Tékozló Homár

Norbi hashajtással fogyaszt húsvétkor

Norbi/Norbi-csokitojás

2006.04.14. 14:00 | jackyll | Szólj hozzá!
A húsvét a kollektív matarészegre iváson kívül egyéb veszélyeket is rejt, például a sonkapáccal hülyérezabálást. Jó szerencsénkre erre is van tutkó megoldása Update Norbinak, hogyan szabaduljon meg a falánk júzer a hirtelenjött kilóktól, ami nem más, mint a fosatás.

A Homár mindig is hajlamos volt a radikalizálódásra, de ezt a módszert ellenségeinek sem javasolta volna soha. A rendhagyó eljárást Gabi fedezte fel:

Az újpesti Tescóban jártam és ha már ott voltam, gondoltam szerzek némi csokitojást Húsvétra. Csak fizetés után vettem észre, hogy az általam kiválasztott három jó küllemû piros tojás nem csak szép, de... Mint kiderült, Norbi Update tojásokhoz volt szerencsém. Sebaj, gondoltam, úgyis csak dekoráció lesz. Aztán megnéztem a tojásokon található apró cimkét is... ROTFL

A figyelmeztetés szerint napi egy Norbi-csokitojás az ajánlott bevitel, tehát várjuk azon kedves kísérletezõ kedvû Olvasóink élménybeszámolóit, akik súlycsökkentõ jelleggel vagy anélkül legalább egy fent ábrázolt hármas pakkot benyomtak belõle!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása