Tékozló Homár

Nem túl vásárlóbarát kedvezmény az Árkádban

2009.03.13. 08:20 | ge | komment

A bevásárlóközpontok tepernek a vevőkért, ehhez képest a MOM egyenesen elüldöz, az Árkád meg plusz 1 órányi ingyen parkolással próbálja magához vonzani a vásárlókat, de nem csak úgy, jófejségből. Vásárolni kell hozzá, mégpedig nem is akárhogy.

Már az Árkádba behajtásnál felsírtam, amikor megláttam a kiragasztott feliratokat: 10000 Ft vásárlás esetén + 1 óra ingyenes parkolás! Sejtettük hogy nem lesz ilyen egyszerű a dolog, ismerve az Árkád szokásait, például a fizetős ocsmány mocskos klotyót, ahol ha mégsem fizetsz, a visszaköszönni nem tudó néni szemmelver.

Olvasson tovább!

Megszégyenítették a halottakat is megsarcoló T-csoportot

2009.03.13. 07:14 | szily | komment

Micsoda lekvár társaság ez a T-csoport! Tavaly ősszel írtuk meg, hogy halottakkal is kekeckednek, de csak 6 éves halottakkal. Erre itt egy Reuters-hír, hála érte Bernadettnek, arról, hogy a német GEZ cég egy 450 éve elhalálozott matematikusnak küldött felszólító levelet, hogy fizesse be a tévé- és rádióelőfizetési díjat. Na, ezért tart itt ez az ország, ahol még a multik leányainak teljesítménye is csak töredéke az anyországbelinek. Angol nyelvű hír a hajtás után.

Olvasson tovább!

Benke Laci bácsi lefeküdt a sárgáknak

2009.03.13. 00:02 | szily | komment


Mit kíván a magyar nemzet? Hungaro-pannon-népi-nemzeti magyar borsot, derül ki Attila csalódott leveléből. Lelkes honfitársunk magyar terméket akart a Legnagyobb Fejkörméretű Magyar Álszakács legmagyarabb termékkollekciójából, de csalódnia kellett, mint Töhötömnek a peep showban. A fent látható fűszer ugyanis, nehéz erről beszélni, még az ujgurok földjétől is dél-keletre nőtt ki az Anyaföldből, ott, ahová még Jézus, a párthus kerceg sem jutott el soha a büdös életben. Mitől magyar a magyar? - tettük volna föl magunknak a kérdést, de inkább beinjekcióztunk intravénásan egy leveskockát.

Folyt. alant.

Olvasson tovább!

Ha mobillal akarsz parkolni, tetováld a nevemet a homlokodra!

2009.03.12. 14:22 | szily | komment


Gábor kiborult azon, hogy ha az EME Zrt. mobiltelefonos parkolójegy-fizető rendszerét akarja használni, két rikító matricát kell kiragasztania az első és hátsó szélvédőjére, ráadásul reklámokkal megfejelve. Korrekt dolog-e önautóspammolásra kényszeríteni egy fogyasztót, tennénk föl a kérdést, ha nem festettünk volna hajnali háromig díszleteket az óvodai március 15-ei ünnepségre. Így csak ásítozunk veszettül, állkapocsropogtatóan. Levél alant.

Olvasson tovább!

Trükközött a lefoglalt repjeggyel az utazási iroda?

2009.03.12. 10:45 | ge | komment

Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján kiderült, hogy még csak nem is retúrok.

November 3-ig kifizettük a négy repülőjegyet (4x196.000 HUF), február 10. oda, március 4. visszaúttal. Innentől nem történt semmi egészen az indulás napjáig. Ekkor P.I. akitől a jegyeket vettük felhívott reggel, hogy elindultunk-e már a repülőtérre, mert ha igen akkor forduljunk vissza, mivel valami általa ismeretlen, misztikus hiba miatt a foglalásunkat áttette az Egyptair február 11-re.

Olvasson tovább!

Homár bréking - Új, mindent vivő szlogenje van a BKV-nak!

2009.03.11. 14:14 | szily | komment

Egészen friss hír, a BKV bugyraiból érkező Tenczer kollégától: megvan a cég új überszlogenje, amit állítólag akár a járművek oldalán is viszontláthatunk, a rendőrségi "Szolgálunk és védünk" mintájára. A nagyközönség tippjeiből válogattak, az 500 ezer forintos új killer application az

Önnek jár!

Ízlelgessék! Hogy tetszik?

Zsadon kolléga sajnos csak most értesült a pályázatról, így az "Önnek se jött meg?" nem indulhatott. A pompás győztes elődje a "Mozgásba hozzuk a várost" volt, a megvadult ellenőrök és habzó szájú biztonságiak elől menekülő utasok kedvence.

Re: Kamu akadálymentesítés Nagykőrösön - Amikor az olvasó érdemli a sünt

2009.03.11. 11:15 | ge | komment

A nagykőrösi kamu akadálymentesítésről szóló posztunk után megkeresett minket az önkormányzat tanácsadója és orrunk alá dörgölte a hülyeségünket, meg a lépcső aljára szerelt csengőt. Joggal tette ezt, úgy látszik Egyéves Önkéntes jól lefotózott mindet a bejárat körül, jól megírta nekünk hogy ez milyen szemétség, csak épp a lépcső aljánál megtalálható, látványosan nem frissen fölszerelt csengő kerülte el a figyelmét. Tehát kijelenthetjük, hogy nem a  Nagykőrösi Önkormányzat pályázhat az év legparasztabb kamu akadálymentesítés címére, hanem Egyéves Önkéntes az év legfigyelmetlenebb süntulajdonosára. Az érintettektől elnézést.

A Tékozló Homár című blog oldalon jelent meg 2009. március 5-én 14.15 idő szerint posztolva egy írás „Kamu akadálymentesítés Nagykőrösön” címmel. A bejegyzést követően, az íráshoz több hozzászólás is érkezett. Sem az eredeti szöveg, sem a hozzászólások nem tüntették fel Nagykőrös Város Önkormányzatát pozitív színben. Az írás, féligazságokat egymás mellé rakva, hamis képet fest az Önkormányzatról.

Olvasson tovább!

Az Allianz a fizikában bízik, a rendőrökben nem

2009.03.11. 10:30 | ge | komment

Sly egy három résztvevős koccanás egyik szereplőjeként szembesült azzal, hogy a biztosítók nem szeretnek fizetni. Az Allianz nem hisz a saját ügyfelének, aki elismerte a felelősségét, de a szemtanúknak és a helyszinelő rendőrnek sem, inkább az elnyelés szabályaira hivatkozva nem fizet.

2008. december 4. reggelén a párom elindult a 2003-as évjáratú C Corsánkkal munkába. Útközben még felvette a kollégáit egy buszmegállóban. A mögötte haladó B Corsa vezetője volt olyan kedves, hogy beengedte maga elé, úgyis mindegy volt, mert előttük állt a sor. Arrafelé reggelente mindig nagy a forgalom, torlódás van. A párom emiatt megállt, ahogyan mögötte a B Corsás is. Ekkor egy hátulról érkező Lacetti beléjük durrant, neki lökve a B Corsát a mi autónknak.
Mégegyszer tehát a szituáció: két Corsa áll a sorban, Lacetti jön, megállni már nem tud, csattanás. Ez fontos!!!

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása