Tékozló Homár

A kábeltévé rabul ejt

2007.02.01. 11:17 | jackyll | Szólj hozzá!

Kábeltévés hadviselésbõl a tévészerelõtõl a tetõbérlésen át a közös képviselõkig jutottunk legutóbb. E. most egy olyan szituációt prezentál, ahol az új építésû ház tulajdonosa láncolta a lakókat vmelyik szolgáltatóhoz, esetünkben a T-Kábelhez, majd amikor évek múlva a UPC is betenné a lábát, a tévészerelõkkel lehetetlenítik el a helyzetet:

2 éve épült fel a ház ahol lakom (VIII. Futó u.). Még az átadás elõtt kijelentette az építtetõ, hogy ide a matáv kábel (akkor még az volt a neve) fogja bevezetni a kábeleit, a upc-rõl ne is álmodjunk. Nyilván valaki megkapta ezért a maga kis jutalmát. Ez sok lakónak nem tetszett, mert akkor az upc kábeltévéje és internetje is kedvezõbbnek tûnt. Bementem az upc egyik irodájába abban bízva, hogy õk is behúzzák a kábeleiket. De sajnos nem voltak hajlandóak olyan területen szolgáltatni, ahol a matáv kábel már ott van. Így csak annyit tudtunk csinálni, hogy jónéhányan inkább nem fizettünk elõ semmire a matávkábelnél.

2 év eltelt, nem tudom miért, de kaptunk értesítést arról, hogy végre a upc is szolgáltatni kezd a házban. Vannak akik eddig nem fizettek elõ, de a upc-vel már szerzõdnének, vannak akik váltanának. De ez nem ilyen egyszerû. A (mostmár) t-kábel az összes lakó kábelét bekötötte a dobozába, és kb egy hónapja nem hajlandóak kikötni azokat. Az egyik lakó most küldte nekik a második felszólítást, de még nem történt semmi. Biztos valamelyik menedzser félti a bónuszát. Mindenesetre furcsa, hogy egy szolgáltató így próbálja megtartani az ügyfeleit...
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása