Tékozló Homár

A UPC-nél nincs folyamatos kimaradás

2013.07.11. 13:31 | jackyll | komment

Zoli kétnaponta újra bejelenti, hogy nem sikerült megjavítani náluk az internetet már vagy egy hete. A UPC viszont ezt úgy érzékeli, hogy minden alkommal megjavítják, és újra elromlik, tehát nem akarják jóváírni az egész hónapot:

Valamiért mindig úgy éreztem, hogy Magyarországon kicsit olyan az internetszolgáltatás terén, mint mondjuk Kínában a választások: el lehet menni, de csak egyre lehet voksolni. Itt is gyakorlatilag bárki voksolsz, ugyanazt a szart kapod, és hiába váltasz, minden marad a régiben. Nem, most nem a politikáról beszélek. Egy hete a UPC által szolgáltatott internet elkezdett akadozva működni. Fölhívtam a központot, ahol látták, hogy a jelszint rossz, ledobálja a modemet a rendszer. Azt mondták, kijönnek majd megnézni, igaz, először egy négy nappal későbbi időpontot adtak. Ez azért rossz, mert a munkámhoz szükséges az internet, ráadásul a céges számlázás wifin van a nyomtatóhoz kötve, így amíg nincs működő modem, a számlázás is áll. Az elmaradt haszon mellett az ilyen esetekre rendszeresített mobilinternetet használjuk, de ott egy gigánként ezerforintos pluszköltség van (a tapasztalt UPC-ügyfél mindig tart otthon mobilnetet!).

Végül két nappal korábban jött a szaki, kicserélte a modemet, és elhúzott. A net persze megint nem működött pár óra múlva, újra telefon. Sajnálják, kijönnek holnapután. Ma ismét kijöttek, jelszintet mértek, azt mondták, nincs gond a modemmel, de valami szerelés volt a környéken, majd jó lesz. Azóta egyetlen eszköz sem látja a modemet, amely viszont valóban vígan villog, hogy online. Az ügyfélszolgálat mondta, hogy két nap múlva, pénteken újra kiküld valakit.

Ezzel elértünk az egy héthez. Az ÁSZF 5.4.1-es pontja alapján, ha 48 órán túl korlátozza a Szolgáltató a szolgáltatást, jóváírnak egy hónapot. Kérdeztem, mi a szabály. Hát 72 óra! De itt nincs 72 óra kimaradás, hiszen én írtam, akkor kijöttek, megjavult, majd hívtam őket és akkor megint. Ezek ám mind külön bejelentések! És a Szolgáltató nem korlátoz, csak éppen nem működik. És egyébként is: ez wifire nem érvényes. Ott akárhány óra kimaradhat, a havi díjat fizetni kell. Nem éppen efféle angolnamagatartás miatt kapott ötvenmilliós bírságot a múlt héten a UPC? Havonta 15000 forint körül költök arra, ami most éppen egy hete nem működik és jelentős kárt és elmaradt hasznot okoz.

Öt napja írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy föl szeretném bontani a szerződést, mert képtelenek internetet biztosítani, de hát azóta sem kaptam választ. A Diginél telefonon csak reklámot kaptam, a Btelnél nem válaszoltak semmit. Kinél érdemes internetszolgáltatást rendelni?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

England win The Ashes! 2013.07.11. 13:32:15

Még jó, hogy bele nem lépett!

England win The Ashes! 2013.07.11. 13:36:14

A posztolónak:

www.nettarifa.hu/internet/search

Ha jól látom, itt össze lehet hasonlítani a szolgáltatókat ár, sebesség stb. szerint, külön az adott lakcímre szabva. Böngészd egészséggel.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.07.11. 13:39:28

én például éppen most bontok velük szerződést, mert ráuntam arra, hogy félóráig jó, öt percig nem aztán húsz percig megen jó, aztán 10 percig nem, aztán két napig jó, aztán másfélig nem, aztán félóráig jó, öt percig nem aztán húsz percig megen jó, aztán 10 percig nem, aztán két napig jó, aztán másfélig nem, félóráig jó, öt percig nem aztán húsz percig megen jó, aztán 30 percig nem, aztán két napig jó, aztán másfélig nem,félóráig jó, öt percig nem aztán húsz percig megen jó, aztán 40 percig nem, aztán két napig jó, aztán másfélig nem,félóráig jó, öt percig nem aztán húsz percig megen jó, aztán 10 percig nem, aztán két napig jó, aztán másfélig nem,félóráig jó, öt percig nem aztán húsz percig megen jó, aztán 10 percig nem, aztán két napig jó, aztán másfélig nem. mennyenek a pecsába. sajnálják a pénzt költeni egy rendes modemre mer az a bűnös. így jártunk.

AtiSnatch 2013.07.11. 13:47:06

@zsiráfffff: de azért remélem nem úgy vagy az internettel mint a rendőr az index-szel : most jó,most nem jó, most jó :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.07.11. 13:48:42

"a céges számlázás wifin van a nyomtatóhoz kötve"

És ezt mennyiben befolyásolja a modem???

"egyetlen eszköz sem látja a modemet, amely viszont valóban vígan villog"

Össze kéne dugni.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.07.11. 13:50:13

@zsiráfffff: :))

"sajnálják a pénzt költeni egy rendes modemre mer az a bűnös."

Talán vegyél egy jó modemet, és szard le!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.07.11. 13:53:36

@atpijkamo: ez elvi kérdés. amíg én azért fizetek, hogy ők szolgáltassák a modemet is és nem átallnak érte kauciót is kérni, azt szépen kamatoztatni, addig sajnos nem veszek új modemet. szigorú vagyok ám!

@A.Snatch: hopp, erre nem gondoltam! :D

Shanarey 2013.07.11. 13:57:27

@zsiráfffff:

Nem a modem szar, hanem a kábel rendszer.

A modem egy dolog, és könnyen cserélhető.
De az a modem, még ha made in dzsunka kategória, a harmadik biztos jó lenne.

A gond az hogy egyszer valaki létrehozta a kábelrendszert. Hogy ki volt, az hely függő. Átlagosan egy két szolgáltatóval ezelőtt, az biztos. Nos a UPC nem fejleszt, csak javít, nem karbantart, mert az pénzbe kerül. Ráadásul átlag senkiket küldenek javítani, akik annyit tudnak hogy megmérik a jel/zaj viszonyt a madzagon, és vagy le tudják olvasni vagy nem. A UPC főleg így működik.

Pár éve volt már dolgom velük, na akkor leordítottam őket és közöltem velük, ha nálam okosabb ember is akad arra felé, akkor azzal szivesen vitázok, de amíg ilyen nincs addig vigyék az összes sz*rjukat oda ahová az való. Másnap jött egy öltönyös nyakkendős aktatáska, és vita nélkül megoldotta azt amit az elődei két hét alatt sem tudtak.

Ez akkoriban volt amikor az IP telefonok megjelentek.

Manyecska 2013.07.11. 14:01:14

@Shanarey: óóóóóó a kollégáim tudnának mesélni, egy informatikai zrt a területi képviselőjüket alkalmazza bizonyos műszaki problémákra. Állítólag be sem volt dugva egy kábel /fijjúg tegnap voltak lennt/:DD meg ilyenek! Több százezerbe került nekik így a szagértő kiszállás nade ha ilyen hülyék!?:)

AtiSnatch 2013.07.11. 14:02:46

@Shanarey: önjáró aktatáska? T-1000-es? :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 14:03:52

" Kinél érdemes internetszolgáltatást rendelni?"

Senkinél, de a NMHH-nál azért bejelenthetnéd a dolgot/fogyvédnél is, hátha akkor elhiszik, hogy tényleg nem jó a neted.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.07.11. 14:04:18

@zsiráfffff: Ha nálad elvi kérdés, hogy szenvedj, akkor szenvedj.

Messze vagy a központtól, és/vagy szar a kábel. Egy jó modemmel hosszú időre megoldódna a problémád.

chloe queen 2013.07.11. 14:05:13

A T-hez se menj, bár nekünk eddig magával a szolgáltatással mint internet, TV, telefon nem volt gond, de amit a számlázással meg az ügyfélszolgálattal művelnek az botrányos és mélyen kritikán aluli, 1 éve vagyok náluk előfizető és minden hónapban elb*sznak valamit a számlán.:)

Viszont a Digihez se menj, a cég ahol melózom ott van, múltkor elszállt 1 napra a net, felhívtuk az ügyfélszolgálatot hogy nem megy a net és nagyon kéne, erre mindenféle újra modem telepítés meg új jelszó meg minden. Persze úgy sem volt jó, közölte a mókus, hogy akkor 72 órán belül megcsinálják a főnök közli, hogy az nem jó, mert konkrétan net nélkül nem tudunk dolgozni, max lefűzögetni egész nap... 2 perc múlva jöttek a Digisek mókolni és akkor mondta a gondok, hogy igazából 3 napja nem megy az internet az egész tömbben, de hogy ezt a üfsz-en miért nem tudták mondani, talány.:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 14:05:30

@atpijkamo: Betette a modemet a szekrénybe, aztán nem látszik.

" Ez azért rossz, mert a munkámhoz szükséges az internet, ráadásul a céges számlázás wifin van a nyomtatóhoz kötve,"
Azért gondolom neki is illene elmagyarázni a router és a modem közti különbséget, meg a wifi fogalmát, működését, közét ahhoz, hogy van-e net :D

England win The Ashes! 2013.07.11. 14:07:07

@ColT: Lehet, hogy a posztolóé kettő az egyben.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.07.11. 14:07:22

@chloe queen: "mondta a gondok, hogy igazából 3 napja nem megy az internet az egész tömbben"

Nálatok is nagy lehet a sürgés-forgás, ha 2 napig nem derült ki, hogy nincs net.

Shanarey 2013.07.11. 14:10:16

@Manyecska:

Mesélni én is tudnék, hajajj.

Voltam én Fibernet ügyfél is, amikor behalt a net, azzal kezdtem a beszélgetést:
-Ugorjuk át a hülye kérdéseket, és kezdjük onnan, hogy a hiba önöknél van.

Szerinted mennyire voltam náluk népszerű?

Természetesen tényleg vannak mélysötét ügyfelek, akik olvasni sem tudnak, ezért nem dugdossák össze a megfelelő csatlakozásokat.

De ez nem mentség, a többi esetre vonatkoztatva.

Kedvencem az olyan hibajavítás, amely úgy kezdődik: -húzza ki a konnektorból és indítsa újra.

Persze azt hogy miért, nem mondja el.

Idősebb ügyfelekre jellemző, hogy hozzá se mernek nyúlni, mert fogalmuk sincs mi micsoda, ők csak annyit tudnak hogy sok villogó lámpa az jó.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 14:13:22

@Dr Jozef Vengloš: Igaz, de akkor sem függ össze a modemmel a wifi és a nyomi. Illetve, ha a nyomtató wifis, és nincs net, attól még a wifi esetleg működik. :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 14:19:05

" És egyébként is: ez wifire nem érvényes. Ott akárhány óra kimaradhat, a havi díjat fizetni kell. Nem éppen efféle "

Na ez tette be a kaput. Lehet,, hogy van neted, csak nem tudod a wifi jelszót? Kábellel próbáltad már? :D
Amúgy ha tényleg nem lenne vonalad, akkor simán le lehetne verni rajtuk.

Manyecska 2013.07.11. 14:21:36

@Shanarey: különben a régi routereknek, modemeknek tényleg jót ha kihúzzák, mi is sokat szenvedtünk vele.

Manyecska 2013.07.11. 14:25:07

Valakinek sikerült már kiterjesztett garanciás set-top-boxot beregisztrálnia? végre beenged az űrlapra erre kiírja hogy mégsenem jó a serial number. Hogy b+..ti adtátok.. :DD Nem én vettem, nagypapi, mert a telken átálltak. :(

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.07.11. 14:26:34

@Manyecska: Szard le! Ha egy évig kibírja, örökre kibírja.

AtiSnatch 2013.07.11. 14:27:02

@Manyecska: tegnap azt mondtad,hogy má jó! nem montá igazat! :P

Manyecska 2013.07.11. 14:28:24

@A.Snatch: de:D, akkor léptem be azzal a kurva serial numberval!:( De fölösleges.@atpijkamo: mondjuk én is ezt mondtam!:P

AtiSnatch 2013.07.11. 14:30:48

érdemes elolvasni a posztot amúgy?

Manyecska 2013.07.11. 14:32:07

@A.Snatch: egyébként úgy tűnik mégis sikerült de nagyon bunyevác oldaluk van:(:D

FDToth 2013.07.11. 14:33:11

Mobilnet megosztasa. Az talanbiztosabb. Uzelti t-s ntem van itthon (25 mega) de a modem tulmelegszik, ezert naponta egyszer ki kell kapcsolnih visszahuljon, kulonben jon belol a fustszag (a feher modem tetejse sarga, annyira felhevul). Varom mikor robbanok be :D

Manyecska 2013.07.11. 14:34:36

@FDToth: cseréltesd ki velük, ne hülyéskedj:)!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.07.11. 14:34:58

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/kulonos_dolog_derult_ki_a_magyar_nyugdijakrol.1.186488.html

A nyugdíjak mediánja (középértéke) megegyezik a fizetések mediánjával. Ezzel másodikok vagyunk Európában, csak Luxemburg előz meg egy paraszthajszállal.

Manyecska 2013.07.11. 14:37:41

Tényleg ha a telefon forrósodik töltés közben az gáz?:D

England win The Ashes! 2013.07.11. 14:40:44

@Manyecska: nem, először képlékeny lesz, majd cseppfolyós, csak utána gáz.

Hacsak nem szublimál rögtön.

Manyecska 2013.07.11. 14:42:38

@Dr Jozef Vengloš: ezt már megbeszéltük..asszem :D

Shanarey 2013.07.11. 14:45:37

@A.Snatch:

A gazdája volt, az öltöny nyakkendő, és nem sokat beszélt. Volt annyi esze hogy nem védte a védhetetlent.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.07.11. 14:45:47

@Manyecska: Az gáz. Kapcsold ki, és úgy töltsed!

AtiSnatch 2013.07.11. 14:46:52

@Manyecska: az attól függ! hurka vagy kolbász töltés?

duddva 2013.07.11. 14:47:31

Mi az az angolnamagatartás? Beírtam gugliba, és csak ez az egyetlen homáros cikk jelent meg!

Manyecska 2013.07.11. 14:47:34

@atpijkamo: asszem az aksi kezd tönkremenni:( oké, kösz.
Nagypapi most evezett át a szigetről négy kg barackkal, hálából...:D mire eljut hozzánk lekvár lesz belőle.

Manyecska 2013.07.11. 14:50:35

@A.Snatch: Imre.., írd be utána..megtudod:D

Shanarey 2013.07.11. 14:50:52

@Manyecska:

A hiba nem a router miatt keletkezik, hanem az adatáramlás hibája miatt.

A hibás adatáramlás meghülyíti a routereket, és általában a végpontokat. Ezért kell az ujraindítás.

Ha a T-com nem resetelne, havi 1-3 alkalommal, akkor nekem sose kellene ujraindítanom a routeremet.

Ráadásul hajnali 2 kor, amikor még fenn vagyok(többnyire)

AtiSnatch 2013.07.11. 14:52:35

@Manyecska: az attól függ! hurka vagy kolbász töltés? Imre..,

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.07.11. 14:54:28

@Shanarey: nemtom. saját bevallásuk szerint a modem szar, eccer kicserélték, két hónapig jó volt, aztán megen szar.

@atpijkamo: nem teccik érteni a problémát. túl sokat fizetek ahhoz havonta, hogy magam javítgassam az ő sarukat. veszel egy kiló almát, de otton kiderül, hogy a fele rohadt. te nem bánod ezt, hanem veszel még fél kilót hozzá rezzenéstelen arccal?

van egy rakat szolgáltató, nem nagy ügy lecserélni őket. mire lemondom, már itt topognak az ajtóban, hogy bekössék az újat.

AtiSnatch 2013.07.11. 14:56:05

@Manyecska: 2013.05.12. - Hurka- és kolbásztöltő Fesztiválon. .... Kovács Imre (Jobbik) javaslatát márciusi ülésükön fogadták el a helyi önkormányzati képviselők. ...

Manyecska 2013.07.11. 14:58:12

@Shanarey: jaja, úgy valahogy! /nem figyeltem/:)

Manyecska 2013.07.11. 14:59:29

@A.Snatch: ennek az utolsó két szavát:))! Különben köszi, megyünk, lehet, fesztiválra:DD

Shanarey 2013.07.11. 15:01:37

@zsiráfffff:
Gondolj bele az ő helyzetükbe.

Ha van három dolog ami gondot okozhat.
Ebből a három dologból, kettő cserélhető, és az egyik felügyelt is, akkor melyiket fogják hibáztatni, és cserélni?

Az ő végpontjuk felügyelt, a kábelhálózat nem cserélhető, legalábbis olcsón nem. Így marad a te modemed, mint mindenkori bűnbak.

anarch 2013.07.11. 15:02:17

@Shanarey: adatáramlás hibája? Ha az lenne hibás viszonylag hamar észrevennéd, mert pl. nem jönne be a homár hanem csak timeout-olna.

AtiSnatch 2013.07.11. 15:03:18

@Manyecska: Használt kolbász töltő eladó
hasznaltat.hu/hirdetesek/kolbasz-tolto‎
Ár: 30000 ft 1 db Bergner BG-3706 tipusú kolbásztöltő új állapotban Ár: 5000 ft Érdeklödni lehet a 06703185617-s telefonszámon Imre Lászlónál apronet.hu

De most küldj egy linket,hogy mire gondolsz! :D

Tölgyasztal 2013.07.11. 15:05:08

Digihez menj....lehet lassúak a bekötéssel, de olcsón kapsz minőséget a többi csodacéghez képest!

Manyecska 2013.07.11. 15:06:20

@A.Snatch: b+ az imre is egy szó, !:P

Mityu Addideapénzt kft LE 2013.07.11. 15:06:58

Deee vaaaan! Deee vaaaan!

Kár, hogy letedd! Úgy is visszahívlak!

4906 karaktert írhatsz még.

AtiSnatch 2013.07.11. 15:09:28

@Manyecska: há b+ nem a empájörsztétbildingről kell a poénokat dobálni! de várok maj csak leesik! :D

Manyecska 2013.07.11. 15:11:33

@A.Snatch: nem baj én most jót röhögtem:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 15:15:22

@Shanarey: "Ha a T-com nem resetelne, havi 1-3 alkalommal, akkor nekem sose kellene ujraindítanom a routeremet."
Akkor te indítgatnád újra kézzel, szerintem azért resetelik néha, hogy ne álljon be annyi ügyfélnél :D

Shanarey 2013.07.11. 15:17:01

@ColT:
Ez így van, de miért is?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 15:17:25

@Manyecska: Egy határig nem, mindenképp melegszik. Ha túlmelegszik, le kéne kapcsolnia a töltőáramkörnek. Ha nem teszi, akkor pukkan el az akku :D
De különben, ha már furcsán túl meleg, akkor lehet döglik az akku.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 15:19:48

@Shanarey: "A hibás adatáramlás meghülyíti a routereket, és általában a végpontokat."
-> legyen router helyett modem, mert sok szolgáltató ad külön modemet.
Ennyi. Amikor a T-nél voltam, nekem is naponta cseréltek IP-t, meg néha resetelt a "gateway", ahogy ők hívják a combo eszközt.

like a boss (törölt) 2013.07.11. 15:27:12

Nincs a fenét kimaradás. Én két éve szívóztam velük 2 hónapig, mire képesek voltak megcsinálni. Végülis a szerelő srác kivel összehaverkodtam a 2 hónap alatt a végén egy sör mellett műszak után elárulta, hogy egy 150 ezer forint értékű alkatrész cseréje lett volna szükséges már az első alkalommal tudta, csak a főnök nem engedte nekik megrendelni/cserélni.

Manyecska 2013.07.11. 15:27:45

@ColT: ez az "úgy szar ahogy van" kategória a zuram szerint. De tényleg. :(

Shanarey 2013.07.11. 15:28:11

@ColT:

Nos az én itthoni végpontom egy kínai csoda, ami optikai kanócot kap ebből lesz net és telefon, és ez a doboz router is.

Manyecska 2013.07.11. 15:29:20

Ez mind kínai asszem.

Shanarey 2013.07.11. 15:33:01

@Manyecska:

Az, mert a Német anyacég által leselejtezett szarok már elfogytak, így kénytelenek voltak vásárolni újat.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.07.11. 15:38:04

@zsiráfffff: ez nekem inkább önjólétellenző dacnak tűnik.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 15:38:56

@Manyecska: Akkor akku kidob, másik beszerez. Ebayen pár száz Ft.

@Shanarey: Akkor az olyan :) A többi is kínai, csak más a doboz.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.07.11. 15:45:20

@Kellemes Zérókomponista: badarság. ha ingyen adnák az egész szart vagy nevetséges összegért, akkor szívesen elnéznék nekik ezt-azt. node drága pézért szart nem vagyok hajlandó venni, ennyire egyszerű.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 15:47:13

@zsiráfffff: Meg ha te veszed a modemet, akkor simán ráfogják bármilyen hibára, hogy azért van, mert nem az ő modemjük.

siskalaszlo · http://vulgarian.blog.hu 2013.07.11. 15:53:19

gyerekek, itt kis túlzással tele van a upc postokkal ez a blog. Aki ezt olvassa, messze elmegy a kedve tőlük. Még annó én is használtam, igaz csak műholdas tévét, de váltanom kellett, mert a konkurencia féláron adja :)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.07.11. 16:31:46

@zsiráfffff: jó, akkor legyen badarság, te meg saját elveid miatt nem netezel, míg én igen. Melyikünknek a jobb.. Az elvek nem csak az első üres gyomorig tartanak..? Anno, amíg ez érvényben volt, sokkal kevesebb önszivatást lehetett látni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.07.11. 16:51:42

@Kellemes Zérókomponista: az elvek addig tartanak, amíg valaki meg nem győz az ellenkezőjéről:)

és hát menni megy ez a szar, csak időnként üresjárat van beiktatva, ahogy a posztoló is írja.

Atörökk 2013.07.11. 16:52:48

Az üresjárat benne van a szolgáltatásba, vagy külön kell érte fizetni?

AtiSnatch 2013.07.11. 16:53:24

@Loki: Három CBS sorozat keresi a legtöbb pénz az európai tévékben - c:c

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 17:07:11

@siskalaszlo: Az összes többi szolgáltatóról is van. Amúgy néha engem is felhívnak, hogy vegyem tőlük a netet, de másfélszer annyi pénzért még mindig nem tudják a Digi sávszélességét... :D

@atörökk: Sztem benne van... nem lett tőle drágább :D

@Kellemes Zérókomponista: Netezik ő, csak macerásabban

helianthus 2013.07.11. 17:13:53

"jelentős kárt és elmaradt hasznot okoz."
Nekem is okozzon valaki elmaradt hasznot, léci-léci-léci! Másmilyen haszonra nekem úgysem telik, mert olyan szegény vagyok, hogy a cipőmben lakok.
ja, nem.
Nem is az én cipőm.

helianthus 2013.07.11. 17:15:33

@zsiráfffff: szerintem ebben, amit írtál tökre igazad van. A fijúk hülyék és lusták.
Inkább elmennek venni új modemet, csak nehogy kimaradjon 3 perc a focimeccsből vagy két lihegés a poresz filmből. :)
ne hagyd magad, vagy legyen olcsó és szar vagy legyen drága és jó, de drágán szart azért már mégse!!!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.07.11. 17:52:00

@ColT: a hős amazon.
@zsiráfffff: nekem is volt egy időszak, de az a tiedet űberelte sokszorosan. Igaz, "csak" 2.5 hónapig tartott, de akkor rendszeresen szakadt. Úgy értem percenként. Az offline webbrózerek világát akkor fedeztem fel behatóbban. WéLAN. Te boldog vagy?
@helianthus: nekem olcsón van jó. Megrökönyödtél? Te boldog vagy?

helianthus 2013.07.11. 18:22:31

@zsiráfffff: még jó, az már tényleg csak puszta kényeskedés lenne!
Meg amúgyis milyen ratyi lenne már!
Én amúgy írjak homár bü posztot arról, hogy tavaly akciósan vettem 1000 ft-ért egy pár tornacipőszerűt* és még ma is abban járok?
* p2.vatera.hu/photos/eb/46/7896_5_big.jpg

CID 2013.07.11. 18:41:59

@atpijkamo: Esetleg hétfőn észlelték a hibát, szombat vasárnap pedig nem dolgoznak?;)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.07.11. 18:51:02

@helianthus: milyen jó, hogy nem szólsz hozzám! Ez olyan, olyan, mintha tényleg nem szólnál hozzám. Nagyon élethű, tényleg elhiszem, hogy ez van. Te már otthonról netezel?

Manyecska 2013.07.11. 18:59:30

Mi van?? az oroszok már a spájzban vannak:P?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.11. 19:15:27

@atpijkamo: Más lakócipőjében él(!), plusz még van egy pár saját cipője(!!), amit csak úgy vett(!!!), és idejár sajnáltatni magát. Azt hittem, a pofátlanságnak is van határa. Nekem úgy kellett megkérdeznem valakitől, mi az hogy cipő.
Vagymi.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.07.11. 19:17:07

@agresszív kismalac: Ha nincs cipőd, miért nem jársz csizmában?

/Marie-Antoinette/

Anomalocaris (törölt) 2013.07.11. 19:20:16

Ez most a tegnap cipős poszt? Misztikus.

Anomalocaris (törölt) 2013.07.11. 19:29:12

@Dr Jozef Vengloš: XD!

De találtam ám Én is.

"Tag: orbán gyurcsáby unió euróoa"

AtiSnatch 2013.07.11. 19:32:43

@The hordes of Nebulah: keress olyat,hogy @Loki a kommentek között

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.07.11. 19:33:21

@Kellemes Zérókomponista: persze. nincs más választásom ;)

@helianthus: jó darab, ezeket én is bírom, echte futócipők! :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.07.11. 19:37:18

@agresszív kismalac: Ühüm. :))

Gazdag matacc, egyszerre két pár csizmában jár.

helianthus 2013.07.11. 19:40:31

@agresszív kismalac: azt mondtam, hogy nem a saját cipőmben lakok. Az nem azt jelenti, hogy nincs nekem. Mert van. Abban hordom haza a szénmorzsát a bányából vacsorára és esős időben meg napszemüvegnek használom.
 
@The hordes of Nebulah: homar Boldog Ügyfél címke! vagy cinke, most hirtelen nem is tudom melyik a lyó.

helianthus 2013.07.11. 19:42:18

@agresszív kismalac: jóvan, lebuktam. Nem is vagyok szegény. Csak az a hobbim, hogy az átlagéletszínvonal alatt élek kettővel. Amúgy jól keresek napi 28 óra munkával, heti 11 munkanappal majdem megvan egy fél pár tornacipő ára. Akciósan.

Anomalocaris (törölt) 2013.07.11. 19:43:15

@A.Snatch: Hát még mindig nem értem, de nem is látik itt Lokit.

helianthus 2013.07.11. 19:44:57

@agresszív kismalac: ez fordítóval ez:
Születési újszülött bébé tutti Sutka új
Mit jelent fordító nélkül?

helianthus 2013.07.11. 19:45:59

@The hordes of Nebulah: "Azok unalmas posztok. "
Én is unalmas vagyok.
Akkor összeillünk, ásó-kapa-nagyvalag.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.11. 19:46:08

Látik, a legényt jól +becsüljééééétek!

Anomalocaris (törölt) 2013.07.11. 19:46:14

Comment blog hozta ma a formáját, jól van.

helianthus 2013.07.11. 19:48:45

Észrevettem ma egyébként, hogy társalkodás közben idegesítően, modorosan és tökre őszintétlenül vihorászok.
Ezt annyira, de annyira utáltam mindig másokban és már annyira fáradt vagyok, hogy én is csinálom. :(((
Azóta inkább nem beszélgetek, pláne nem mosolygok, nehogy megint úgy vihorásszak, mert megmarom magam.
Titeket is szokott idegesíteni valami, amit csináltok?
Engem most ez a vihogás igen, de észrevettem időben, mostantól odafigyelek és nem csinálom.

Anomalocaris (törölt) 2013.07.11. 19:52:41

@A.Snatch: Jah. Találtam ott még sok egyéb finomságot is. De a tegnapi se volt rossz:

indexbaki.blog.hu/2013/07/11/juo-io

helianthus 2013.07.11. 19:53:28

Most meg az jutott eszembe, ha nem kezdek elgépeléseket gyűjtögetni Furának, kiábrándul belőlem.
Szerintetek is így lesz?
Szakítani fog velem?
Szerintem azt fogja nekem mondani búcsúzóul, hogy
-Értékellek, mint embert. - aztán rámcsukja a szekrényajtót.

AtiSnatch 2013.07.11. 19:53:39

@The hordes of Nebulah: de abba belepofáztak,azé nem linkeltem :D

bigmac 2013.07.11. 19:59:12

@duddva: angolnamagatartás...yóhiszemü közeledésre csipkedő szurkálodó magatartás

Ádám 2013.07.11. 19:59:26

@helianthus: Titeket is szokott idegesíteni valami, amit csináltok?

Pl.: Ma este 6-kor ettem lecsót, majd most 3/4 8-kor, nagyon finom, nagyon ízlett, de már nem kellett volna.....NEM A FENÉT NEM!!! :)))

Atörökk 2013.07.11. 19:59:46

@helianthus:
Ha állandóan csak a napot lopod, ne csodálkozz, hogy nem jutsz egyről a kettőre :)

helianthus 2013.07.11. 20:03:31

@atörökk: azt gondolod, hogy jobban kéne igyekeznem?
Igaz.
Lusta vagyok és rest is.

helianthus 2013.07.11. 20:05:55

@vén szivar: na jó, te nem érsz. Te másokat idegesítesz. :)

Ádám 2013.07.11. 20:11:47

@helianthus: Nofene! ha Te így.....

akkor én LÉPEM!

Manyecska 2013.07.11. 20:13:08

@helianthus: ?? :) van egy mondás: ne törődj vele mások mit gondolnak rólad, el vannak foglalva azzal te mit gondolsz róluk. Azt mondjátok meg inkább ciki így 38 évesen rollerral/rel levágtatni egy lejtős utcán? /kva jól megy/ Mondjuk napszemcsit felveszek meg bézbólsapkát mert az arcomat nem adom hozzá.. ??

AtiSnatch 2013.07.11. 20:16:00

@Manyecska: írsz egy ilyen koelhói bölcseletet és utána megkérded,hogy gáz-e? :D

telkoe 2013.07.11. 20:17:33

ráadásul a céges számlázás wifin van a nyomtatóhoz kötve, így amíg nincs működő modem, a számlázás is áll.

ezt egy sajat wifi router megoldana, bar nem tudom hogy egy ilyen uzlet kibirna-e ennek a pluszkoltseget. Egy ilyen csodadobozert akar 5eFtot is elkerhetnek mostanaban....

Manyecska 2013.07.11. 20:17:55

@A.Snatch: melyik, a napszemcsis koelho? Fene enné meg:(

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.11. 20:18:04

@Manyecska: Ciki.
Láttam ma ezt a Shaunt, vagy mit. Kikeltett négy kiscsirkét, oszt nem bírta őket lehámozni magáról.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.11. 20:19:45

A teletábiknál jobb volt.
...mondjuk, azoknál az is jobb, ha orrbavágnak egy tótsólerral.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.11. 20:21:50

@telkoe: USB-kábel? Haccá'? Ha minden kötél szakad.

Atörökk 2013.07.11. 20:24:56

@helianthus:
Pedig a kitartó munka meghozza cipőjét.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.11. 20:25:02

Ez a Napszemcsis Coelho olyan, mint a Tiszántúli Emanuelle?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.07.11. 20:29:09

@helianthus: nem, minket nem. Mi nem vagyunk vihorászó nők.
@Manyecska: még csak 38 vagy? Annyit anekdotáztál, hogy 48-nak néztelek!

England win The Ashes! 2013.07.11. 20:29:41

@vén szivar: Höhö, hadd arcoskodjam neked kicsit! Holnap megyek autókázni Doningtonba. Igen, ODA! Szóval ha szombaton nem jelentkezem, megmakkantam. :P

telkoe 2013.07.11. 20:30:01

@agresszív kismalac: Az is draga, mert elmaradt a haszon. Homaron sirni az ingye van.

helianthus 2013.07.11. 20:30:28

@Manyecska: azzal nem törődök mások mit gondolnak, pont leszartam ezt már kábé fél évésen is. Ezt én gondolom magamról.
És muszáj törődni velem, különben betérdeltetem magam a sarokba a kukoricára és büntetésben vagyok.

@atörökk: hát ez az! Kinek a cipőjét hozza meg?

Manyecska 2013.07.11. 20:32:41

@agresszív kismalac: ciki? Akkor kipróbálom, feltétlenül:)! @Kellemes Zérókomponista: elírtam, 83.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.11. 20:35:54

@Manyecska: Majd tegyé' föl egy képet, hadd legyen nekünk is jó napunk!

Manyecska 2013.07.11. 20:39:37

@helianthus: hát, szerintem kb neked egy férj kéne és akkor őt marcangolnád. Magad helyett:D!:))

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.07.11. 20:41:01

@helianthus: magyarul szánalomra játszol. Szép. Szép érzés. Mindenképp meg lehet élni belőle érzelmileg. :)
@Manyecska: akkor csinálj csak kalácsot. Neked ez a feladatod. Mikor lesz vége ennek a napnak?

Manyecska 2013.07.11. 20:41:46

@agresszív kismalac: csinálok videót pl kb. Szerintem:D!! ON

Manyecska 2013.07.11. 20:43:17

@vén szivar: Te ki vagy?? Lövésem sincs..:P

helianthus 2013.07.11. 20:57:32

@Manyecska: azért az tök mókás, hogy begépelek kontroll nélkül minden marhaságot, ami éppen az elmémbe ötlik és rögtön életvezetési tanácsokat kapok. JJJ
Lazuljál, no para , menjél, görkorizz a remélhetőleg tiszta kufferes kutyáva.
:X

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.07.11. 21:10:11

@helianthus: "elmémbe ötlik", na ez meg én vagyok. Így jár az a holly tantusz, aki bekötettte a netet otthon. Hümm. Újposztot.

igazságos 2013.07.11. 21:11:41

@helianthus: mikor én nem vagyok itt, más áldozat után nézel?

te, már látom, hogy így intézed el a nőtársakat

aztán, ha te kapod tőlem ugyanezt, az már nem tetszik :P

amúgy meg tessék kideríteni, hogy annex b, asszem, csak az invitel használ a-t, akkor pedig önnek és csakis önnek a

D-Link DSL-2641B Router a megoldása

www.arukereso.hu/router-c3144/d-link/dsl-2641b-p38584001/

tessék pluszköltséget rakni, mer asszed a T-home saját modemét lehet használni?

akkor bakot lőttél, mer NEM

Anomalocaris (törölt) 2013.07.11. 21:16:25

@A.Snatch: Hogy azokat mennyire de mennyire de gyűlölöm.

Anomalocaris (törölt) 2013.07.11. 21:18:56

@helianthus: Nem. Nem szoktam ezt a szót használni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 21:38:20

@helianthus: Engem igen, de inkább gyűrögetem az ingem, mint megkérdezzem a másik féltől, hogy tényleg komolyan ilyen hülye? :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 21:40:45

Anyám Hal a tortán-t néz.
Egy műsor, amiben valaki megfőz egy vacsorát, majd sok más valakivel megeszik. Többnyire hátam közepére se hiányzó celebek.
Van még valaki, aki szerint ez NULLA, vagy én vagyok a hülye?

Anomalocaris (törölt) 2013.07.11. 21:50:25

@ColT: Nekem nincs tévém, és azon is csak Spektrumot meg Natgeot nézek!

AtiSnatch 2013.07.11. 21:53:42

@The hordes of Nebulah: nekünk van tévénk,csak áram nincs :( natgeot csak újságban látok :.(

helianthus 2013.07.11. 21:54:16

@igazságos: most meg mi bajod van már megint? Nem intéztem el senkit. Manyecs túl komolyan vett, én elküldtem görkorizni és egyben rá is kérdeztem, hogy volt-e már kuffertisztításon a kutyával, hogy a társalkodásunk tovább folyhasson a maga medrében.
Tényleg nem látom be, mit írtam, ami bántó, de ha volt ilyen, akkor elnézést.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.11. 21:54:49

@ColT: Formállogikai szempontból a kérdésed hibás. Az a tény ugyanis, hogy akad még valaki, aki szerint fenti műsor valamely, itt meg nem nevezett szempontból zérus értékkel bír, még nem zárja ki, hogy hülye (vidéken hüje) vagy. Fenti kitételek ugyanis nincsenek eféle ok-okozati összefüggésben egymással.
Mintegy.

helianthus 2013.07.11. 21:56:40

@The hordes of Nebulah: néztem.
" ez ugyanis már az ötödik eset volt, hogy a férfit és rózsaszínű csónakját rajtakapták"
Ezen nevettem.
Amúgy meg az jutott eszembe, hogy... na ezt most hagyjuk, megint sértődés lenne belőle, mára elég volt.

helianthus 2013.07.11. 21:58:36

@ColT: te sem értettél meg.
Statisztikát készítek.
1 azaz 1 fő megértette -> Vénszivar
2 azaz 2 fő félreértette -> Manyecska és ColT
A többiek (? fő) el sem olvasták.

Na ezért tart itt ez a homár!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 21:59:40

@agresszív kismalac: Hát, oké, ha hülye is vagyok, de van ennek a szarnak bármi értéke? :D

@helianthus: Akkó' sorry, mit értettem félre, és valójában hogy értetted? :D

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.11. 22:00:12

@ColT: Édesanyádnak egyébiránt kézcsókomat küldöm, úgy a magam, mint a Tékozló Homár teljes közössége nevében, és egyúttal jó tévézést is kívánunk.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 22:01:11

@helianthus: Amúgy csak erre válaszoltam
"Titeket is szokott idegesíteni valami, amit csináltok?"

helianthus 2013.07.11. 22:01:47

@ColT: szerintem is nulla, bár nem sok részt láttam belőle. Azokat láttam, amiket ad 1, épp otthon voltam és akkor adták ad 2, olyan főzött benne, akire kíváncsi vagyok (nem sok ilyen van)
Példa: a Kasza Tibit tökre nem bírtam, modoros pötsnek tartottam (már bocs!), de miután ebben láttam, rájöttem, hogy tök jó humora van és van öniróniája.
Mondhatni megkedveltem tőle.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.11. 22:02:05

@ColT: Fogalmam sincs, mi az. Mondjuk, ez is egyfajta értékítélet.

helianthus 2013.07.11. 22:04:09

@ColT: odaírtam! olvasd el rendesen, ne csak a szavak első három betűjét! Mostmár beírom az egyest, ha nem figyelsz!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 22:04:30

@agresszív kismalac: Addig jó neked!!!!

@helianthus: Nemtom, igazából engem egyéltalán nem tudott lekötni pár hót ismeretlen ember erőltetett izélódása...

helianthus 2013.07.11. 22:06:19

@ColT: nem. Te azt írtad, hogy a másik fél. Én arra gondoltam, hogy saját magadban van-e olyan, amitől magadat idegesíted. És mivel nem érted meg, szerintem válaszoltál is.
A válaszod az, hogy nem, nincs. :)

helianthus 2013.07.11. 22:07:31

NA lépem van, pár napig nem leszek, ne öljétek meg egymást. :))
Peace and love.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 22:17:05

@helianthus: Elolvastam, de kérdés mire kéne reflektálni, mikor egy kérdés volt benne :P

Vagy hogy mi okozza a vihogást? Esetleg olyan helyzetekben csináltad, amikhez hót nem volt kedved? :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 22:18:22

@helianthus: Ja, értem. Nem is biztos, hogy benned van, lehet, hogy a másik idegesít. Ld. az előzőt.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.11. 22:18:36

Agresszív kismalac első törvénye: Amennyiben új borotvahabot vásárolsz, a régi semmiképp sem akar kifogyni. Ha viszont nem veszel, a leglehetetlenebb pillanatban teszi meg.
Ez van, srácok!

GhostBusters 2013.07.11. 22:33:07

Az anyád p_cs_ját, hanyas vagy, te disznó? Utána visszahívlak, kár, hogy letedd. Nincs értelme.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.11. 22:39:12

@ColT: Hát, az tényleg borzasztó lenne, ha megkedvelném Kasza Tibit.

Neela _ t 2013.07.11. 22:39:49

"-Natgeo - sok pici állat?
- attól nem áll fel!
- dubai 2 ? Chadoros nők?
- attól igen "
:DD

Neela _ t 2013.07.11. 22:41:06

@agresszív kismalac: te csak a borotvahabbal vagy így?
Mázlista ... :/
:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 22:42:32

@Neela _ t: Nálam a pici állatok akkorák, hogy megesznek :D

Ma fogtam egy növendék imádkozó sáskát. 1:1 körüli leképezési aránynál nyúlt az obi felé, amjd besz@rtam :D

@agresszív kismalac: Ugye? :D

Neela _ t 2013.07.11. 22:45:13

@ColT: utálom a natgeot... Amúgy is!
Hát hol érdekel engem a krokodilok szerelmi élete? Bár az elefánté se hat meg!
Egy másik univerzumban pedig őket nem érdekli az én szerelmi életem tuti :D

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.11. 22:47:03

@ColT: Még jó, hogy nem einstandolta a gépedet.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.11. 22:47:05

@Neela _ t: De az ízed határozottan érdekli (már a krokodilt) :D
Illetve szerencsére nem kötelező nézni. Ahogy a Hal a Tortánt sem, de utóbbi helyett inkább Natgeo.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.11. 22:51:27

@ColT:
- Nagymama! Miért olyan
nagy a szemed? ...és miért olyan nagy a szád? ...és, nagymama, miért olyan nagy a füled?
- ...Piroska! Tedd már le azt a kurva nagyítót!

Neela _ t 2013.07.11. 22:54:46

@ColT: hal a tortánt se nézek, mert közbe én is tuti eszek vagy éhes leszek :D na attól meg kövér leszek Aaaah, nincs igazság.

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.07.11. 23:45:36

@The hordes of Nebulah:

A Silverfish márkanevű szardinella konzervet tudnád-e ajánlani nekem? Tudom, hogy te is szereted a paradicsomos szardinellát. Továbbá érdekel, hogy milyen sört kedvelsz.

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.07.12. 00:08:06

Én meg egy vadnyulat követtem a temetőben, még jó, hogy nem volt rajta Baccpaputs.

indafoto.hu/harvolf/20130711_vadnyul_a_koztemetobe

Ádám 2013.07.12. 00:25:30

@Dr Jozef Vengloš: A motoros versenypályára ? Gondolom NEM az miatt mész arra. Jó utat.

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.07.12. 00:27:52

OFF (versem)

Város

Állok a tetőnek szélén
Körülöttem zúg a gyűrű
Zsibongások zörgő élén
Mászom feljebb házak mélyén
Elnyel a poros, a szörnyű

Lelkek peremén kiáltok:
Mért nem reped szét az átka?
Betontömeg zárul rátok
Melegít, én kívül fázom
De nem mászom kalitkába

Amerről a szél fújt tegnap
Ma szelíden szivárvány száll
Nedves pára színeket kap
Ha feltámad, beleharap
Majd az éhes napsugár

Megyek az országút szélén
Szellők - hűsek és józanak -
Kísérnek, míg az út végén
Csontosfejű, sovány vén rém
Utolérve rám akad

De minden zug tovább őriz
Néhány anyát, aki szült
S gyönyörűszép gyermeket visz
Karjaiban, aki még hisz
Abban, ami elrepült

1989.01.05.

England win The Ashes! 2013.07.12. 00:29:56

@vén szivar: Pedig de. :))) Amúgy nemcsak motoros, asszem kilencvenkettőben ott rendezték az F Egy Európai Nagydíjat.

Ádám 2013.07.12. 00:32:43

@Dr Jozef Vengloš: No fene ?! Igen , anno volt F-1 es pálya... "Magadtól" mész technikai sportra v. valaki, valakik rádumáltak?

Ádám 2013.07.12. 00:34:13

: Akkor még ifjú s bohóóó lehettél...

Most meg ?!?

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.07.12. 00:38:07

@vén szivar: Igencsak bohó voltam :)
Vagy hobó? Na mindegy. Ha kitartok, nemsokára 44 éves leszek, szép kerek szám.

Ádám 2013.07.12. 00:40:45

: Feltétlen tarts ki !!!

Visszafekszem szunyálni,szevasztok LÉPEM!

England win The Ashes! 2013.07.12. 00:54:02

@vén szivar: Nem kellett rádumálni. :) Felvetette valaki, én meg lecsaptam rá. Nincs túl messze innen, szóval vétek lenne kihagyni. Már persze ha minden jól megy.

Ádám 2013.07.12. 06:39:11

@Dr Jozef Vengloš: Felvetette valaki, én meg lecsaptam rá.

Csak nem ?! Maga Rossi ? :) Ott is 25-26C van, úgyhogy fázni sem fogtok. A többi + rajtatok múlik...

Manyecska 2013.07.12. 06:46:46

@helianthus: roller!! Most indulok, hogy mondják? evribády a picsába SZVÍT BÁNHOF!
Csinálok videót de nektek nem mutatom meg.

Manyecska 2013.07.12. 06:49:43

Ja, figyu mindenki -jóreggelt- készül a HALYRÁ EDE - molinó már!!!:D,...ott leszek az első/?/ fordulónál a bólyánál majd nézzetek /görkorival, vagy vízibicikli??..esetleg gumimatrac/ legalább a maradék temperát felhasználjuk:D

Manyecska 2013.07.12. 07:12:59

Asszonjda fiam hosszú a féktávja ennek a szarnak.. :DD nem baj, kamera bekészítve itt van egy fasza lejtő, címlapsztorit akarok!!!! Remélem tényleg evribády szvít bánhof a picsába az utamból!!:)

Egyéves Önkéntes 2013.07.12. 08:17:50

@helianthus: :)
olvasom itt a hozzászólásaidat és egyre inkább arra jutok, hogy neked egy férj kellene. Aki becsukja az ajtót utánad és akkor kinyílik a másik, aki önfeledten kacag, amikor rollerrel lemész a lejtőn napszemcsyben és bézbólsapcsyban, aki palacsintát süt neked, aki kinyitja a kocsid zárját, ha véletlenül bezárod a tiranai főtéren, aki előre megfőzött tojást vesz neked a walmartban, hogy munka után ne magadnak kelljen a fát ásnod alattad, akivel együtt majszolhatjátok a devizahitlesen keserű kenyerét, stb.

AtiSnatch 2013.07.12. 08:20:25

@Egyéves Önkéntes: csak nehogy poszt legyen abból is :D

gelt!

Egyéves Önkéntes 2013.07.12. 08:23:57

@A.Snatch: most nekem ebből a válaszodból egyértelműen az jön le, hogy helinek férj kellene!

Egyéves Önkéntes 2013.07.12. 08:49:35

Szerintem @batgirl: -nek is kéne egy férj!

Manyecska 2013.07.12. 08:50:54

@Egyéves Önkéntes: ..aki, ha kiprovokálják alkalmasint olyat lebasz neki hogy cseng a füle estig:D Stb.stb.@Dr Jozef Vengloš: húúúú! majd elmesélem:DDD!

Egyéves Önkéntes 2013.07.12. 08:50:56

@A.Snatch: Neked van már férjed? Mert ha nincs, keresünk!

Manyecska 2013.07.12. 08:52:01

@Egyéves Önkéntes: hüje vagy?? az kényelmetlen:P!!

Egyéves Önkéntes 2013.07.12. 09:03:24

@Manyecska: neked nem kell új férj? esetleg?

AtiSnatch 2013.07.12. 09:06:54

@Egyéves Önkéntes: te amolyan striciként funkcionálsz? amúgy nekem nem kell, az asszony rossz szemmel nézné :D

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.12. 09:08:46

@batgirl: Kétszer...
Elsőre nem hitted el, hogy nem működik a dolog?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.07.12. 09:10:35

SOS! Menekülnék ezen a hétvégén, vízpartra. 1 éjszaka is belefér. Van valakinek ötlete???

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.12. 09:16:58

@agresszív kismalac: Hallod, lenyelt volna keresztbe :) Pedig csak 5cm volt valójában, az még elég kicsi.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.12. 09:18:35

@Neela _ t: :D:D:D Mondjuk némelyik szereplőtől a hányinger jön az emberre, szal nem lesz éhs :D

@agresszív kismalac: ;)

Manyecska 2013.07.12. 09:28:31

Legjobb egy lavór víz az erkélyen. Occsó és kényelmes!:DD

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.07.12. 09:32:16

ha valakinek kell egy férj, akkor szóljon, nekem van egy átadó talonban!

AtiSnatch 2013.07.12. 09:37:57

@batgirl: egy éjszakás kaland?? :O így nem lesz férj :D

Egyéves Önkéntes 2013.07.12. 09:43:55

@batgirl: ez már olyan magas labda, hogy le se merem csapni :)

@zsiráfffff: na végre egy konstruktív hozzáállás!

@A.Snatch: igen, Dr. EÖ, kőfaragó és blogstrici

Neela _ t 2013.07.12. 09:47:17

@A.Snatch: ∞∞ én nyertem! :D
@agresszív kismalac: legyen neked... Mit kíván a nyertes? :D
@ColT: de azért amit a Bódiné főz az nem piskóta!

Manyecska 2013.07.12. 09:50:20

@zsiráfffff: ki kéne onnan engedni!:DDD

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.07.12. 09:52:01

volt már valaki gyopárosfürdőn?

AtiSnatch 2013.07.12. 09:55:52

@batgirl: még nem, de lennék inkább ott :D
ha egy kicsit tovább mész Hajdúszoboszlóra, ott már voltam :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.07.12. 09:56:42

@A.Snatch: ott már én is voltam, nem nyűgözött le.

Neela _ t 2013.07.12. 10:02:54

@A.Snatch: norrisné! :D akartad mondani

AtiSnatch 2013.07.12. 10:04:19

@batgirl: én se mondtam,hogy lenyűgözött :D hacsaknem éjszaka az utca látványa,amikor boxerban szaladgáltam az exsógor után,mert részegen autókázni támadt kedve :D

mindenképpen nyílt természetes vizet ajánlanék! 10 nőgyógyászból 8 ajánlásával! :D

Manyecska 2013.07.12. 10:06:17

@A.Snatch: én meg kidobtam egy másfélliteres üdítőt az ötödikről éjjel kettőkor mert a kaszinózó ruszkik túl hangosak voltak. Valami Mercédes csillagját törte le:DD

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.07.12. 10:13:57

@A.Snatch: maradok gyopárosfürdőnél. tópart:D

AtiSnatch 2013.07.12. 10:15:57

@agresszív kismalac: mit akarsz szegény zsindely minisztertől? már meghalt :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.07.12. 10:17:32

@batgirl: parapali 2009.02.17. 14:35:53
Menjetek le Gyopárosfürdőre!!!!:-) Nyáron voltam a gyerekkel!Csoda jó hely!!! ezt az idegen nevű akvaizét meg felejtsétek el szerintem:D

homar.blog.hu/2009/02/17/csaladi_nap_gyerekmedence_nelkul_az_aquaworldben?fullcommentlist=1#c4909599

Manyecska 2013.07.12. 10:18:57

Szerintem mindenki áztassa be a lábát a gép előtt gyopár az egy-kettő itt meg mindig akad..:DD

Neela _ t 2013.07.12. 10:20:28

@agresszív kismalac: olyat nem tudok :/ más egyéb? :D

AtiSnatch 2013.07.12. 10:20:47

@Manyecska: te könnyen beszélsz! neked csak ki kell menned a házból és már vízbe vagy :D

Neela _ t 2013.07.12. 10:22:20

Na mi vannnn ? Jön a brigád Orosházára?
Előtte szóljatok haaaaaat kiszaladok!
Várjatoooook én is jövök! :D

Manyecska 2013.07.12. 10:30:43

@A.Snatch: hát az igaz! tegnap akkora hal ugrott fel mint egy közepes méretű kutya, majd meghaltunk akkkorát csobbant:DD:O

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.12. 10:37:12

@A.Snatch: Szóval nem vagy Efraim Kishon-rajongó.
*fejét csóválja*

AtiSnatch 2013.07.12. 10:37:24

őőő... ez már a hétvégi?

AtiSnatch 2013.07.12. 10:39:12

@agresszív kismalac: a testvérét ismertem, az Ágit! :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.12. 10:45:48

A UPC-nél nincs folyamatos kimaradás - de a Homáron folyamatosan nincs új post :D

@Neela _ t: Jaja, piskótát nem főzni szokták.

Sosem értettem, miért érdekesebb a Bódiné főztje. Mindegy.

☺ágica (törölt) 2013.07.12. 10:46:11

khm, bocs, hogy belekotty, de lenne egy kérdésem. előrebocsátom, hogy szőke vagyok, legalábbis belül... szóval, létezik olyan, hogy usb2-usb3 adapter/konverter? aki tud, plíz segítsen:)

AtiSnatch 2013.07.12. 10:50:02

@☺ágica: Nincs, ez nem csatlakozó, hanem technológiabeli különbség!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.12. 10:50:51

@☺ágica: Minekazneked. A kettő komálja egymást, értsd 2-es cuccot dughatsz 3-as aljzatba, és fordítva is. A sebességén meg a régebbi USB szabványnak semmi nem változtat :)

Egyéves Önkéntes 2013.07.12. 10:51:28

@☺ágica: az attól függ, hogy USB2-t akarsz USB3-ra vagy, fordítva?
mert egyik sincs.
lefelé kompatibilis amúgy, felfelé meg úgyse lesz gyorsabb.

☺ágica (törölt) 2013.07.12. 10:54:40

@A.Snatch: @ColT: @Egyéves Önkéntes: naszóval. laptopon usb2 van, de bírja usb3-at is. tv-n usb2, de nem komálja usb3-at. kellene külső merevlemez, és nem tudom milyet vegyek. hosszabb távon gondolom jobb lenne usb3, de néha rákötném tv-re, de az meg nem megy. fiszont találtam olyat, ami elvileg mindkettő. akkor az jó lehet?

Atörökk 2013.07.12. 10:56:01

@☺ágica:
Közsd össze spárgával, oszt kész ;-)

Egyéves Önkéntes 2013.07.12. 10:56:14

@☺ágica: vegyél új tévét szerintem, usb4-eset!

Egyéves Önkéntes 2013.07.12. 10:57:14

Vagy férjhez kell menni és az urad majd szarakodik vele!

☺ágica (törölt) 2013.07.12. 11:05:10

@atörökk: hmmm, megfontolandó:)

@Manyecska: nincs jelöltem

@Egyéves Önkéntes: milyen igazad van! a második lehetőség meg még jobb. lenne. de nekem a közeljövőben lenne erre szükségem. kb tegnapra...

ja, amúgy ezt találtam:
www.infolex.hu/termekek/adatlap/26113/wd-my-passport-edge-500gb-wdbk6z5000att-eesn-usb2030-ultra-slim-midnight-black-25-kulso-hdd

AtiSnatch 2013.07.12. 11:07:41

@☺ágica: vegyél egy hdmi kábelt :)

☺ágica (törölt) 2013.07.12. 11:08:51

@A.Snatch: és az miért jó nekem? azzal a laptopot tudnám a tv-hez, nem? de én a lemezt szeretném:S

Egyéves Önkéntes 2013.07.12. 11:09:21

@☺ágica: nekem van egy anyakönyvvezető ismerősöm, aki visszadátumozza az eseményt! :)

De hogy tényleg segítsek is, szerintem hagyd a fenébe a tévét és az USB kábelt, és inkább olvass könyveket!

☺ágica (törölt) 2013.07.12. 11:16:21

@Egyéves Önkéntes: alapvetően a tv a csipketerítő miatt kell, de néha kellene másra is

@A.Snatch: azt hát. arra tök jól rá tudom pakolni a több ezer fotómat pl, és a jó nagy tv-re rákötve tök jól lehet őket nézegetni

Egyéves Önkéntes 2013.07.12. 11:18:14

@☺ágica: :D
és akkor a külső merevlemezen is van a tévén lévőhöz hasonló kis csipketerítő?

Ádám 2013.07.12. 11:19:06

@☺ágica: Anyós elfekteti s azon nyújtja a tésztát...

☺ágica (törölt) 2013.07.12. 11:21:57

@Egyéves Önkéntes: most horgolom hozzá, merthogy még nem ruháztam be a lemezre a korábban felvázolt dilemma miatt

AtiSnatch 2013.07.12. 11:22:29

@☺ágica: akkor ahhoz nem kell usb2-3 konverter, csak pár facsavar :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.12. 11:22:51

@☺ágica: Mindegyik mindkettő. Olyan külsőt vegyél, aminek van külső tápegységes lehetősége is, mert valszeg a TV-ről azért nem megy az USB3-as cucc, mert nem tud elég kraftot adni neki.
Illetve lehet csak azzal az eszközzel akadt össze, amivel próbáltad.
A TV-k USB vezérlői elég háklisak szoktak lenni.

Amúgy ha HDMI-t veszel, és laptop a TV-re, akkor is ugyanúgy tudsz filmet nézni.
(Meg neked asszem mini Displayportod van külső cuccnak, de arra pl. van átalakuló..)

☺ágica (törölt) 2013.07.12. 11:26:00

@A.Snatch: király:) tudtam én hova kell jönni tanácsért:)

@ColT: mindenképp külső merev kell, a kérdés csak az, hogy milyen. amit linkeltem arról vmi okosság?

AtiSnatch 2013.07.12. 11:26:34

@ColT: "Amúgy ha HDMI-t veszel, és laptop a TV-re, akkor is ugyanúgy tudsz filmet nézni"

nekem is úgy van vagy 4éve,előtte meg s-video kábellal volt megoldva! ezért mertem ajánlani jó szívvel :)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.07.12. 11:28:48

@Neela _ t:
-Mit iszik a zenekar?
-Hátkezitcsókolom, tizenkét szelet rántotthúst.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.12. 11:32:29

@☺ágica: Nincs. Vagy megy vele, vagy nem, máskülönben a WD winyók nagyon jók. A 2.0-ssal is előfordulhat, hogy nem megy, én ezért inkább külön külső házat vennék, amire lehet külső tápot is dugni, meg bele egy winyót. Kb. ugyanannyira jön ki, mint az egybewinyó.
Illetve Y USB kábelt, aminek két vége van, meg egy USB töltőt, arról is lehet plusz tápot adni.

Ha meg a gépet kötöd a TV-re, akkor a gépre dugott külső winyóról is lehet filmet nézni, mintha a TV-re lenne.

Nemkülönben mostanában elárasztottak a javításra váró Mac-ek :D

@A.Snatch: +1

Egyéves Önkéntes 2013.07.12. 11:32:37

@agresszív kismalac:
fábry szerint:
-Mit iszik a zenekar?
-Hátkezitcsókolom, tizenkét szelet rántotthúst meg egy márlbórót!

☺ágica (törölt) 2013.07.12. 11:45:07

@ColT: ha legalább a felét érteném annak amit leírtál...

England win The Ashes! 2013.07.12. 13:44:29

@☺ágica: röviden: vegyél külső hdd*-t, aztán ha nem tudod közvetlen a tévéhez csatlakoztatni, akkor csatlakoztasd a pc-hez, azt meg hdmi-vel a tévéhez.

* vagy gépházat belső hdd-vel.

Manyecska 2013.07.12. 14:19:55

@helianthus: Az önvád és a bűntudat túlzásokhoz vezet! Az önvád és mások hibáztatása ellentétes fogások, bár ugyanaz az ember mindkettővel élhet! De általában a mást hibáztatóknak meg kell vizsgálniuk a saját tetteiket, esetleg alkalmazniuk kell a bűntudat megtisztító erejét is!! Ez nem vicc! Az önutálóknak fel kell hagyniuk önemésztő marcangolásukkal, és a jövő lehetőségeire kell összpontosítaniuk!! Aztán a mást hibáztató gondolat helyére a jobbítás tervét tesszük...a reményteli lehetőség érzését, esetleg döntést a változtatásról, arra összpontosítani hogy mit tehetünk, sokkal produktívabb, mint azon keseregni, amit tettünk, vagy esetleg azon rágódni hogy mit követtek el ellenünk!! :)
:D Áhhh, csak eszembejutott..

igazságos 2013.07.12. 22:36:07

@☺ágica: van zab 2ről 3ra atalakító kàbel óccsón de usb 2 egyenlőre

Usb 3 külsò vinyóra ideális, adatmásolásra

Jegkoko 2013.07.15. 08:37:04

Nálunk annó a fiber net építette ki a hálózatot még 2004 ben , ugy jó 2-3 évig nem is volt a netel semmi probléma, majd jöttek a több napos leállások, meg amikor a 8 megás net egyszerüen csiga lassúságúra esett vissza.Majd 2008 ban átmentem a t hez, aki szintén évekig gond nélkül szolgáltatta a kezdetben 8 megás, majd 15 megás netet, itt is az utolsó időkben ugyan ugy elkezdett szakadozni a net, az ügyfélszolgálat szerint biztos a routerem hibásodott meg, amit én már elötte kicseréltem, szóval az tutira nem lehetett.Aztán a hűség lejárta után átmentem a upc hez és hónapokig semmi gondom nem volt az 50 megás nettel, majd ez is elkezdett szakadozni, és jó párszori telefonálással ugy néz ki sikerült nekik kijavítani a hibát mert egy jó ideje nincsen smemi gond .

GQ 2013.07.15. 17:50:55

@Shanarey: ettől én is falnak mentem a diginél. első kérdés: router van? mondom van, de biztos nem az a baj, ha direktbe kötöm a gépet, akkor sincs net. nem baj, most be van kötve? mondom, be. akkor húzzam ki. mondom, próbáltam. nem baj, kössem direktbe a gépet. jó. megy? nem. nagyugye. meg akkor kattintsak a start menüre - az a zöld gomb a képernyő bal alsó sarkában - csókolom, Windows 7-et használok, ebben már nem zöld :D
süti beállítások módosítása