Tékozló Homár

Öltözzön higanyba

Lycraruhák

2006.03.03. 10:33 | jackyll | Szólj hozzá!
Minthogy a reggel wireframe- szexxel indult, úgy döntöttünk, elszabadulhat a pokol (meg különben is péntek van). Következõ termékünk segítségével megbolondíthatja a szürke hétköznapokat, sose lesz már a régi a takarítás és gellert kap a zöldséges is, mikor meglátja. Ha legközelebb arra ébred, be jó lenne retro bészkifiben lakni csak egy kicsit, akkor Önnek metálfényû lycraruhákra van szüksége!

Képzeljék el, mennyivel viccesebb lett volna a Szomszédok reloaded, ha hülye háttérinformációk helyett mindenki higanyjakóra váltott volna egy kompjútertrükkel. De ugyanilyen kiválóan szórakoznánk, ha a kampányfinishben próbálná valaki bomlasztani a fegyelmet néhány jófajta fotosopposan testheztapadóruhás plakáttal (a politikai beszédek is rögtön vonzóbbá válnának).

Akárhogy is, a lehetõség adott, darabonként 11 rugóér lehet ilyen overálokat itthonról rendelni, aztán indulhat a móka.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása