Tékozló Homár

Vicceskedvû szemészek

2006.04.21. 10:12 | jackyll | Szólj hozzá!

A legszebb öröm a káröröm. Olvasónk, Laci felfedezte, mivel édesítik meg a Bausch & Lomb termékmenedzserei a szürke hétköznapokat:

A minap vettünk egy adag kontaktlencse folyadékot, melyhez a képen látható, 1mm "vastag" betûmérettel írt használati utasítás volt mellékelve (ha jól vettük ki, mert nagyító híján csak tippelni tudtunk).

Elképzelhetõnek tartjuk, hogy csupán egy kontaktlencse-tesztelõ eszköz, amely azt a célt szolgálja, hogy a lencse felhelyezése után tesztelhessük szemünket, hogy valóban jobban látunk e a lencsével, mint anélkül. Szinte biztosra veszem, hogy ezen papírt aki el akarja/tudja olvasni minimum egy dioptriát romlik a szeme, ezáltal vehet új kontaktlencsét, amihez egy idõ után új folyadék és tartó kell, újból papír olvasás,... és kezdõdik elõröl az ördögi kör :)
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása