Tékozló Homár

Re: Re: Kurvaanyázás - A biciklis hangoskodó visszavág

2006.09.05. 11:11 | szily | Szólj hozzá!
Most már elképesztõen unjuk a hangoskodó Molnár Gyulát, nem beszélve az újbudai szocialista polgármester helyett a balhét elvivõ alárendeltjérõl, a kábeltévés Vincze Kingáról. Mi fogyasztani szeretünk. De a korrektség kedvéért álljon itt az utolsó forduló: a Vincze által - a biciklije miatt! - gyanús alaknak lefestett Naiv Ügyfél válasza.

A biztonság kedvéért idemásoljuk Vincze Kinga levelét, aki már olvasta, ugorjon!:

Kedves Homár!

"A Tóparty Újbuda Parti - korábban Páneurópai Fesztivál néven - évtizedes hagyomány a kerületben. Az önkormányzat megbízásából a szervezési feladatokat a kerület helyi kábeltelevíziója, az Újbuda TV végezte. Ennek fõszerkesztojeként arról tájékoztatom, hogy a szervezés minden felelõssége a miénk. A biztonsági szolgálatot is mi szerzõdtettük, Molnár Gyulának egyébként sincsenek biztonsági õrei.

Az eseményen két nap alatt többtízezer ember szórakozott és érezte jól magát. A lakóktól elõre is elnézést kértünk a kellemetlenségekért, de ezt megtette elõttünk minden évben minden szervezo. Természetes és értheto dolog, ha a környék lakóinak turoképességét igénybe veszik a rendezvények, a Feneketlen tó partján egy évben egyetlen egyszer van ilyen. Tehát a környék lakóitól még egyszer elnézést kérünk, és köszönjük a megértésüket.

A tények kedvéért megjegyzem, hogy a biztonsági or kérésemre akkor avatkozott közbe, amikor a két úr közül az egyik, hangoskodva és obszcén szavakat használva a keveropult beállításait akarta átállítani. Azért nem "lakóként" említettem az urakat, mert kerékpárral érkeztek, és ha ok valóban a zajra ébredtek délelott a szomszédos háztömbben , nem valószínu, hogy az utat kerékpárral teszik meg. A beszélgetésnek számos tanúja volt, akik nem az úr által leírtakra emlékeznek.

Köszönöm megtisztelo figyelmét, szívesen állunk rendelkezésükre a továbbiakban is, üdvözlettel,

Vincze Kinga

És itt a záró olvasói válasz:

hmm...milyen hatásos! A valóság azonban kicsit bonyolultabb:

Obszcén kifejezéseket nem használtunk.

Igaz viszont, hogy:

- a keverõpult beállításait szerettük volna átállíttatni, hiszen pont az lett volna a cél, hogy a hangerõt lejjebb tekerjék!

- biciklivel voltunk (tudjuk, ez devianciának számít)

- és hangoskodtunk (zenekari próba alatt kénytelenek voltunk - normál esetben nem tennénk)

A szervezõk további kijelentéseire nem tudok reagálni, hiszen honnan tudnám én hányan szórakoztak jól, illetve hogy a polgármesternek vannak e biztonsági õrei vagy sem. Kedves Vincze Kinga! Nem hiszem, hogy az Ön kérésére avatkozott volna be a biztonsági õr. Sem mi, sem a 26-os kerekeink nem nézhettek ki annyira veszélyesnek. Készségesen elhiszem Önnek, hogy ha kell, sokan fognak egységesen emlékezni az esetre. De higgye el, hogy erre semmi szükség. Egyszerûbb lenne ha az Újbuda TV a jövõben a rendezvényeket 'páneurópai' szellemben rendezné, és sem nekem, sem más gyanús alaknak nem kellene a Homárhoz fordulnia.

Üdv:

egy biciklis hangoskodoo

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása