Tékozló Homár

Re: Billing András és a hülye postás – Billing él, sõt egy zseni!

Billing András/Jármûmodellek

2005.11.25. 13:19 | szily | Szólj hozzá!

A Homár még most is kuncog. Nemrég közöltük K.A. velõtrázóan mókás kalandját a postán, ahol csomagot szeretett volna átvenni, a postáskisasszony pedig kérdõre vonta, hogy ismeri-e a címzett mezõben szereplõ bizonyos Billing Andrást. Akirõl aztán kiderült, hogy külföldi és a neve külföldiül Billing Address. Egy másik olvasói levélbõl most meg az derült ki, hogy a jó Billing Bandi mégiscsak létezik!

Olvasson tovább!

Vásárolj mindennap!

Tudatos Vásárlók Egyesülete/Ne Vásárolj Semmit Nap

2005.11.25. 13:07 | jackyll | Szólj hozzá!
Hardkór konzumer Olvasónik a Kultplayen talált felhívásnak hála még elcsíphetik a "Ne Vásárolj Semmit Nap" teadélutánját a Bem rakpart 30. alatt. A szervezõ Tudatos Vásárlók Egyesülete hitvallásuk szerint: "Összefogunk és kiállunk a krónikus túlfogyasztás ellen, ami szinte minden környezeti, pszichológiai és politikai gondunk forrása." Nemtom ki hogy van vele, de a Homár szerint túlfogyasztás nélkül már rég összeomlott volna a világgazdaság, és az ugye kinek hiányzik?

Cenzúra! Cenzúra! - Betiltott és zseniális XBox-reklám a Homáron

XBox-reklámfilm

2005.11.25. 12:05 | szily | Szólj hozzá!
A Hardwired.hu fórumaiban találta Etele a hírt arról, hogy az amerikai ASA reklámcenzúra-hivatal (Advertising Standards Authority) letiltotta a tévés sugárzásról az X360-as játékkonzol reklámszpotját. A hülyék! Ennél viccesebb reklámot nagyon rég láttunk, ráadásul a legkevésbé sem erõszakos, sõt – amint mindjárt látni fogják – nem tûnik föl benne sem fegyver, sem nõi mell, sem drog.
Olvasson tovább!

A sötétség plüssserege

Pretty Ugly, LLC/Uglydolls

2005.11.25. 11:40 | jackyll | Szólj hozzá!

Té minusz 30 nap a nemzetközi konzumünnep, így különösen örülünk, ha a hajrában T. Olvasóink is aktívan besegítenek. Balázs portyázgatásai során eszmélt rá erre a klasszikus szériára:

Legutóbbi plázaciculásom alkalmával a WestEndben egy kis ajándékboltban rátaláltam a legaranyosabb plüssbabákra, amiket valaha láttam. A figurákat Ugly Doll (Csúnya Baba) néven forgalmazzák. Mind nagyon jó minõségû, csak kár hogy ennyire drága.

Olvasson tovább!

Tõgye közt a pénztárcát

Kiszel Tünde/Törzsvásárlói kártya

2005.11.25. 11:37 | szily | Szólj hozzá!


A Homár kedvenc dadaista mûvésze, a gyagyikirálynõi koronát Anettka mellei közül kicsavaró Kiszel Tünde nemcsak érzékeny mûvészember, de a jelek szerint pompás az üzleti szimata is. Saját képével díszített törzsvásárlói kártyát bocsátott ki ugyanis, amit a mi hosszú nyél végén ringatózó szemünkkel nem is vettünk észre, de Elemér szerencsére elküldte nekünk.

Olvasson tovább!

Ideális fészek pinabubusoknak és menyhalhorgászoknak

Kiadó lakóhajó

2005.11.25. 00:02 | szily | Szólj hozzá!
A szezon legfantáziadúsabb lakáshirdetését kapta meg a Homár egy wiw-es köremailben. A dunai halfajok és az illegális szex szerelmesei egyaránt felkaphatják a fejüket, hiszen mikor látott utoljára bárki kiadó lakást egy állóhajón? Vágott nutriazsigerrel etetve odaállhat a menyhal, ami pont a kérdéses idõszakban fogható. Íme a levél, amit ráadásul egy kulturális-pénzügyi celebritás, Iványi György exbankár, a Magház-épületek apukája adott fel:
Olvasson tovább!

A világ legrosszabb ízû csokitojása, ajándékkal a Cartoon Networktõl + egy Névtelen Függõ vallomása

Cartoon Network csokitojások

2005.11.25. 00:01 | szily | Szólj hozzá!

Egy kritikus szájpadlás vallomása:

Ilyen visszataszító ízû Kinder-klónt még sosem ettünk. Száraz, roppanós, valószínûleg teljesen kakaómentes test, ami kellemetlen, szálkásodó funérra emlékeztetõ darabkákra hullik a legkisebb nyomás hatására. Persze az ajándék miatt vettük, ami a rajzfilmcsatorna valamelyik sztárja. Innen üzenjük az illetékeseknek: rettenetes – és a Kinderre is jellemzõ - új divat, hogy az ajándékos tojások leglényegét negligálva olyan meglepetés búvik a plasztiktojásban, amit nem összerakni kell, csak egyben kivenni a csomagolásból. Itt annyi a kreativitás terepe, hogy a figurák fejét nekünk kell rápattintani a testre és nem egymáshoz való fejeket és testeket is össze lehet párosítani.

Olvasson tovább!

Garancia Mistral-módra

2005.11.24. 13:55 | jackyll | 2 komment
Úgy tûnik, a legutóbbi bejelentett eset óta a Mistral ugyanúgy semmibe veszi termékcserénél a garancia újraindulását. Kattintás után olvasható egy levél, ami gyakorlatilag szóról szóra ugyanezt a jelenséget részletezi. A Homár a maga nevében nem süppedne bele a nyafogásba, inkább részletesen vázolja, mit kellett volna tennie a pórult járt ügyfélnek.
Olvasson tovább!

Norbi forever: támadás a fa alatt

Bonbonetti Kft./Norbi szaloncukor zselés

2005.11.24. 11:35 | szily | Szólj hozzá!
Most már a legintimebb családi ünnepeken sem lehetünk teljes biztonságban az egyébként csodálatraméltó Schobert- marketinggépezettõl. A szaloncukor ezentúl nem az édes hedonizmus szimbóluma, hanem az Update-rendszer egyik tagja, ami ráadásul tele van riasztó nevû, állítólag egészséges vegyületekkel. A Homár azért elõvette civil énjét és szájszervét a Jelly Christmas Praline Coated With Dark Coating Mass-be vájta. Hát mit mondjunk, elég szar.
Olvasson tovább!

Hamburgban szumóznak a robotok

iwantoneofthose.com/DNA Robots

2005.11.24. 11:12 | szily | Szólj hozzá!
Nemhiába gerjedtünk rá annyira az iwantoneofthose távirányítós csodajátékaira: Gergõ megrendelte a Homár által korábban bemutatott párbajozó R2D2-rokonokat 50 fontért, plusz 16 font postaköltség, két munkanapon belül meg is kapta õket és most boldogan játszik. Persze nem az enyveskezû postások hazájában, hanem Németországban történt az eset, de így is boldogabbak lettünk egy drónhajszálnyival. Az alábbi levelezésbõl jó sokat megtudhat a harcias gépemberkékrõl.
Olvasson tovább!