Tékozló Homár

Termékbemutató visszavihetetlen termékekkel

2014.03.31. 14:49 | jackyll | 197 komment

Újabb stációba érkezett a termékbemutatós csalások evolúciója, ami remélhetőleg már a végső lesz. Már nem frissen bejegyzett céggel támadnak a nyugdíjaslehúzó gagyikereskedők, amit a tényleges bejegyzés előtt felszámolnak, hanem külföldi céggel, aminek postacímen kívül semmilyen elérhetősége nincs. Az egyetlen nyom a szálloda, ahol rendszeresen bemutatóznak, akik viszont bűnrészesek lehetnek a csalássorozatban, minthogy semmilyen kontaktot nem hajlandók adni a velük szerződött "cégről":

A pápai Vero-Hotel Arany Griff szálloda bemutatóit mindenki messzire kerülje el!

2014 március 26-án átverték édesanyámat. Az eset Budapesten történt és a szórólapot az óbudai Tesco áruházban kapta. A bemutató helye a békásmegyeri Avar Hotel volt. A szórólap amivel bepalizzák a gyanútlan idős embereket a következőket tartalmazza. Ingyenesen kapsz két fő részére 2 éj 3 nap szállást a pápai szállodában. aminek a feltétele, hogy vegyél részt a bemutatón amin a szállodát és a várost bemutatják, kihangsúlyozva, hogy nem értékesítenek üdülési jogot és más terméket sem (ez rajta van a szórólapon). A bemutatón természetesen megjelenik egy cég melynek neve a papír szerint amit a károsultnál hagynak Retro Trade s.r.o. és bemutatják termékeiket.


Jelen esetben a Silver Royal víztisztitót és a Silver Royal levegő tisztitót, ami elmondásuk szerint a szállodában minden szobában megtalálható és értéke szerintük együttesen 1 millió Forint (400 ezer a víztisztitó és 600 ezer a légtisztitó) A két termék tényleges értéke valahol 100 ezer körül van.

Csinálnak egy sorsolást és a gyanútlan résztvevőket kisorsolják, hogy ki hány százalák kedvezménnyel veheti meg a csoda berendezéseket, esetleg esernyőt nyert. Mindenkit külön félrehívnak, hogy megtudja mit nyert a tombolán. Édesanyám volt a "szerencsés" aki a fődíjat megnyerte, vagyis 70  százalék kedvezménnyel veheti meg a termékeket (gondolom mindenki a fődíjat nyerte meg). Kihasználva a korát rávették a vásárlásra. Kocsival hazavitték és kicsalták a vételár nagy részét készpénzben. Miután kifizetett 200 ezret bevitték a gépeket és kicsomagolták azokat.

Írtak egy papírt amin szerepel a két gép és az értékük 300 ezer forint amiből 200 ezer kp és a többi részlet amiért április 15.-én jönnek. Továbbá a cég neve  Retro Trade s.r.o. Komárom és egy szlovák betűs utcanév. Se irányitószám, se telefonszám. Érdekes, hogy nem Komarno hanem Komárom. Garancialevél, számla, szervíz cím nincs. Március 27 feladtam nekik egy levelet amiben elállunk a vásárlástól és kérjük vissza a pénzt. Majd kiderül. hogy a címen elérhető e a cég.

A bemutatón átadtak egy papírt amit ha kitöltünk a személyes adatainkkal eltölthetjük az ingyen napokat a szállodában (persze hisz bőségesen kifizettük a termékkel együtt). Szállodához elérhetőségnek csak egy mobil szám van megadva. Ezt felhívva reklamáltunk, de itt közölték,  hogy náluk ne reklamáljunk a vásárlás miatt. Keressük a céget akitől vettük a terméket. Aki felvette közölte, hogy ő csak egy recepciós, viszont nem hajlandó telefonszámot elárulni a céghez (elmondta, hogy ők bízták meg a céget a szálloda népszerűsítésével) és a szállodától se hajlandó mást adni. Második hívásnál már alapból kinyomta a telefont foglaltra.

Másik számról hívva ismét felvették a telefont. Közöltem a recepcióssal, hogy a mai napon kérek visszahívást egy olyan személytől aki érdemben tud tárgyalni az esettel kapcsolatban. Kihangsúlyoztam. hogy amennyiben nem hívnak feljelentést teszek a rendörségen (talán társtettesként elkövetett csalás miatt), a NAV-nál, a Fogyasztóvédelemnél és megírom az esetet a homár blognak is. A telefonban elmondottakat emailban is megírtam a szállodának.

Másnap válasz jött a szállodától az emailre. A lényeg szó szerint idézve

Nyugodtan menjen ahova akar, a szálloda a termékek értékesítésében nem vett részt.

Magyarán leszarják, hogy átverés útján lesz vendégük.

Továbbá szerintük ez így teljesen normális, hisz az idős emberek, idézet következik "gondolkodó, felnőtt és beszámítható emberek" így felháborítónak tartja az átverés szót, vagyis a szálloda szerint ez a normális marketing! A levélben kértem a szállodától az értékesítő cég címét és ezt legalább megírták, megerősítve, hogy ismerik a céget és tudják a címét.

Felkerestem a szállodát ahol a bemutatót tartották. Az értékesítésen elismerték a Retro Trade szerződésben áll velük és már több termékbemutatót tartottak náluk. A céghez semmilyen elérhetőséget nem adtak ki, hivatkozva a szerződésükre. Elmondásuk szerint több bemutatóra nincs foglalása a Retro Tradenek, de érdéklődjek a következő héten és ha lesz foglalásuk elárúlják az időpontját.

Jelenleg itt tart a történet, várjuk a fejleményeket, amik ha lesznek szintén megírom a blognak.

Szerencsére a Google egész gyorsan kidobta a szlovák cégkivonatot, ami szerint a cég ügyvezetője Nagy Imre Béla, aki papíron Győrben lakik a Dr. Kovács Pál utca 5. szám alatt. Talán ő tud valami közelebbit!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manyecska 2014.03.31. 19:32:25

@venszivar: fújj, ez eddig a legundorítóbb kommented...:D
@sugargiraffusplumps.: én bezzeg ezt elmondhattam volna csak szerénységem tiltotta,..t.i.hat-hét év edzőtáborozás után tudom én is hogy a kezdeti lelkesedés hamar alábbhagy! nálunk du. három km-t kellett futni-meccsek után- a szőlődombra felfelé, harminc fokban:DD

@dr. phil. Sün‼ ツ: Maris! Jó neked a szar is!! :D

Manyecska 2014.03.31. 19:35:23

@Tanácstalan: asse tudjátok mit főzök. Ebbe szódabikarbóna kell. sose találjátok ki mi ez:)!..:DD
kva anyját a tengerimalac meg legeli a belsőkertemből a szobanövényeket:):D..átrendeztük lyelentősen a lakást, tuti állat-és növénykert az egyik része.:) malacka mászik fel a cserepekbe csak függőlegesen látni mostanában:PP

Manyecska 2014.03.31. 19:36:49

Télleg, találtam szivart a bárszekrényben..:)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.03.31. 19:40:33

@venszivar:
Én az elvekre gondútam, nem konkrétan a szivarra.
De az az irány!

@Manyecska:
Én sejtem!
Valami pendrájvbecsinátt lesz lekvárossan, sok vanilliával megspékelve, flambírozva!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.03.31. 19:41:28

@Manyecska: ugyanmán. észak-koreában olyan edzőtábor van, hogy három kilométer hegynek fölfeléfutás a szülinapi zsúrok rendes szórakoztató pogromja a kétéveseknek, ne röhögtesd már ki magad! :D

@Rosszindulatú Vászka: ez ilyen perverzió kérlexépen, magam se értem de jó.

Rosszindulatú Vászka 2014.03.31. 19:42:45

@sugargiraffusplumps.: a kalapácsost mán próbátad? Hogy ütöd a kezed, de ha mellémegy az mijen jó. Azt lehet otthon is csinálni.

Aureliano Buendía 2014.03.31. 19:42:57

@sugargiraffusplumps.: hát, még 7 killancsot le kék dobni.
Nekme is jót tett a túra, egész napos blattyogás két szendviccsel.
Gondolkodom a szerda-péntek triplázásban.

Jah, és rányomtam +10 percet még, bár a végére mindenkinek a jó édes anyukájára gondoltam már.

Manyecska 2014.03.31. 19:43:47

@venszivar: hajolj be!:DD@sugargiraffusplumps.: hát akkor, nosza!! Sok sikert!

venszivar 2014.03.31. 19:45:24

@dr. phil. Sün‼ ツ: Tudom, hogy a NO sportra gondoltál! Attól kérdezhetem a másik dolgot, de ha ilyen szúrós vagy....:)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.03.31. 19:46:09

@Rosszindulatú Vászka:
Mink ifjú titán korunkba szoktunk ollyant, de késsel, az ujjak közé!
Az se vót rossz.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.03.31. 19:49:08

@venszivar:
Jaja, úgy valahogy.
Fő a nyugalom.
Szivarozásig nem jutottam el.

Rosszindulatú Vászka 2014.03.31. 19:49:57

@dr. phil. Sün‼ ツ: az semmi. Mink mozsárágyúval oroszruletteztünk, meg tiszafa íjjal. Na az mán sport.

Manyecska 2014.03.31. 19:50:00

@igi1: :D haggyad már, zellert eszik. Több kérdésem nincs:DD@dr. phil. Sün‼ ツ: nem, itt senki se meleg.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.03.31. 19:51:17

@Rosszindulatú Vászka: az nem jó, azt túlzottan élvezném oszt a végén még akár el is mosolyodnék miatta! :D

@uraaam: hát, nálunk az a rencer, hogy minden másnap, ez eddig bevált, feltéve, hogy nem baszarintom szét a lábam valami mással.

@Manyecska: majd integetek a maratonról, jó? (mittomén olyan nyóc év múlva ha így haladok... :D)

venszivar 2014.03.31. 19:52:11

@igi1: Te már a dugás szelétől elbújtál valamelyik étterem klotyójába!!!:) anno.

Aureliano Buendía 2014.03.31. 19:52:25

@AtiSnatch: amúgy meg a török gyanús, hogy csalt. Eleve késve jött, meg nem is ütötte meg magát. Szerintem előtte becsevapcsicsázott a Szerájban:)

J. Mutzenbacher 2014.03.31. 19:54:02

wááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Aureliano Buendía 2014.03.31. 19:56:22

@sugargiraffusplumps.: jobb a szombat, mert vasárnap a: lehet dögleni, b: ki lehet pihenni a szombatot.

igi1 2014.03.31. 19:58:37

@venszivar: visítva menekülnék a kolbászod elől, ne vicceljé

ergo nem dughatnám fel magamnak, csak neked érted

Manyecska 2014.03.31. 20:05:02

@sugargiraffusplumps.: persze, én meg úszás után biciklizek aszittem tegnap lefordulok..:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.03.31. 20:06:06

@Manyecska: mérnem inkább vízibiciklizel, akkor egy menetbe megvan mindakettő!!

Aureliano Buendía 2014.03.31. 20:06:07

@Rosszindulatú Vászka: hát kérlek, ez régen úgy volt, hogy őseink futottak a mammut után, mert éhesek voltak, és a kardfogú elől, mert az is éhes volt. És, mivel rikán laktak jól mammutból, meg aztán ki is halt, és sokat kellett mozogni, csokit meg még nem kaptak senkitől, kevesebb, vagy kb. annyi kalóriát vittek be, mint amennyit lemozogtak, így el sem híztak.

Aztán jött valami tudálékos, aki feltalálta a munkát. Nagy hiba volt, hogy nem verték agyon, de még bocsánatos bűn. Aztán jött egy újabb világjobbító, aki az irodai ülőmunkát találta fel. Na, azt viszont hiba volt életben hagyni.

Sajnos egyre több lett az iroda, egyre kevesebbet kell (és lehet) mozogni, mammut és kardfogú tigris sincs a napi edzéshez. Ezért a mohószápiensz kénytelen más egyéb módon lemozodni a felesleges kilókat.

És Isten megteremté a futókört.

J. Mutzenbacher 2014.03.31. 20:06:07

Örökélű késkészlet a Négy Tigrisről

AtiSnatch 2014.03.31. 20:07:16

@J. Mutzenbacher: tudom már, te vagy az oroszlán a MGM filmek elejéről!! nyertem egy hangszúrót? :D

@uraaam: atörökk azé késett mert harcolt valakivel, hogy a pincébe tarcsa. de kiszökött a beste... :D

J. Mutzenbacher 2014.03.31. 20:10:41

@AtiSnatch: Nem , csak most szálltam be ebbe az internetbe és elolvastam a posztot. Én eléggé unteriskolázott vagyok, de valaki magyarázza már meg, hogy ha egy ember több százezer forint szabadon elkölthető kp-t tart otthon, miért nem fizet be simán egy wellness- hétvégére?
He?

AtiSnatch 2014.03.31. 20:12:54

@J. Mutzenbacher: akkor V. Feri? windóz 95 legalább? megannyi kérdés... :D a kérdés a válaszodra, hogy hiányzik nekije a zadrenalin, más egyebet nem tudok, kéremkacsolja ki! :)

megamenn 2014.03.31. 20:14:14

@atpijkamo: :))))

Két fazon ül a kocsmában, be vannak nyomva, mint a szög.
Az egyik megszólal: Joe, most mit csináljak lehánytam az ingemet, az asszony letépi a fejem, ha meglátja!
Mire a másik: Erre van egy jó megoldás!Rakj a zsebedbe 20 dollárt és mondd azt, hogy egy részeg lehány, de adott egy huszast a tisztíttatásra! De most hagyd ezt, igyunk tovább!
Joe így is tesz.
Kicsit később - jó pár whiskey után - beesik otthon az ajtón, mire a felesége: Úristen, hogy nézel ki te részeg disznó!
Ááá nem is én hánytam le az ingem, hanem egy másik fazon, de adott 20 dollárt a tisztítóra!
Feleség megnézi Joe zsebét: De akkor miért van a zsebedben 40 dollár?!
Jah, a másik huszast az a fazon adta, aki beleszart a gatyámba!!!

J. Mutzenbacher 2014.03.31. 20:16:26

@AtiSnatch: nem is lenne rossz V. Ferinek lenni... Nappal becsületesen dolgoznék, esténként verekednék a lakótelepen, éjszakánként Jutka vasalgatná a heréimet...

venszivar 2014.03.31. 20:20:34

@igi1: csöcsös! olvasd már vissza! mekkora baromságot írtál:

gi1 2014.03.31. 19:58:37
@venszivar: visítva menekülnék a kolbászod elől, ne vicceljé

ergo nem dughatnám fel magamnak, csak neked érted

ez már siralmas, vered a barom értelmi szintjét......

LÉPEM!

igi1 2014.03.31. 20:23:41

@venszivar: hát te kezdted a feldugással, akkor mit pattogsz, mi?

Visszakaptad.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.03.31. 20:24:12

@sugargiraffusplumps.:
Hát nem tom, mink anélkül is elvótunk.
Meg vót még a "nyújtózás", de azt má nem írom le, mer a Vászka meggyanúsít, hogy ágyúval lőttük a verebet!

Aureliano Buendía 2014.03.31. 20:32:17

@AtiSnatch: ilyenek ezek a traktorista lyányok:D

Aureliano Buendía 2014.03.31. 20:33:29

@J. Mutzenbacher: egyszerű: mert öreg létére egyszer még szeretett volna orális élményben részesülni.
Missön komplítid.

Aureliano Buendía 2014.03.31. 20:34:31

@megamen: hiányolom a történetből a lényeget.

Manyecska 2014.03.31. 20:34:53

@sugargiraffusplumps.: mer' a fiam akkor mindig húzatja magát belekapaszkodva:D.., sza úszás előtt rámentem pár kondigépre:(( már értem apának mért jött ki a sérve annakidején, mer gyúrtunk vazze,..hát szerintem az úszás meg a bicaj sünfos ahhoz képest.azt hittem lehidalok.:)ON

J. Mutzenbacher 2014.03.31. 20:40:50

@uraaam: ez valami új szokás lehet, hogy a rossz oldalon lévők fizetnek érte.
Fiatal koromban még fordítva volt.

Szőrkenyő Szarwash 2014.03.31. 20:41:36

Ekkora balekokat waze!

És ezek fognak 6. án szavazni.

Szégyen.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.03.31. 20:41:43

@sugargiraffusplumps.:
Najóvan, csaknekedcsakmost:
Terpeszállás egymással szembe kb 1m-re.
Fogod a kést álló helyzetbe, oszt a másik lába (tetszőleges) mellé hajíntod úgy, hogy beleájjon a fődbe.
Olyankor a másiknak a kés helyére köll lépni (nagyobb terpesz).
Az győz, aki a másikat "kinyújtja", mer az nem bír a kés helyére lépni.
Spárgázók előnybe!
Vót egy eset, amikor egyik cimbi az ügyeleten kötött ki, késsel a lábfejébe.
De túlélte!444!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.03.31. 20:45:01

@dr. phil. Sün‼ ツ: hinnye. ilyet mink nem jáccottunk. de ha az egyik láb már le volt cövekelve rendesen, akkor legalább nem lehetett csalni többet!

Manyecska 2014.03.31. 20:46:36

@Szőrkenyő Szarwash: Mondtam már Maris! Jó neked a szar is!!!:DD

Aureliano Buendía 2014.03.31. 20:47:54

@J. Mutzenbacher: az még a fijatalkorod volt. De aztán eljött a vadászok ideje.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.03.31. 20:49:34

@sugargiraffusplumps.:
Ámmá biztos!
Viszont kissé fájdalmas.
Mindegy, megúszta, meg még Jézus se lett belőle!!4!

igi1 2014.03.31. 21:11:58

@Szőrkenyő Szarwash: az még hagyján, de a komcsikra

igi1 2014.03.31. 21:18:43

@Manyecska: te csak punnyadjá a cigányok által szennyezett szállodai vízbe

:)

Aureliano Buendía 2014.03.31. 22:08:54

Táncoljatok, a zanyátok valagát!

Anomalocaris (törölt) 2014.03.31. 22:14:56

Összeroskadtak a nyomorultak. Borultak mint a krumpliszsák.

Aureliano Buendía 2014.03.31. 22:19:20

@Nattramn: te meg nyomj egy printszkrínt az index címlapjáról sürgősen középtájon az index2-nél. Aztán keresd a hibát:)

Aureliano Buendía 2014.03.31. 22:20:26

@uraaam: @Nattramn: lemaradtál, javították. Lángpló Gitárok volt:)

igi1 2014.03.31. 22:21:31

@uraaam: mindenki elhúzott

bulizunk akkor mi!?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.03.31. 22:41:42

@igi1:
Alszunk, szivem.
Evvan.
Erősíccs holnapra, hátha lesz szakmaji poszt!444

helianthus 2014.03.31. 22:48:27

@Nattramn: vedd meg. Ugye igen örülök.

Anomalocaris (törölt) 2014.03.31. 22:54:58

@uraaam: Basszus :(( De hátha még holnap meglelem guglival, ha elég sokáig volt kinn. Ez a lángpló nekem KELL!

Anomalocaris (törölt) 2014.03.31. 22:59:36

@helianthus: Vajon mit takarhat itt az, hogy "állapot: használt"? Megannyi sokkoló kérdés.

Hartmy 2014.03.31. 23:39:01

Buli? Valaki bulit emlegetett? Csapassátok!

Hartmy 2014.03.31. 23:45:34

Na szép... mindenki kidőlt. Akkor alvás. Jóccakát mindenkinek. Tanácstalannak meg jó reggelt... vagy ebédet vagy estét vagy mittomén, hogy most melyik körön tartózkodik épp :D

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.01. 02:22:32

@Hartmy: Regelt, reggelt még mindig a 101-es délkörön. De már kezdem megszokni és lassan nem is bánom... :P

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.04.01. 05:51:33

Anyukád miért megy el ilyenekre? Agyhalott család.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.01. 07:58:11

@AtiSnatch: A változatosság kedvéért kihagytam. :D

Van egy sanda gyanúm: a homár kommentelőji mondják neki, mi legyen a kaja..... :D

Vladimir Harkonnen 2014.04.01. 07:59:00

Nem olvastam a kommenteket, de leírom, hogy mi hogyan csináltuk:
Após is belefutott a dologba, elmondása szerint kellemetlenül érezte magát, hogy nem vásárol, és ezért ment bele az üzletbe! Akkor porszívó és gyapjú ágynemű volt a divat.

Nos a megjelölt napon - amikorra igérték, hogy jönnek a pénzért - vártuk őket 3 besörözött cimborával. Erőszak nem történt, csak a kezükbe nyomtuk a bontatlan cuccot, hogy vigyék a fenébe, és szépen elkértük a befizetett összeget! Természetesen az elismervény már előre ki volt nyomtatva!
Szerencsére nem az első helyen voltak behajtani, így volt náluk kp. Persze először tagadták, de mondtuk, hogy addig egy tapodtat se amíg nem rendezzük a pénzügyeket!
:D

AtiSnatch 2014.04.01. 08:04:41

@Tanácstalan: akkor vanília fagyit ennél egész úton... :D

Hartmy 2014.04.01. 08:13:07

Jó reggelt ápolatlanok...

McKinney 2014.04.01. 08:43:58

Dr. Kovács Pál utca, nahát! Tényleg van ilyen hogy utcanévben kiteszik a dr.-t? Érdekes.

avan 2014.04.01. 09:01:05

El sem hiszem, hogy ilyen még van. Teljes mértékben megérdemli, bár kicsit sajnálom is, hiszen nem könnyen jöhetett össze annyi pénz.

GonoszMostoha 2014.04.01. 09:15:04

Öregem, hogy egyes nyugdíjasoknak mennyi pénzük van! Kapásból kifizet 200 ezret hülyeségre, ahelyett, hogy a gyerekeit, unokáját támogatná.
És még ezek sírnak, bammeg.
Hány gyerekes család örülne annak, ha az össznettója (két kereső együtt!) legalább ennyi lenne.
Minden ilyen kőgazdag, barom nyugdíjas megérdemli, amit kap. A nyugdíjemelést nem, mert a jelek szerint így sem tud mit kezdeni a pénzével.

♔batyu♔ 2014.04.01. 09:16:01

Ez kb. olyasmi,....basztam a kurvát és kiderült, hogy kaptam egy trippert, de még a pénzemet is ellopta.

Elmegyek, élvezem az ingyen szállodát, nem megyek el a termékbemutatóra, vagy ha már elmegyek, lemondok a fődíjról.

A szálloda pedig miért adná ki az adatokat? Majd a rendőrségnek, ha kérik.

cirrmurr 2014.04.01. 09:23:03

1. Luzer aki menutatóra jár
2. Köcsög aki tartja.

De. 1 Büdösparaszt az a nyugger is aki megrendeli az árut , kifizeti majd a "kisfiával" visszaviteti.
Mi a fasznak vásárol az ilyen?
Minek kell a promocióban résztvevő szálloda portását garanciális ügyekkel baxtatni?

nagyobb köcsög a posztoló mint a termékbemutatós cég.
Azt irja a "károsultak" .Miben károsult? megmutatták a viztisztitót , megmondták az árát a mama meg megrendelte. Tiszta sor. Ja hogy Hülye a drága anyukája és 4kilóért vesz viztisztitót? az meg az ő baja.

Ha megveszel egy autót aztán meglátod hogy egy másik kereskedésben akciós és 500 000 el olcsóbb akkor azt is vissza viszed?

Köcsök debil banda!

cirrmurr 2014.04.01. 09:24:30

Ezek a beszámithatatlan parasztok remélem nem mennek 6. án szavazni.
Vagy 7.én vissza megy hogy mégis máshova lesz az X?

cirrmurr 2014.04.01. 09:28:11

@♔batyu♔: Sajnos mostanság a hisztis "vevők" cseréjjék vissza de azonnal, Köcsögebbek mint maguk a termék bemutatósok.
Nem védem a parasztvakitó bemutatósokat de szivből kivánom hogy a posztoló is élje át egyszer hogy befektet egy csomó pénzt, ajándékokat osztogat, ingyen szállodát ad a vásárlóknak, , aztán megrendelik a termékét,mikor kiszállitja meg lebüdösparaszt csalózzák.
Beszámithatatlanok sajnos az ilyen nyugdijasok.

cirrmurr 2014.04.01. 09:30:36

@Vladimir Harkonnen: Apósod miért rendelte meg? Benzinpénz kifizettétek a bemutatósnak? Vagy brahiból loptátok az idejét meg a pénzét?
Apuka beszámitható?

Össz vissza rendel mikor kiszállitanak meg odaküldi félrészeg fiacskáját.
Szép nagy paraszt család.

Manyecska 2014.04.01. 09:33:19

@igi1: lófaszt anya! ez kristálytiszta és nincsenek cigányok:D @Hartmy: csapassad Igit disznóbőr korbáccsal!:DD

cirrmurr 2014.04.01. 09:34:59

@Vladimir Harkonnen: Kellemetlenül érezte magát hogy nem vásárol.
Te BMW szalonba ne engedjétek be a kisöreget, hátha kellemetlenül érzi megint magát :-))))

Az a faszi hogyérezte magát aki fél délelőtt rakodta be a rendeléseket a kocsiba, elautózott párezer forintot kiszállitásra meg egy fél munkanapot mert ráérő nyuggerek rendeltek tőle, aztán az egyik meg fizetés helyett a sörszagu kisvőjével meg nekiáll bunkózni??

AtiSnatch 2014.04.01. 09:38:50

@cirrmurr: azért ne kezd már el védeni a direkt öreghülyékre specializálódott köcsögöket. aláírom hogy hülyék mert megvették, de a másik oldal se a riói jézus szobor élő mása. 600e pénzért árulnak egy max 100ezres cuccot...

cirrmurr 2014.04.01. 10:02:15

@AtiSnatch: Nem védem.Leirtam hogy az is köcsög.
De Elegemvan az átvertek a bemutatón csipogásból.
A posztoló éppen ugy félinformációs áligazságokat nyomat mint az ügynök aki eladta.
Ja cipő is van 2 000 ért meg 30 000 is.

viztisztitóból, normális ember nem az 50 ezrest veszi meg ha már ilyen kell neki, hanem minimum egy normális minőséget ÁNTSZ engedéllyel, 150ért.

A Mamáknak meg nem kell bemutatókra járkálni és kész.
Érdekes az én idős rokonaim nem mászkálnak bemutatókra.

Ha nem menne el mindig az a 20-50 luzer egy városban bemutatóra mexünne az átverős cég.

AtiSnatch 2014.04.01. 10:08:02

@cirrmurr: jogos, csak az utolsó hozzászólásod olvastam. de ahogy nézem hülyékből nem fogyunk ki soha.

“Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos.” (Albert Einstein).

Narancskommunista (törölt) 2014.04.01. 10:20:20

"ami elmondásuk szerint a szállodában minden szobában megtalálható és értéke szerintük együttesen 1 millió Forint (400 ezer a víztisztitó és 600 ezer a légtisztitó) A két termék tényleges értéke valahol 100 ezer körül van."

Nem, a termék tényleges értéke ebben az esetben 300 ezer, mert ennyiért tudták eladni. Az árakat nem előállítási ár + haszonrés módszerrel számolják, hanem amennyiért van balek, aki megveszi. Nyilván ilyen marketinggel ez az ár magasabb.

"Kihasználva a korát rávették a vásárlásra. "

Nem a korát használták ki, hanem azt, hogy ... óvatosan fogalmazva ... nem éppen tudatos fogyasztó. A kora inkább ott számít, hogy nem a kapitalizmusban szocializálódott.

Viszont azt gondolom, hogy nem ez a gáz, hanem az, hogy az ennyire könnyen megvezethető emberek ugyanúgy elmehetnek szavazni, és arra fognak szavazni, aki jobban meg tudja vezetni őket. Mert sajnáljuk őket, szegényeket lehúzza az ügynök, közben meg 10 millió ember sorsáról többek között ők is dönthetnek. (Nem akarok pártpolitikát a dologba, teljesen mindegy kire szavaznak, a lényeg, hogy a döntésük olyan tényezők alapján megy, mint amikor rábeszélik őket valami hülyeségre.)

Narancskommunista (törölt) 2014.04.01. 10:29:22

@AtiSnatch:
Ha nem lennének ilyen bemutatós köcsögök, akkor sosem fejlődne a társadalom immunrendszere, sosem alakul ki a tudatos fogyasztói magatartás. Ha az idős emberek elmennének a bemutatóra, majd mikor a vásárlásra kerülne a sor, körberöhögnék ezeket a köcsögöket, akkor kihalna a műfaj.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.04.01. 10:37:30

Amióta Dzseki nem tud eleget pihenni a kampányhajrától, egyre bénább.
A Gugli fordító nyomán:

Retro Trade Company Kft. a cégbíróságon közvetlen kapcsolatot a következő szervezetek:
Ferenc Dobos

Vadvirág utca 14. 7627 Pécs Magyarország
Száma tantárgyak terület: 1

Kapcsolatok személy Ferenc Dobos Retro Trade Kft.
társa 14.04.2010 - 11.07.2011
törvényes 14.04.2010 - 12.07.2011

Global Medicine Management Inc..
2710 Thomes Ave Cheyenne, Wyoming 820 01 Amerikai Egyesült Államok
Száma tantárgyak terület: 1
Kapcsolat Global Medicine Management Inc.. Cégek a Retro Trade Kft.
társa 12.07.2011 - továbbra is fennáll

Kálmán Kuglics

Utolsó megszűnik 14.04.2010
Kiscsömötei utca 19 Lukácsháza 9724 tartozik
Száma tantárgyak terület: 1

Kapcsolatok személy Kálmán Kuglics Retro Trade Kft.
társa 09.08.2008 - 13.04.2010
törvényes 09.08.2008 - 14.04.2010

Voltak régebbiek is, bővebben a firemny-register.sk/m/firma/44328389-Retro-Trade-sro/ címen.

Narancskommunista (törölt) 2014.04.01. 10:42:32

@cirrmurr:
"viztisztitóból, normális ember nem az 50 ezrest veszi meg ha már ilyen kell neki, hanem minimum egy normális minőséget ÁNTSZ engedéllyel, 150ért."

Viszont itt valószínűleg az 50 ezrest vette meg 300 ezerért, mert nyilván nem nézett utána, hogy milyen víztisztítók vannak milyen áron, melyekre van ÁNTSZ engedély, egyáltalán semmi összehasonlítási alapja nem volt a saját hülyesége miatt. Alapnak kéne lennie, hogy tartós cikket nem veszünk meg utánajárás nélkül, de sokaknak ez mégsem alap.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.04.01. 10:53:10

Amelyik szervezet olyan jogi környezetet alakíttatott ki, amelyben a kiszolgáltatott embereken akár "termékbemutatóval", akár temarkecolással, akár hálózati marketingszektákon keresztül büntetlenül lehet nyerészkedni, megérett az atombombára. Vagy legalábbis a valamilyen Árpád (Lőwy? Tóta W?) féle nitrogénbombára (Sic!).

bekbórd! 2014.04.01. 11:28:19

Most nem olvasom végig, cigányozás volt már?

Vladimir Harkonnen 2014.04.01. 17:46:22

@cirrmurr: Elég gyenge anyagból lehetsz, ha két sörtől már félrészeg vagy, mert gondolom magadból indultál ki!

Te is ilyen szerencsétlen meszes agyú öregeket megfélemlítő termékbemutatós emberke vagy ugye!?

Tudod ez egy ilyen helyi "termékbemutató" volt, ahol a vacsora mellé "ajándékot" is kaptak. Ezután tukmálták rájuk a tecsós gyapjú ágynemű garnitúrát és egy porszívót "féláron" 200 ezerért, aminek a felét ott helyben be is szedték.
A csóka benzinpénze ezzel már bőven ki volt fizetve tekintve, hogy a gyapjú cucc a tecsóban 8000 Ft volt akkoriban.

"Az a faszi hogyérezte magát aki fél délelőtt rakodta be a rendeléseket a kocsiba, elautózott párezer forintot kiszállitásra meg egy fél munkanapot mert ráérő nyuggerek rendeltek tőle, aztán az egyik meg fizetés helyett a sörszagu kisvőjével meg nekiáll bunkózni??"

Téves, a cuccot már a "bemutató" után kitették mindenkinél, később már csak a lóvéért jöttek. Pont annyi ráhatás kellett, mint amennyit ők alkalmaztak az öregekkel szemben, mivel azt igérték bárki bármikor meggondolhatja magát, de aki kijött a pénz maradékáért nem akarta elvinni a cuccot és visszaadni a pénzt.

Kb. ennyi a történet.

Remélem a 70 éves nagyanyádra már rásózták a mostani nagy slágert a 4000 Ft-os CO érzékelőt 40000-ért!
De utána te se háborogj!

Hála istennek, a kis falunkba már te se jöhetsz bemutatót tartani, mert nem fog senki helyet adni hozzá!
:D

Vladimir Harkonnen 2014.04.01. 17:47:18

@cirrmurr: Mellesleg bekaphatod a lóét!
:)

BéLóg 2014.04.01. 20:57:18

Én csupán annyit szeretnék mondani (remélem más még nem írta le), hogy ENNEK a fajta termékbemutatónak az a lényege, hogy a végén a sorsoláskor (!) MINDEN EMBER nyer.
Éppen azért csinálják, hogy MEGTILTJÁK a résztvevőknek hogy egymással beszéljenek vagy hogy kiadják a "nyerőszámukat" és ezt nagy odafigyeléssel, akár erőnek erejével is megteszik. Ha ugyanis kiderülne hogy itt EZ a csalás, azonnal kapcsolnának még az addigra alaposan összezavart emberek is.
süti beállítások módosítása