Tékozló Homár

Porba alázzák a Drehert az olaszok

2006.04.12. 11:06 | jackyll | 1 komment

Mindig érzékenyen érinti a Homár nemzeti büszkeségét, amikor a rohadék külföldiek gúnyt ûznek belõlünk. Kinyílik az olló a kezünkben amikor lenyúlják mélymagyar termékeinket, neadjisten nevetségessé teszik azokat. Lelkes olvasónk, Gy.A. olaszországi túráján bukkant erre a vérpimpósító gyalázatra:

Nemrég barátnõmmel Milánóban vendégeskedtünk pár napot és ott tettem a következõ elszomorító felfedezéseket. Nagy sörbarát révén gondoltam megkóstotok 1-2 olasz sört, így mikor betértünk a helyi Hipermarketbe, lázas keresgélésbe kezdtem. Az eredmény meglepett. Dreher nevû olasz sör, csak más a dizájn.

Az eredmény meglepett. Dreher nevû olasz sör, csak más a dizájn. Nem gondolkodtam sokat, megvettem, megkóstoltam. A név lehet, hogy stimmel, de a szóban forgó ital még a "nem rossz" kategóriába sem sorolható. Sörnek távolról sem nevezném, inkább szinezett, kis-széndioxidtartalmú ásványvíznek, de mindenesetre lefényképeztem, hátha valaki felkapja rá a fejét. Ezek után gondoltam, hogy más hasonló rossz élmény nem érhet, de rá kellett döbbennem, hogy mégis. Az elõzmény egyszerû: Szomjas voltam, láttam az üdítõautomatában egy számomra ismeretlen ízesítésû Fantát. Chinotto névre hallgatott és legnagyobb meglepetésemre Unicum íze volt, persze nem kevés széndioxiddal dúsítva.Mondanom sem kell, hogy 2 korty után a szemetesben landolt. Ui: Azért rákesrestem a chinotto névre: kisméretû keserû citrusféle, üdítõt is készítenek belõle, ami hasonló, mint a Coca-Cola.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caviarius · http://www.kaviar.blog.hu 2007.11.07. 03:36:37

Kedves Jackyll,
ajánlom Neked, hogy ne próbálkozzál ilyen Chinottókkal, igyad csak a Fantádat. Azt viszont nem értem, hogy ezt a korlátoltságodat miért kell másokkal is megosztanod...
Üdv, FB
süti beállítások módosítása