Tékozló Homár

Teszkórégészet forever - Szõrös tûvel vesznek tõlünk agyvizet

szõr

2006.08.31. 13:02 | szily | Szólj hozzá!

Nem várt folytatás érkezett a modern kori régészettel foglalkozó postunkhoz. A kérdéses írásban az olvasó egy teszkós fogkefe csomagolásába zárt muslinca fotójával sokkolta a tudományos közvéleményt. Ezúttal - lenyomoztuk! - egy ismert agykutató orvos írt a Homárnak, hogy a steril tû csomagolásában emberi szõrt talált. Alant a levél, fogják a fejüket!

A mai konzumszenzáció nyomán írok nektek. Hogy a Homár fényét tovább polírozhassam, elküldöm a napokban talált leletet. A szóban forgó tárgy egy steril csomaglásban található lumbal-tû, amivel a betegektõl agyvizet veszünk az ún. lumbál-punkció során. Namost a lumbál tû mellett az egyébként jónevû gyártó mellékelt egy szempillát is. Legyünk jóhiszemûek és feltételezzük, hogy a szempilla is steril. Tudom-tudom, a fanszõrzetnek nagyobb sportértéke lenne, de sajnos csak ezt találtam.

A csomagolás természetesen sértetlen.

üdv

prefrontal

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása