Tékozló Homár

Szexista weekend: magnum szopóverseny, zsidó pöcshumor és topless teniszbajnokok

2006.10.13. 14:47 | jackyll | Szólj hozzá!
Überciki szoftpornós reklámösszeállítással kedveskedik a Homár az irodában ragadt hímnemûeknek. Elsõként a szexista reklámjairól ismert Magnum sütötte ki végleg az eddig apránként adagolt "jégkrémet szopó lány" tematikát egy fotóautomatának látszó tárggyal, amiben utcáról összefogdosott csajoknak egy jégkrémet kellett elfogyasztaniuk minél látványosabban a kamera elõtt.
Olvasson tovább!

A belsõ kommunikáció halála a HVB-nél

2006.10.13. 12:57 | jackyll | Szólj hozzá!

Jófajta testes lakásépítésre bepróbált hitelkérelemmel örvendeztet meg minket P*****. Történetébõl kiderül, hogy a HVB-nél kissé mintha akadozna a cégen belüli kommunikáció, ha ügyintézésrõl van szó:

Kb. egy éve az ING-nél vettünk fel lakáshitelt, ezt az üzletágat idén átadták a HVB-nek. A feltételek elvileg ugyanazok. A HVB-re már csak a végfolyósítás hárult. Készültségi fokunk (mint 4 hét utánajárás után kiderült) 95%-os, állítólag ez probléma, 100%-nak kellene lenni. Itt már egy kis logikai bukfencet vélek felfedezni, ugyanis ki az a marha, aki 100%-osan kész házra még hitelt venne fel?
Olvasson tovább!

A Tesco kipucolja a Coca-Colát?

2006.10.13. 12:06 | jackyll | Szólj hozzá!

Újabb fondorlatos összeesküvés körvonalazódik a Tescóban, legalábbis Darwin Díj szerint, aki hiába kereste a világ vezetõ cukros üdítõjét a Pólus hipermarketében:

2 napja irtam arrol, hogy a Polus Tescoban rejtelyesen eltunt a Coca Cola keszlet. Nos, azota eltunt minden egyeb, a Coca-Cola Beverages termekcsaladhoz tartozo barmilyen kiszerelesu cucc is, viszont cserebe mar a helye sincs meg egyiknek sem: teszko izu kolak koltoztek be a kiurult alberletbe, es az ures Cocas promohutot is eltoltak a francba onnan.
Olvasson tovább!

Eszményi alvóhely rohadt dögöknek

Casketfurniture/koporsó alakú dolgok

2006.10.13. 00:02 | szily | Szólj hozzá!

Egyszerûen nem akarom elhinni, hogy van annyi koporsó alakú irtó drága bútorokra gerjedõ amerikai, hogy érdemes legyen egy ilyen perverz célcsoportnak online boltot csinálni nagy árukészlettel. Mégis hülye vagyok, hiszen az elõbb találtam rá a casketfurniture.com oldalra, ahol éppen ilyeneket árulnak. Ha valaki szereti rohadt dögnek nevezni a macskáját vagy a kutyáját, akkor legyen következetes, és vegyen neki 729 dollárért koporsó alakú alvókosarat.

Olvasson tovább!

Norbi diéta erõs idegzetûeknek

2006.10.12. 17:28 | jackyll | 4 komment

Hallottunk már egysmást a Norbi univerzum fogyasztási eljárásairól, legutóbb a fosatós csokitojás ütötte meg a mércét, de ennyire extrém módszerrel még nem találkoztunk. A Homár egyelõre nem találja a szavakat, úgyhogy át is adja a képernyõt Andrejnek, a becsületes megtalálónak:

Egy kollegina ebédjében volt ez a "jószág". Talán ez is a módszer kitalálójának az ötlete, hogy elveszi az étvágyat, így megelõzhetõ az elhízás :) Ps: A tettes eltéve, esetleges bizonyíték gyanánt...

Megrázó közeli képek hajtás után!

Olvasson tovább!

Nyomokban sem tartalmaz marhahúst

2006.10.12. 12:51 | jackyll | Szólj hozzá!
Azt hitte a Homár, hogy a kutyamacskakajákról sosem fog kiderülni, ki mekkorát kamuzott a csomagoláson, de hála a jóságos Gazdasági Versenyhivatalnak, ez nem így van. A Masterfoodsnak pl (csak) 48 millájába került, amiért Chappi-termékcsaládjukon többször szerepelt a "hús" szó a dobozokon, mint a márkanév, amikor mindössze 4%-ot tartalmaz, de még a 4% marhahús sem marhahús, hanem marhavér és egyéb húsok keveréke. Drukkolunk, hogy egyszer az összes állateledelen végigmenjen a hatóság. A Masterfoods (Whiskas, Pedigree, Kitekat, Chappi) szlogenjével köszönünk el: "A fogyasztó a fõnökünk, a minõség a hivatásunk, célunk pedig, hogy az árért valódi értéket adjunk."

A matricák lassan õrölnek

2006.10.12. 12:18 | jackyll | Szólj hozzá!

Egy újabb matricás kálvária, ahol ezúttal naiv ügyfelünknek röpke fél éves átfutással sikerült lekommunikálnia a félreértést:

Tavaly Karácsony elõtt utaztunk az M7-es autópályán, melyhez elõvéltelben vásároltam 4 napos autópálya matricát. Negyed évvel késõbb pótdíjfizetési felszólítást kaptam, melyben az ÁAK Zrt. arra hivatkozik, hogy hazaúton érvényes matrica nélkül közlekedtem, és ezért fizessek be 13.800,- Ft pótdíjat, különben irgum-burgum. Mivel biztos voltam benne, hogy körültekintõen jártam el a matrica vásárlása során, és mert minden engem igazoló bizonyíték a kezemben volt, megpróbáltam telefonon jelezni az üggyel kapcsolatos észrevételeimet, de ez sikertelennek bizonyult. Ezután e-mail-t küldtem az ugyf@autopalya.hu címre, melyben leírtam a félreértés okát: az elõvétel napját rögzítette a kutas eladó az elektronikus nyilvántartásban, miközben a matricát helyesen lyukasztotta.
Olvasson tovább!

Besztof hipermarket

2006.10.12. 10:44 | jackyll | Szólj hozzá!

Egy egész csokorral kedveskedtek olvasóink a sajátos áruházi reklámokból reggelre. Elsõként Darwin Díj gyilkolja le az összes korábban megjelent teszkós akciót:

Mar megint en, ezuttal a Tesco Polusbol. Furcsa ar mindjart a bejaratnal, teszkos alkalmazott rajta is kapott, hogy fotozok (nem helyeselte), o is fejcsovalt az ar lattan (nemtom, de kek poloja volt), aztan lam 36 oraval utana sem tortent semmi valtozas. Az ar alatti terulet egyebkent tok ures :)
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása