Tékozló Homár

Vállalhatatlan lett a Csillaghaj kuponos melírozása

2014.04.17. 13:25 | jackyll | komment

hair.jpgOlyannyira katasztrófális frizurával végződött naiv ügyfél kuponos melírozása az Oktogon üzletház Csillaghaj Fodrászatában, azonnal újabb beavatkozást igényelt, mert a helyszínen nem akarták korrigálni. Második hajműtétje már jobban sikerült, igaz az ambuláns fodrászat ezért 8 ezret kért. A kupon árát természetesen nem akarják visszafizetni neki, mert biztos a hajától lett olyan, és mindenkinek nagyobb baja van ennél (képünk illusztráció):

Talán én vagyok a hülye, hogy spórolni akartam. Kuponakció keretében befizettem egy melírozásra az Oktogon üzletházban található Csillaghaj Fodrászatba. Már akkor elkezdődött bennem egy rossz érzés, amikor a hölgy kapva kapott a telefonomra, hogy aznap már mehetnék is, vagy legalább másnap. Ismerek néhány fodrászatot, Icánál is, Katinál is, de még a szövetkezetiben is lapozgatni kellett a füzetet, hogy mikorra van hely. Sajnos nem hallgattam az ösztöneimre és másnapra időpontot találtam.

Az Oktogon üzletházbeli fodrászat egy szűk, kicsi luk, ahol egy fiatalember fogadott. Nem mutatkozott be, csak betessékelt és leültetett a székbe.


Nem mondtam, hogy én is tanultam fodrászatot, egyrészt mert rég nem dolgozom már a szakmában, és ezért nem is szeretem, ha a szakemberek bennfentesként kezelnek. De azt előre jeleztem, hogy egy hétvégi rendezvény miatt pénteken be kellett festenem otthon a hajam, ezért kértem, koptassa ki előtte a színt. (Nem fodrászoknak mondom, hogy ez egy olyan eljárás, hogy víz és szőkítőpor keverékét kenjük először a hajra; ez nem szívja ki úgy, mint a hidrogén-peroxid, de leveszi a nemrég ráfestett színt.)

A fiatalember, mint kiderült, ezt az eljárást nem is ismerte, sőt élénken tiltakozott, hogy nem kell, jó lesz az úgy, és nekiesett a szőkítő keverékkel a hajamnak. Én pedig elborzadva néztem, milyen hanyagul b*ta föl a hajamra a fóliákat, és milyen hanyagul kente föl rá a tessék-lássék kikevert port. Próbáltam kérdezni, hogy biztos jó lesz-e így, (ha darabos a szőkítőkeverék, nem lehet egyenletesen fölvinni, így foltosan fogja be a hajat.) A fiatalember közölte, hogy jó lesz.

Mikor aztán, sok beszéd közepette, végre az összes fólia rajta volt a fejemen, vártunk. Ő közben kifejtette szakmai okosságait, hogy a szőkítő csak meghatározott ideig szív, így húsz perc után egyenletes eredmény várható. Én meg néztem rá nagy szemekkel. Egy idő után megfelelőnek találta a hajam és lemosta. Vizesen is látszott, hogy egyik oldalt, ott, ahol a legkésőbb került rá a por, semmi hatása nincs, ennek ellenére elkezdte megszárítani, majd mikor már nem volt annyira vizes, közölte, hogy kész. Én akkor már sírtam az elkeserítő látványtól; ezzel ő mit sem törődve odaadta a nyugtát.

Úgy kóvályogtam ki a fodrászatból, hogy azt se láttam, merre megyek, belenyúltam a hajamba, nedves volt, de ezzel nem is foglalkoztam, csak megszólítottam a két első járókelőt, akibe belebotlottam, hogy nem tudnak-e egy fodrászatot a közelben, vagy bárhol, mert ez és ez történt.

ITT JÖN A DEUS EX MACHINA!

Az egyik hölgy elmosolyodott, és mondta, hogy ő egy fodrászatban manikűrös, menjek négyet a hetvenes trolival, ott egy kicsit vissza gyalog, Schwarzkopf szalon, keressem Puskás Lászlót. Mentem. Megtaláltam. (Nálam ez nagy szó! :)) Egy kellemes világos fodrászatba jutottam, Puskás László is akkor ért be a délutáni műszakba. Mondta, hogy egy férfihaj-nyírás, és utána szabad, addig menjek ebédelni, vagy foglaljak helyet, olvassak magazinokat. (Nem olvastam magazinokat, hanem addig nekiálltam tananyagot jegyzetelni. :))

Ahogy a férfi hajával végzett, Puskás László fogadott is, és előre közölte, hogy ez így sajnos nyolcezer forintba fog kerülni, mert nem csak melírozni kell, hanem rendbe hozni az elrontottat.

A munkája precíz volt, sőt (bár neki se mondtam, hgy ismerem a szakmát belülről), elestem tőle egy technikát is, hogy miképp lehet a melírt tőnél kezdeni, megfolyás nélkül. Végig udvarias volt, és mikor a klimazonban szikkadt a hajam, még forró csokit is hozott. Végül olyan fejjel jöttem el tőle, amit már vállalni tudok.

Ezek után este a következő levelezés zajlott le:

Tisztelt Csillaghaj Fodrászat!

Kuponakció keretében vettem igénybe a fodrászuk szolgáltatását, és szeretném visszajelezni, hogy rendkívül elégedetlenül távoztam.

A fiatalember (nem mutatkozott be, így nem tudom megnevezni, de ha jól tudom, csak egy fodrászuk van) hanyagul, igénytelenül végezte a munkáját, szakmai alázat nélkül, és a végeredmény az lett, hogy a melír, amely a hajtőtől másfél centire kezdődött hátul sárga, baloldalt enyhén zöldes karamell színű lett, jobboldalt pedig egyáltalán nem fogta be a hajam. Ezt ő megfelelőnek találta ahhoz, hogy így elengedjen, ezért nekem keresnem kellett egy másik üzletet, ahol rendbe hozták a frizurám.

Kérem az önökhöz befizetett kuponösszeg, azaz 3750.- (háromezer-hétszázötven Forint) visszafizetését, mivel az értékelhetetlen és viselhetetlen munkát teljes egészében újra kellett csinálni.
Köszönöm.

Üdvözlettel:
Dóra

Válasz (az ímélcímben megjelölt név: "mindig győzelem" -- azért ez is figyelemre méltó!)

az ön hajátol is függ hogy milyen lesz, nem a fodrászt kellhibáztatni.valoszinü ha nem ugy sikerül akkor még javitott volna rajta.
 
Az én válaszom:

Tisztelt Illető, Aki Neve Mellőzésével Válaszolt!

Remélem, nem haragszik meg, ha én nem követem önt a minimális udvariassági formulák elhagyásában.

A fodrász sajnos kísérletet sem tett, hogy javítson az elrontott frizurámon. Megszárította a hajam, és azt a tanácsot adta, hogy mossam hamvasítóval, és sem akkor, sem a nyugta átnyújtásakor nem mutatta jelét annak, hogy még javítani szeretne bármin.

Hogy a hajam is "hibás", azt előre jeleztem, kértem, hogy melír előtt koptassa ki belőle a színt az érintett területeken, felajánlottam, hogy ennek a költségét természetesen a kuponon felül fizetem, de ő ezt határozottan elutasította.

Továbbra is kérem a kuponért kiadott összeg visszafizetését, és kérem, hogy mellékletben csatolja az érintett fodrász szakképzettségét igazoló dokumentumot!

Üdvözlettel:
Dóra

Erre ők:

azert nem szoktak pénzt visszafizetni mert mert önnek nem olyanra sikerült a szine.

 Ma reggel felhívtam az állítólagos főnököt, aki szintén nem mutatkozott be, de mindennek elhordott, hogy mennyire pitiáner vagyok, mert neki kezeléstől kihullott egyszer az összes haja, de még akkor se reklamált, és ő ugyan nem is reklamálna a 3750Ft-os kuponösszegért, de még a nyolcezerért se, pedig ő rokkantnyugdíjas és vak.

Ezek után úgy gondoltam, hogy akkor tovább nincs vele beszélgetni valóm (féltettem, hogy még a végén kiderül, hogy siket is, márpedig ennyi csapást egyetlen embertársamnak se kívánok!).

Igen, most tudjátok mit? Pitiáner leszek. Bizony. De szeretném kérni, hogy osszátok meg a jegyzetemet minél többen, hogy még véletlenül se kerüljön senki az ismerőseim közül a CSILLAGHAJ FODRÁSZATba, a nevenincs fiatalember és szerencsétlen sorsú főnöke karmai közé!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.17. 13:37:08

A Háború és béke is jöhetne mosmá!44!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.17. 13:43:46

Hát ez ez ez eccerűen felháborító!4!
Meg is igérem rögvest, hogy én nem melíroztatok ott eggyet se!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.17. 13:49:44

Vessetek a mókusok elé, de kurvára leszarom, hogy milen a hajam. Nullásgéppel levágom 2 centire, oszt jólvan.

De a család hölgytagjai se festették még soha a hajukat. Nincs rá szükség, egyiknek se zöld a haja. A fejüknek is emberi formája van, nem kell különleges hajkölteménnyel elvonni a figyelmet róla.

Amikor még fodrászhoz jártam, kérdezte, hogy milyenre vágja hátul. A képébe röhögtem. Hát nem mindegy? Még sose néztem magam tarkó felől.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.17. 13:51:28

@dr. phil. Sün‼ ツ: Nohiszen. Egy sünnek eleve úgy változik a tüskéink az árnyalata, mintha melírozva lenne.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 13:51:53

Égnek meredt és kihullott a hajam! Hajjaj!

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 13:53:10

@atpijkamo: Ezexerint én hiú vagyok. :D Azért valahogy próbáljon meg kinézni a burám.

Azt se bánom, ha azasszony befesti, vágatja. :)

Manyecska 2014.04.17. 13:58:58

A fekete festék meg roncsolja erősen a hajat. Örülok, hogy segíthettem.

ptspts 2014.04.17. 14:01:08

Javaslom a posztolónak, hogy jelentse az esetet is a kuponos oldalon is, ahol a kupont vette. Nem tudom, visszakapja-e a pénzét, de lehet, hogy megakadályozhatja, hogy mások is így járjanak.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.17. 14:01:28

@Tanácstalan: "kinézni a burám."

Hát ha tud emelni megjelenésed fényén. Mikor néztem a képed, nem tűnt fel, hogy ronda lennél.

"azasszony befesti, vágatja"

Csinálhatna mást is 5 hónap alatt, de annak nem örülnél. :))

Apropó:
www.origo.hu/techbazis/20140327-olyan-lesz-teherhajot-vezetni-mint-egy-urhajot.html
Persze akik ilyenen agyalnak elfelejtik, hogy néha lyukat kell fúrni a fedélzeten keresztül, és kurvára hagyhatnának hozzá helyet.

Manyecska 2014.04.17. 14:01:32

@atpijkamo: Fanszőrt sem melíroztatsz??:D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.17. 14:04:50

@Manyecska: Nem, de a herevasaláson gondolkodom erősen. Már csak ez hiányzik a tökéletes szépségemhez.

GatyaPityu 2014.04.17. 14:05:56

@atpijkamo:
"Amikor még fodrászhoz jártam, kérdezte, hogy milyenre vágja hátul. A képébe röhögtem. Hát nem mindegy? Még sose néztem magam tarkó felől. "

xD
Ez kész!
Akkor téged az sem zavarna, valaki egy péniszt rajzolna, tetoválna a hátadra, mondván "én úgysem látom hátulról" ??
:)

Manyecska 2014.04.17. 14:06:48

@dr. phil. Sün‼ ツ: jobb helyeken őszhaj-tompítást is vállalnak.
Lehet elküldöm az uramat mellkas-gyantára a Csillaghajba, kibaszásból..:D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.17. 14:07:10

Mikor ááámerikai vénasszonyok rőzsaszínre meg rőzsakékre festik a hajukat, az erősen megdöbbent.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.04.17. 14:08:38

Mégis mit vársz egy nyugdíjas vak fodrásztól? JA, és a kuponoktól?

Manyecska 2014.04.17. 14:09:30

@atpijkamo: há nekünk is van nullásgépünk de ha én két cm-esre tolnám le kapnék a pofámra:D

AtiSnatch 2014.04.17. 14:10:30

@atpijkamo: jaja, tök szép hajó szerintem is... :D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.17. 14:10:52

@Atro: "egy péniszt rajzolna, tetoválna a hátadra"

:)) Ha tetováltatnék, akkor meg is érdemelném.

Tisztán, rendezett ruhában megyek a közösségbe, ezen felül marhára nem érdekel senki véleménye. Ha akarom, akkor zoknira húzok szandált.

zdanee 2014.04.17. 14:11:21

Én meg kopasz vagyok, és ezzel minden jel szerint vagyonokat spórolok.

igi1 2014.04.17. 14:12:00

@batgirl: udvarias kiszolgálást? szép frizurát?

bezzeg ez is hazajön frizurát festetni, mint a többi külhonra szakadt :DDD

@zdanee: a pasiknál mindegy a kinézet, csak gazdag, legfőképp híres legyél

Manyecska 2014.04.17. 14:13:07

Mink otthon a kutya szőrfehérítő samponját használjuk, mondtam már. Az ápolt, hófehér szőrért....:DD

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 14:13:46

@atpijkamo: Ez mind szép, csak sajnos az üveg még mindig könnyen törik. A modern integrált hidak amúgy is már teljesen képernyősek, monitorok között éljük az életünket. Szép rajzok, de ez még kicsit odébb van.

igi1 2014.04.17. 14:14:05

@Rosszindulatú Vászka: sunyi módon te se merted bevállalni a postás papás posztot

szégyelld magad

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.17. 14:15:14

@zdanee: "kopasz vagyok"

Ne bánd, az férfias.

@igi1: "gazdag, legfőképp híres legyél"

Baromság. Ha híres vagy, akkor rádakaszkodnak, kunyiznak, nem mehetsz végig az utcán.

Rosszindulatú Vászka 2014.04.17. 14:15:46

@igi1: hogy micsináltam? Vagy mit nem?

igi1 2014.04.17. 14:16:06

@atpijkamo: hát pont ezért akartál híres lenni, hogy rádakaszkodjanak

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 14:16:20

@dr. phil. Sün‼ ツ: Az nem eleve is 3 mm-re van kopasztva, elvágólag?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.04.17. 14:16:48

azért általában egy nőnek fix nőgyógyásza, fodrásza, és fogorvosa van.

LEgalább is ez nálam működik. Nem esek be valahova, véletlenül, kuponnal.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.17. 14:19:47

@Tanácstalan: A jövő a virtuális valóságé. Úgyse látsz semmit a rakománytól, a körbe elhelyezett kamerák képét szerkesztik majd egybe. Meg nem a mostani manővereket csinálod majd, hanem mindig azt, ami öt perc múlva lesz.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 14:19:55

@batgirl: Kuponos nőgyógyászat. Ezt védesd le!

Fogytam 6 kilót.

Rosszindulatú Vászka 2014.04.17. 14:19:56

@batgirl: csók! És itt-ott, valamint amott, de leginkább sehol.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.17. 14:22:18

@igi1: Mérmint nem én, hem a celebek.

@batgirl: :)) Van akinek a férje is fix.

A férfinak meg fix autószerelője, csaposa és focicsapata.

Manyecska 2014.04.17. 14:22:55

@batgirl: Ki mondta hogy nő..??:DDD
@Tanácstalan: :DD hát nem. rövidnek rövid. Szexi fekete és erősen őszül mostanában oldalt:PP. Zöld szemhez jól áll. Na.:D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.04.17. 14:23:48

@atpijkamo: ja, van. De nem túl jellemző :)))

@Manyecska: azt hiszem, most jár egy pont neked. tényleg.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.17. 14:24:29

@Rosszindulatú Vászka:
Csak én érzem úgy, hogy beléd lett kötve?

@Tanácstalan:
Nem tudom.
Mak most kibújik a szög a zsákbul!4!

Rosszindulatú Vászka 2014.04.17. 14:24:47

@batgirl: ugyanmár!

Csak tartottam egy kis digitális tisztítókúrát.

Manyecska 2014.04.17. 14:24:50

@batgirl: :D lehet a SájGájsz együttes tagja volt:D ja, nem, Dóra. Hoppácska..!:D

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 14:27:57

@Manyecska: Erre nem tudok mit mondani.Csak vonogatom a vállam.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 14:29:15

@dr. phil. Sün‼ ツ: Kiderült. Oldalt jól áll a zöld az őzike szemhez, vagy ilyesmi.

AtiSnatch 2014.04.17. 14:43:10

@Tanácstalan: olvastam a Fílipsz kapitányos sztoridat, tetszett! Egy bizonyos Balla urat ismersz?

Manyecska 2014.04.17. 14:43:11

@Tanácstalan: mindkettőnknek zöld. Néha cserélünk..:DD

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 14:52:36

@dr. phil. Sün‼ ツ: Esetleg vízidisznó.

@AtiSnatch non captat muscas: Balla? Ismerős a név.

@Manyecska: A hajad? A gondolataid? A vízidisznóval? Vagy mi van?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.04.17. 14:59:22

@Tanácstalan: tegnap óta? vagy egy év alatt? vagy mikor?
:)

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 15:00:41

@batgirl: Úgy egy éve vettem tervbe, de közbelépett a karácsony. Mondjuk olyan 5-6 hét alatt.

Manyecska 2014.04.17. 15:08:17

@Tanácstalan: leborotváltad a mellkasodat?:DDD bocs de itt is röhögünk folyamatosan:D

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 15:09:26

@batgirl: Hát, 20 évvel ezelőtt 6 hét alatt 16 kilót sikerült leadnom. Mert úgy döntttem én bizony még egyszer megpróbálkozom a versenysporttal. Most valahogy nehezebben megy már, de elkezdődött, szerintem mostantól menni fog. Még egy 8-10 kilót szeretnék fogyni. Nem izommá alakítani, a súlyomból szeretnék veszíteni.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 15:10:37

@Manyecska: Igen, már jó pár éve. A gyantázás fáj. :D

Bluemotion 2014.04.17. 15:13:46

Fillérbaszós, kupunos, posztólós, agyfasz.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 15:14:20

@AtiSnatch non captat muscas: Nagyon ismerős a név, de nem tudom hova tenni. Nincs hozzá arc.

Manyecska 2014.04.17. 15:15:35

@dr. phil. Sün‼ ツ: hógyne.:DD Guppit olvastam amúgy.:DDDD

Manyecska 2014.04.17. 15:18:48

@Tanácstalan: begyulladt a mellyed mi? :DD na, lelépek, pá.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 15:19:12

@batgirl: Rákaptatok a blogra? :D

Dékány összes nekem is megvan.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 15:21:30

@Manyecska: Frászt. A gyantázás fáj. Miért, te a bikinivonalat tán gyantázod? Nahát.

AtiSnatch 2014.04.17. 15:23:03

@Tanácstalan: az nekem sincs :D (ex)feleségét ismerem csak, ő mondta, hogy ő ment filipsz kapitány után az alabamára.(azt nem tudom milyen minőségben)

igi1 2014.04.17. 15:23:36

@Manyecska: ő meghosszabbította és melïroztatta

meg kivasalta

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 15:25:52

@AtiSnatch non captat muscas: Az igen érdekes történet. Mivel az Alabama a mai napig USA lobogó alatt van, oda kicsit nehéz bejutni, ha nem szimpla talpas az ember. Kicsit kételkedem a hír valóságtartalmában, ha nem bánod. :D

AtiSnatch 2014.04.17. 15:28:16

@Tanácstalan: tőlem kételkedhetsz, azért kérdeztem, hogy ismered-e :)

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 15:30:06

@AtiSnatch non captat muscas: A név ismerős, de fene tudja, nem ritka név, ugye. Arc nincs hozzá. Azon gondolkodom, nem-e puskás ember-e. Bár azokból is, mintha csak amikat alkalmaznának.

AtiSnatch 2014.04.17. 15:31:25

@Tanácstalan: más egyebet nem tudok, kérem kapcsoljaki :D

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 15:35:45

@AtiSnatch non captat muscas: Bakker, mst napokig ezen töröm a fejemet majd. :D :D :D :D

AtiSnatch 2014.04.17. 15:38:21

@Tanácstalan: a halvacsora mellé időtöltésnek. nem kell megköszönni. egy barát segít ahol tud :D

AtiSnatch 2014.04.17. 15:42:26

@Tanácstalan: ferencvárosi, ha ez segítség. különben is, mit csinálsz? elütsz a csónakoddal? :D

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.17. 15:44:56

@AtiSnatch non captat muscas: Á, annyit adnának érted, mint egy rendes emberért. Ráparkolok vele az autódra. Vagy csak nekitámasztom. :D :D :D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.17. 15:52:58

@Tanácstalan: "mst napokig ezen töröm a fejemet majd"

És Nagy Árpit ismered-e? Biztos ismerős lesz, ha erősen ismételgeted.

Atörökk 2014.04.17. 16:16:38

Milyen lett a kupon a hajától?

Sandor Akarki 2014.04.17. 16:58:44

@atpijkamo: 2 cm elég sok. Én 4 mm-re vágom, bevált. :D

Baluci 2014.04.17. 17:19:53

Csórikám... Mit fog ez itt kapni?...

