Tékozló Homár

Árstop a Media Marktban

2006.09.12. 12:56 | jackyll | Szólj hozzá!

Úgy látszik a Media Marktban megelégelték, hogy az elbénázott kiírásokon röhögjenek a T. Olvasók, ezért befenyítettek. Évi le is fotózta a felszólítást, és bár konkrét biztonsági intézkedésrõl még nem tudunk, azért óvatosan a fotózgatással.

Barangolásom közepette találkoztam ezzel a táblával. Szerintem az írás alapvetõ emberi jog (bármit, bármikor saját noteszbe) alapvetõ emberi jog, kivéve a Pólus Mediában. Jó fejszámolók, éles emlékezetûek itt elõnyben - "az ellen nem véd" a tábla. Ha már arra jártam, lefényképeztem, "mert hülye azért nem vagyok"...

Viszont akkor rögtön kacagjunk is rajtuk molcsa friss fogásával:

A csatolt képeken lévõ árcédula szervesen illeszkedik a többi, hasonlóan kifinomult matematikai érzékrõl tanuskodó társához. A képen jól látszik, hogy a felirat szerint a 139 Ft/db áron kínált CD-ket 10-es csomagban megszámítják 1590 Ft-ért a jónépnek. A gonoszabb fogyasztók ilyenkor elõre megfontolt szándékot is feltételezhetnek, de erre ne is gondoljunk.

PS. A képet az Örsön lévõ Árkád Media Markt üzleténûben csináltam vasárnap délután.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása