Tékozló Homár

Ezért vagy kövér: csokis bacon és barátai

2009.03.02. 14:09 | jackyll | 156 komment

Csokis bacon

A Homár legújabb kedvenc blogja a This is why you're fat, azaz Ezért vagy kövér. Az alig egy hónap alatt napi 150 ezer gasztrokatasztrófaturistát gyűjtő oldal szuperzsíros ételek fotóit gyűjti. Egyetlen hibája, hogy nem lehet kommentelni, egyedül marad az ember a beléjeszorult fájdalommal. Alant egy kisebb ízelítő a borzalmakból, Szívrohamszendvics, Snack-stadion és társaik:

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

májgeriberi 2009.03.02. 17:49:32

áhh.., csak melegfront :)

elwood 2009.03.02. 17:51:10

a részecskehasító az egy fejsze a faszenes mellett

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 17:51:53

@májgeriberi:
ez a modszer joval Czeizel Endre/ nem ede/ elott mukodott
aki ilyet evett az vagy orult vagy bajban volt
csaladi allapottol es eltkortol fuggoen
dogojjek meg hamburgert eszunk ma este Mary szuletesnapjara
jo nagyot
fokhagymas hasabkrumplivael es pickellel
meg 100 korso sor

elwood 2009.03.02. 17:52:13

melegfront ? támadnak a rózsaszín tangások ?

májgeriberi 2009.03.02. 17:52:30

a lekváros bundás kenyeret szeretem, de ubival váááhhh...

májgeriberi 2009.03.02. 17:55:11

@elwood: mi bajod a rózsaszín tangával?

@hagyma: Mary-nek boldog szülinapot! :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 17:55:25

@elwood:
en utoljara novel 1986-ban egy esos esten ordibaltam
azota sosem
elotte sem
Mobil koncert volt es nem ertette mint mondok

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 17:57:01

@májgeriberi:
akkor Te mamapici baratnoje vagy mert 3 ilyen ember nem letezhet
ezert tart itt az orszag
koszonjuk
holnap lesz de ma megyunk torkoshetfore , mert holnap melo van

É2I 2009.03.02. 17:57:47

A lilahagymás rántotta csoki pudinggal, rajta egy kis tejszínhabbal, tetején megszórva egy kis pirított szezámmaggal?
Csütörtökön, féláron?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 17:58:30

@májgeriberi:
az a baja vele, ha pasik hordjak az utcan
szerintem is gaz

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.03.02. 18:01:09

Én kifejezetten szeretem a töpörtyűs túróscsuszát porcukorral. Sajnáltok-e?

É2I 2009.03.02. 18:04:38

@hagyma:
Főleg, ha csőre van töltve a pisztojuk.

Egyébként meg ne mondjál ilyeneket, mert itt évente egyszer felvonulnak. És erősen meg vannak sértődve, ha özv. Boxerné Kutya Szerénke a XXIX. kerületből megkédezi tőlük, hogy náluk ki a lány.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 18:04:57

@Nálunk meg itt Tarpán:
ha akarod , igen
az unokatestvereim is cukorral eszik a kaposztastesztat meg a zsiroskenyeret
de arra tesznek kakaot is
hat inkabb hamburger

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.02. 18:05:35

ha most az lennék, ami nem vagyok, azt mondanám, égjen a zsír, kövessetek.

de nem vagyok az, aki nem is akarok lenni, ezért nem mondom

májgeriberi 2009.03.02. 18:07:15

@É2I: neked komplexusod van nem?

csillámló póniló · http://korcsmacska.blog.hu 2009.03.02. 18:08:45

Gusztustalanul undorító!
Én is csináltam már róla összeállítást korábban, de egyre durvábbak vannak.
éljen a zsíroskenyér

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 18:10:59

@É2I:
az en velemenyem hogy az O dolguk de en se jarok ki allo fallosszal a boxeremben, hogy a szoke es a voros noket szeretem
hat ennyi
de ne kanyarodjunk el a csokis szusitol
ami hizlal
lasd sumo
es majdnem tangaban vannak csak a meret kicsit huzosabb

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.02. 18:13:20

@hagyma: én nagyon szeretem nézni a sumot, kedvencem az a pasi, aki mindig össze-vissza pofozza saját magát, a nevét sajnos nem tudom

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 18:13:45

@csillámló póniló:
a zsiroskenyerre eddig minden amerikai ismerosom, Maryvel egyutt-aki a felesegem-, komoly letargiaba es hanyasi rohamba kezdett
eloszor nem is ertettek hogy a diszno zsirjat rakenjuk a kenyerre es megesszuk hagymaval
mire megertettek hanytak
de en is szeretem felre ertes ne essek

É2I 2009.03.02. 18:15:57

/off
Szolgálati majdnem közlemény:

Újra itt van Lelkes Emese. És most hozta anyukáját is.
Tuti lesz közös bankártyájuk.

Szerintem a kreatívjuk is olvas Homárt :DDDD

FONTOS!!!!
/on

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 18:16:42

@mamapicilánya/mpl:
en szoktam is nezni ha ugy adodik de azert "nevek tekinteteben nem vagyok otthon a sportagban"
ez egy igazi 70-es evekbeli sportujsagiroi megnyilvanulas volt
mondhatnam fordulat
kozelit ahhoz hogy
xy leutese majdnem vizet facsart a padlobol, de aztan a sanc feljavult es jokor jott xy idokerese, es a lanyok osszeszedtek magukat

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.03.02. 18:19:53

de kurva éhes lettem a francba is

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.02. 18:19:54

@hagyma: és ez a színvonal semmit nem változott. talán annyiban, hogy már nem is írnak róla hosszan, csak közlik a száraz tényeket számok formájában:))

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.03.02. 18:20:02

@mamapicilánya/mpl: ezzel sok amerikai is így van, térképen még amerikát sem ismeri fel :)

É2I 2009.03.02. 18:21:29

@májgeriberi:
Igen, igen! Talán tanács kell a hármas miléthez? Vagy mi?

@hagyma:
Aprópopó, szumó. Szerintem ott szórják szét a rizst, azért nincs a szusihoz torkozósoknak csütörtökön. Vagy sütőtökön? Már teljesen szétettem az agyam. (Csokihabbal finom a majom agyvelő)

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.03.02. 18:22:25

@mamapicilánya/mpl: legalábbis ausztráliára nagy vígan ráböktek, hogy az irak, me rá volt írva!

stevy 2009.03.02. 18:24:20

A múltkor rendeltünk egy velős pirítóst. Amikor kihozták, kiderült, hogy a pirítós - ZSÍRBAN PIRÍTOTT KENYÉR!!! volt, rajta a marha csontvelővel. Szóvátettük, mire a pincér bizalmas kacsitással közölte, hogy viszont mangalica zsírban sült, ami ugyebár - újabb kacsintás - koleszterinszegény!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 18:25:03

@mamapicilánya/mpl:
el kell keseritselek
a szinvonal qrwara romlott
olvasom es nem az oreg okos szol belolem, mert nekem tok midegy
sose leszek ujra ujsagiro otthon
ez biztosabb az elfogyott rizsnel
a mi idonkben ha a nepsportnak akartal irni 5 sort valamirol a kuszob alatt kellett bemenni es ha egy vesszo rossz helyen volt megkerdeztek mit akarsz itt, ez egy ujsag
/tessek nem felreerteni hogy itt nem torodk a helyesirassal, mert ez csk blog/

eszteranyu 2009.03.02. 18:25:32

Éhes lettem, de van itthon csülkös pacal...Azt lehet-e? Mert nem találtam a képek között. Akkor biztos nem is hizlal! Juhhé

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 18:26:23

@É2I:
ja osi japan szokas
a rizs a mindenuk
szerintem vagy a szemuk miatt van vagy forditva

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.02. 18:27:28

@stevy: nem tudom hány éves vagy (szerintem nagyon fiatal), de régen, amikor nem volt még kenyérpirító, a pirítóst tényleg zsírban sütötték, vagy a sparheton, csak úgy.

szóval szerintem eredeti velős pirítóst kaptál

stevy 2009.03.02. 18:35:56

@mamapicilánya/mpl: én szeretem a zsírban pirítóst, de az más műfaj! Tündérkém! Nekem ne hidd el, de olvasd el Krúdyt, hogy a levesben főtt marhacsont velőjét szárazon pirított félbevágott zsemlére illene helyezni. Amiről szóltam, az egy zsírban úszó rémálom volt, gondolj csak bele! Ezt nem lehetett megenni! Amúgy aranyos vagy, hogy nagyon fiatalnak érzel! Puszillak!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 18:36:31

@mamapicilánya/mpl:
nalunk gaztuzhelyen de volt direkt erre a celra kifejleszetett fekete vaslap
na ott
aposom volt hogy zsirban volt hogy siman a gazrozsa felett beleszurt egy kest mikor kesz lett lekaparta a "feketet"
ennyi\
ja Mary imadja a fokhagymas piritost
elottem nem ismerte

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 18:38:31

@stevy:
az mas ha elusztattak a zsirban
nekem meg a bundaskenyerem is ropog

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 18:40:29

@stevy:
ja itt is elkepzelhetetlen a piritos zsirban
ilyen gep van ami forog korbe

májgeriberi 2009.03.02. 18:40:39

@mamapicilánya/mpl: mi van a kisgyerkőccel? bejutott a tíví-be?

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.02. 18:40:51

@stevy: anyám zsírban sütötte, de nem volt "zsíros", én bírtam

a sparhetos verzió viszont gyakran odaégett, ezért az nekem nem jött be, még kapargatás után sem

a lényeg, hogy lélekben vagy fiatal, mint én:)))

stevy 2009.03.02. 18:43:01

@hagyma: Képzeld el, hogy nem elég az, hogy a kenyér "csicsogott" a zsírtól, de még rajta volt az a jobb sorsra érdemes isteni velő, ami eltekintve attól, hogy 90%-ban szintén zsiradék, de így teljesen élvezhetetlenné vált!

É2I 2009.03.02. 18:43:04

@hagyma:
A kutyáimnak szoktam mondani, hogy vágott szeműek lesznek, mivel ők eszik meg helyettem a rizst. Annyira szeretem :( (Az egyiknek már sárgul a szőre, pedig fekete volt :O)

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.02. 18:43:14

@májgeriberi: köszi az érdeklődést, sajnos nem, 6 pont miatt szarik most kínkeservesen nyolcasiker sünikéket az, aki nem találta meg ezt a pár pontot

de a gyásznak vége, egy ereszdelahajamat teljes éjszakás lazulás volt a gyógyír

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.03.02. 18:43:56

Úgy 20 éve, gimis koromban volt egy hely, ahol a velős pirítós így nézett ki: zsírban pirított kenyér, rajta velő, azon egy kis kacsamáj, + legyezőre vágott savanyú uborka. És adtak hozzá darált erőspaprikát. 17 Ft volt. És akkor is csak 55 kiló voltam, mint most, pedig suli után a menza helyett ide jártunk kajálni:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 18:47:52

@stevy:
hat lattam a szindbadot
meg ettem is illesmit
az gaz
forro szaraz piritos kinaltatik es tuzforro levesbol kivett veloscsontbol kiutott velo
es ugy

májgeriberi 2009.03.02. 18:47:56

@mamapicilánya/mpl: az jó felejtő! XD

@szemtanú - alibit nem igazol!: én 10 évesen voltam 25 kiló! de fokhagymás pirítós az az etalon! :)

stevy 2009.03.02. 18:49:48

@szemtanú - alibit nem igazol!: Könybelábadt szemmel, és reszkető ízlelőbimbókkal emlékszek vissza hasonlóan legendás ízemlékekre, mint, pl. a soproni szalontüdő, stb.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 18:52:51

@É2I:
en nem vagyok rizsellenes
de koretnek foleg krumplit eszunk
meg zodseget Mary ezeket szereti
aszparagusz meg ilyenek
sulyom tokeletes, iq-m magas
a sargaborso 2,50 volt az en idomben feltet nelkul 4 kenyerrel
naszoval az amerikaiak azert hiznak el mert nem mozognak
kocsi kocsi es kocsi
ezert van az atlagnal tobb kover nem a hamburger miatt

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.02. 18:54:15

@hagyma: "sulyom tokeletes, iq-m magas"

és szépségednél csak a szerénységed nagyobb

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.03.02. 18:54:57

@májgeriberi: nem 25, hanem 55:)
vagy mi...
És most mennyi?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 18:56:25

@mamapicilánya/mpl:
a labam neha budos, ha sokat melozok:)
stinky

stevy 2009.03.02. 19:01:14

Alapítani kellene egy ÍZMÚZEUMOT, ahol a régi igazán finom ételeket nem engednék feledésbe veszni, mert amire mi nosztalgiával emlékszünk, az az utódaink már hírből sem fogják ismerni. Pedig ez tényleg a nemzeti kultúránk része!

májgeriberi 2009.03.02. 19:07:04

@stevy: majd úgy 20 év múlva! akkor majd megéri a sok sznobnak enni fokhagymás pirítóst! :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 19:08:31

@stevy:
csak a rizs el ne foggyon a nyereg alatt puhitott marhahoz

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.03.02. 19:12:59

@stevy:
"Azér' kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi!"

Csak a csipsz, vagy mi a szar, burgonyaszirom, hidrogénezett növényi olajban sütve, mert az olyan hagyományos:D

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.03.02. 19:14:49

@stevy:
Ha alapítasz, sütö-főzök bele! Kovászolt kenyeret is tudok, meg dödöllét:)

É2I 2009.03.02. 19:14:51

@stevy:
Én most se ennék mammut agyvelőt, akármelyik múzeumban is adnák. ;)

Az ízeket meg megőrízni nem lehet, csak a receptet. Újra lehet őket alkotni, de mindig más lesz. Hol jobb, hol rosszabb.
Látod, még egy pirítós is mekkora szálat generál. :D

májgeriberi 2009.03.02. 19:19:44

@É2I: hát még a torkos csütörtök szálai mit generálnak!:)

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.03.02. 19:20:32

Egy ismerősöm tanulta a cigány szomszédaitól, én meg tőle, és isteni, de tényleg: 3-4 kilós tyúkot zsemlés töltelékkel megtöltesz, majd légmentesen bevarrod. 8-10 órán át hagyományos módon húslevest főzöl belőle, ha kész, kiveszed a tyúkot és ropogósra sütöd! Na? Elég hagyományos nem? (Egyébként isteni!!!)

stevy 2009.03.02. 19:21:42

LÁTJÁTUK FELEIM SZÜMTÜKHEL!!!! Tényleg mennyire lenne rá testi-lelki igény, hogy a szívet melengető, gyomrot ábrándító régi hazai ízeket megőrizzük! És képzeljetek el ilyen ínyencségekkel egy-egy stadionnyi vendégséget! Micsoda nemzeti egyetértés alakulna ki! A magyar konyhaművészet és gasztronómia reneszánsza lenne, és NEM LENNE ÖSSZNÉPI ACSARKODÁS!!

májgeriberi 2009.03.02. 19:22:50

3-4 kilós tyúk vazze?! az már strucc nem (némi kis túlzással)?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 19:26:13

@szemtanú - alibit nem igazol!:
10 ora utan mi marad egy tyukbol a levesben?
a legmentesen bevarras se teljesen vilagos
toltott csirket, ha arra gondolsz, az elso felesegem csinalt a legjobban, de nem fozte legmentesen

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.03.02. 19:27:58

...node biztos-e, hogy korai halandósághoz, meg a népbetegségekhez a táplálkozásnak semmi köze?

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.03.02. 19:28:07

@hagyma:
Pedig húslevest így kell főzni, este felteszed, reggel leveszed - kvázi abálod, csak gyöngyözni engeded, nem lobogva forrni.
Vazze, bevarrod a seggét meg a nyakát, így értettem:D

májgeriberi 2009.03.02. 19:28:11

@szemtanú - alibit nem igazol!: amúgy nem hangzik rosszul a recept, csák mácerás! :)

É2I 2009.03.02. 19:30:18

@májgeriberi:
Nem. Az A TYÚK. FONTOS!!!!

@szemtanú - alibit nem igazol!:
8-10 órát? Az mán' igazi öreg tyúk ;)
De, hogy varrod be légmentesen?

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.03.02. 19:30:31

@hagyma:
Mert különben egy tyúkot töltve semmilyen hőlégkeveréses szuper sütővel sem sütsz meg, legfejlebb kívül megégeted, belül meg nyers marad! Ezért kell megfőzni! Plusz a dupla haszon: levesed is van meg töltött húsod is 1 tikból, ééérted-e?

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.03.02. 19:33:38

@É2I:
Szikét!
Ollót!
Tűt!
Törlést!
Tampont!
Intubálást!

Nem nézel vészhelyzetet??

stevy 2009.03.02. 19:34:05

AMÚGY GYÖNYÖRŰ EZ A MAI TOPIC!! Mindenkinek a jobbik oldala jött elő, értelmesen sőt élvezetesen csevegünk!! Nagyon jó lenne, ha errrről sokan példát vennének, hogy így is lehet!!

májgeriberi 2009.03.02. 19:36:18

@É2I: a tyúk elött vagy a tyúk mögött?!

É2I 2009.03.02. 19:38:29

@szemtanú - alibit nem igazol!:
Hála az égnek, nem. :)

@májgeriberi:
Nem, az ott a vértyúk maga!

stevy 2009.03.02. 19:39:48

@szemtanú - alibit nem igazol!: A recept kiváló, de lassú tűzön, alufólia alatt indítva, vagy fedeles Jénaiban, vagy sütőzacskóban sok töltött jószágot csináltam már - előfőzés nélkül! Abban igazad van, hogy légkeveréssel SOHA!! nem szabad!
Utóirat: Kemencében sütöttem már közel 20 kilós töltött pulykát. Azt mondták, hogy eszméletlen jó volt!

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.03.02. 19:43:26

@stevy:
Akkor te nagy májer vagy:D
De a tyúk, mivel hogy vén és rágós egyébként, jobb, ha meg van főzve! A pulyka megint más, azt meg én nem sütöttem még egyben.
Ja, és van még a pataki tál, az még igen jó az egybensültekhez!

É2I 2009.03.02. 19:44:28

Ja hogy összekössem a kellemeset a még kellemesebbel.
Keressetek rá a sörösüvegen sütött csirkére. Megér egy misét, ha már megint a receptklubbon kötöttünk ki ;)
De mit is tehet az embör fija, így telve a torkos csitvjortöki élménnyel?
Hát persze, hogy zabál :DDD

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.03.02. 19:45:57

@É2I:
Ez nagyon perverz ötlet:D
Még halálában sem gyaláznám meg ennyire:D

É2I 2009.03.02. 19:47:12

@szemtanú - alibit nem igazol!:
Jajj már! Pedig a rendőr lányok is odavoltak érte ;P

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.03.02. 20:02:08

Ezekről a Flekken étterem-söröző (Pécs) egyik fasza óriáshambija jut eszembe :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.03.02. 20:18:49

@májgeriberi: Csak úgy általában.
Meg a barátnőm tojás-pizzája :D
Tükörtojás jópár tojásból, és a serpenyő formájával megegyező, összfüggő tükörtojás-mező lesz belőle. Bár gondolom ilyet többen alkottak már.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.02. 20:48:12

folia eleg
bar igaz oreg tyukot sose toltottem

tukortojasban Mary verhetetlen
ez fontosh!!!
a vilag legjobb reggelijet tudja
az igaz hogy del korul, de tenyleg

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.03.02. 21:11:27

@hagyma: Nagyon egyszerű, délben kell kelni :D

Amúgy "oreg tyukot sose toltottem
" -az a "töltöttem" az mire vonatkozhat :D :D :D :D

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.03.02. 22:47:41

Én megkóstolnám a csokis szalonnát.

Az se rosszabb, mint a szalonnás csoki.

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.03.02. 22:58:57

@megélhetési sünöző / We fix the talk!:
:DD

És minden kedves homározónak jó éjt!
Azér' az idióták is aluggyanak!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.03.02. 23:43:22

A villamos is aluszik, meg a 4-es metró fúrópajzsai is.

Jó lenne még elsőzni egyet, de inkább az alvás mellett szavazok...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.03. 00:26:01

kaposztasbablevest fozok
de csulok nem volt itthon
megmaradt sztekbol ,meg somkaol meg szalonnabol keszul
en mindig megigerem hogy elsozok, de sose szoktam
voltam mar elso de nem elsoztem

buuuuuuuuuuut
mosse fogok
a rantastol felek mehint

DFH 2009.03.03. 01:07:23

Van a móricz zsigmondnál egy jó hamburgeres, ott ettem egyszer egy jó king kong burgert, nah, az volt kb ekkora. Óriás buci, 3 darab 10 dekás húspogácsa meg szalonna meg sajt meg minden, csak a saláta nem kellett volna bele, az olyan egészséges vacak. :) De csütörtökön nem fogok ott enni.

Ofélia . 2009.03.03. 06:17:41

Na szép jó reggelt ki lessz az utolsó??

cyber panka 2009.03.04. 14:29:32

ezeket emberek eszik-e?
süti beállítások módosítása