Tékozló Homár

Vicsorgás 1. – Az édes-savanyú kakafondue

Sour Flush Candy Plunger

2005.09.30. 14:18 | szily | Szólj hozzá!
Az önveszélyesen kísérletezõ kedvû Király kollégától kapta a Homár azt az édességet, ami tárgyi és szimbolikus komplexitásában a párját ritkítja. Egy olyan apró, plasztik angolvécérõl van szó, amibe pumpa alakú nyalókákat kell mártogatni.. A szett – egy vécé mozgatható fedélle + tartállyal + két nyalókapumpával – egyértelmûen valamiféle perverz fondue-partira utal, hiszen használati utasítás nélkül is nyilvánvaló, hogy itten a nyalnivalót kell majd oda beletunkolni. A fedélre ragasztott címke is világosan eligazít, hiszen egy pajkos koboldot ábrázol, amint Gene Simmons-i hosszúságú nyelvével kinyal egy vécékagylót.
Olvasson tovább!

Lokális garancia

2005.09.30. 13:11 | jackyll | Szólj hozzá!

Lassacskán tudatosul az emberekben, hogy az ár mellett egyéb szempontokat sem árt figyelembe venni elektronikai termékek vásárlásánál. Pandora digitális fényképezõje által szerzett pótolható élettapasztalatokat:

Röviden vázolva a helyzetet: márciusban vásároltam a budaörsi Electro Worldben egy digitális fényképezõgépet, melynek egy (!) hónap múlva elromlott az akkumulátor töltõje. Kreatívan felkerestem az Olympus szervízét, ahol közölték, hogy a gépnek nincs magyarországi szervízkártyája, tehát nem az Olympuson keresztül hozták hazánkban forgalomba, ezért a vásárlás helyszínére szíveskedjek menni a garanciapapírral együtt. Budaörsön rövid üvöltözés és egy hét után ki is cserélték az akksit (tudom, ez nem is rossz), kaptunk szép újat szép új garanciapapírral.

Olvasson tovább!

Seggel hirdetett luxuskandalló

conmoto/plaza ventless fireplace

2005.09.30. 11:00 | jackyll | Szólj hozzá!
A nagypolgári lét nélkülözhetetlen tartozéka a füstmentes hájtek kandalló. Szösszenetünk apropóját azonban mégsem ez a zselét égetõ, falra akasztható, már 549 eurótól (137 khuf) kapható termékcsalád adja, hanem, hogy mindenzt képesek seggel hirdetni. Tény, hogy a feszes nõi segg a rákvörös lángok fényében is látványos, de megtizedelheti a szexplakátokból kinõtt célközönség sorait.

Rapülök Bécsbe

2005.09.29. 13:43 | moon | Szólj hozzá!
Holnap van az utolsó nap, hogy az Apple mindenhol hirdetett akciójában nulla forint befizetésével, 0 százalékos hitelre, 12 havi részletre vehetném meg a régóta áhított G4 12” iBookot. Már megcsodáltam Györgyi múlt héten vett csodagépét, és végre elszántam magam, hogy elintézem a papírokat és besétálok a boltba. Elõbb azonban körbetelefonálom a viszonteladókat, és sorra érnek a meglepetések. Az Andrássy úti új flagship store kifogyott a 12 inches iBookokból, egy kellemesen mély férfihang azt javasolja, érdeklõdjek a jövõ héten, hátha lesz.
Olvasson tovább!

Tarka pöfögés

Triumph/Motorbiciklik

2005.09.29. 12:52 | szily | Szólj hozzá!

A motorbicikli hálás dizájntárgy, mert bármilyen dögös mondjuk az állólámpánk, nem lehet nagyközönség elõtt bõgetni és csikorgatni. A motort viszont ugye. Abból meg valahogy mindig jó születik, ha egy belevaló dizájner nagymotortervezésbe fog. Az etalon Philippe Starck 650-es Apriliája, amit a mókás francia szupersztár teljes egészében maga tervezett. (használtan 3500-5000 eurós áron lehet hozzájutni). Vágyaink legfrissebb tárgya egy új sorozat, pontosabban kétféle igen tarka Triumph.
Olvasson tovább!

Posztnukleáris túlélõcsomag

KI4U, Inc./NukAlert Radiation Alarm

2005.09.29. 12:36 | jackyll | Szólj hozzá!
Ha nincs meggyõzõdve ásványvize egészséges radontartalmáról, esetleg a hófödte Csernobilba készül vakációzni a téli szünetben, minden bizonnyal szüksége van a kulcstartós sugárzásdetektorra. Ennél kisebbet úgysem talál, ez viszont akár 15 évig is ellehet egyetlen elemmel, ha keveset kell riasztania. A legjobb azonban, hogy a gyártónál egy egész sereg atomháborús termék sorakozik, a kálium-jodid tablettától, az oktató/útmutató könyveken-videókon át egészen a bombabiztos mini-óvóhelyig. Sajnos a 7-10 évig kitartó instantkajákból kifogytak, így ha teheti, egy hétnél tovább ne tartózkodjon sugárfertõzött övezetben.

Naprakész pólók – szolidaritás az óriás tintahallal

Muledesign/Dühös Tintalahas póló

2005.09.29. 12:18 | szily | Szólj hozzá!
A Homárt természetesen már maga az a hír is lázba hozta, hogy Japán partjainál végre sikerült akció közben lefilmezni a legendás mélytengeri óriás tintahalat. Bármikor összefuthatunk egy koktélpartin, ilyesmi. Rögtön ajánlunk is egy pólót azoknak, akiknek arra áll fel, ha nagyon up-to-date-ek bírnak lenni.
Olvasson tovább!

Benzintarháló Hondások

2005.09.29. 08:41 | jackyll | 2 komment

Ha az ember a kisujját nyújtja, könnyen megeshet, hogy lehúzzák egy kanna benzinre. Az alábbi módszert Imre rögzítette az örökkévalóságnak szerda délután, szal friss, meleg. Ráadásul sikerült önnön csokkerizálódását is megakadályoznia, amihez ezúton külön gratulálunk.

A Lágymányosi-hídról lekanyarodva a Fehérvári út felé araszoltam, amikor egy lerobbant autó mellé értem. A sofõr a kocsi mellett stoppolt. Pont megállt a sor, leengedtem az ablakot, megkérdeztem a márkatárstól mi a probléma. Mondja, hogy építési vállalkozó és borzalmas szerencsétlenség történt vele, mert éppen Óbudáról tartott Budaörsre, de elfogyott a benzine, a pénzét, iratait, telefonját Óbudán hagyta és Budaörsön várják stb. nem tudnék-e adni neki valamennyi pénz hogy vegyen benzint - persze felírja a számom, a címem és visszadja - vagy esetleg ha volna nálam egy kanna amiben van benzin...

Olvasson tovább!

Ideális ajándék elbutult szmókereknek

Trolli/Private Eye

2005.09.28. 16:22 | szily | Szólj hozzá!
Illetve a hat éves kort el nem érõ rokon- és havergyerekek is élvezhetik a Trolli gumicukorcég (nekik köszönhetjük többek között a gumicukor-vámpírfogat és a gumicukor-hamburgert) klasszikusát, a Beszívott Szemet. A hivatalosan Private Eye néven futó cucc egy szemgolyó, a fehérje a béka alakú gumicukrokon megismert fehér, habos anyag könnyített, szuperédes változata, az írisz ehetõ gumiból készült, vörös és zöld színben.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása