Tékozló Homár

A MediaLognál már csak a telefont tudják kezelni

2007.06.01. 11:29 | jackyll | komment
Mulatságos, hogy miközben a Homár gyöngyözve kacag azokon, akik még mindig újságelőfizetésekkel szenvednek, anyánk, az Index sem bír a páratlan terjesztőhálózattal:
A Media Log Zrt. életképtelenségével már régóta tisztában vagyunk, de most már tudom hogy náluk még annál is van lejjebb, aminél pedig nincs. Az egyik kiadói előfizetésünk egy bulvárlap 2 példányára júniussal lejárt. Még jó időben felhívtam a Media Logot (akinél legalább 15 féle lap sok példányára fizetünk elő) hogy a náluk érvényben lévő 1 db-hoz kérjek még kettőt, legyenek egy helyen az előfizetéseink végre. Az ügyintézőnek többször is elmondtam hogy mit szeretnék, utána többször is visszakérdeztem hogy akkor mostantól 3 db-ot kapok-e tőlük, amire a válasz igen volt. Egy megnyugtató és meggyőző igen. Ugyan írásos visszaigazolást nem tudott küldeni de én naivan hittem a jószerencsémben.

Nem tudom mit-hova rögzített és én minek dicsértem meg azzal, hogy ő az első ember a cégnél aki azt csinálja amiért a fizetését kapja, ugyanis ma reggel csak 1 db újság várt az asztalomon. A következő hibát akkor követtem el, amikor felhívtam őket. Az ügyintéző hölgy mézesmázos ügyintéző hangon közölte velem, hogy ő sajnos nem tud nekem segíteni mert nincs előtte számítógép. Akkor minek veszi föl a telefont?! Kértem hogy kapcsolja egy kollégáját aki előtt van. Na kapcsolni azt nem tud, olyan náluk nincs, rakjuk le és hívjam újra a számot, hátha olyan veszi föl akinél van.

A probléma már ismerős volt de én azt hittem ez csak a kezdetekben lesz így, később biztos beszereltetnek egy telefonközpontot és valaki összeköti a gépeket is. Megint tévedtem. Nem tehettem mást, újra hívtam őket, de már rutinosan úgy nyitottam: jónapot, az Indextől vagyok, Ön gép előtt ül? És még ő volt megsértődve. Aztán persze gyorsan kiderült hogy hiába ül gép előtt, nem látja az előfizetéseinket és nem tud semminek utána nézni, mert nincs hozzáférése a rendszerhez. Akkor mégis milyen gép előtt ül? Fénymásoló? Fagylalt? Hurkatöltő? Már majdnem sírva kértem a felettesét, hátha végre valaki elmagyarázza, miért csinálják ezt azokkal, akikből élnek, de ismét én voltam a hülye. Felettes nincs, se osztályvezető, se igazgató de még egy titkárnő sem elérhető közelségben.

Úgyhogy most bevallom, tanácstalan vagyok. Tényleg az lesz a megoldás ha mindent előfizetést lemondunk és bejövök hajnalonként a friss újságokkal? Nekem spec van egy ötletem: kéne egy cég, ami összefogja az előfizetéseket és megszervezi a terjesztést. De persze én nem értek hozzá.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása