Tékozló Homár

Minden idõk legbénább kamublogja – Leleplezzük Ács Mihályt

Raiffeisen - Team/reklámblog és -film

2006.10.24. 14:40 | szily | 1 komment

A versenynek szinte azelõtt vége, hogy igazán elkezdõdött volna. Igaz, hogy a reklámblog abstart köcsög mûfaj, de a Raiffeisen Bank új termékéhez, az Okoskártyához kapcsolódó izé tényleg túlmegy minden határon. A tévés reklámszpot arra épít, hogy váltsuk ki a kártyát, különben kirúgják a cucc kitalálóját, a próbaidõs Ács Mihályt. Hát aki a magyar fogyasztók bankfiúk iránti szolidaritására épít, az járjon jacuzzizni a beolajozott testû Szekeres hadügyminiszterrel. De a témánk nem a film, hanem a blog, illetve a fõszereplõ kegyetlen leleplezése.

Szóval a reklámblog eleve ciki, de ha már, akkor vagy legyen kurva vicces, vagy tényleg megtévesztõ. Hogy mennyire vicces, azt megítélhetik a messze legfrenetikusabb postból:

Ma nem érek rá, mert az új kisfõnök, az az hórihorgas elhívott munka után szkvassolni. Kérdezte, hogy tudok-e szkvassolni, mire azt feleltem, hogy „lehet, még sose próbáltam“. Megállta nevetés nélkül. Holnap bõvebben.

Ez a második legtréfásabb, fetrengünk:

Jó volt a szkvass, tud az öreg, ha akar. Vagyis õ sokkal jobb volt. Én inkább maradok a tollasnál. De a szaunában annál izgalmasabb volt. Pont nyolcra ért véget a nõi torna is. Gyerekek, ne tudjátok meg, mi volt ott. De leginkább a feleségem ne. De én oda se néztem. Ha néztem is, akkor undorodva. Igen, még annyit, hogy holnap reggel jelenésem van az OKOSkártyával kapcsolatban a Nagyfõnöknél. Jujjujujj.

A megtévesztõképességet pedig a legéletszagúbb bejegyzésbõl ítélhetik meg:

Hétvégén megyek Szárszóra nagyanyámhoz fát ültetni. Téténybe is ki kell szaladnom, mert nagyapám esztergapadja teljesen megrozsdásodik az eresz alatt.

És akkor a leleplezés. Azt képzeljék el, hogy a Team reklámügynökségnél dolgozik egy Ács Mihály nevû szövegíró. Aki a Homár exkluzív információi szerint korábban mentõs volt. A szpotot és a blogot pedig ki más, mint a Team találta ki. Szokásainkat megcsúfolva fel is hívtuk õket. Istvánfi Zoltán kreatív – becsületére legyen mondva, hiszen érezhette a feje fölött himbálódzó rozsdás, rákszagú bárdot – bevallotta, hogy az igazi Ács Mihály bizony benne volt a raiffeisenes csapatban. A teamesek nem szerették volna, hogy Kovács Jánosnak hívnák a kamubloggert, de rövid, egyszerû nevet akartak, ráadásul így tényleg Ács Mihály néven tudták beregisztrálni a domaint. Mint itt látható, így is történt. A szpotban amúgy nem õ maga szerepel, hanem a Szezonból ismerõs Kokics Péter színész.

Mit mondjunk, baszom vicces. Várjuk az újabb magyar kamublogokat. Ha Ön ilyesmit lát, riassza a Homárt!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frucsasz 2009.07.23. 09:25:48

Hát... én izgultam szegény nyomorult állásáért :D De sztem később az Emese is ez alapján született. Ma már ez a menő.
Apropó, a mai nap legmenőbb szava a menő.
süti beállítások módosítása