Tékozló Homár

Festékbombákkal folytatja a Sony a parádés Bravia-reklámot

Sony/filmforgatás

2006.08.02. 01:16 | szily | Szólj hozzá!
2005 legszebbjének neveztük a Bravia LCD-tévé reklámját, amelyikben többszázezer valódi gumilabda pattogott végig San Francisco utcáin, ezúttal szerencsére Michael Douglas nélkül. Jön a folytatás, amiben toronyházra szerelt festékbombákkal próbálja meg a Sony a szinte lehetetlent, vagyis hasonlóan szívbemarkolóan látványos filmet prezentálni.

Ezt a klipekben – Massive Attack, Blur, Radiohead - is utazó Jonathan Glazer rendezi. A helyszín Glasgow, azon belül Queen’s Court, Toryglen. Íme a lényeg, egy rövid felvétel a forgatásról, amit etele küldött a Homárnak, köszönjük.

Egyébként vicces, hogy pont egy tévékészüléket reklámoznak azzal, hogy a valódi tárgyak látványa mennyivel ütõsebb a digitálisan felturbózottakénál.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása