Tékozló Homár

Re: Brutálteszt, póló ezerért

2007.03.10. 09:45 | mvmv | 1 komment

A vadászexpóról szerzett papírvékonyságú póló szakítópróbáját dokumentáló videóposztra reagál a pólót árusító cég vezetõje. Szerinte inkább "az egyszerûbb a hibát az eladóval kell rendezni, mint gonoszkodni."

Sziasztok, nagyon csúnya, sértõ cikk jelent meg a kisvállalkozásomról egy póló miatt. (Brutálteszt, póló ezerért). Ez egy kibontatlan, originált póló volt, 500-ért adtam el és a vásárló semmilyen módon nem keresett meg, hogy visszatérítsem a hibás termék árát. Ezért nemcsak komolytalan, de sértõ is a cikk. Nem kérem, hogy vegyétek le, de kérem, hogy egészítsétek ki ezzel a levéllel. A vásárlót természetesen kártalanítjuk, de egyszerûbb a hibát az eladóval rendezni és nálam reklamálni, mint gonoszkodni. Mindamellett a többi 60 000 többi Fe-Ho-Va vásárló-nézelõdõ és 14 éves boltom többi vásálója teljesen elégedett és sosem zárkóztunk el minõsigi kifogások korrekt rendezésétõl. Dr. Békési László A 22-es Csapdája Háborúellenes Katonai Bolt alapítója, az Oktogon utolsó magyar kisvállalkozója.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2008.01.07. 17:13:33

Dr. Békési László A 22-es Csapdája Háborúellenes Katonai Bolt alapítója, az Oktogon utolsó magyar kisvállalkozója.

és gondolom gróf is...
süti beállítások módosítása