Tékozló Homár

Zsidózzon karácsonykor Csernakeresztúron!

2007.08.31. 15:46 | jackyll | komment

Igazi egész hétvégén kitartó topikra talált holdfénytolvaj egy erdélyi falusiturizmus-prospektusban:

Anna leveléről jutott eszembe, hogy nemrégiben kaptam egy képet, melyen tisztán kivehető, hogy a Homár kommentezői csak csipájukat nyitogató egyszerű kezdők az ősi szokások terén és a "nemzeti-vallási-nemi stb. hozzátartozáson alapuló sértegetések osztogatásában"...
Mielőtt széjjeltépnék egymást a T. kommentezők, kattintsanak a helyes megfejtésért, mit is neveznek arrafelé karácsonyi zsidózásnak:
Olvasson tovább!

Renault márkaszervizek szopóágon

2007.08.31. 13:12 | jackyll | komment
A Homár foszladozó emlékei szerint még nem találkozott pozitív márkaszervizes történettel, és természetesen most sem. Bali a sasadi Renault Baumgartnert illetve a Könyves Kálmán körúti Renault szervizben próbálkozott fékszereléssel illetve kulcsmásolással. Többet nem fog:
Kb. 2 héttel ezelőtt az autóm menet közben, furcsa, fémes, csikorgó hangokat kezdett el kiadni magából... A szokásos anyázás után hívtam bevált szerelőmet, aki sajnos azonban éppen nem ért rá. Mivel a verda által produkált effekt elég vészjósló volt, fogtam magam és elmentem a Renault Baumgartner Sasadi úton található bázisára...és a dolog itt fordult viccesre. Kedden reggel nyolcra beszállítottam a gépet, a munkafelvevő átvette én meg el melózni. Teltek múltak az órák, vártam a szerviz jelzését a problémával és - főleg - a javítás költségeivel összefüggésben. Végül du. 3 óra körül megcsörrent a telefon. A szervizes közölte velem, hogy a szerelők szétszedték a hátsó fékdobot és egészen egyszerűen megdöbbentek (frankón ezt mondta) mert a ún. fékmunkahenger folyik, minden szét van rohadva és tulajdonképpen olyan, mint hátsó fék, már nem is létezik...
Olvasson tovább!

Csalánba ütött a ménkű

2007.08.31. 12:33 | jackyll | komment
Múlt héten kapott jelentést a Homár egy bizarr hirdetésről, ami az elkerülhetetlen végpusztulás víziójával riogatja az embereket. Csabi fotói szerint azonban a végzet hamarabb érte utol őket, mint számítottak rá:
Kedden fotóztam le az Aviva "Holnap is felkel a nap" témájú city lightját. Helyszín: XIII. Fáy - Röppentyű sarok, buszmegálló. Ugyanez a helyszín látható a másik, egy órája készült képen, szegény plakát darabjaira hullott. Hatalmas mázli, hogy senki nem sérült meg. Megjegyzem, a brazil gépsor rögtön a baleset után elkezdte bontani a megállót...

Bankok és kivonatok

2007.08.31. 11:23 | jackyll | komment
Becsatlakozunk az Index papírba fojtó bankok cikkébe egy naiv ügyféllel. Frank a napokban arra lett figyelmes, hogy érintetlen hitelkártyáján is bír képződni tartozás, méghozzá a számlakivonat miatt, ami persze csuklóból büntetnek is:
Unicreditbank hitelkártya számlám van, de július-augusztusban egyáltalán nem használtam, így nyugodtan mentem el nyaralni. Hazatértemkor számlakivonat fogadott, egyetlen felrótt költséggel, ami nem volt más mint az éppen kezemben tartott kivonat díja, 150.- Ft. Igen ám, de már egy, azaz egy nappal lejárt fizetési határidővel. Talán mégis rosszul tettem, hogy nyaralni mentem, mindenféle előtörlesztés nélkül? Preciz és nagyvonalú ember vagyok így bementem a bankba és befizettem, nem 150, hanem 300 Ft-ot, gondolva egy esetleges jövőbeli hasonló esetre. A meglepetés akkor ért, amikor közölték, hogy a 150 Ft (!) hiteltartozás (!) egynapos (!) késedelmes befizetése miatt 2.500.-Ft-ra büntetnek (ill. büntet az automatikus rendszer) és jobb, ha egyúttal azt is befizetem, mert a következő kivonaton már rajta lesz. Közölték azt is, hogy ez azért van, mert a hitelkártyás visszafizetéseknél nagyon szigorúak a szabályaik.
Olvasson tovább!

Elsőbbségi levéltiprás

2007.08.31. 10:41 | jackyll | komment
Ebben az országban mindenki csak panaszkodik, ahelyett, hogy a kis dolgoknak örülne. Zsolt például képes volt átemailezni ezeket a fotókat a Homárnak, csak mert 1 nap alatt megkapta édesanyja elsőbbségi levelét. Hát semmisejó?
A napokban felhívott édesanyám, hogy küld nekem egy levelet! Gondoltam magamban: küldd csak mami ez olyan rutin dolog, hogy semmi nem jöhet közbe! Vártam is a levélre, még meg is lepődtem, hogy az elsőbbségi levél a következő munkanapon megérkezett, már kezdtem is gondolkodni, hogy ez a Magyar Posta nem is olyan rossz még a végén elhiszik rólunk, hogy Eu-sok vagyunk!
Olvasson tovább!

Buszajtóba szorult néni - a BKV válaszol

2007.08.30. 13:21 | jackyll | komment
Két hete kapta a Homár a bejelentést, hogy egy buszsöfőr becsípett az ajtóval egy nénit, és el is indult volna vele, mert a nagy csajozban nem vette észre. A BKV ma küldte át válaszát:
Tisztelt Névtelen Tea! 

Köszönjük, hogy levelével megtisztelte Társaságunkat.  Őszintén sajnáljuk, hogy egy ilyen esettel találkozott szolgáltatásunk igénybevétele során, ezért elnézését kérjük.
Olvasson tovább!

Hullagyalu-speciál: éneklő plasztik Elvis-mellszobor

2007.08.30. 12:34 | jackyll | komment
Minden kétséget  kizáróan az év legbetegebb ajándéktárgyát fedezte fel a Homár a motorizált arccal éneklő bőrkabátos Elvis-mellszobor formájában. A 68-as kámbekk fazonjában plasztikba fagyasztott celebritás egy halom interjúrészleszet köp vissza gombnyomásra darabos mimikával megtámogatva. Ezen felül 8 slágert is elénekel, de karaokézni és duettezni is lehet vele. Ráadásként bármilyen zenét ráköthet a tízwattos hangszórójára, aki egy tátogó próbababa képére szeret ébredni. A 300 dolláros eszköz működésének rémisztő promóvideóját hajtás után tekinthetik meg az erős idegzetűek:
Olvasson tovább!

Nem találja saját áruját a Praktiker

2007.08.30. 10:23 | jackyll | komment
A határozott vásárlót semmi nem tántoríthatja el, ha kiszemelt termékéről azt mondják, hogy van raktáron. Ádám esetében ez az új "Bróker" számítógépasztal volt, amiért néhány órát küzdenie kellett a Praktiker munkatársaival, akik egy nap alatt többször elveszítették áruházon belül, amikor épp nem maguk tűntek el:
Gondoltam, megosztom Veled mai élményemet a Mester utcai Praktikerből, ahol munkaidejüket sajátosan értelmező munkatársak valószínűleg bújócskát játszanak az áruval, amit nem tudnak megtalálni, aztán azt hazudják, hogy olyan nekik nincs is.
Olvasson tovább!

Kedves kommentezők!

2007.08.30. 08:08 | jackyll | komment
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük.
Eloször is, hadd gratuláljak a kiváló honlapjukhoz, nagy élvezettel olvasom. Megjegyzést szerettem volna hagyni a honlapjukon, de mivel órák óta várok a bejelentkezést megerosíto emailre, és ismerve magamat, el fogom felejteni, inkább egyenesen írok. Úgyis az önök joga a saját kommentjeik felügyelete. A megjegyzések egyik legszórakoztatóbb elemei a folytonosan megismétlodo képek (ajtót letép, batz-papuccsal ráver stb). Azzal is tisztában vagyok, hogy a komikus hatás kedvéért erosen eltúlzott hozzászólásokat nem kell komolyan venni. Mindamellett szeretném fölvenni, hogy az etikátlan és alacsony színvonalú viselkedés "osi román szokásként" való minosítése szinte minden alkalommal, amikor nagyobb mennyiségu hozzászólás olvasható, talán visszafogható lenne egy kicsit.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása