Tékozló Homár

Szegény ember Schokobananenje

Kras/Bananko

2005.08.10. 12:56 | szily | komment
Jó hír azoknak, akik nem szeretik a jellegzetes mûbanánízt: a horvát Kras is belépett a magyar csokibanán-piacra, méghozzá egy feltûnõen olcsó és még annál is íztelenebb versenyzõvel, a Banankóval. A Bananko szexepilje az ára: Szegõ kolléga 47 forintért vette a Móricz Zsigmond körtéri G-Robyban.

Míg a drágább konkurensek - a Mister Choc Choco Bananas és a Munz Choco-Chew - már alakjukkal erõsíteni próbálják a mûbanán-érzést, a Bananko csokiszeletre emlékeztetõ csomagolásban fut, de belül a jól ismert kakiszerû alakzat vaskosabb verzióját találjuk. Hiába látszik, hogy olcsó a csokimáz, az igazi sokk harapáskor teríti le a fogyasztót. A töltelék állaga se nem puha, se nem gumis, hanem furcsán roppanós-csikorgós. És ha már ki kell ennünk a perecet a homokformából, legalább legyen ízes az a homok. Hát itt nem az, az aromákat egy homeopata szalagmunkás csepegtetheti a keverékbe.

A Bananko elsõ kóstolásra tipikusan annak a helyettesítõ terméknek tûnik, amivel nem lehet mit helyettesíteni. A gyártó nem értette meg, hogy a drágaság a schokobananenségnek lényege, nem pedig kellemetlen, mellõzhetõ velejárója. Ki enne százért émelyítõ ízû After Eightet?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása