Tékozló Homár

Életveszélyes játszóház

2007.06.07. 16:29 | jackyll | 1 komment
Igazi jó fogyasztóvédős kedvcsinálóval csavarták el Feri objektívjét a Corában. Ki tudna ellenállni egy 128 ezres gyerekjátéknak, amin a "baleset- és életveszély" felirat virít?
Te bizonyára nem sérülsz meg, ha kemény páncélodra esel, ámde egy kedvenc terepünkön, a törökbálinti Corában bizony vásárolhat az ember (a fiának/lányának) 127990 kemény, magyar, adózott forintjából olyan gyermekjátszóházat, melyre már az áruházban kiragasztják az 'életveszélyes ' feliratot... A lényeg a géppel nyomtatott fehér lapon van, a kép telefonnal készült, sorry a minőségért, azért el lehet olvasni.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wachaz · http://tvmusor.tv 2007.06.13. 14:06:25

Muhaha. Lehet postolni a múltba.

Naszóval, a mászókafortresst valószínűleg a dinamikus, fiatal csapat egyik elelme, a karrierlehetőségben csápoló Mondjuk Béla építette össze, mielőtt még kitolta volna azt a hat akciós hűtőt a vásártérbe, mert azt mondták, hogy neki így jobb lesz.

Ő idő hiányában a csavarok felét tartaléknak minősítette, tehát a monstrum csak reprezentatív célokra alkalmas - értsd: kisebb fingástól is darabokra szakad jól.

A cég ezt tudja, így nem Bélát kéri meg, hogy építsen bombabiztos nebulódühöngőt, hanem az ojjektumot balesetveszélyesnek billogozza.

Summa: Apuka megveszi, jobban összerakja mint a Béla, nem hal meg senki. És Béla is örül.
süti beállítások módosítása