Tékozló Homár

Hordozható kresztáblák

2006.04.18. 07:58 | jackyll | Szólj hozzá!

Ahelyett, hogy örülnénk, amiért a haldokló Hollywood idehozza utolsó milliót (tegye a szívét a kezére, akinek nem volt még önkormányzati megrendelése, naugye), folyamatosan megy a sírás a gonosz filmeseknek az utolsó utáni pillanatban is ugró, amúgy az adózok érdekeire magasról szaró bürokrácia sajátos ügymenetei miatt. Zoltán egy ilyennel örvendezteti meg mostan a T. közönséget:

2006. 04. 16 este 8kor mászkáltam a 9. kerületi Pipa utcában, és arra lettem figyelmes, hogy az utcában és a környékbeli utcában néhány lelkes fiatal szalaggal zárja el az utat az utcák két oldalán parkoló autóktól. A szalagsorok végére pedig felkerültek azok a kresztáblák, amibõl érteni lehet, hogy a parkoló kocsik el lesznek szállítva. Mivel én is az utcában parkoltam, megkérdeztem az egyik srácot, hogy ez meg mi. "Filmforgatás lesz." Ez remek, de nem kellett volna valami táblát kitenni egy pár nappal korábban? Válasz: "Én csak a munkámat végzem."

Ez tényleg nagyszerû. Mi lett volna, ha elutazok hétfõ estig vidékre? Rohanhattam volna a rendõrségre hétfõ este, hogy ellopták a kocsim? Esetleg mehettem arra a rendõrségi telepre, ahová egy korábbi cikkiró kocsiját vitték, akinek a Városligetbõl vontatták el a kocsiját? A mélyen tisztelt filmforgató cég vajon kifizette volna azt, amit a kocsi kihozásáért kellett volna fizetnem, illetve az 1 szabadnapot, amit az autóm megkeresésével töltöttem volna?

Csatolok pár képet, ami igazolja az általam leirtakat, és bizonyítja, hogy semmilyen olyan tábla nem volt kint az utca elején, amirõl nekem autótulajdonosnak tudnom kellett volna, hogy nem parkolhatok ma este az utcában.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása