Tékozló Homár

Csordultig biofotonokkal

Rácz Lehel találmánya/Fényszelet

2005.06.01. 10:48 | homár nak | Szólj hozzá!
Egy köveskáli bioépítész-feltaláló-hippinél látogatóban tettünk szert a két csomag biofinomságra. Megalkotója a keresztségben a Fényszelet nevet adta a terméknek, a helyes kis téglatestekben Rácz úr fõ találmánya(i), a biofoton(ok) nyüzsög(nek). A biofotonok egy misztikus eredetû õserõ alkotóelemei, "az univerzális életerõ szinonímái" tudtuk meg a kommunából hazatért öregtõl.

A reforméletmód, bioétrend, New Age háromszögébe jól beilleszthetõ édesség puritán celofáncsomagolásban, jelöletlen tasakban várja a fogyasztókat, a bogyós gyümölcsök húsából készült szilárd massza két papírlap közé van préselve, egyes vélekedések szerint a papírlapok ehetõ ostyából vannak, ízre mindenesetre semlegesek. Mint kiderült, a Fényszelet teljes értékben tartalmazza a Manna-Rax "immunerõsítõ, vérképjavító, szabadgyöklekötõ, szuperoxid diszmutáz" hatóanyagát, ami nem más mint "az eredeti, az igazi búzacsírakészítmény". Lényeg, a lényeg, a napfény áldásos hatását hordozza a termék, vitaminok, életerõ, és biofotonok formájában, tartósítószer, mesterséges színezék meg a szokásos E-adalékok nélkül, tehát ártani biztos nem árt.

Állaga, íze a kicsit ragacsos, szárított, aszalt gyümölcsé (tippjeink szerint datolya, füge, cseresznye, meggy és különféle bogyósok), magokkal és persze a mannával turbózva, van aki finomnak találta, mások szerint szörnyû. Kicsit hasonlít azokra a cuccokra, amiket a Szigeten árulnak a Világzenei Színpad oldalánál, némi õsmagyar körítéssel. Azt, hogy hol kapható, nem sikerült megtudni, feltehetõleg a szokásos bioboltok, herbáriák, fitotékák környékén kell a "fényevõknek" nyomozni. Naponta egy szeletet ajánlott fogyasztani, túladagolás esetén a test teljes felületén viszafogott fénykibocsátás tapasztalható. Állítólag.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása