Tékozló Homár

Kamu akció a MediaMarktban - Mégis volt notebook a MediaMarktban

MediaMarkt-fantomakció

2006.12.13. 10:34 | jackyll | Szólj hozzá!

Mint minden évben, idén sem a karácsonyi felárazás az egyetlen bunkóság, amit Önök ellen elkövetnek az áruházak. A MediaMarkt pl, ahogy Betti detektálta, a kamu vásárlócsalogató akciók szép hagyományát igyekszik nemesíteni:

Biztos nem csak én írok emiatt, de hátha, MediaMarkt nyitóoldal, Toshiba L30 139.990.- Dec 1 és Dec 15 között. Holnap van 13-dika, és egyik üzletben sem érkezett még meg. Az egyik kibökte, hogy leghamarabb jövõ hét, de már nem ezen az áron. Ilyet szabad?

Azt sajnos a Homár sem tudja, hogy a webes hirdetés jogilag prospektusnak minõsül-e (az aktuális nyomtatott prospektusban természetesen nincs hasonló akció se), de ilyenek miatt amúgy rendszeresen büntetnek.

Update 1: Most hívott minket a MediaMarkt sajtósa, illetve egy olvasó is azt írta, hogy bizony kapni a kérdéses notebookokat az MM-ben, sõt a sajtós szerint ezres nagyságrendben adtak el belõle az akció alatt. Püff neki, az ember néha beleszalad a késbe, a tízlábú meg méginkább. A sztorin mindenestre rajta vagyunk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása