Tékozló Homár

Batman egy csokker

ESG & Dräger/Gryphon Flying Wing

2006.06.02. 13:49 | jackyll | Szólj hozzá!
Lekéste menetrendszerinti járatát? Elege van a dugókból vagy a 6-os útból Pécs felé? Már csak egy évet kell aludnia, és ezeken a problémákon csak kacaghat. A fejlesztés utolsó fázisába ért másfél méter széles Gryphon-szárny egy ember biztonságos elszállását ígéri két mikroturbó-sugárhajtómû segítségével.
Olvasson tovább!

A szexxel hirdetés vége

Agency7Seven/Shai interaktív-katalógus

2006.06.02. 11:32 | jackyll | Szólj hozzá!
Szakirányú végzettség nélkül is sejthetõ volt, hogy a sejtelmesen domborodó idomok és érzékien szopott jégkrémek után fokozatosan durvulni fog a reklámokban ábrázolt szex. A francia Shai divatcég ennek most egy ügyes húzással vetett véget egyszer s mindenkorra, minthogy interaktív katalógusuk vegytiszta pornóra épül.
Olvasson tovább!

Ajándék elõfizetésnek nézd a fogát

2006.06.02. 10:31 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár már találkozott olyan ügyfélszolgálatossal, aki magától ajánlotta fel az elõzõ számla alapján a várhatóan legkedvezõbb tarifát. Olvasónk, Bernadett nem így járt a Vodafone-kirendeltségben:

A párom kb. 4 éve Vodafone elõfizetõ, számláit átutalással fizeti. Mivel ilyen "megbecsült" ügyfele a társaságnak, a Vodafone e-mailben tájékoztatta, hogy részt vett egy nyereményjátékon (errõl sem tudott), amit "megnyerve" megkapta a lehetõséget, hogy átváltson egy új, Bázis nevû tarifacsomagra, aminek keretein belül ha zárt felhasználói csoportot hoz létre a tagok egymás között ingyen telefonálhatnak. Mivel édesanyámék 350 km-re laknak tõlünk és elég borsos a számla, fellelkesültünk a lehetõségen és ellátogattunk a gyõri Vodafone kirendeltségre. Itt közölték velünk, hogy a szerzõdés megkötéséhez édesanyáméknak le kell mondaniuk a saját telefonszámukról és elõfizetésükrõl, mivel az a nyereményjáték-nyertes párom tulajdonába kerül át, ezt pedig csak személyesen tehetik meg ott az ügyfélszolgálatos csóka elõtt.
Olvasson tovább!

Melyik az elképzelhetõ legdurvább fagyi?

Japán jégkrémek

2006.06.01. 12:30 | szily | Szólj hozzá!

Oviban és alsóban nyilván Önök is álmodoztak kolbászízû fagyiról, de mint annyi mást, ezt is a japánok valósították meg. A boingboingon találtuk ezt a csodás galériát a Mainichi Daily News-ból, benne létezõ japán jégkrémek fotójával és leírásával. De milyenekével! Hirtelen nem is tudok kedvencet választani. Talán a kõszenes?

Olvasson tovább!

Hardvergyilok bekapcsolás nélkül

2006.06.01. 10:45 | jackyll | Szólj hozzá!

Zoli egy érdekes történettel jelentkezett a HP-vásárlók táborából. A Homár is hallott már egy-két cifrát laptopilag, de ez se rossz:

Történetem a drágalátos HP szervizrõl szól. Már régebben olvastam itt egy cikket, de az én történetem is igen tanulságos. Tehát adott egy HP IPAQ HX2700 Pocket PC. A cég ahol dolgozom már több száz ilyen PPC vettünk és adtuk át partnereinken. Az egyik ilyen vásárlás után egy PPC-t kivéve a dobozból azt tapasztaltuk, hogy az gyártási hibás. Nem lehetett az akkufedelét kinyitni. Már másnap visszavittük a forgalmazóhoz, aki visszavitte a gépet a HP-nak. Õk mielõtt kicserélnék a gépet bevizsgálják. A válasz az volt, hogy nem megfelelõ használat miatt nem garanciális, így nem cserélik ki.
Olvasson tovább!

Parkolópályán a MÁV Biztosító

2006.06.01. 10:24 | jackyll | Szólj hozzá!
Kiváncsian várjuk, vajon sikerül-e ténylegesen mûködõképessé varázsolni, a többször megénekelt MÁV Biztosító "rendszerét", vajon sikerül-e ügyfeleiknek kiküldeni a csekkeket és egyáltalán felfogniuk, hogy ügyfeleik nem csak úgy a levegõbe fizetek. Erre mostantól 4 hónapja van a MÁV-nak, a PSZÁF ugyanis felfüggesztette az új biztosítások kötését, hátha segít a fókuszálásban.

Virtuális apartmanok olcsóér

2006.06.01. 10:12 | jackyll | Szólj hozzá!

Itt a soha vissza nem térõ alkalom, hogy ingatlanokat vegyen Horvátországban gyakorlatilag fillérekért! Olvasónk linkjén olyan apartmanok között böngészhet, melyek mostanra már egész kevés helyet foglalnak, a tengerparti panoráma azonban örök:

 

Ajánlom figyelmetekbe ezt a remek vásárlási lehetõséget, ahol még a mai napig is hirdetnek az interneten néhány eladó ingatlant Vir szigetén:

 

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása