Tékozló Homár

Fáj a búcsúzás

2006.03.30. 11:48 | jackyll | Szólj hozzá!

A szakítás mindig fájdalmas, de a legrosszabb, amikor expartnerünk tovább hallucinálja, hogy minden maradt a régiben. János egy ilyen élménnyel lett gazdagabb a Verlag Dashöfer makacs értékesítõi jóvoltából:

Az alábbi "nagynevû" cég fizetési felszólítást küld (már a másodikat), ha nem folytatom a nem túl szinvonalas havilapjának az elõfizetését, amelyet õ diszkréten aktualizálásnak nevez. Természetesen az elõfizetés lejárta után is küldözgeti a lapot, hátha a naív lélek tovább fizet nekik. Sokkal nagyobb sikereket érnének el, ha szivattyúkat árulnának, hisz úgy tûnik, ahhoz értenek igazán.

Kedves Verlag Dashöfer Hatóság!

Köszönettel megkaptam E619510 sz. levelüket, amelyet fizetési felszólításnak titulálnak. Csak nem értem. Egy évre elõfizettem a REFLEX Magazint, amely idõ mostanában lejárt. Elmagyarázom az elõfizetés lényegét: befizettem egy bizonyos összeget, Önök küldték a havilapjukat. A befizetés elfogyott, lap nem érkezik tovább. A kedves tulajdonosukat szólítsák fel további összeg befizetésére, Magyarországon még a havilapok elõfizetése is önkéntes, nem egy megszakíthatatlan csoda. Inkább az újság színvonalán munkálkodjanak, mint hogy ilyen primitív praktikákkal élnek.

Egyébként közlöm, hogy a mellesleg továbbra is küldözgetett újságot visszaadtam a Magyar Postának, de a netán ezután érkezõket kidobom a szemétbe, mert nem kötelességem Önök miatt a postára járni.

További jobb munkát kívánva, maradok tisztelettel:

Egy volt vevõ

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása