Tékozló Homár

Újra szól az "ingyenes" csengőhang - megapakk

2007.07.20. 12:21 | jackyll | komment
Teljességgel beláthatatlan, miért akar vki ingyenes csengőhangszolgáltatásra előfizetni, amikor gyakorlatilag az egész világ egy nagy ingyenes csengőhang. A héten mégis 3 naiv ügyfél futott be a témában: ketten a Mobi.Dadára találtak rá, meg a rend kedvéért van egy jambás ügyfél is. Kedvenc indoklásunk, h azért iratkozott fel, mert az "összes csengőhang tönkrement" a telefonján, de rendben, a lustaság nagy úr, meg még az alkoholbefolyásolt állapottal kell vigyázni:
A http://hu.mobi.dada.net/ ma reggel küldött egy sms-t, hogy náluk is van ingyen sms, és ingyen csengőhangok is stb stb. Én, mint kolosszális barom, felmentem rá, - nem szokásom az ilyen, és beregisztráltam. Előtte sehol nem volt apróbetű sem, ami felhívta volna a figyelmemet arra ami történt. Igaz a szabályzatot mint rendesen most sem olvastam el, de ez hiba volt. ezután a következő sms-eket kaptam:

1: A Dadamobile feliratkozás befejezéséhez és sok INGYEN csengőhang és háttérkép eléréséhezadd meg a jelszavad a web oldalon. megérkezett az ingyenesnek látszó csengőhang a mobilomra, amit még le kellett volna tölteni - de mivel a mobilomon a net nincs beállítva, nem is fogom beállítani, így nem jött le.

2. Megadtam majd jött a következő sms: Előfizettél fogadott SMS szolgáltatásunkra, amely hetente megujul a szolgáltatás lemondásáig! Lemondás a STOP DADA normaldíjas valaszüzenettel!

3: A szolgáltatás díja bruttó 960 Ft/hét, amit a regisztráció után kapott tartalom után fizetsz! info: 1/48114644 vagy hu.dada.net

Felhívtam őket, és a ügyfélszolgálatos vagy mifene majdnem azt sem volt hajlandó közölni, hogy ő a dadanetes tudakozó, szintelenül szinte morogva az arcomba vágta reklamálásomra, hogy erről nem tud mit mondani, amikor számonkértem rajta, hogy miért ingyenesnek álcázzák ezt a szemetet, amikor nem is az? Levágtam a telefont azzal, hogy jól feljelentem az egész brancsot. DE foglalkozzon vele aki akar, egy ilyen céggel nem akarok pereskedni, vannak erre illetékesek is.

Más kérdés, hogy hány embernek húzták le a számláját ezek a szemetek. Az ismerőseimnek azonnal továbbadtam, akiket ismerek, hogy eszükbe se jusson ilyen regisztráció! A vicc az, hogy azt sem tudom, hogy a telefonszámom hogyan jutott el hozzájuk? Szóval emberek! vigyázat itt CSALÁS folyik nagyüzemben!

Üdv: Pista Tatabányáról


1 hónapos ügyre teszek itt pontot a kommentemmel, mert elegem lett egy mobil tartalmakkal foglalkozó céggel, pontosabban velük: http://hu.mobi.dada.net/
Ügyem úgy kezdődött hogy vásároltam egy új telefon készüléket a magentás szolgáltatónál és felbuzdulva az új készülék tudásán, le is töltöttem ingyenesnek vélt tartalmakat. Természetesen regisztrálni kellett a tartalom (csengőhang) letöltéséért, és itt kezdődött a bonyodalom, bár akkor ingyen csengőhangnak volt titulálva.

Regisztrációt követő telefonszámlán 2db SMS-ért felszámoltak bruttó 1920HUF-ot. Néztem is mi lehet ez a tétel, warez ftp, pornó oldalakat nem nézek, főleg nem is fizetnék értük, csak arra gondolhattam hogy Spanyolországban siklóernyőző barátomnak küldött SMS lehet az. Letudtam hogy piszok drága oda írni,de a következő hónapban szintén 1920HUF-ot számláztak fel 2db SMS-re. Akkor már gyanús jeleket fogott a csápom, hogy valaki piszkosul lehúz. Néztem az SMS-eimet és rátaláltam egy semmihez nem köthető üzenetre, ebből kikövetkeztettem a fentebb írt szolgáltatóra. Mivel 3 hónap alatt csak 1× használtam a szolgáltatásukat szépen el is felejtettem őket, hogy bármi közöm lehet hozzájuk. Kutakodásnál leesett hogy ki húz le (nem vettem igénybe a drága pénzért adott szolgáltatást) és írtam is izibe hogy akkor most felejtsenek el azonnal,vagy rájuk uszítom  Tóth Istvánnét a FVF-től.

Annak rendje módja szerint visszaírtak egy hivatalos levelet hogy felbontották a szerződésemet, nyugodjak meg minden rendben  van. 1 hónap békés nyári szünet után újra megkaptam a telefonszámlát,és újra felszámlázták az emelt díjas SMS-t. Most kreatívabbak voltak,mert csak bruttó  960HUF-al húztak le, hátha ez már bele fér az ingerküszöböm alá. Mit ne mondjak csak még jobban felpaprikáztak vele, egyből levelet írtam Tóth Istvánnénak, és a szolgáltatónak is hogy vagy kifizetik az eddigi összeget vagy jogi útra terelem az ügyet. Érdekes szolgáltató az,aki szerződés bontás után is számláz, ettől sokalltam be és ezért írtam a mélyen tisztelt hűs vízben pihenő Homárnak.

Várom a szolgáltató reakcióját, mert jelen állás szerint megtévesztették a fogyasztót ingyenesnek reklámozott tartalommal és szerződés bontás után is jogtalanul számláztak. Kellemes nyári élmény kerekedett Abszurdisztánban, mások jobban figyeljenek mit töltenek le csengőhangként. Jó hűsülést  a Homárnak!

M.A.CS.


Voltam olyan hülye, hogy egy weblapon egy nyomorult csengőhangért megadtam a telefonszámom ennek a JAMBA nevü rablóbandának. És általad szeretném felhívni az emberek fihgyelmét h nehogy, ismétlem NEHOGY kapcsolatba kerüljenek vele, mert súlyos ezresekbe fog kerülni a játék. Most így utólag már okosabb rövidebb és rövidebb 6k forinttal. Egy hónapja elhalkult a telefonom mivel az összes csengőhang tönkrement  rajta (nekérdezd miért én se tudom) ezért nekiláttam h a neten szerzek "ingyen" egyet (tipikus naiv ügyfél mi?). megatláltam megadtam a számom és ami még butább volt beirtam az smsben kapott ellenőrző kódot is, (persze üzletszabályzat meg egyebek valszeg az oldal alján fehér alapon fehér betűkkel volt, mert ha simán el kell fogadni akkor a minimum h beleolvasok) és izgatottan vártam h mi történik. jött egy üzenet benne a kívánt csengőhanggal, majd miután le akartam menteni kiderült h olvashatatlan vagy sérült, tudom is én. Nem telt bele fél óra jött egy üzenet h blabla vegyél egyél töltsél jajdajó, és az alján odabiggysztve h amugy NEKEM ez az üzenet (megjegyezném nem kérdezték kérem e) 500 forintomba kerül.

na jó gondoltam ez volt a tanulópénz csengőhang nincs, 500as se. AZtán ugy hetente egyszer párosával jöttek az üzik h kaptam új krediteket és h mehetek tölteni. Tölt a rák, mondom, megint behúznak 500al. Egy két hét után vettem a fáradságot (én hülye, amit ma lemondhatsz ne halaszd holnapra!!!) és felhivtam a számot az üzenet végén h ugyna hagyjanak már békén mert leszaroma krediteket. A lágy női hang (olyasmi mint anno a command&conquerben) elnavigált a lemondós menühöz, idézem" ha le kivánja mondani a szolgáltatást, nyomja meg a 3mas gombot" naná h megnyomtam, erre rögtön bontotta is a vonalat. KÉSZ.

Hehe, ez frankó volt gondoltam én (MÉG naívab ügyfél, jelzem ekkor már tul voltam +2 kapott smsen 500ft/db, mint a hóvégi számlából kiderült...1:0) Ezután az smsek megint csak jöttek kettesével , és mint kiderült ugyanigy 500forintjával, csakhogy mivel négy héten át küldte a SEMMIT már újabb 4 ezresbe került a tökölésem.  Felhivtam most megint a számukat, a női hang elvezényelt a menühöz, megnyomom a 3mast és? Nem bontja a volnalat hanem ad egy kezelőt, aki miután közöltem vele h le akarom mondani a szolgáltatást, megkérdezte a telefeonszámom(jogos hiszen erről mondják le , de mi a faszért nem irja ki neki???) majd elkezdett további adatgyüjtést folytatni, hogyhivnak hollaksz stb? Itt már tapasztalt ügyfélhez híven nem mondtam meg semmit nehogy még postán is befizetnivaló csekkeket kapjak...

És ma kijött a számla, telefonálás wapozás 3 ezer, jamba 4 ezer... 2:0 oda. Megnéztem a webblapjukat, tök más ,. kéznél a szabályzat, mint kiderült az zal az egy letöltéssel én előfizettem!!!! egy hetidijas csomagra. Amit ők - ha esetleg elfelejteném - meg is hosszabbítottak helyettem...ezek voltak az smsek ugye:"Uj kreditjeid készen állnak a jamba beat klubban: 3 hangeffekt vagy csengőhang hetente. töltsd le őket a www.jamba.hu-ról segitség kell hivd a 0680018578." ennyi, ebből kellett volna kiszopnom h megint be vagyok húzva x ezer forinttal. Hát a HOMÁR VÁGJA LE A  TÖKEIKET!
Tanulság, adatot senkinek semmikor sehova, vettem volna egy uj telefont...
 
Áhh na ez a levélírás már csak arra is jó volt h levezettem a feszültséget, de meg kell mondja össze fog szorulni a seggem a következő sms csipogásánál :)
 
Üdv! Egy naív ügyfél a sok közül...(azt se tudtam h ügyfél vagyok:)
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arkadok alant 2007.07.20. 12:23:01

meg sosem szartam elsokent az arkadban pospunepat szorongatva.

2007.07.20. 12:25:58

a csengőhangbiznic isten büntetése a hülyéknek. az evolúció szelektál...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.07.20. 12:28:47

Miért érzi magát valaki boldogabbnak attól, ha egy adott szám a csengőhangja.
Egyébként én is szereztem már új csengőhangot. Infrán. Ingyé' De nem lettem tőle boldogabb. Nem is használom. Egyébként Kistehéntánczenekar volt az.

BiG_ 2007.07.20. 12:30:16

Talán így försztre, azt tudom mondani, amit mondtam már: az ingyen dolgok a legdrágábbak! Főleg itt Abszurdisztánban.
De ki az a marha, aki ilyen szolgáltatást egyáltalán észrevesz?

Üdv!

Manyizga (törölt) 2007.07.20. 12:40:25

A legjobb az, hogy a sok barom cserélgeti a csengőhangját, aztán meg nem tudja, hogy az ő telefonja csörög, mert nem ismeri fel az aktuálisat... :)

Láttam/hallottam ilyen eseteket. Már mindenki tudta, hogy az illető telefonja csörög, csak ő nem. Aztán amikor végül (második csörgetésre) rájött, akkor ezzel kezdte a telefonbeszélgetést "bocsi, hogy nem vettem fel elsőre, azt hittem, nem az én telefonom csörög..."
Kész... :)

HandG 2007.07.20. 12:49:53

Azért az evolúció működik!
Már így kezdődnek a panaszok: "Voltam olyan hülye....".

Itt kezdődik a felvilágosodás!:)
Egyszer talán véget is ér majd.:)

fekete ٢etek 2007.07.20. 12:49:59

Ezt a sok barmot! Ingyen cuccra soha, DE SOHA sem szabad előfizetni

Nyugodtan szóljatok be ti is, az interneten nem tudják ki vagy!

fekete ٢etek 2007.07.20. 12:51:46

Észrevettétek, hogy mindig jackyll cikkei kerülnek ki a főoldalra?

miért?

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2007.07.20. 12:53:02

csengőhang ingyé':

1. kedvenc számot előveszed a CD-ről, és bedigitalzálod MP3-ba 64kb/s minőségben (vagy letöltöd DC-vel, és lerontod a minőséget 64kb/s-re)
2. adatkábel, infra vagy bluetooth segítségével felmásolod a számítógépről a telefonra. voila! ennyi. 5 perc.

(számítógépe mindenkinek van. ha nincs van a havernak. a három adatátviteli technolódia közül minimum egyet mindegyik telefon ismer - adatkábel. ehhez eszközt bárhol lehet találni - haverok, de egy használt mobilos is ingyér felteszi neked ha elviszed neki pendrájvon. vagy vehetsz is ilyet: a kábel, az infra, és a bluetooth USB-s cuccok 5000 alatt vannak - azoknak érdemes akik percenként cserélgetik a csengőhangokat, illetve a fényképezett képeket kimenteni is jó a telóból)

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2007.07.20. 12:54:18

ja nekem házikészítésű PUF bál, és partizán a két csengésem, asszony kapott csámisi nyúswinget

Aaronka 2007.07.20. 12:54:28

Srácok kár volt ezt ide megírni.
Itt ugyanis a hozzászólók 99 százaléka le fog titeket hülyézni. Ha nem vettétek volna észre itt csak tudatos, inteligens fogyasztók vannak akik sose csináltak hülyeséget és nem hagyták magukat becsapni.
Dúvadot tartom. Mi a szarnak ingyécsengés?
én azt hittem ez csak 10-12 éves korosztályt mozgatja.

Secnir 2007.07.20. 13:00:08

hurrátorpedó: ott a pont, ez nyugodtan lehet megoldásként is értelmezni.
amúgy csak simán ha netezek rákeresek egy free programra, és az őgy kezdi hogy: add meg a telefonszámod és/vagy az emailcimed spam céljából akkor az a program -ha tökéletes volna a számomra- is felejtős.
a jamba-dada.net vonalról meg apósom szavai jutnak mindig az eszembe:
-amíg lószar van addig veréb is van...

Aaronka 2007.07.20. 13:06:54

vagy ha nem kell az egész szám, csak pl a refrén, Nero-val megvágod azt annyi.
Mindig csodálkoztam mi a szarból él meg ez a rengeteg csengőhangos vállalkozás. Most legalább megtudtam. Megint egy picit többet tudok:) kösz srácok

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.07.20. 13:10:37

Ja, nekem a Loituma szólt sokáig. Megtaláltam jútubon, lejátszottam, odatartottam a hangszóró elé a telefonom, hangjegyzet, mentés csengőhangként, azt kész. Jó volt egy ideig, de aztán tönkrement. Mármint a telefon. Az újon megint valami gyári szól.

Nagyvakond 2007.07.20. 13:18:25

Minden előtem szólóval TELJESEN egyetértek, emelem kalapom.

Én azokat is töröltem a mobilomról, amik iszonyat-retek szánalmasak voltak, s amit engedett.

Kettőt tettem föl kedves Torpedó-féle félbuhera módszrrel: Buena Vista-számot és Tévé Maci zenéjét.

Így kell - de már szinte ez is fölösleges.

Allah akbar

Prez (törölt) 2007.07.20. 13:20:33

Háháháá!
na jó, érdemi hozzászólás lesz:
megoldás [fon: da brékszrú]: le kell tiltani az emelt díjas sms-ek fogadását a szolgáltatónál.

kiskiváncsi 2007.07.20. 13:21:00

én most regisztráltam. igaz, hogy eltévesztettem a telefonszámomat vagy 60 alkalommal, de legalább az is költség nekik. a szolgáltató ugyebár kiszámlázza a sikertelen smst is.
lehet elnyomogatom még egy darabig azt a GYERÜNK gombot az oldalukon.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2007.07.20. 13:23:31

köszi Secnir

help a házi megoldáshoz:
digitaliálni CD-ről és meglévő fájl minőségét átállítani 1000 progival lehet. digitalizáló programnak angolul GRABBER a neve, tehát olyan progi kell ami tud grabbelni. innen válassz. vanak magyar nyelvűek is!
origo.hu/szoftverbazis/multimedia/audio/index.html

én Winamp 5-tel digitalizálok (kell hozzá reg kód = nem ingyenes), illetve MP3-Audio Mixer (ez se ingyenes) nevűvel konvertálok, és vágok ha szükséges

Rák Attantam 2007.07.20. 13:33:01

A legjobb dolgok az életben ingyen vannak!
Márpedig a csengőhang ezek szerint nem tartozik a legjobb dolgok közé...

hifiklub · http://tatabanyaianzix.hu 2007.07.20. 13:34:39

Sziasztok!
Nos, nem az ingyen csengőhangra fájt a fogam, hanem az ingyen sms-re. A csengőhangban maradi vok, mert a normál old telefon csengést csipem a telefonon...:)
A baratikor.com - on valoban van napi 10 ingyen sms.
Mondom sose árt meg ha több van, és nem a mobilszámlám csökken eszelősen.
Egyébként soha semmi ilyenre nem szoktam beindulni, csak most valami sátáni sugallatra történt mindez- a tudás almája - szindróma.... hehe.

Szóval ezek meg dögöljenek meg ezerrel akik ilyen lenyúlós szájtokat kreálnak.

Császtok! Pista

Rák Attantam 2007.07.20. 13:35:24

kiskíváncsi, erre lehetne szervezni egy csapatot, mind a japán-magyar klikk háborúban.
Ha majd többszáz mérges Homár nyom nekik percenként 2-3 kamu telefonszámot, akkor tán csak besokallnak, neeem?

kiskiváncsi 2007.07.20. 13:35:26

olyan program nincs, ami nem ingyenes!
:))))

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2007.07.20. 13:35:29

igen a hangszórohoz telefontartás, és felvevés a legegyszerűbb (bár akkor néha nekem visszhangos lett)

asszem ebben a digitális világban ha az ember nem ért minimálszinten a számítógéphez akkor azok bele fognak dögleni a köcsög vállakozásokba, akik viszont rajtuk élnek.

a következő dolgokat érdemes "nagy biztonsággal" elsajátítani számítógéppel

1 számítógép általános kezelése -win XP
2 szövegszerkesztés - Word, OpenOffice(nem árt ha ismersz pár alapszabályt hogy mit nem szabad csinálni, mert retekundorító lesz a dokumentum)
3 internethasználat (netikettel együtt)
4 cd/dvd írás (akár windows XP sajátgép használatával), esetleg profibb (nero) progival (hehe saját filmek, zenék kiírása - nem kell havernak kuncsurogni 1-2 sörér írja ki a notenkszet )
5 saját email cím kezelésének alapvető szabályai
6 saját cuccok rendszerezése a saját számítógépen
7 a telefon és a gép kapcsolata
8 arra a szoftverre amit még nem használtunk, nem mondjuk hogy nem tudjuk használni. telepítsd fel tökölj vele 1 órát, vagy 3-at - mindenre rá lehet jönni

ennyi

kiskiváncsi 2007.07.20. 13:36:42

hifiklub 2007.07.20. 13:34:39
"maradi vok"
érzed ezt a paradoxont? :D

Főkoholista 2007.07.20. 13:40:38

Nah az ilyen szolgaltatok miatt szurom en az adsense hirdeteseket oldalamon.. nehogy mar az en latogatoim jarjanak rosszul, meg persze ezek fizetnek 1 cent per clicket kb..

bazalt 2007.07.20. 13:40:39

Megoldás igen egyszerű: ha pannonos vagy (bár gondolom trémobilnál ill. vodánál is van hasonló), a pannonline.pannon.hu oldalon belépsz, a szolgáltatásinfóban az EDSZ-deaktiválás alatt szépen letiltod a _Push_ SMS-t, oszt az összes jamba/dada/stb. k0cs0g próbálkozhat ahogy akar - nem fog menni. Viszont _küldeni_ tudsz emeltdíjasat továbbra is (_Pull_ SMS), ami jól jöhet pl. parkolásidíj vagy matrica ügyintézésekor...

DonCiccio 2007.07.20. 13:44:09

Tépjük le az ajtajukat.
Egyébként ingyen nem kapsz semmit. Tessék már megtanulni plíz.

BiG_ 2007.07.20. 13:53:31

Azért az öröm a javából, hogy beindult a civil kurázsi és dőlnek az ötletek a lehúzásos próbálkozások kiszűrésére. Nem beszélve a hasznos megoldásokról. Erre van pl. a Homár...
Ne hagyjuk magunkat szívatni!
Persze ehhez már rendelkezni kell némi kreativitással és érdeklődéssel. Akinek ilyen nincs, az bepalizható...
Ime a válasz az elüzletiesedett informatikára.

Üdv!

Verbalis Inkontinencia 2007.07.20. 13:56:23

Al Saïd [Al Said] - nekem is a tévémaci szól! :-)
Meg a Doors Light my fire-t buheráltuk rá a cool edit pro-val és egy infraporttal
Le a gyári csengőhangokkal!
Sajnos a Nokia a saját csengőhangját nem engedi törölni, pedig az a legvackabb

mch 2007.07.20. 14:11:47

Ingyenes programok mp3 csengőhang készítéshez (google-ban keresni):

mp3trim - megvágni a számot, pl az elején a halk részt levágni, stb

lame - 64kbps mono minőségre tömöríteni

Oszt jónapot!

Bit Rot 2007.07.20. 14:13:27

"csak arra gondolhattam hogy Spanyolországban siklóernyőző barátomnak küldött SMS lehet az. Letudtam hogy piszok drága oda írni,"

Balf*sz.

A díjszabásokat egy-két kattintással meg lehet nézni mind a Pannon, T-Mobile, Vodafone, stb. oldalán. Kb. 1 perc alatt kiderül, hogy mennyibe kerül a külföldre küldött SMS (ha pedig magyar mobilszámra küldted, aki épp külföldön van, akkor hazai díjazású).

A JAMBA elég gáz... nem lehet ezeket valahogy perelni?

Taktikai Reset 2007.07.20. 14:17:53

Akinek elérhetetlen messzeség a bluetooth/infra/adatkábel, az simán feltöltheti neten valami tárhelyre a csengőhangnak szánt wav/mp3/mid fájlt, és szépen bepötyögheti telefonja böngészőjébe a címet.

Letölt/élvezkedik

Taktikai Reset 2007.07.20. 14:21:20

pereskedés nem hatásos, marad ez egyetlen idvezítő magyarisztáni megoldás, a combinóra kötözött cetli.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2007.07.20. 14:26:19

Az emberiség megérett az atompusztulásra

Rák Attantam 2007.07.20. 14:51:15

Atom? Nem kell ide atom! Elintéz minket néhágy ingyenesnek vélt csengőhang is...

Navarone 2007.07.20. 15:22:46

Komolyan vannak ilyen barmok, akik azt hiszik, hogy van ingyen csengőhang?
He he he he

KicsiNaiva 2007.07.20. 15:27:54

Van ingyen csengőhang. Én is kaptam egyszer. Bizony. Nem hazudok.
:)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.07.20. 15:39:42

A bő egy éve vett No, kia'? akciós második legolcsóbb Pannon kártyás mobilom is megnémul időnként, mint a szanticskai harang. Persze hét váégén. Kérdezgettem ismerőseimet, majdnem felhívtam az asszony Nokiánál dolgozó szoftverguru unokaöccsét, de előtte megkérdetem egyemista vejemet is, aki netes seftelésből jut néha zsebpénzhez. Ő mondta, hogy biztos Winfos alapú a rendszere, kapcsoljam ki meg be.
Talált, süllyedt. Ha kétszer egymás után kikapcsolás nélkül töltöm, már jelentkezik a probléma, ill. össze-vissza hangokon csörög. Off, on, pin, oszt' működik. Ugyanúgy, mint annó, amikor a túlhúzott 286-osomon (4MB RAM, 20 MB HDD, amit egy haver szoftveresen megduplázott) szaroskodott a world2 win3.1 alatt.
A különbség annyi, hogy azzal négerként írtam egy tankönyvet, aminek a honorjából elmentünk nyaralni Erdélybe a gyerekekkel együtt, ez meg csak viszi a lét.

DaveSlim 2007.07.20. 15:48:21

Akik ilyesmire előfizetnek, meg is érdemlik. Már talán nincs is olyan telefon, amin ne lenne valamilyen kommunikációs eszköz, mellyel párosítani tudja a készüléket egy pc-vel. És ha pc van, internet van, áram van, = minden van. Csengőhang mp3-ban, csengőhang midiben, film 3gp-ben, aviban... INGYEN!!! Max egyszeri beruházás a géphez egy bluetooth port, ami kb 3 ezer Ft.
Megérdemli, aki sms-t küldözget...

Dr Net Elek (törölt) 2007.07.20. 15:51:57

Tóth Istvánnét nekik! Az összeset falhozállitani + ottokatalógussal jól megcsapkodni + rövid célzott sorozatokkal megbecsteleniteni!

japanautos 2007.07.20. 15:52:34

a csengőhang letöltés ősi román biznisz. főleg a jamba. neve is rétoromán.

SAITYX 2007.07.20. 16:04:21

vegyél olyan telefont, amihez adnak kábelt is + szoftvert. számítógépre ráköt, mp3 feltesz csengőhangnak vagy mp3ból kivág és feltesz

a jamba oldalán lehetőség van beregisztrálni a telefonszámot úgy, hogy teljes tiltásban legyen, ne küldjenek rá semmit. amikor bejött ide magyarországra, én még akkor megtettem ezt, azóta nem is jött semmi tőlük

Sir Mortzosch 2007.07.20. 16:31:46

A rétorománnak semmi köze a románhoz.

hbe 2007.07.20. 16:34:17

Érdekességképpen megjegyezném, hogy az oda-vissza hivatkozott mav-os blog fejlécében jelen pillanatban ott van egy mobi.data.net hirdetés.

lepattanó korong 2007.07.20. 16:39:06

Aki habiszti ingyenes csengőhangot tölt le, nem lehet sikeres ember. Akinek Kistehén tánczenekar és Tévémaci csengőhangja van, az szimplán lúzer.

Dr Net Elek (törölt) 2007.07.20. 16:56:05

A csengöhang letöltése eredetileg francia szokás volt. Aztán a rönó lincenszelte a dácsiának romániába. Ettöl kezdve román cégek foglalkoznak vele leginkább.

Sofian 2007.07.20. 17:27:39

Na ezért kell bekapcsolni az emeltdíjas esemes fogadás tiltása szolgáltatást....

From Magyarisztán with Love 2007.07.20. 17:31:43

Aki ingyenes csengőhangot tölt le,sikeres ember nem lehet.
(És engem ez most boldoggá tett.)

Megdobbent 2007.07.20. 18:01:57

Es akkor ize, ezt most hogy?

grigorij (törölt) 2007.07.20. 18:15:31

Jujj... Ekkora baromságot még nem látott a világ!
Ha már valaki különleges csangőhangot szeretne, akkor kerülje az MP3-at, mert a csengőhang csak akkor figyelemfelhívó, ha egy-egy ismerős részt (max 20 mp) ismétel! Hányszor hallottam már komplett zenét, de senki sem figyelt rá, mert azt hitték a rádió...
Szóval a megoldás! Vannak zenészek, akiknek az a hobbijuk, hogy sok-sok számot megtanulnak. Erre a célra kiváló a MIDI, melyet szerencsére szinte minden telefon le tud játszani, több szólamban is. Keresni kell a neten ilyen zenészek által készített MIDI-s oldalakat (NEM TELEFONHANGOST!) és azokon ezrével található INGYENES MIDI zene! Vannak teljes hosszúak és 20-40 másodpercesek egyaránt. Ezek közül kell válogatni, majd a fentebb említett módszerekkel a telefonra feltölteni. Aztán infrán vagy más ingyenes "csatornán" lehet terjeszteni. Nekem kb 5000 van, a Pink Floyd összestől a Máté Péteren át akár a mai divatszámokig.

GatyaPityu 2007.07.20. 19:19:54

bazalt 2007.07.20. 13:40:39

Köszi Bazalt, tehát a Push-sms a fogadott sms. A Pull pedig a küldött. Nem vagyok perfect angolos, és bár e két szó jelentését ismerem, azonban ebben a kontextusban nem voltam tisztában. Nekem most speciel mindkettő le van tiltva, anno a Pannon ügyfélszolgálatnál tiltattam le, amikor bejöttek az országba ezek a fogadott emeltdíjas sms-ek (amik egyébként szerintem lehet hogy legálisak, de tök' erkölcstelennek tartom őket a szolgáltató részéről).

Ja, és igen, MID csengőhangokat kell keresni a neten, azok szólnak igazán jól. Amúgy hülyeség is fizetni csengőhangért, én már jártam úgy, hogy a gépen meghallgatva a midit jól szólt, a telefonon viszont alig, hangosabb környezetben meg sem hallottam volna.

japanautos 2007.07.20. 21:21:31

gothic 2007.07.20. 16:31:46
A rétorománnak semmi köze a románhoz.

Na akkor elmagyarázom: A román francia barátság közismert. Ahogy net elek kifejtette a rönódácsia viszonylatban fellehető egy titkos konspirációs száll, természetesen magyarisztán lehúzására. az ügymenet megbeszélése a titkos svájci földalatti bunkerben volt. ide feltünés nélkül juttottak el a francia ügynökök síelőknek álcázva, román részről pedig kolduskéregető-autófelvásárló-építőmunkás álcában vettek részt. na a terv megszületett, már csak egy jó fedőnevet kellett neki találni. így jőtt a jamba, hisz kéznél volt, igazi rétoromán szakszó. kedves kollegám, gothic feladata innentől a szó beszédes nevének nyelvtani rejtelmeinek visszafejtése. kérdés van-e?

Artie 2007.07.20. 22:05:06

Aki azt hiszi, hogy a haverjának a Spanyolországba küldött üzenet drágább, mintha Magyarországra küldené ugyane mobilra, az megérdemli, hogy lehúzzák. Meg mindenki, aki csengőhangért fizet. Tíz ilyen fos csengőhang áráért kapsz egy BT dongle-t, USB-kábelt, infrakábelt, akármit, és onnantól tolhatod fel az mp3-at rá, vagy a konvertált csengőhangot. Igaz, ehhez alapfícsör, hogy ne legyél debil.

hatos 2007.07.20. 22:34:33

grigorij 2007.07.20. 18:15

Azért, mert a te telefonod nem tudja az mp3-at, még nem kell lefikázni! Kb. féltucatnyian írták le, hogyan kell mp3-at szerkeszteni.

"Vannak zenészek, akiknek az a hobbijuk, hogy sok-sok számot megtanulnak."

Ők a haknizenészek. Valószínűsítem hogy zeneszámra gondoltál. Mert sok-sok számot én is ismerek. Meg jobb is, ha egy zenész nem a sportteljesítményeiről híres!

A MIDI ősi román csengőhangformátum!

biorobot (gyönyörű fosbarna) 2007.07.20. 22:39:38

Ejj be sok a pancser
Ha felmentek egy csengőhangokat áruló honlapra, ahol meg is lehet őket hallgatni, akkor csak hallgassátok meg a nektek tetszőt, és pikk-pakk már rajta is van a gépeteken.
A haladók meg is kereshetik

Mr. Proper · http://copypasteblog.blogspot.com/ 2007.07.20. 23:06:14

Inygenes csngőhang? Piti üzlet. a piramisjátékban van a nagy lé. Én már tudom is hogy veszem ki. Ti se maradjatok le róla:-))
copypasteblog.blogspot.com/2007/07/knny-pnzszerzsi-lehetsg.html

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2007.07.21. 01:11:05

Én valami olyan pontot is beletennék a szabályzatba - amit persze senki sem olvas el -, hogy "a szolgáltatás lemondása 10000 Forint". Akkor tuti kasza. Esetleg azt is lehet, hogy éves szerződést írsz alá az ikszeléssel és ha lemondod, akkor az 52000 Forint éves díjat ki kell perkálnod szotyira.

Sir Mortzosch 2007.07.21. 07:12:13

japánautós, bammeg, ez kemény volt, megvilágosodtam :D:D
köszi infót, igyekszem okosakat beugatni legközelebb.
Ez ám az összeesküvés elmélet :D
p.s. azt is tudod, hogy Bukares (amely alkalmanként HU fővárosa) Micul Paris néven fut? (Kis Párizs) höhö
amúgy atomot mindkét párizsnak.

Oscee 2007.07.21. 07:14:03

Ezér jó a Symbian. Adok neki mp3-at oszt elcsilingeli.

De marha sok buta ember lehet aki X^2 pénzt kifizet egy szirénahangért, ha főműsoridőben reklámozzák állandóan...

(f)ordítógép 2007.07.21. 08:31:22

még egy tipp: ha elkészült a hang (ajánlom az AUDACITY progit...free, lehet vágni/effektezni/konvertálni) akkor a telefon formátumában mentés ÉS ha nincs adatkábel/bluetooth stb. akkor www.mobile9.com Létrehozol egy felhasználót, majd feltöltheted a művet. Telefonod WAP böngészőjébe (elég a wap előfizu, nem kell net!) wap.mobile9.com/ Itt a wml download-ot választod. Ezután megnézed a feltöltött file oldalát PC-n, lesz ott egy ilyen sor: WAP ID. Ezt a telón beírod a WAP ID sorba, és jön is lefele...kb. egy éve használom, egy filérbe nem kerül, hang/kép/képernyőkímélő/témák stb... JA, HA NEM SAJÁTOT AKARSZ FELNYOMNI, CSAK TALÁLSZ AZ OLDALON NEKED TETSZŐT, AKKOR REGELNI SE KELL!!!

csuf (törölt) 2007.07.21. 09:04:20

KILL 'EM ALL Let God Sort 'Em Out!

GatyaPityu 2007.07.21. 09:40:44

Maxxxika 2007.07.20. 22:39:38

RE
Ez régebben tényleg működött, én is így szereztem jónéhány nekem tetsző csengést a hazai 06/90 -es csengőhangrendelő oldalakról, azoban mára rájöttek ők is a turpisságra, mert active flash (vagy mifene) formátumban teszik fel már a preview -t, azaz nem találod meg a Mid file-t a temporary internet files könyvtárban!

jesszumpepi (törölt) 2007.07.21. 12:20:38

gothic 2007.07.20. 16:31:46


Mi köze a rétorománnak a románhoz?
Tirol része a Raeti-Alpok(ejtsd:réti alpok).Lakói az ókorban germán eredetűek voltak,majd római uralom alá kerülve romanizálódtak,nyelvükben sok mindent átvettek a latinból.
A román pedig egyike a neolatin nyelveknek.

jesszumpepi (törölt) 2007.07.21. 12:21:56

japánautós 2007.07.20. 21:21:31


Kérdés van-e?

Sir Mortzosch 2007.07.21. 13:22:14

csak halkan megjegyzem, hogy eredetileg filológus vagyok.
(aki nem tudja, járjon utánna, hogy az micsoda :D)

jesszumpepi (törölt) 2007.07.21. 14:55:12

gothic


Persze!Pont egy filológus írja hibásan,hogy utána.Úgyhogy csak nagyon halk megjegyzést tegyél!

Weiand 2007.07.21. 15:17:19

Nincs vki aki irna ilyen "ganéjszolgáltató szopató" programokat, boldogan telepiteném a gépre sok más ügyféltársammal egyetemben. Jelige : KÁRT OKOZNI JÓ!!! főleg az ilyen mocskoknak

renugard 2007.07.21. 16:26:26

Baccus, még mindig ott tart ez az ország, hogy ingyenes csengőhangokat töltögetünk le lehúzós szájtokról? Nagyobb a baj, mint gondoltam, ez tényleg nem Európa.
Hihetetlen, hogy valaki a csengőhangjaira gyúr
ööö...nem lehet sikeres ember

grigorij (törölt) 2007.07.21. 16:56:33

hatos: ki a franc fikázott???
Adtam egy ötletet, hogy a sok buta ne kerüljön ezeknek a tolvajoknak a markába!
Nem értem, hogy ilyen helyeken hogy jelenik meg állandóan olyan hozzászóló, aki lendüleből, agresszíven fikázza le a másikat..?
Egyébként igazad van! Nem tartozom azok közé, akik nedvesre onanizálják bokájukat egy telefonra gondolva!
Ugyanakkor, ha nem vagy tisztában dolgokkal, akkor tájékozódj! A MIDI nem a haknizenészek "formátuma", hanem a stúdiotechnika egyik alapszabványa! Ja és vannak akik például zenét tanulnak, számukra az egyik legjobb oktatóeszköz...

Sam8888 2007.07.21. 17:02:40

Ezekkel énis megszívtam: Az oldalra való belépéshez (nemtudom egyáltalán minek akartam oda belépni) kérte a mobilszámomat. Megkaptam sms-ben a jelszót, naponta küldözgették az sms-t, pénzt levonni meg nemtudtak, mivel 0Ft volt a kártyámon. Aztán egy ideje már nemküldtek semmit, mert gondolom észrevették, hogy kurvára nemérdekel a buzi csengőhangjuk.
:D

BöszmeBivaly 2007.07.21. 17:19:26

Könyörgöm, valaki 8 általánossal (ami praktikusan 4 első, 4 második) minek áll neki csnegőhangot letölteni ? (Meg legfőképpen levelet írni...)

BöszmeBivaly 2007.07.21. 17:20:45

Az kimaradt, hogy értve ezt leginkább az utolsó levél írójára.

Sir Mortzosch 2007.07.21. 17:27:00

jesszumpepi

mutasd már azt a helyesírási szabályt, mely megvétózza e két forma használatát.

jesszumpepi (törölt) 2007.07.21. 17:54:11

gothic


A magyar helyesírás szabályainak szójegyzéke,vagy a Helyesírási szótár.

Kedveskedhetek neked egy szösszenettel?

Hagyjad a filológiát és helyesírást másra!Úgy áll neked,mint tehénnek a pisztolytáska.

A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó 2007.07.21. 19:25:38

Mivel elktronikus zeneszerző vónék, profibb progikkal vágok még egy szaros csöngőhangot is nem ilyen kezelhetetlen Néróval meg hasonlókkal. Meg jól fel lehet hangosítnai és a telefon szar hangszórójához igazítani igazítani a hangzást, hogy nem fosul szóljon belülle.

Nem vágtam amúgy miből élnek ezek a Dzsamba féle okádékok, kik azok akik ezereket kőttenek csöngőhanra, de mosmá' megvilágosodtam.

Egyébként egyre hasznosak: ellenségeid telefonszámával regisztrálni, aztán röhögni.

A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó 2007.07.21. 20:12:16

hatos 2007.07.20. 22:34:33

a MIDI közel sem egy csngőhangformátum only, hanem egy igen komoly stúdiótechnikai alapfogalom.
Olvasgasd: midi.blog.hu/

Zoleee_a_megmondóember 2007.07.21. 20:25:58

Emberek ne legyetek birkák!
Ez egy emelt dijas szolgáltatás amelyre akkor fizetsz elö amikor küld egy sms-t és te azt aktiválod (mondjuk beirod a jelszot vagy valami) Mindaddig él és vonja a pénzedet amig le nem mondod,elöfizetöknél a számládra terhelik tehát az hazudik aki azt mondja hogy nem volt az egyenlegén pénz igy nem is tudták leszivni. Ugyanis ez csak feltötökártyásra vonatkozik de ott meg addig nem veheted igénybe a szolgáltaást amig nincs rajta pénz. És ha nem mondod le akkor a gép minden honapban megprobálja levonni. Tehát:
1. Ezt az emelt dijas szolgátatást alapbol tiltsd le akkor nem küld smsket.
2. Ha nincs letiltva és amikor megadtad a mobilszámod és kiküldte az elsö smst benne a jelszoval akkor még nem történt semmi csak akkor ha ezt a jelszot te beirod az oldalba vagy visszaküldöd ,tehát mintegy elfogadod hogy te ezt a szolgáltatást KÉRED.
3. Ne légy birka! Olvasd el mindig a kisbetüs részt elöször mert megszivod. Hidd el ök mindig felhivják a figyelmed mert erre jogszabály kötelezi öket de mindenki joga hogy hülye legyen.
4. Ha nem védekezel akkor ne csodálkozz hogy ha buta vagy vagy tudatlan akkor átkurnak.

Sir Mortzosch 2007.07.21. 21:11:46

jesszum, megköszönném a "szösszenetet".
Hagyjad?!...
hagyd, akarod mondani, nemde?
Melyik út "megyen" Budára effektus ;)

jesszumpepi (törölt) 2007.07.21. 22:08:29

gothic


Hagyjad,hagyd - mindkét alak helyes.
Ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna.

Gery Greyhound · http://www.bestofgyurcsany.hu/news.php 2007.07.21. 22:17:16

Én azt hittem, ezek a fizetős csengőhang/szirszar java játék szolgáltatók csak úgy vannak és a kutya nem használ ilyet. Megint túlértékeltem a társadalmat.

Most komolyan, valakinek érték egy zeneszémból kivágott 20 másodperces részlet? Eszembe nem jutna zenéért fizetni, ha nagyonsokpénzem lenne akkor sem. Esetleg többet járnék koncertre.

rexter 2007.07.22. 00:26:55

aki csengohangokat tolt le nem lehet sikeres ember.

Szil-Ka 2007.07.22. 15:00:15

Kell egy adatkábel/infraport/bluetooth kapcsolat a gép és a mobilteló között, meg egy hangszerkesztő progi, és olyan csengőbongót rittyentek magamnak, amilyet csak akarok.

Egyébként hogy a csudába tud elromlani egy csengőhang????????

sendre 2007.07.22. 15:42:56

Szerintem ne itt sírjatok... Mindketten megérdemeltétek és még olcsón megúsztátok az egészet. Pancserek.

Sir Mortzosch 2007.07.22. 16:57:47

Ahogyan te is jesszum, ahogyan te is.
Várom a szöszenetet.

Gelli 2007.07.23. 11:11:32

Aki hülye, haljon meg!

Sirjeti 2007.07.23. 12:19:17

Ok hogy van az a hülye aki letölt csengőhangot MTSMS-el,de az ingyenesnek vélt javas játékok megint egy külön kategória. Szívtam én is ezzel,teljes játékot letöltöttem datásokkal és kaptam utánna a díjat,pedig fene se akart többet letölteni.
Végül torrentről szedtem le jó sok keresgélés után...

startmenu 2007.07.23. 14:30:33

Kellett nektek sajnálni a pénzt a 2000ft-os bluetooth-ra/infrára. Az meg szinte minden jobb telefonban van. Ha meg nincs hát kábel. Vagy akkor havertól, ha nem értesz hozzá...

Valaki más 2007.07.23. 15:56:18

Nagy az Isten állatkerteje, csak alacsony a kerítés...

Dócziné a ládából 2007.07.25. 11:33:42

Jóanyám, vannak még ilyen lúzerek akik erre gerjednek?

[Sven] 2007.07.26. 15:34:39

Életemben nem fizettem még csengőhangért (max adatfrogalamat ~ 2ft) vagy wapról szedek persze nem szolgáltatóktól vagy csinálok én olyan valósághű csengőhangot a diktafonnal a telón hogy még. Na meg szgépen koverter adatkábel stb.

2007.08.01. 09:33:54

Pista! t mobilos vagy, ugye? Akkor ne is csodálkozz , hogy kikerült a telefonszámod. Nekem a friss előfizetés másnapján jöttek hasonló sms-ek. Csak én nem regisztráltam előtte sehol.

vamosz 2008.10.12. 23:38:36

Sziasztok!
Én is T-mobilos vagyok és én sem reggeltem sehol, de most 2 hete vettem náluk egy új mobilt és azóta 4 ilyen sms-t kaptam, ami kb 2000 pénzembe került eddig és még nem tudtam lemondani sehogy.
süti beállítások módosítása