. 12:34:27

@Giraffa Camelopardalis Phd.: itt arról van szó hogy beiktattak egy közvetítő bankot akiről semmit sem tudni ezidáig! Mindig küldenek levélt ha valami változik! Lesz itt poszt még róla.

2012.11.06. 12:36:51

@Manyecska: 175 USD után levon 33 USD-t, bankköltségnek. Azért az apjuk faxát már!

Pénzváltónál.
-Kisasszony! Ez a százdolláros hamis!
-Úristen! Akkor engem megerőszakoltak!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.06. 12:39:29

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: még a mikrohullámú rádijó is műxik!

@Manyecska: majd meglássuk. azér a neved ne írd alá, bisztos ami bisztos!

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.06. 12:40:26

@Rosszindulatú Vászka: Az egyik cikkre kommentáltam ám én is khm, Furaszemre-való dolgokat. :s

helianthus 2012.11.06. 12:43:06

@hagyma: dehogyis, akkor már 9 óra volt. :)) By the way, te mit csinálsz hajnali négykor? Aludjál!!!

Manyecska 2012.11.06. 12:44:22

@Rosszindulatú Vászka: köszi édes!! HasonLÓalkatrészeket izé hasonlókat neked is!!

Manyecska 2012.11.06. 12:46:57

@Giraffa Camelopardalis Phd.: most nem írnám ide hátha a posztoló a hülye!:D Külkeres..@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Te ennyi ronda nőt!!?:))

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.06. 12:47:16

@Rosszindulatú Vászka: A gigászok csatája kifejezés már olyannyira lerágott csont, hogy legfeljebb a celebfight / irodalmi óriások művelcségi vetélkedője / kultúrország héroszainak összecsapása jelzőt alkalmazhatjuk erre a médiacirkuszra.

2012.11.06. 12:49:00

Van új! Csaxólok! Nem tom miről szól, de elsőztem.

helianthus 2012.11.06. 12:50:15

Gyertek elsőzni az új posztba!

Manyecska 2012.11.06. 12:51:13

@cirróka: gondolom sötétben is bárkit meg... :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.06. 12:51:58

@Manyecska: A lófasz, vagy a Radar?

"Követem a kommenteket a Radaron"

2012.11.06. 13:01:16

@Manyecska: Hát ez most tényleg úgy nézett ki, de mivel félek a Langgyörgyi típusú nőktől ezért előbb megtekintem világosban is, ami azért is jó, mert azt is látom hogy megvolt e már! :)

Manyecska 2012.11.06. 13:22:14

@cirróka: hát ha meg van veszve már volt veled!! :)) értcsd ahogy a kár...akarod!

helianthus 2012.11.07. 08:04:07

2399 én leszek a 2400-dik, hurrá!!!

helianthus 2012.11.07. 08:05:19

2400 én vagyok a 2400-dik, hurrá!!!!
süti beállítások módosítása