Tékozló Homár

A BKK szerint jogosan rabosították a nyugdíjast

2013.10.21. 15:13 | jackyll | komment

A BKK válaszolt a sajtóból érkező újabb össztűzre, amit azután kapott, hogy 5 órán át fogdában tartottak egy nyugdíjast, akinek nem volt beírva az igazolványszám a bérletében:

A Tékozló Homár blogon megjelent „Itt az idő megfékezni az ellenőröket!” című poszt kapcsán a Budapesti Közlekedési Központ az alábbi tájékoztatást adja.

A Budapesti Közlekedési Központ a lehető leghatározottabban visszautasítja a poszt szerzője által levont következtetéseket. Ugyanis azért, mert valaki egy kedvezményre jogosultnak tartja magát, ha nem tudja hitelt érdemlően igazolni a kedvezményre való jogosultságát, és a kedvezményt igénybe veszi, akkor az érvényes szabályok szerint érvényes menetjegy, bérlet, vagy utazásra jogosító okmány nélkülinek, azaz köznyelvi megfogalmazásban bliccelőnek kell tekinteni. Ebben az esetben pedig a BKK-nak az érvényben lévő szabályok szerint pótdíjazási eljárást kell kezdeményezni vele szemben. A BKK munkatársának nincs lehetősége mérlegelni, hogy az ilyen utas jó vagy rosszhiszemű módon járt el, az ellenőrzés során csak az utazásra, illetve a kedvezmények igénybevételére való jogosultságot tudjuk megállapítani.

Mindazonáltal, ha az utas nem tudja igazolni a személyazonosságát a hatóság – jelen esetben a közterület-felügyelők, illetve a rendőrség – képviselői számára, ellene a törvényben meghatározott intézkedéseket tehetik meg, többek között a rendőrök előállíthatják a személyazonosságának megállapítása céljából.

Mindezek mellett pedig figyelmükbe ajánljuk a Budapesti Közlekedési Központ állásfoglalását a témában, amelyet honlapunkon is megtalálhatnak az alábbi címen.

Kérjük, hogy a fentieket szíveskedjenek a Tékozló Homár oldalán megjelentetni. Egyben kérjük, hogy a BKK-t bűnszervezetként leíró, a BKK-t ezzel vádló részt szíveskedjenek mihamarabb törölni, ellenkező esetben a szükséges jogi lépéseket kénytelen lesz társaságunk megtenni.

Üdvözlettel,

Budapesti Közlekedési Központ
Sajtókommunikációs Iroda

A Homár pedig vette a fáradtságot átmentette ide az igazi válaszukat, mi alapján rabosították a nyugdíjast:

A médiahírekre reagálva közöljük, hogy 2013. október 4-én, 9:10-kor a 62A villamoson a BKK jegyellenőrének kérésére egy hölgy olyan bérletet mutatott fel, amely több szempontból sem jogosította őt utazásra. Egyrészt a nyugdíjas-bérletszelvényen nem szerepelt a bérletigazolvány száma, másrészt a nyugdíjas-bérletigazolvány érvényessége – mely alapfeltétele a nyugdíjas-értékszelvény megvásárlásának – már hónapokkal ezelőtt lejárt. 2012. március 2-a óta ugyanis új formátumú, a hamisítást lehetetlenné tevő igazolványokat állítunk ki. A régi igazolványok cseréjére a BKK egy év türelmi időt adott, mely 2013. április 1-jén lejárt. A hölgy által bemutatott régebbi igazolvány egy rászegecselt fényképet tartalmazott, amelyet mechanikus úton könnyen eltávolíthattak és kicserélhettek. [...]

A villamoson ellenőrzött hölgy a jegyellenőr kérésére nem tudta igazolni, hogy jogosult a kedvezményes utazásra, amelyhez a 44/2012. (III. 20.) kormányrendelet alapján az „Ellátottak utazási utalványa” szükséges. Az ellenőrzésben részt vevő közterület-felügyelők ezért megkérték a hölgyet, hogy a pótdíjazási eljárás megkezdéséhez adja át részükre a személyazonosságát igazoló iratot, amelyet sajnos a hölgy – arra való hivatkozással, hogy nincs nála – nem teljesített. A BKK Üzletszabályzatának megfelelően ezért a következő megállóhelyen felkérték az utast, hogy társaságukban hagyja el a járművet, és várja meg velük az időközben a felügyelők által helyszínre kért rendőrségi járőrt, aki a továbbiakban jogosult a megkezdett hatósági intézkedés befejezésére.

Az iratok keresése közben a hölgy táskájából még egy érvénytelen, szintén fényképcseregyanús és az alsó részén hiányos bérletigazolványt vett elő. A már átadott bérletigazolványt közben alaposan megvizsgálta a jegyellenőr, aki ekkor vette észre, hogy a fénykép bal alsó sarkáról hiányzik a korábban az igazolványt kiállító BKV háromszög alakú bélyegzőjének lenyomata. Tekintettel arra, hogy az átadott dokumentummal kapcsolatban visszaélés gyanúja merült fel, a közterület-felügyelők a helyszínre érkező rendőröket tájékoztatták erről a körülményről. Az ügy tisztázása érdekében a rendőrök bevitték a hölgyet, a rendőrségi intézkedést kezdeményező közterület-felügyelőt és a jegyellenőrt pedig megkérték, hogy tartsanak velük a XIV. kerületi Rendőrkapitányságra.

A sajtóban megjelentekkel ellentétben a Budapesti Közlekedési Központ nem kapott hivatalos tájékoztatást arról, miszerint nem történt hamisítás, ez ügyben a rendőrség ad bővebb felvilágosítást.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hartmy 2013.10.21. 23:31:54

@atörökk: t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQA7D1V9rzz1HJRdXSWXhjAKUaeEq8whuCSU6-2zuaPwnsH4QjoHQ :D

@helianthus: Neeeeeeem, állítja, hogy én valami susnyát folytatok, meg hogy lerázom őt, de ha ő ennyire be akarja magának magyarázni... :D

Komolyan halat ehetnékem van.

Atörökk 2013.10.21. 23:33:04

@Hartmy:
Mér, és nem így van? :D

helianthus 2013.10.21. 23:33:24

@atörökk: hát a 18-as szám. Te ilyen értetlen vagy, vagy csak örülsz, hogy látsz? ;)
@agresszív kismalac: 1-1. Egyelőre maradok a neveden. :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.21. 23:34:57

@helianthus: "Megyek koszorúsjánynak"

Mehetek én is?

Hartmy 2013.10.21. 23:35:05

@atörökk: Miért? Hol ráztam le? :D

helianthus 2013.10.21. 23:35:48

@agresszív kismalac: de édes vagy. Ne ostorozd magad. Majd ÉN.

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.10.21. 23:36:14

a poszt tolo ha nem tudna akkor ide bemasolnam amit 2 perc guglizas utan talaltam...

Vegyi eszköz, elektromos sokkoló, rendőrbot, kardlap, ill. más eszköz alkalmazása

"A rendőr/határőr a szolgálatban vegyi vagy elektromos sokkoló eszközt, rendőrbotot, kardlapot illetve más eszközt alkalmazhat
- mások vagy saját életét, testi épségét, illetőleg a vagyonbiztonságot közvetlenül veszélyeztető támadás elhárítására,
- jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni ellenszegülés megtörésére."

en legkozelebb a kardlapot javasolnam alkalmazni

helianthus 2013.10.21. 23:37:27

@atpijkamo: nem én döntöm el. Ha igen, jöhecc!

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.10.21. 23:39:49

@ColT: te vagy a homar Vidékije most?
elegge gyengen nyomod...

Atörökk 2013.10.21. 23:42:32

@helianthus:
Mondtam már, hogy a 2,9 körüli IQ-mtól ne várj csodát. Sőt, még annál is kevesebbet :D

@Hartmy:
Ez nem az én dolgom :D

helianthus 2013.10.21. 23:44:58

@atpijkamo: nálam nem nézhetsz ki jobban! Ez szabály.
@atörökk: elég az, ha máshol pótolod pár centivel. Végülis a fene se akar veled beszélgetni. :)

Atörökk 2013.10.21. 23:47:02

@helianthus:
Óriási fülem van. Azzal takarózom. Így már jó? ;)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.21. 23:47:06

@helianthus: Szakállad van? (Mármint az álladon.) Na ugye!

Hartmy 2013.10.21. 23:47:41

@atörökk: Nah látod :D Merd mondani, hogy megpróbáltam lerázni :D
Mondd ezt még egyszer, hogy hogy mi, mondd még egyszer ha mered! :D

Atörökk 2013.10.21. 23:51:10

@Hartmy:
Hogy? Hogy mi? Hogy próbáltad lerázni? Hol? Miért?

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.10.21. 23:51:17

az az idota lengyelzolika is ugy gondolta hogy a sok csicska helyi rendorocskekhez hasonlitanak a pösti rendorgyerekek, kapott is a pofajara
nagyon sajnalom hogy nem rendes sokkoloval kaptak el a lengyelzolit, pedig fincsi lett volna amint a hugyos autot ott erlelik 3 hetig a rendorsegi raktarban :)))
mondjuk legalabb feltoroltek vele a budai aszfaltot, ugy ahogy kell
az az idiota is aszonta hogy passzivan befeszitett... en meg azt mondom hogy az en adombol fizetett rendorsegnek a munkajat hatraltatta, es a legjobb az par szaz Volt lett volna

a feltetelezhetoen csalo nyugi meg ha minden ketseget kizarolag igazolta volna magat akkor nem is viszik be, vagy most a Jajjanyukamrokikartyajaleesett Klaudiat becuccoltak a böribe vegul?

helianthus 2013.10.21. 23:54:02

@atörökk: kedetnek megteszi. :)
@atpijkamo: hol? Ja! Ott van. Miért is?

Atörökk 2013.10.21. 23:55:58

@helianthus:
Jó. A többirűl meg... szóval inkább jobb nem beszélni :D

@agresszív kismalac:
Persze.

helianthus 2013.10.21. 23:59:51

@atörökk: én is aztata vallom, hogy sok beszédnek sok az alja. :)
Szépeket hölgyeim!
;)

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.10.22. 00:00:17

@ColT: "Beviszik, azonosítják, csók, mehet. Azért, mert nem tudja magát igazolni, nem hiszem, hogy le kéne csukni."

megis hogy AZONOSITJAK?
bemond valamit mint ahogy eddig megszokta a BKV ellenoroknek? a rendor meg becsszora beszopja?
ilyenkor az van hogy megkerik hogy valamilyen ismerose vigye be neki az igazolvanyt, es hat igy jart, ilyen ismerose / csaladtagja van, aki fel napig nem nez ra...

nem csak jogok vannak az eletben hanem kotelessegek is, az egyik pedig a szemelyazonossagot igazolo okmany sajat maganal valo tartasa, lehet otthon parkolni csak akkor parszor elviszik az embert :)))

YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.10.22. 00:13:43

Gondoltam én, hogy a nyuggerek veszélyes kreátumok. Megkínálják a naiv embereket házi málnaszörppel, majd leveszik a zujjlenyomatot a pohárról, és a plasztik betörő kesztyűjükre aplikálják. Oszt mennek rabolni, réteslisztet, meg Marika kakaós étbevonót, meg antikvitást. Lekváros linzerben meg terítik a hamisított igazolványokat. ATM-nél meg a galambokkal kifigyeltetik a pin kódot, majd enyvezett járókerettel, vagy bottal kiemelik farzsebből, és leszíjják a kártyát. Szódás szifonokban meg rejtegetik, és kereskednek a tudatmódosító szerekkel, mint a Nők Lapja, meg Fürge ujjak. Ráérnek, ezért ismerik, és tanulják a jogszabályokat, rendeleteket, rafkós egy nép. Nem szabad nekik elhinni, még azt se, amit néznek. A posztban forgó nyugger, valószínűleg még nem tartozott a nemzetközi galád nyugger szervezethez, vagy ha átment volna ezen a felvételi procedúrán, lett volna Picciotto - végrehajtó, kis ember alacsony rangú tag, aki a piszkos munkát végzi. Sajnos még túl rookie volt…

Chamea 2013.10.22. 01:43:48

Miért kell tömegközlekedési eszközökre hatóság egyáltalán? Akinek nem stimmel a bérletszelvénye/utazási jogosultságot igazoló okirata, azt egyszerűen nem kell felengedni a járatra, ameddig nem vesz jegyet! Kész! Túlcifrázza ezt a BKK is. Volánbuszon van a legegyszerűbben ez megoldva. Mi van, ha valaki munkanélküli és nem tudja végül behajtani élete végéig a pótdíjat a behajtó, mert pl. csaló? Lóf*sz és esti fény! Mi más?

Azért sz eléggé durva és egyben általános kijelentés(ami MINDENKIRE KITERJEDŐEN ÍRJA), ami az előző és egyben hivatkozott cikk alján szerepel. Hol vannak erre a KONKRÉT bizonyítékok? Személyi igazolványnál egyébként is előállítja+elővezeti(hogy kiderüljön a személyazonosság) a hatóság azt a személyt, akinél nincs! Ez egy teljesen jogos cselekedet, a személyazonosság megállapítására vannak bizonyos jogszabályok. Ez nem megy a helyszínen, mert ott külszolgálatot teljesítő rendőrök vannak(akik onnan nem férnek hozzá szükséges adatokhoz, mert nekik ez nem tartozik bele a hatáskörébe) és ez IRODAI munka(ráadásul kell(het) egy rendőrparancsnok is)!

A pótdíjjal kapcsolatban ilyen helyzetben reklamációnak helye nincs, az utas a járatra való felszállással, azaz ráutaló magatartással szerződést kötött!

England win The Ashes! 2013.10.22. 03:07:07

@Hartmy: Ez amolyan "haverommal történt"-sztori? ;)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.22. 06:31:40

@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: P. egy őrszobán nem hiszem, hogy nem lehet lekérni fényképet. Ha az, akinek mondja magát, akkor megnézik hozzá az adatokat.
De ha valaki beviszi neki, akkor (ki vszi be? mi van, ha senkit nem lehet felhívni, hogy vigye be?) sem kell helyből fogdára nyomni. A veszélyes bűnöző nemidénbarnult nyugdíjast :D
Nem vagyok oda a pirézekért, de azért ez kicsit sok volt.
Amúgy nem tudom, miből hasonlítasz a Vidékihez, de azért lássuk be, ez elég erős sértés. Fentebb írtam : betű szerint értelmezve a törvényt, hű, tényleg, rettenetes, nem volt nála személyi, különben meg morálisan a BKV és a yard is hozta a színvonalat.
(És amúgy, mi van, ha van nála személyi? Akkor elengedik?)

@látjátok feleim szümtükkel: Nem voltam közel sem ilyenhez, és _nem_is_szeretnék_ .
Büntetett már meg rendőr a saját hülyesége miatt, meg mert mindig muszáj büntetniük. Amikor meg nagyanynám házát feltörik, akkor meg szarnak az egészre. Köszi, nem.
Jók lennének ide korrekt törvények, és következetes alkalmazásuk.

helianthus 2013.10.22. 06:32:03

Jó reggelt szuszákok!!
Harcra fel, győzni kell!
Péntek van. Öröm és bodottág.
Vegyetek kenyeret, holnap nincs nyitva a sarki kisbót!
Fontosch!!!

látjátok feleim szümtükkel 2013.10.22. 07:02:34

@ColT:
Igen, elengedik.

Az utolsó mondatot sajnos ül.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.22. 07:29:20

@látjátok feleim szümtükkel: Látod? teljesen logikátlan.
Sok-sok éve nem igazoltattak már, pedig rendszeresen járkálok éjjel Pécsett. Nem mintha hiányozna...
Szóval tök jó, hogy van törvény, hogy igazolnod kell magad, csak éppen ez is épen akkor van betartatva, ha a hatóseggnek eszébe jut.

Tisztviselőtelep 2013.10.22. 08:25:32

Hol vannak a BKV szimpatikusok?
Nincs még munkaidő? :)

Hartmy 2013.10.22. 08:31:40

@England win The Ashes!: azzal a külömbséggel hogy tényleg ismerössel történt. :D

AtiSnatch 2013.10.22. 08:32:51

jó reggelt szorgos dolgos népek!

Hartmy 2013.10.22. 08:34:52

Jó reggelt tébolyultak!
Holnap ünnep! Bár neke. Ugyanolyan nap lesz mint a mai. Megyek összekapom magam aztán munkára fel. Aki ráér tolja a kommenteket mert igen csak elul maradunk mostanában...
További szépeket!

Manyecska 2013.10.22. 08:38:58

@Hartmy: nagyapámat konkrétan lecsukták 56-ban..:D regike!@Tisztviselőtelep: munka van, munka,..végre..:D

Rosszindulatú Vászka 2013.10.22. 09:12:57

Én csak aszindom, minden nyuggerral így kéne jól elbánni! Hát hogymár nehogymár! Csdak ottan lihegünk, meg tolaxunk a banyatankkal, meg kopácsolunk a botunkkal?

Eb ura fakó, eddig ne tovább!

Hát ezér tart itt ez a Órszág!

Olvasnivaló e témában tten ni:
www.szepi.hu/irodalom/kedvenc/kt_123.html

England win The Ashes! 2013.10.22. 09:19:58

@Rosszindulatú Vászka: Ezt már olvastam valahol, asszem valamelyik Playboyban volt.
Mer' a régi plélybolyokban még vót anyag!

Atörökk 2013.10.22. 09:24:50

Nemoda Budán kutyavásár!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.10.22. 09:25:38

Szóljatok ha lesz új poszt. Szóljatok, ha tallóztatok régiek közül be, magatoknak, mely bejelent. Képernyőre, be-jelent, érted. Ha nincs jövő, merendjünk a multon, haza, hátrafele.
@helianthus: a magyarok sok kenyeret esznek. Ettől függetlenül más nemzetek is esznek kenyeret, sok@ (sokat) is, de mi midenképpen köztük vagyunk.

lobster thermidor 2013.10.22. 09:29:31

@Rosszindulatú Vászka:

Hát ugyebár ez már egy elég régi keltezésű probléma, ugyanis első kiadásban az Európa Zsebkönyvek sorozatban 1974 -ben jelent meg magyar nyelven ezen írásmű.
Van aki már akkortájt olvasta...

http://www.ahely.hu/európa-zsebkönyvek--dino-buzzati--hajtóvadászat-öregekre--c7509

Manyecska 2013.10.22. 09:37:30

@helianthus: de nyitva van, nonstopp hálisten!:) még karácsonykor is itt oboáznak szegíny dolgozók /4-ig/

Rosszindulatú Vászka 2013.10.22. 09:43:44

@England win The Ashes!: @lobster thermidor: ismerjétek el, hogy jó cucc. Jó kis írás. Sztem. Monnyuk pont ez a problematika a Gépnarancs is. Meg még mittomén.

Hamár Homár, a Bagoly folyó is jó cucc, meg az az olajos is. Sztem.

helianthus 2013.10.22. 09:45:13

@Manyecska /névtelenülFosóÁllatok.Klub//: oboáznak? Ez talán atörökköt érdekelheti. :)
Nálunk nincs ilyen. A bót reggel 7-kor nyit. Bezár 11-kor. Utána 2-kor nyit. És nyitva van 17-ig.
Ezt évek óta nem sikerült megszoknom és kábé havonta belefutok a bezárt boltba. :)
De nincs para, kicsit arrébb, útba eső helyen fél 7-ig vagy 7-ig is nyitva van a magyar üzletlánc. Megyek oda.

Manyecska 2013.10.22. 09:54:50

@helianthus: ja, rámenős szukák is vannak itt, bár azok mindenhol.

Troppauer_Hümér 2013.10.22. 10:00:23

@Rosszindulatú Vászka: Azt esetleg nem ismeri valaki (vagy húsz éve olvastam, és nem ugrik be sem a szerző, sem a cím), mikor bizonyos életkor felett az időseket a túlnépesedés miatt táborba kényszerítik, illetve önként vonulnak be, ha eljő az idő, és ott gondtalanul élnek paradicsomi körülmények között, amíg ki nem sorsolják őket. Ilyenkor a "nyerteseket" felrakják egy luxushajóra, és onnan soha nem térnek vissza.

Ha valaki ösmeri, a címét elárulhatná.

Manyecska 2013.10.22. 10:02:03

@stillmátyás: pff, volt egy hasonló film ott luxusnyaralást ígértek.

♔bаtyu♔ 2013.10.22. 10:03:30

Mit kell ezen rugózni? A nőnek volt egy kamu érvénytelen bérlete, a BKV pedig azt tette, ami a dolga.

Atörökk 2013.10.22. 10:03:46

@helianthus:
Csak te ne az enyémmel verd a csalánt!!44!!! :D

Rosszindulatú Vászka 2013.10.22. 10:04:12

@stillmátyás: sztem azt úgy vélem, hogy Galaktika magazin novella volt, amúgy vélexek rá...

♔bаtyu♔ 2013.10.22. 10:04:32

@Chamea: A 62-es villamoson kissé nehéz lenne megtenni azt, amit a Szeged-Kabárfalva járaton.

Troppauer_Hümér 2013.10.22. 10:09:06

@Rosszindulatú Vászka: Nem ugrik be, de emlékeim szerint ez is olasz mű volt.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.22. 10:11:24

@stillmátyás: eszt nem, de a soylent green múviba meg maguktól mennek eutanáziára, így etetve a még élőket, bár azt nem tudják hogy fehérjedús tápként lesznek újrahasznosítva. asse rossz.

Majolie 2013.10.22. 10:14:58

@Hartmy: Ismerős, mi? Hát peeeerszeeeeeeeee ;)

♔bаtyu♔ 2013.10.22. 10:20:34

@stillmátyás: Filmben is volt, ráadásul egész jól adaptálták a könyvet, ha jól emlékszem, a főzereplő Ugo Togniazzi volt. Umberto valaki írta, olasz, de a címe nekem sem ugrik be. Nekem megvan, lent valahol a garázsban.

Manyecska 2013.10.22. 10:24:17

11-kó a Mózeskosár E.történetje lesz a MR1 Kossuthon. Aki érzelegni akar:P /örökbefogadás, örökbeadás boncolgatása/..én is nyilatkozok:D

Manyecska 2013.10.22. 10:25:46

www.filmkatalogus.hu/A-sziget--f13870 lehet ez a film is az alapján készült amiről beszélgettek??:) esse volt rossz film. Mondjuk jó sem...

♔bаtyu♔ 2013.10.22. 10:35:48

@Manyecska /névtelenülFosóÁllatok.Klub//: Nem ez az a film, az, jóval régebbi.

Alkonyzóna vagy valami ilyesmi a címe.

♔bаtyu♔ 2013.10.22. 10:37:09

@stillmátyás: Az az, ügyes vagy. Itt keresem már vagy negyedórája.

helianthus 2013.10.22. 10:37:46

@atörökk: :D Az enyémmel nem verhetem, nekem nincsen senem van!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.10.22. 10:47:35

@helianthus: Szerintem azonnal hagyd abba a fogalmazásgátló szedését!

Troppauer_Hümér 2013.10.22. 10:54:20

Telefonos poszt már régen volt. Meg laptopos is.

helianthus 2013.10.22. 11:07:39

@agresszív kismalac: szerintem te a nevedre vettél, de ez nem azt jelenti, hogy mostmár mindenbe beleszólsz. Azt szedek, amit akarok.
Értem?
Amíg nem a te kenyered eszem legalábbis biztos nem. :)

YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.10.22. 11:11:04

@stillmátyás: Meg ellenőrös is rég volt.
Hihetetlen, hogy sehol egy geci ellenőr...

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.22. 11:14:12

@Manyecska /névtelenülFosóÁllatok.Klub//: Mint kuyasétáltató vagy mint szülésznő? Vagy te vagy a riporter?

YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.10.22. 11:22:59

@atpijkamo: Hová lett Lencsés NemPista?
Megtért, megüdvözült? Meggyónta spésszel elkövetett hűtlenségét?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.22. 11:25:32

@Manyecska /névtelenülFosóÁllatok.Klub//: :))

@YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici: :)) Unalmas. Minden variációt eljátszottunk már. Tiéd a nick, használhatod.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.22. 11:28:52

@dr. phil. Sün‼ ツ: Rádióban?

Riporter: Most ezt így hogy?
Riportalany: Öööö... ö...
Manyecska: Sssssss... glugluglu... psssz...

Manyecska 2013.10.22. 11:29:48

@atpijkamo: izgulok most. jó lesz!:))

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.22. 11:31:58

@Manyecska /névtelenülFosóÁllatok.Klub//: Legyen benne fospunepa, EDE, "most ne, lécci", "haggyad, Imre!", ... szabadon választhatsz.

AvgDvl 2013.10.22. 11:42:06

Nincs messze az idő, amikor egyszerűen agyonlövik majd, mint egy kutyát.

Lásd:
www.youtube.com/watch?v=wd9i2rTt-n0

Manyecska 2013.10.22. 11:58:29

@atpijkamo: ja persze. :D hát ez x.r műsor volt boccsánat a múltkori jobb volt..Basszus nem találom a kulcsomat egy órája keresem!!:D:((@ColT: csak szivattam nyugi!!:P

Manyecska 2013.10.22. 12:01:41

@atpijkamo: lese tagadhatnánk tiszta apja!!!:) Most kötik fel éppen az iskolai ünnepség keretében mindig morogtam magamban amikor mesélte a próbákat hogy inkább apádat kellett volna fel/el köttetni:(((:DD Azt is régebben!!!:DDD

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.22. 12:03:34

@Manyecska /névtelenülFosóÁllatok.Klub//: Akkor örökbefogattak? Dehát asse...

Gumit a bottya végére!

Manyecska 2013.10.22. 12:03:38

@dr. phil. Sün‼ ツ: basszus a kasszakulcsot elhagytam:(( help!! bakker.

Manyecska 2013.10.22. 12:06:00

@atpijkamo: akkor nem lett volna bébi..:P célzottan, nem becsúszó szerelés volt:P....Múltkor volt egy hasonló műsor de nem ilyen raccsoló szülőkkel hanem fiatalokkal+pici gyerekükkel, hát azt végigbőgtem,..az érdekes is volt..

Manyecska 2013.10.22. 12:13:15

@atpijkamo: különben + pont egy helyen van az anyajegyük, valami félelmetes. Pech.:D

Manyecska 2013.10.22. 12:18:14

@atpijkamo: fúúúez most nem volt vicces.:P

linfury 2013.10.22. 13:33:02

@RepÜlő: Úgy, hogy az ellenőrök a bkk alkalmazottai :)

NagyGenyoo 2013.10.22. 15:18:19

4-es villamos,
Idézet:
-Békén hagyol vagy megszúrlak!
A kemény ellenőr erre reagálva, leszállt a villamosról, itt meg baszaxanak, meg törvényt tisztelnek sün.

NagyGenyoo 2013.10.22. 15:23:05

@agresszív kismalac: Megkérlek szépen, hogy ne cigányozzá!

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.10.23. 17:14:16

@ColT: "P. egy őrszobán nem hiszem, hogy nem lehet lekérni fényképet. Ha az, akinek mondja magát, akkor megnézik hozzá az adatokat.
De ha valaki beviszi neki, akkor (ki vszi be? mi van, ha senkit nem lehet felhívni, hogy vigye be?) sem kell helyből fogdára nyomni. A veszélyes bűnöző nemidénbarnult nyugdíjast :D"

tehat te tudod hogy van fenykepes adatbazis? mondjuk el lehet kepzelni, de szerintem te kevered az amerikai krimikkel a szitut, es ott a fenykepek altalaban bunozokhoz tartoztak

bevitel alatt azt ertem hogy vigye be a papirt a rokona, az ismerose, valakije!!!
megis a temeteset hogy fogja megejteni? erre sokkal jobb gondolni amig meg tud ismerkedni es apolgatni a baratsagot mint kesobb!!!

a Videki az tenyleg eros volt, elnezest :)

meggi111 2013.10.29. 19:55:34

A gyerekeket, időseket a legkönnyebb nyomorgatni, megalázni...
Amúgy azt látom, hogy lehet h most nagyon kiélte a BKK-s, a hatalmát, de ő is lesz majd idős, és máshol az életben vissza fogja kapni amit ő mással csinált...
süti beállítások módosítása