Tékozló Homár

Tékozló Homár Simon Wiesenthal különkiadás: Ki tartja pórázon Hitlert a Váci utcában?

2007.06.06. 00:01 | szily | 3 komment

Valuska kolléga öccse, Gabooo, a fotóblogger a C&A-val szemben a Váci utcában kapta le a szuvenírek között ezenyolcért vesztegetett kis Hitlert. Plusz Sztálint, de ő régi motoros a szuvenirszakmában. A Homár bőre olyan vastag, hogy inkább mészpáncélnak mondanám, így nem azon akadtunk fenn, hogy hogy árulhatnak tömeggyilkost ajándékba, hanem hogy ki tartja pórázon a minihitlert? Először egy elfuserált Sztálinra gondoltam, de annyira azért nem hasonlít. Tóta szakértő bizonytalan volt, mint Szili Katalin az ördögűzésen, először Vilmos császárra tippelt, aztán Sztálinra, majd Hindenburgot emlegette. Nekünk Sörös Sándor ugrott be, álbajusszal. Meg persze Áder János, miután kifogott egy harminckilós tokhalat és örömében megvastagodott + fölfelé meredt az arcszőrzete. Amúgy sejtették, hogy Hindenburg teljes neve Paul Ludwig Hans Anton von Beneckendorff und von Hindenburg? Nyilván ezért szerepelt mindenütt a brazil irányító középpályáséra – természetesen Bundesliga-braziléra! - emlékeztető rövid nevén.

Pikáns szakmai kérdés, hogy az érzelmes emléktárgynak szánt Führeren miért nincs valami Magyarországra emlékeztető motívum. Például egy Rubik-kocka vagy egy túlfizetett kormányzati PR-tanácsadó.

Akinek van tippje, hogy ki van a póráz jobbik végén, az ne kíméljen, írja meg!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tancianyoo 2007.06.15. 21:35:34

ez száz,h János vitéz...

Roppi 2007.06.18. 12:49:13

Vitéz László. Tuti.

nyunyisrac 2007.06.27. 13:49:39

a váci utca hazánk első számu utcája.
csodálatos dolgokat árulnak ott, böszmesálat, kurvaországot, meg minihitlert.

szeretek ottan sétálgatni, megnyugtat.

egy kis útfelújtás is kéne oda mán.
süti beállítások módosítása