Tékozló Homár

Kis hétvégi nyelvlecke

Young and Rubicam/reklám

2007.01.12. 15:03 | jackyll | Szólj hozzá!
Egy könnyed reklámklasszikus péntekre, úgyis mindjárt vége a munkának. A Soesman nyelviskolát hirdeti amúgy.

Behozhatatlanul energiatakarékos

Philips

2007.01.12. 13:37 | jackyll | Szólj hozzá!

Az összehasonlításos reklámok ideje lejárt, de saját termékkel azért még lehet, nem? A Philips büszkén hirdeti a világba, hogy a kikapcsolt energiatakarékos izzó mennyivel durvábban kevesebbet fogyaszt, mint egy bekapcsolt. (riszpekt Balázsnak)

A mellékelt kép tanulsága szerint valóban léteznek energiatakarékos izzók. Ha hihetünk a fogyasztásmérõnek, a bal oldali lámpa a jobb oldalinak csupán tízezred részét fogyasztja, a csomagoláson pedig jóval hosszabb élettartamot ígérnek. Jobb, mint az energiatakarékos feketefény-izzó. ;-)

Friss lehelet halból?

Mentos vérnarancs

2007.01.12. 12:48 | szily | Szólj hozzá!

Rögtönzött junkfood-trilógiánk végén egy igazi vikinges megoldást prezentál James. Ha csak egy lépéssel kerültünk közelebb a mókusszorbet-aromához, már megérte:

Cukorka, a jó (halszagú) leheletért. Meglepõdtem. A sok mûanyag mellett már majdnem fel sem tûnt, de szerencsére végigolvastam... Lehet, hogy a hal okozza a diétáskóla+mentos effektust? Azért kíváncsi lennék, hogy melyik összetevõ vizi eredetû.
Olvasson tovább!

Banános mindörökké: A robbanós Tibitól az óriás Schoko lelõhelyéig

csokis-banános

2007.01.12. 12:04 | szily | Szólj hozzá!

Nem is tudom, hogy kerülhette el a figyelmünket, csakis a Homár nemrég kezdõdött fogászati tortúrája lehet az oka, hogy nem vettük észre a robbanós cukorral kombinált banános Tibit, de Zoli mázlinkra résen volt. Ezen kívül két ausztriai gigantikusschokobananen-észlelés a hajtás után.

Olvasson tovább!

Itt az új szuperdrog, sírva menekül az eki, a koksz és az egész bagázs

Wicked Fizz Giant Stik és Go Shockers Candies

2007.01.12. 10:40 | szily | Szólj hozzá!

NAK-é a dicsõség, aki az Újpesti Piac jobb kéz felõli fõbejáratán belépve bement a pár méterre esõ kis élelmiszerboltocskába, és megvette azt a három terméket, amit extrém édességnek álcáznak, de valójában a pakisztáni édesipar válaszai a tálib mákültetvényekre. Azóta megváltozott az életünk, mint Semjén Zsoltnak az elsõ jelmezes-ostoros tehenészfiú-parti után.

Olvasson tovább!

Rokkantaknál is bepróbálkozik az Intrum Justitia

Intrum Justitia/behajtás

2007.01.12. 00:07 | szily | Szólj hozzá!

Van-e utáltabb foglalkozás az adóbehajtóénál? Talán a Centrum Parkoló Kft vagy az Intrum Justitia alkalmazottjának lenni. Nevezett cégek mindent meg is tesznek azért, hogy ne csússzanak le a toplista élérõl. Mai sztorinkból kiderül, hogy a rokonszenves behajtó cég olyan parkolási engedéllyel rendelkezõ mozgássérültnél is próbálkozott pár tízezer forint erejéig, akinek a nevében korábban ügyvéd írta meg, hogy mi az ábra.

Olvasson tovább!

Reptéri lopások forever – Egy marha jó kérdés Kovács Gyulától

biztonság

2007.01.12. 00:05 | szily | Szólj hozzá!

Szóval hogy mi van akkor, ha az ember laptopot akar repülõn magával vinni? A gyakorlatban hagyják, hogy felvigye kézipoggyászban? Mennyire veszik komolyan a légitársaságok az elvben drákói biztonsági intézkedéseket? Olvassák el olvasónk kérdését és írják meg röviden, mit tapasztaltak mostanában. Egy hónapnál régebbi élmény nem ér. Eddig sokszor beégtünk az ilyen ígéretekkel, de most talán tényleg nemsokára újra lesz kommentezés, akkor majd nem kell ennyit leveleznünk, de addig tartsák meg a jó szokásukat!

Olvasson tovább!

Egy teszkós klasszikus popritmusban

Tesco/promóció

2007.01.12. 00:02 | szily | Szólj hozzá!

A dór és az ión oszloprendnél is régebbi hipermarketes trükk úgy adni árengedményt, hogy az induló ár direkt fel legyen tupírozva, így az engedmény nagyobbnak nézzen ki. Sokszor egyáltalán nem engednek semmit, csak tupíroznak. Gabriella most azokat figyelmezteti, akik az Újbuda Centerben vennének Videoton tévét. A trükkrõl a vonatkozó leleplezõ könyvben is vastagon esik szó, errõl Hogyan kell lopni a Tescóból? címmel a Homár írt kritikát az Indexen.

Olvasson tovább!

Minden szmóker + édesszájú álma, a Königliche

Schokobananen/óriás doboz

2007.01.12. 00:01 | szily | Szólj hozzá!
Ezt írta olvasónk, Bananen Schoko, mi meg nem tudjuk, hogy higgyünk-e a szemünknek, vagy ez egy Photoshop-trükk. hello Homar, mi a mega-192 darabos-kiszerelest preferaljuk, ertheto okokbol. Ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Látott ilyet valaki az életben, és megesküszik levélben, hogy úgy görbüljön meg? No és mennyibe kerül, mert most kezdünk gyûjteni.
süti beállítások módosítása