Tékozló Homár

Parkolni egy nemlétezõ sávban

2007.02.27. 12:21 | jackyll | 1 komment

Persze lehet sírni amiatt, hogy kevesebbrõl adnak számlát a parkolócégek (Dunaplázába jár még vki? Ott leginkább egyáltalán nem adnak számlát.), de ha már parkolás, akkor legyen benne legalább egy jó kis büntetés. Attila a Homár történetének eddigi legextrémebb bírságát szedte össze, ugyanis amíg a Móriczon parkolt, aláfestettek egy új sávot:

Gyakori az, hogy parkoló autó alá festenek egy közlekedési sávot, majd megbüntetik? Szerintetek mennyibe kerülni az nekem max, ha nem fizetném be a 6000 Ft-s büntetést? Szerintetek mennyi az esélye, hogy válaszol a Küzterület-felügyelet a lenti e-mail-re?

---------- Forwarded message ---------- Date: 26-Feb-2007 12:19 Subject: Kérdés To: ugyelet@kozterulet-felugyelet.hu

Kedves Ügyintézõ!

2007.02.21-én a Móricz Zsigmond körtéren (Bartók Béla úton a Gellért tér felöl érkezõ oldalon) megbüntettek autómmal szabálytalan parkolásért. Az ok: "három sávos úton a belsõ sávban parkolt"

A kérdésem amiatt fogalmazódott meg bennem, mert amikor én ott leparkoltam, akkor - a legjobb tudomásom szerint - még kétsávos volt az út és a - metróépítés miatt - használaton kívüli balra kanyarodó sávban parkoltam le. Úgy láttam, hogy parkolásom ideje alatt újrafestették a sávokat és vált háromsávos úttá a Bartók Béla út.

Kérdésem emiatt arra vonatkozik, hogy az Önök nyilvántartása szerint mikor vált háromsávossá a Bartók Béla út Móricz Zsigmond körtérre befutó része? Önök szerint valóban jogos-e a büntetés ebben az esetben, hogy idõközben festették át a sávokat?

Elõre is köszönöm és várom válaszukat!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2008.01.07. 18:11:33

megérdemelted.
majom.
csak ne volna ez 60mp-es korlát.
süti beállítások módosítása