Tékozló Homár

A nap levele – ’Kábé olyan pihentagyú, mint Pazaurek D.’

KáVé/háttérinfó

2007.01.11. 14:28 | szily | Szólj hozzá!

KáVé szép pillanatokat szerzett nekünk levelével, amit a mókásan összetett hirdetést feladó Mayerné ügyében írt. Tudjon meg mindent Mayerék viselt dolgairól, a lófejbõl készült halászléról és Mayer úr verseirõl!

Subject: mayerné és mayer

A Hét hirdetése Mayernétõl azért vicces, mert az az InfoMayer lapban jelent meg, Mayerné pedig nem más, mint a szerkesztõ-nyomdász felesége. Úgy néz ki, Mayer J. a héten nem adott több hirdetési felületet a családjának, hogy a háznál feleslegessé vált tárgyakat meghirdessék, ezért sûrítették az összeset egy kockába. Amúgy Mayer-ékat érdemes figyelni, nem csak a hetilapjukban közölt "kín-rím" versecskéi miatt, de mert Mayer Úr kábé olyan pihentagyú, mint Pazaurek D. dunaszekcsõi vállalkozó. Õk ketten ötlötték ki anno a tamagochi-temetõt, a Dunán át való kötélhúzást, a bajai halászléfõzésen a lófejbõl készült halászlét, stb.

Üdv: KáVé (egy ex-dunaszekcsõi, ex-mohácsi, ex-bajai, pesti srác :)))

Némi adalék: a remek lapnak van weboldala, a nyitólapon az egyik emlegetett versecskével:

Mindegy nekünk, ki kormányoz: a Fidesz vagy a szocik, add Urunk, hogy jólét legyen, teljenek meg a pocik! Rengeteg a szegény ember, kinek nem jut kajára, ne mindíg a gazdag kapjon még több pénzt a bajára

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása