Tékozló Homár

Így jár, aki túl sokat konzumál

Extremis/Qrater

2006.01.27. 08:06 | szily | Szólj hozzá!


Már a belgák is olyanok, mint a pacsirtanyelvtõl és vakondagyvelõpürétõl elpuhult rómaiak. Mit is mondhatna egy hozzánk hasonlóan természetközeli, sportos tízlábú arra, ha valaki már tábortüzet is csak egy nyilván több ezer euróba kerülõ, dizájnolt acéltárgyon képes gyújtani. Szó mi szó, jól néz ki azért ez az acéltárgy.


Ahogy említettük belga, az Extremis nevû, fõleg kerti bútorokban és ehhez hasonló izékben erõs cég gyártja. A távolról a magyar sütõtárcsára hajazó cucc fantázianeve Qrater, Dirk Wynants tervezte, és ha valakinek ennyi nem lenne elég, Woodstock néven kapható hozzá egy fatartó-faszállító akármi, ami szintén szép és értelmetlen. A Qrater 55 kiló, úgyhogy levélben ne rendeljék meg! Az árát eddig nem találtuk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása