Tékozló Homár

Re: Szerencsétlen kerék az Auchanban

2006.03.20. 17:38 | jackyll | Szólj hozzá!

Kemény hangú emailt kapott a Homár az auchanos szerencsekerekes topikra a cég egy lojális alkalmazottjától. A gond csak annyi, hogy ugye a leveleket nem mi írjuk, a felvezetõ szövegünkbõl pedig pont az jön le, hogy a magunk fura módján, de egyetértünk a céggel. Csocsi.

Az Auchanban dolgozom és a kerék úgy van megcsinálva, hogy napi 60db 1000Ft-os utalványt lehet vele nyerni, és napi 10db tárgyi nyereményt. Ha hiszed, ha nem, így van.

Jóhogymárnem azt várjátok el, hogy minden pénztárnál álljon egy nagymellû szõke és leszop titeket ha 1000Ft-nal többet vásároltok. Minek kell járni az Auchanba, ha rühellitek? Minek kell sorbanállni a keréknél, ha nem hisztek benne. Gratulálok, hogy sikerült bemószerolnod....
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása