Tékozló Homár

Átkozta a vásárlót a Euronics eladója

2009.04.10. 14:31 | szily | 329 komment

GPS-t csak kemény, edzett, favágó típusú Ügyfél vásároljon, vagy beleroppanhat. Ismerjék meg T.-t, aki bekerült a Euronics fogaskerekei közé, hogy alig tudjon később kiszabadulni. Állandóan elromló Navon GPS + arrogáns kereskedő = megabuli Fehérváron. Részletek alant.

Az átkozódó Euronics-os eladó.

Nem túl sikeres ember lévén úgy gondoltam hogy céges utazásaim során a biztosabb célbaérés érdekében vásárolok az Euronics székesfehérvári 2-es számú üzletében (Jancsár út) egy Navon N250 típusú navigációs eszközt.

Hiba volt (#1)

Egy hónapig boldogan használtam, aztán hirtelen jobblétre szenderült. Nosza kaptam magam és bevágtattam a boltba ahol vettem hogy érvényesítsem a jótállást.

Hiba volt (#2)

Ez közvetlenül karácsony után volt és az arrogáns, viszont antipatikus eladó (?) / boltvezetőhelyettes (?) el akarta küldeni javításra a cuccot, de kapásból hozzátette hogy még azok a készülékek is ott vannak a boltban amit december elején vettek fel javításra. Ez nem igazán tette vonzóvá ezt a megoldást és hivatkoztam a jótállási jegyen olvasható kis szösszenetre. Idézem: "A három munkanapon túli, kellő időn belüli igénybejelentés esetén a vásárló választása szerint kérheti a termék javítását vagy kicserélését. Nem áll fenn a választás lehetősége , ha a választott jótállási igény teljesítése nem lehetséges, vagy ha a jótállásra kötelezettnek aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a termék hibátlan állapotában képviselt értékét és az igény teljesítésével a vásárlónak okozott kényelmetlenségeket." Idéztem.

Kereskedelmi szakemberünk viszonylag hosszú és időnként emeltebb hangú tárgyalás után kicserélte a cuccot és ezt a fel is vezette az eredeti számlára, a jótállási jegyre nem, és jegyzőkönyvet sem vett fel erről az akcióról. Nem törődtem azzal hogy ez így szabálytalan mivel számomra nem volt kedvezőtlen. Randa megalkuvó vagyok. Vállalom. Egészen március végéig boldogan használtam a navit (leszámítva hogy közben az autóstöltő zsinórja keményre fagyott amikor éjszakára bent hagytam a kocsiban és eltörött a csatlakozónál, de ezt szigetelőszalag segítségével kreatívan megoldottam) dehát ismét megadta magát az a nyavalyás cucc és gondoltam ismét élek a jótállással. Szintén bevágtatás üzletbe, probléma feltárása március 28-án.

Hiba volt (#3).

Sikerült a boltvezetővel tárgyalnom (Németh Kornél) aki közölte hogy javításra tudja felvenni. Én kértem hogy cseréljék ki, hivatkozva a jótállási jegyen olvashatókra, vagy hajlandó vagyok egy másik típust megvenni erre ráfizetve, vagy fizessék vissza a vételárát. Közölte a boltvezető hogy tök mindegy mi van ráírva a jótállási jegyre ő csak akkor cseréli ki ha a szakszerviz ezt véleményezi és engedélyezi, mivel hogy ez van a Navon szabályzatában. Én ugye naiv ügyfélként kértem hogy talán mutassa már meg nekem az erre vonatkozó részt a jótállási jegyen, vagy a Navon szabályzatában, ami ugye benne a dobozban és tudomásom van róla. Na ez így nem sikerült nekik. Persze ahhoz is nagy szakértelem kell meg szakszerviz kell hogy megállapítsuk hogy egy készülék nem indul el az erre a célra rendszeresített on-off gomb megnyomására. Hirtelen jött ötlettől és hallatlan nagylelkűségemtől vezérelve gondoltam adok mégegy esélyt nekik.

Hiba volt (#4)

Megegyeztünk írásban hogy felveszi a kapcsolatot a forgalmazóval és kéri a készülék cseréjét vagy kártalanít engem és ezt még vissza is jelzi nekem március 30. 18:00-ig. Na persze! Persze 17:00ig nem hívtak és én voltam olyan aljas hogy felhívtam a boltvezetőt hogy WTF? Közölte hogy írt egy e-mailt a forgalmazónak és az egyik ott dolgozó haverjának is (merthogy ez a hivatalos módja a dolgok elintézésének, ugye?), de még semmi választ nem kaptak. Érdekes nekem még telefonon is sikerült velük beszélnem. Mondom hogy mivel nem tartották be az írásos megállapodást, kértem hogy akkor most kártalanítson szépen mivel nem szeretnék egy további fillért sem elkölteni ott. Közölte hogy ez így nem működik és mehetek ahova akarok, még akár a Fogyasztóvédelemhez is, ha kell megadja néhány ember nevét. Erre én persze biztosítottam hogy ne aggódjon megyek oda is. Másnap reggel azzal kezdtem hogy felvettem a kapcsolatot a Fogyasztóvédelemmel (on-line feljelentés nagyszerű találmány, ajánlom bátran). Persze hozzátette a boltvezető hogy a bíróságon találkozunk, mire én hogy arra nem kerül sor mivel ebből bírság lesz az Euronics-nak. Erre még erősködött hogy majd akkor ő beperel engem és kinyomta a telefont. Mi van? Tulajdonképpen miért is perelne be engem?
Nehogy már a Homár szarjon sünt!!! Hozzátette hogy a bolthálózat jogi osztálya fel fog ma hívni megbeszélni ezt az ügyet. Vártam ezt a hívást dehát biztos a jogi osztály bokros teendői között ez valahogy elsikkadt azóta is. Közöltem vele hogy még publikálom a Tékozló Homáron is az esetet, mire közölte a boltvezető hogy nem tudja mi az, ki az a Homár.
Pedig kéne tudni neki mivel már szerepeltek itt egyszer: http://homar.blog.hu/2007/10/12/vegtelen_szervizeles_a_euronicsnal#more194313
Persze az régen volt már és a management is változhatott azóta, de a szellem az nem.
 
Megoldás: Felvettem a kapcsolatot a magyarországi forgalmazóval és hosszas egyeztetések után és sikerült megegyeznem velük hogy visszavásárolják a készüléket. Mivel finoman szólva negatív tapasztalataim vannak az Euronics-szal kértem hogy hogy hagyjuk ki őket az ügyből, de sajnos ez nem lehetséges mivel ők csak nagykereskedők, lakossági ügyfelekkel nem foglalkozhatnak, de leegyeztették nekem a bolttal hogy visszakapom a pénzt. Ezért kénytelen voltam 2009.04.09-én, ismét a székesfehérvári Jancsári úti üzletbe mentem ahol a készüléket leadtam és a bolt visszafizette a vételárat. A bolt csak nyomatékos kérésemre volt hajlandó jegyzőkönyvet felvenni minőségi kifogásomról (lásd: 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről). Ez az újdonság erejével hatott számukra hogy még jegyzőkönyvet is kell felvenni. "Hiszen visszafizetik az árat, minek nekem a papír?" -hangzott a kérdés.  

Miután távoztam az üzletből alig értem haza az otthoni telefonomon keresett az üzletvezető helyettes hölgy ( a korábbi arrogáns és antipatikus) hogy hibázott abban hogy készpénzben egyenlítette ki a vételárat, hivatkozva egy Euronics belső utasításra, mely szerint ha a vásárló vásárláskor bankkártyával fizetett akkor csakis átutalással lehet visszautalni a vételárat. Kért hogy menjek vissza a boltba és adjam vissza a pénzt, mivel nekik hiány keletkezik a kasszában. Mivel erre nem voltam hajlandó, (na jó közöltem vele hogy magasról nem érdekel a belső utasításuk) mivel ez ellentmond minden általam ismert szabálynak és a józan észnek is, erre a hölgy még átkozódott is. Azt hittem hogy ez a Kész átverés. Mi jön még? Meg is vuduzzák a reklamáló vásárlót vagy előugrik a Spanyol Inkvizíció (akikre senki sem számít...).
 
Konklúzió? Kerüld el messzire az Euronics-et. Kreatívan értelmezi a jogszabályokat, konkrétan hülyének nézi a vásárlót, pedig nagyon "Etikus" cégről van szó. Kíváncsian várom a Fogyasztóvédők vizsgálatának az eredményét. Remélhetőleg ott nem a "hittestvéreik" vizsgálják őket és sikerül őket díjazni egy méretes bírsággal.
 
Persze lett volna más megoldást is: Féltéglára kötözve bedobjuk az ablakon a feljelentést, mert az FONTOSCH, letépjük az ajtót, köszönés helyett leköpjük majd fejbebatzuk őket batzpapuccsal majd egy ifányi mutánst sünnel kevert szárított görényt juttatunk az emésztőcsatornájukba f@szkorbács és EDE aktív segítségével, ezután elmegyünk Balatonfüredre bogratschozni és kis faszenesen pecsenyét sütögetni műemléki környezetben.
 
üdv!

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ofélia . 2009.04.12. 19:58:08

@b[ALien]: Baromira elfelejtettem az íriszt kinyitottad???:)))

Ofélia . 2009.04.12. 19:59:18

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: Az ég szerelmére nem megsértődni a lottyadtat te írtad:))

jesszumpepi (törölt) 2009.04.12. 20:26:42

Én nem aludtam.Kirándultunk a budai hegyekben,meg libegőztünk.

A friss levegő mindig fejbevág,úgyhogy megyek aludni.


A mamapici által felsoroltak holnap lesznek terítéken apámnál.

Az én célkitűzésem a karcsú derék,úgyhogy módjával fogok enni.
Úgyis csomagolnak ilyenkor ennivalót.Több napra beosztva,apránként minden finomságból fogok enni.
Csak ki kell bírni,hogy ne akarjak mindent egymás után az arcomba betolni.

Remélem,menni fog.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.04.12. 20:48:13

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:

nem sértődtem meg, csak ejtőztem egy kicsit, emésztettem intenzíven annak érdekében, hogy a maradék copák most itt vigyoroghasson előttem, és azt hiszi, hogy megússza.
hát rábaxott a sompolygásra, mert nem. mondjuk az eszem azt mondja, hogy nem kéne, a gyomrom is lázad, de sajnos a szemem nincs összeköttetésben velük, így kívánósan bámul egy két centis zsírdarabot, felette a 30 centis színhúsréteggel....

délután ébredést követően rögtön toltam egy "rjazsenka iz recsí"-t az arbatból (kemencés kaukázusi kefir), hogy az emésztésem rendben legyen. régen volt már ételmérgezésem, a legjobb úton haladok:))

és holnap édesapám (az igazi) reggel 6-kor jön locsozni, mert ő úgy szokta. még jó, hogy nem vödör vízzel.

neet- 2009.04.12. 20:48:13

Imádom a macskákat. :) Annyira szemtelen dögök. A legutóbbi rendszeresen bejött a házba, fel az emeletre, és a hátamra feküdt, összegömb és elaludt. Moccanni se mertem, de teljes volt a relax.
A kutyát is mindig kitúrta a foteljéből. Mióta megvan kettes sz. kutya (kg 35+), azóta eltűntek a betévedő cirmosok.

bAlien verse lényegre törő. Burkoltabb is van? Vagy tegnap már lefutott a költészet napja?

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.04.12. 20:52:03

@jesszumpepi: ne izélj már, egyszer van egy évben húsvét. majd hulahoppozunk együtt két komment között, ezzel biztosítva a karcsú derekat. ne mondd, hogy nem jó ötlet.

elképzelem az orcákat az office-ban: kosztümben tűsarkúban, egyszer csak felugrok a gép elől, abbahagyom a munkát (hehe, a homározást, kis tudatlanok), felkapom az asztal mellől a karikát, oszt riszálok, és közben intézem a telefonokat....

b[ALien] (törölt) 2009.04.12. 21:02:22

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: egyenlőre a 3. ékzárat kódolom
Az van ráírva, hogy gösser
Írisz kicsit homályos, kezd keresztbe nézni:)
De nyitva kell tartani mert különben bentragad a nyuszi
És akkor ideges lesz és lődözni kezd egy zet-el
Nem venném a lelkemre
Azt hiszem kicsit be vagyok készülve:)
Még valahogy a templomosokat kéne beleszőni
De azt hiszem inkább iszok egy kicsit

b[ALien] (törölt) 2009.04.12. 21:05:03

@neet-: ennél burkoltabb nem lehet
különben bentragad a nyuszi a csillagkapuban:)

Tsabi 2009.04.12. 21:05:52

@lótumfaktum: mi van a porlasztokkal?
@b[ALien]: "nyitav van a csillagkapu, csak bujarok raaajta"

mi allatkertben voltunk, lassan mar nincs 100km-es korzetben (a hollandoknal se) olyan allatkert, ahol meg nem voltunk. Holnap is megyunk, a holland oldalon nyilt egy uj park, ott meg nem voltunk.. :)

b[ALien] (törölt) 2009.04.12. 21:09:20

Nem tudom hogy tudok ilyen hülyeségeket kitalálni
A baumaxxos öngyűjtó miatt lehet,amit vettem
Miatta van
Tuti

b[ALien] (törölt) 2009.04.12. 21:13:18

@Tsabi: az jó különben
csak ázsiai óriás lódarázs ne legyen
Azt valahogy nem bírom
Amíg alszanak a macskák addig nyugi van
Nem is értem hogy ülhetek ennyit itt
A nyuszi intézi biztos a csk-ból

Ofélia . 2009.04.12. 21:17:13

@jesszumpepi: Nem fog:))

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: Vizuális alkat vagyok tehát elképzelem, hogy a hullahopp karikán 4 cupák korrektül kiegyensúlyozva figyeli a karcsu derekadat és HARSÁNYAN röhög:)))

@Tsabi: Menj tüntetni garantáltan nem fogod hiányolni az állatkertet:))

b[ALien] (törölt) 2009.04.12. 21:17:51

Ma valahogy különösen készen vagyok
Túl sokat voltam a holland oldalon:)
Nem baj ezt is ráfogom a nyuszira
A sört is ő mondta, hogy igyam
Meg a hangok

Ofélia . 2009.04.12. 21:18:41

@b[ALien]: Nem tudtad?? mi aranykoszorús lököttek vagyunk:)))

Tsabi 2009.04.12. 21:22:58

@b[ALien]: Nekem tiz hangbol kilenc azt mondja, hogy normalis vagyk. Atizedik a tetris dallamat dudolja.

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: Itt nem nagyon vannak tuntetesek, ahhoz be kene menni düsseldorfba, de ott is vagy neonacik vagy a szakszervezet nyomul. Egyikukert se vagyok annyira oad, hogy megnezzem oket. A pofijuk se olyan aranyos, mint a januarban szuletett kisoroszlanoknal, p.l. :)

Ofélia . 2009.04.12. 21:23:49

@neet-: zeng az erdő szól az eke kislány dughatok E??

Ámbar ez inkább hagyma profilja:)))

b[ALien] (törölt) 2009.04.12. 21:25:12

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: négyes ékzár kódolva
Tudom már! Du. ittam pár csepp zubrowkát! A nyuszin kívül még ő lehet a felelős

Tsabi 2009.04.12. 21:26:28

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: A lodarazsat amugy se ertem. Meg a kecskebekat se. Kepzelj el egy szuloi ertekezletet paci apuci meg darazs anyuci.. :)

Ofélia . 2009.04.12. 21:26:43

@Tsabi:" Atizedik a tetris dallamat dudolja." Most nálad a pont:DDD

b[ALien] (törölt) 2009.04.12. 21:27:51

Hihetetlen, hogy még mindig alszanak
Fel se merek kelni

Ofélia . 2009.04.12. 21:29:02

@Tsabi: Te magasságos gebetika:)) És milyen a kicsike??:))

Tsabi 2009.04.12. 21:29:57

az en locsoloversem : itt a tavasz lehellete, hagymat ettem, hehe-hehe.

Zöld erdõben jártam
részeg vagyok, hánytam
Most el fogok dõlni
Nesze bazzeg, kölni!

Van nálam egy kis pacsuli
Leloccsintom magát
Ha egy kicsi mázlija van
Szereti a szagát

Szeged felõl jön a gõzös,
Oda öntök, ahol szõrös.

Ofélia . 2009.04.12. 21:30:19

@b[ALien]: Kódold az ötödiket staropramen!!

Tsabi 2009.04.12. 21:31:20

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: Arcra tiszta apja, alkatra, meg a szeme tiszta anyja :)

Tsabi 2009.04.12. 21:32:33

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: yess :)

b[ALien] (törölt) 2009.04.12. 21:32:35

@Tsabi: a lódarazsat szerintem ém említettem
Ázsiai
Baszott nagy
Franciákhoz már beszivárgott
8 cm
Megszúr és végrendelkezdhetsz
Bár az a Knut nevü jégmaci kétségkívül sokkal aranyosabb

Tsabi 2009.04.12. 21:33:47

@Tsabi: ezt arra ertettem, hogy nalam a pont, de a blogmotor maskepp gondolta :)

Tsabi 2009.04.12. 21:37:25

@b[ALien]: hehe, nem csak te iszol am :) az ilyen darage cuccokat alapbol nem nagyon csipom. Csak a poszmeheket. Multkor is figyeltem egyet, olyan szinten betarazott viragporbol, hogy alig birt felszallni. Hallod, ahogy egyre magasabb a zummoges frekvenciaja, szinte latod ahogy leizzad, aztan a vegen csak elemelkedik :))

b[ALien] (törölt) 2009.04.12. 21:37:55

Na, felkelt a dagi
Mindjárt mennem kell
Ki leszek nyávogva
Még a nyuszi sem segít

Tsabi 2009.04.12. 21:39:02

@b[ALien]: ne hagyd magad, nyavogj vissza :)

hardrock 2009.04.12. 21:40:08

Bevált megoldás: elmegyünk a garjegyen felsorolt legközelebbi márkaszervizbe, és felajánlunk némi pénzt a jómunkásembernek, hogy írjon egy olyan papírt, miszerint a készülék javíthatatlanul tönkrement. Közben megígérjük neki, hogy többet soha nem fog minket látni. Majd ha ez megvan, a készüléket a "javíthatatlan" papírral együtt visszavisszük az eladási helyre, ahol szépen, egy szó nélkül visszafizetik a vételárat, azt ennyi.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.04.12. 21:40:32

sráma ménömömö
ónaligő
pö pö

ezzel a locsolóverssel búcsúzom mára

ha nem értitek, nem a ti készüléketekben van a hiba, én sem értem, de ez van.

b[ALien] (törölt) 2009.04.12. 21:41:38

@Tsabi: Hát remélem is, a nyuszi is szomjas:)
Miáúú elkezdődött:)
Én szóltam
Yoda is felébredt
Jajj nekem

Ofélia . 2009.04.12. 21:45:06

@Tsabi:" Oda öntök, ahol szõrös."
Hova??:))

b[ALien] (törölt) 2009.04.12. 21:46:42

@Tsabi: próbáltam, de nem segít:)
Morcos fürdés van a monitor előtt
Kis simogatással dorombolássá változtattam

Ofélia . 2009.04.12. 21:48:24

@Tsabi: "leizzad, aztan a vegen csak elemelkedik " Persze mer nem fapadossal repül.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.12. 21:55:58

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl:
na Woodstock holnap hajnalban megismeri a hungaryan tradisont
5-kor kell kelnem O meg offos
hehe
es olyan szemet vagyok hogy nem csapvizzel locsolom, hanem a hutobol veszek ki jo hideget
persze kozvetlen indulas elott

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.12. 21:58:43

ezeknel csak vasarnap van Husvet, akkor is jo reszuk etteremben eszik
ma megkajaltattam vagy 170 embert
nade holnaptol Woody is tudni fogja mi a z aHusvet Hetfo

b[ALien] (törölt) 2009.04.12. 22:01:54

@hagyma: tűzoltófecsit már pbóbáltad?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.12. 22:06:33

@b[ALien]:
hat behuzhatnam azt is a folyosorol, de az fel liter igen hideg viz ebresztonek eleg lesz
aztan egy heppi iszter es rohanas

Ofélia . 2009.04.12. 22:06:56

@hagyma: Csatlakozom alienhez.

Reggel kisonfordálsz és kerül amibe kerül leakasztod a fecskendőt:))

Fecskendő megnyit mary ázik szomszéd ázik vállóperes ügyvéd felhív:))

Mylady 2009.04.12. 22:12:12

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: én néhány éve hirtelen felindulásból vettem egy hulahopp karikát - az akkori barátom (hagyma kedvéért: nem a párom) simán kiröhögött...

Mylady 2009.04.12. 22:13:23

Ja, és a legjobb locsolóvers, ami nálam viszi a pálmát:

Biciklivel érkeztem,
40 métert fékeztem.
Józsi vagyok, szép és laza,
Locsoljak vagy húzzak haza?

:)))

b[ALien] (törölt) 2009.04.12. 22:14:43

Eltúnt a nem érdemi hozzászólásom! Szemetek
Csak annyit akartam mondani, hogy átadtam a fotelt
És a további ékzárakat ágyból kódolom
Dagi úr dorombolással köszönte meg

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.12. 22:20:31

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:

hat a fajjerdepartman nem igazan ertekelne
siman lecsuknanak
ennyire nem vagyok hagyomanyorzomeg szarithatnam a kerot par napig
a gyerekemnel egysZer beindult a viz a plafonbol mert langost akartak sutni
nagy teljesitmenyu ventillatorok dolgoztak napokig utana
de a GPS nem azott el

Tsabi 2009.04.12. 22:23:06

@b[ALien]: macskak invazioja egyenes kozvetitesben ;)

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: nem is kell fizetnie a pisilesert kulon :) Meg nyomtatni se kell semmit 20 juroert

Tsabi 2009.04.12. 22:27:18

reszemrol joccakat mindenkinek, egesz nap a friss levegon fejbevag rendesen. kivonnya a zokszigent.

Ofélia . 2009.04.12. 22:50:45

@b[ALien]: Akkopr a hatos ékzárat a macsesz kódolta. Na most jön a lényeg:)))

@hagyma: Én nem tudtam, hogy az öcséd norad barlangjában lakik és egy sütögetéstöl is indulnak a springerek:))

@Mylady: És hazahúzott??:)) A hullahopp karikán csak akkor röhögök ha videót kapok de van egy érzésem....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.12. 23:45:50

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
fiam, nem ocsem
hat annyi eszuk volt hogy fedo alatt forrositottak az olajat, majd gyulladas utan vizzel akartak oltani
beindult az egesz locsolas es 2 tuzoltkocsi jott

adagoló 2009.04.12. 23:59:45

Mi ez már megint komolyan...:
pdaplus.hu/content/view/3474/1/
www.pdacafe.hu/blog/navon-amigo-ujdonsag-hatszellel-vagy-uzlet.html

Megint egy mutyi a magyar ugaron. Ilyenkor hol van a GVH nem értem...Egyébként meg is látszik az arrogancián a verseny hiánya...
Kis pénz csurran ide oda, kis szcientológus etyepetye, aztán tessék...
Nem igaz...

aardwark 2009.04.13. 00:30:40

szép húsvét hajnalt mindenkinek

és most iszok vmit jól

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.13. 00:31:09

eskuszom rajottem mi az a savszelesseg
/telleg nem tudtam/
de most neztem az rtl-t
7i7
tudom magyartalan liberalis ize vagyok
es egyszer csak abbamaradt
oszt kiirtak kulfoldieknek korlatozott a savszelesseg
meg az kell hogy szamlat is kuldjenek
eszem megall

vauvauvau 2009.04.13. 01:21:50

Örülj neki, hogy visszaadták a pénzedet, én a bolt helyében nem adtam volna vissza.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.13. 02:59:51

@vauvauvau:
igazad is van
vehyel valamit
aztan romoljon el
egyszer meg ketszer
oszt nehogyma meg neked alljon feljebb


sun sun sun

jesszumpepi (törölt) 2009.04.13. 08:09:33

90 napos szétválasztó diétát tartok.

Fehérje napon ehetek húst hússal.

Már belefogytam két olyan nadrágomba,ami nagyon régen nem volt rajtam.

A többi is rámjön,csak úgy nézek ki bennük,mint egy kötözött sonka.

jesszumpepi (törölt) 2009.04.13. 08:14:01

Ma szénhidrát nap van.

Délelőtt gyümölcs,és gyümölcslé.


Mire apámhoz érünk,akkor már ehetek a levestésztából kevés levessel,a nokedliből kevés szafttal,házi sanyarúsággal.És ehetek süteményt.

A húsvéti csokifigurák olyan csokiból vannak,hogy nem érdekelnek.

A húsokból,sonkából meg úgyis csomagolnak,majd megeszem holnapután,a fehérjenapon.

Azért is menni fog :-)

neet- 2009.04.13. 08:27:49

@jesszumpepi: tüdőgyulladás is jó fogyókúra :(( Ami viszont jó, ma reggel elfogyott az antibio, este már ihatok is! :))

Sivatagban él a teve,
Locsolkodni jöttem, hehe.

neet- 2009.04.13. 08:29:02

@jesszumpepi: a figurák nem csokiból vannak, hanem ipari zsírból. Habzik, nyúlik, de nem lehet lenyelni. Mi csak lila nyulat eszünk, na az csoki. Remélem. Már a Tiborka is szrt gyárt.

torma99 2009.04.13. 08:46:43

Ha esetleg még a magyarok vérnyulai tenorista szervezet nem tette közzé: iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=93800

Impega 2009.04.13. 09:37:26

Kellems husvetot! de reg volt hogy hetfon itthon voltam. Itt nincs locsolkodas, de azert majd mondom emberpajtinak, hogy azert locsoljan mar meg. Aztan majd adok neki valamit inni. Tojas csak nyersen van. es nem piros, hanem vilagos barna.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.04.13. 10:01:22

@Mylady: helyesen tetted, hogy kirúgtad a pasast (akármiért is) és már nem a barátod.

egy valamire való férfi szerint (oldalbordám) a hulahoppkarika csak első ránézésre röhejes, a másodikra és az utána következőkben szexi:))

Mylady 2009.04.13. 10:08:09

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: akkor ott lehetett a hiba, hogy az első pillantás után röhögött és röpült (na jó, picit túloztam)

Mylady 2009.04.13. 10:10:01

@jesszumpepi: arra még nem gondoltál, hogy sportolj valamit?
Szerintem többet ér mindenféle diétánál.

Mylady 2009.04.13. 10:11:14

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: nem kapsz videót :P

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.04.13. 11:31:35

@Mylady: a hulahopp az sportolás vagy bohóckodás?

kéne sportolnom, tizenkét éve nem sportolok, de sejtszinten tiltakozik a testem :(

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.13. 11:53:12

na meglocsolom Maryt oszt megyek dolgozni
egy jo pacalporkolt minden sportolasnal jobb

Mylady 2009.04.13. 13:41:55

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: bohóckodás :P
most, hogy eszembejuttattátok, elővettem és nagyon jól szórakoztam :)

egyébként annak idején nagy fitnessfun barátnőm tanácsára vettem, állítólag rendszeres használattal olvad a csipő-derék - biztos így van, de nem tudom, mert én nem használom

én egyetlen sportot űzök rendszeresen: futok - ahhoz nem kell karika

Ofélia . 2009.04.13. 14:14:07

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: A tested genetikai térképe tök j:))

@hagyma: Na akkor van munkád??.

Amúgy hallgatok egy együttest soláris és hallgatok egy énekesnőt Vince Lilla.byby

leslie nilsen (törölt) 2009.04.13. 14:57:02

már a logójukon meg reklámjukon láccik h nem érdemes bemenni oda....

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.04.13. 15:17:41

@hagyma: új küldetésed lesz. ez a mai hír:

Az amerikaiak ötöde a szocializmusban hisz!index.hu/gazdasag/vilag/2009/04/13/az_amerikaiak_otode_a_szocializmusban_hisz/

szerintem beszélgess velük

@Mylady: berendeztünk itthon fitnesztermet géppel, bringa, stepper, haspad stb. a régi nyári konyhában, számtalan könyvem van diétából, jógából, tornából, és kazettám és segédeszközök (mármint sportoláshoz, pl: felcsatolható kézi- és lábsúly, ugrálókötél stb. mocskos kis képzelgők akiknek más jut az eszébe!!)

futni még sportoló koromban is utáltam, de ha nagyon kellett, futottam akár kilométereket is, persze lassan.

azt hiszem csak az tud rávenni a futásra, ha egy pitbull kerget. de ilyen még nem volt.

tisztelettel érdeklődöm, hogy nálad mi okozza a késztetést, hogy elindulj, és fuss, mint forest gump? és hogy ne ájulj be az első bokorba, azt hogy érted el? minden reggel látok sok kis forestet a ligetben, lelkiismeretfurdalásom lesz rögtön és elfordulok.

de minden hétfőn úgy kelek fel, hogy majd mától. ma is így ébredtem, de még semmi.

Mylady 2009.04.13. 15:29:03

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: jaj, remélem, nem kritikának vetted, amit írtam, mert nem annak szántam

én a magam szórakoztatására futok - egyszerűen szeretem
nem futok sokat (mostanság 10 km-t, bár érzem, hogy kevés, emelni kellene) és időm is kevés van, heti 1-2x fér bele
szóval nem vagyok egy profi

nekem pont az nem megy, hogy súlyzók, meg konditerem, meg ilyen-olyan torna - próbálkoztam sokmindennel, egyszerűen nem megy
én szeretek a szabadban lenni és hiányzik ha nem tudok időt szakítani rá

Mylady 2009.04.13. 15:37:02

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl:
"és hogy ne ájulj be az első bokorba, azt hogy érted el?"

én világéletemben rengeteget sportoltam (hobbiszinten), hatalmas a mozgásigényem

mikor elkezdtem dolgozni, volt 1-2 év, amikor semmit sem csináltam - éreztem is a hatását
elkezdtem futni (egyébként sose szerettem, de ez egy olcsó és egyedül is művelhető sport - nem függök pályától, társtól, stb)
eleinte a beac pályán, mert ott laktam - ott köröztem, mindig picit többet, míg el nem értem az 5 km-t

aztán elköltöztem, azóta kijárok a szigetre, a népligetbe, mikor hova
rájöttem, sokkal többet bírok 5km-nél, csak az a fránya körözés nem megy

ja és közben megszerettem

hát ennyi

Mylady 2009.04.13. 15:50:11

"elkezdtem futni (egyébként sose szerettem"
ezt azért pontosítanám: hangulattól függött - magamtól sosem volt kedvem futni, mert volt annyi minden más
az iskolában pl sokkal jobban szerettem kosarazni, focizni, egyébként meg -alföldi lévén- bicikli minden mennyiségben
ha meg muszáj volt futni, akkor sosem volt kedvem...

Ofélia . 2009.04.13. 16:04:53

@Mylady: Egyszer már írtam itt, hogy a normális normális ember szivaroztik és wiskit iszik és hosszu életü lessz a földön:))

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: Na most itt melletem se sportolnak ISZNAK:))

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.04.13. 16:05:57

KEHÚK! A lányok meg vegyék úgy is, hogy meg vannak öntözve.
Köszi, mindenki jól van (Jelena is):))))
www.youtube.com/watch?v=ZPgI_FLy-cI&feature=related

Ofélia . 2009.04.13. 16:31:08

@Nálunk meg itt Tarpán: Asszem van egy értelmes élőlény így husvét táján a jelena:))

Tényleg hány kiló a tisztelt holgy:))

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.04.13. 16:50:47

@Mylady: nem vettem kritikának, és ha az?
építő jellegű volt, mert elszégyelltem magam, felpattantam a bringára, és bicikliztem 20 percet 4-es fokozaton a hálószobában, nyitott ablaknál, asszem éppen egy adag narkotikumnyi (pirospöttyöstúrórudi) kalóriát égettem el:))

futnék én is, de félek, hogy infarktust kapok, de tényleg.

hát húsz év versenysport után én nem gondoltam, hogy ilyen punnyadósra veszem a figurát...

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: ofi, az a félkarú súlyemelés!!!!

@Nálunk meg itt Tarpán: a fiúk pedig vegyék úgy, hogy a tojásuk ki lett hímezve

Mylady 2009.04.13. 17:06:55

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: akkor jó :)
én őszintén szólva nem értem ezt a szobabiciklizést
szerintem ha kimentél volna egy valódi biciklivel, több lett volna 20 percnél - és még barnulni is lehet...
de ez csak az én véleményem

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.04.13. 17:37:18

@Mylady: prózai oka van: a páromat megharapta egy kutya bringázás közben újpesten. a tata (!) négy kutyát sétáltatott, egy sem volt pórázon. a vádlijába harapott az egyik dög. bácsi mondta, hogy felmegy az oltási könyvért. valahogy nem akart lejönni, de kiszedtük a lakásból. persze oltási könyv nem volt. irány az állatorvos, aki nem emlékezett (!!!), hogy a bácsi négy kutyája közül melyik volt beoltva. arra igen, hogy voltak, de arra nem, hogy mindegyik. és hát nem is a bácsi nevén vannak a kutyák. irány az ántsz és a többi járulékos, rettegés hetekig.

szóval nem megyek utcára biciklivel.

jesszumpepi (törölt) 2009.04.13. 19:12:54

Mylady 2009.04.13. 10:10:01

Írtam én olyat,hogy nem mozgok semennyit?

Mylady 2009.04.13. 19:17:00

@jesszumpepi: ó, bocsánat!
nem akartam én senkit megbántani, vagy ilyesmi...

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.04.13. 19:39:53

Homáros locsolóvers:

Füreden jártam,
Vitorlást láttam,
El akart süllyedni,
Szabad-e locsolni?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.13. 21:44:30

Rackeven voltam
nagyot locsoltam
nem talaltam csengot
szaunaztam kettot


na Woddi aszonta a reggeli locsolaser most kapok vacsorat
sort mar hozott. de mondtam neki ez tradison
majd megmondom mingyart milyen az a merikai husveti menu

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.13. 21:55:46

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl:

oljetek meg en jol ereztem magam70-es 80-as evekben

na a menu
sonka
clove sloves
makaroni csiz
paszta
broccoli
edesbab
fott tojas
eper, szolo
retek, uborka, kenyer

persze ez mind 1 tanyeron

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.04.13. 22:42:39

Szentgotthárdon jártam,
Polgármestert láttam,
Baccpapucs volt rajta,
Megöntözlek, szajha!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.04.13. 22:46:37

Vendégházban nyaraltam,
Bográcsozni akartam,
De Ede nem engedte,
Meglocsollak, cemende!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.04.13. 22:47:45

Kék szemednek párja nincs,
Babaszemész drága kincs,
Meglocsollak tégedet,
Add ide a pénzedet!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.04.13. 22:50:25

Hogyha nem adsz piros tojást,
jöjjön rád a cifrafosás!
Hogyha jó sok pénzt nem adsz,
Szarjál sünt, te tajparaszt!

CID 2009.04.14. 21:50:38

Nos hát. Kicsit felületesen de átolvastam az utolsó 100 kommentet. Azt hiszem 1 azaz egy volt ON, a többi OFF ( azt hiszem így fogalmaznak itt ) . Örömmel nyugtázom, hogy semmi nem változott. Olyan ez mint egy Brazil szappanopera. Nem látt az ember 20 részt, mégis képben van.

silversurfer 2009.04.16. 08:32:28

Végülis... mit vártál egy szci cégtől? :D
süti beállítások módosítása