Aureliano Buendía 2014.04.17. 17:22:35

„Talán én vagyok a hülye, hogy spórolni akartam. ”

És igen.

Kuponos, felesleges elolvasni.

wkh 2014.04.17. 20:23:43

erre csak egy szó van: kuponos :)

Aureliano Buendía 2014.04.17. 20:31:15

A poszter tátott szájjal rohant a fasz felé.

Odaért.

Sunny Days 2014.04.17. 23:39:49

Sose értettem, miért melíroztatja valaki a haját. Szerintem szánalmas látványt nyújt. Gondolom, a poszt tolónak tetovált szemöldöke van, az úgy pont megy hozzá.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.18. 08:09:22

"én is tanultam fodrászatot, egyrészt mert rég nem dolgozom már a szakmában, és ezért nem is szeretem, ha a szakemberek bennfentesként kezelnek"

Édes istenkém, van ám logika. És akkor ezt most komolyan felrovandó, mert ezt mindenkinek tudnia kellene, ráadásul úgy, hogy direkt nem mondod? Ilyet is csak egy nő képes. Azzal pedig eldicsekedni ultragáz, hogy címeket nem vagy képes megtalálni, most meg de. Felbasztál. Kérem a kártérítést - forrócsokival!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.18. 08:30:30

@atpijkamo: kettessel meg nullásra, gondolom.:) Fifikás! "Ha akarom, akkor zoknira húzok szandált." Tutira nem lesz több gyereked!:)
"hanem mindig azt, ami öt perc múlva lesz." Akkor talán nem 386-osokkal kellene szerelni a rencert.
@Manyecska: az ősz tök vagesz. Láttam ősz csajt, persze fiatal volt és dús, csak épp szüke volta hajzata, egyenes szálú, hát tökjóvolt. Le is akart vele feküdni röktön, ahogy ránzéztem! Ja nem, ezt már csak képzeltem. Majdnem ugyanaz. A feketefestékes beszólásod határozottan batgirlös volt!
@igi1: na most ezzel miért vagánykodsz? A kollektív női jellemet ismerjük, nem kell reklámozni.
@Tanácstalan: hupákolásra feljogosító kupon.
@Rosszindulatú Vászka: adtál is, meg nem is. Népmesei motívumelem vagy.
@uraaam: ez tízpontos volt
@sunny_days: nem is. Lenőve az igazi.

GatyaPityu 2014.04.18. 22:33:57

@atpijkamo:
"Ha akarom, akkor zoknira húzok szandál"

- Igazad is van. Végül is, ennél hatékonyabb módja a fogamzásgálásnak a tudományos kutatások szerint sincsen. :)
nemkutya.com/like/86084

Advanced Flight 2014.04.23. 01:20:21

Honlapon milyenek má a galérijába azok a dzsipó luvnyák :-)
Igényes egy hely lehet...

Ellanéni (törölt) 2014.05.18. 16:25:13

Nekem műköröm + melír kuponom volt a Kálvária utcába... a nevét nem jegyeztem meg a "kozmetika és fodrászatnak" de biztos, hogy a kerületben sem megyek többet ilyenek végett. A fodrász úgy melírozta be -állítólag sötétbarnával- a szőke hajamat, hogy abból az égvilágon semmit sem lehetett észrevenni ám a fufrummal ez másképpen történt... nagy kerek szemekkel nézett rám a hajvágás után, hogy biztos hordtam-e már így a fufrumat. Úgy távoztam onnan, hogy sapkát húztam a fejemre (nem vicc...). Továbbá a műköröm szolgáltatást az ő hibájukból nem tudtam igénybe venni, mert sem e-mailen, sem telefonon, sem személyesen nem tudtam elérni a hölgyeményt... Panaszt tettem a fodrászatnál, hogy fizessék vissza a kuponom műkörömre szóló árát, de csak süket fülekre találtam... Se e-mailre, se telefonra nem reagáltak. Ezek után panaszt tettem a kuponkibocsájtó oldalon és ők nagyon kedvesen és udvariasan bocsánatot kértek és visszakaptam a kupon árát. Vannak még csodák :)

Ferenc Lux 2018.10.30. 18:41:19

Valami redvás cigány lehet a főnök abban a szaros pöcegödörben.
süti beállítások módosítása