Tékozló Homár

A pultoslánynál tiltólistán a Pizzagirl 2 FRISSÜLT!

2014.08.05. 09:03 | Homár Hilda | komment

ss-9a2f1881-2e42-11e2-9d48-7a92eabdcf20_service_770x200.png

Egy kiakadt pultoslány erős felindulásból íródott levele új taget eredményezett: Pizzagirl 2. Az egész sztori nagyon gáz. Ahol alkalmazottak csinálnak valamit, az meg különösen, hiszen káromkodó futártól a nagyarcú Facebook-profil kezelői van itt minden, amitől felmegy az ember agyvize. Nem csoda, hogy a sokatlátott pultoslány is megforgatta feje felett a bicikliláncot - legalább is képzeletben, aztán inkább kiírt magából 54 kérdőjelet 23 felkiáltóval súlyosbítva. Kiváncsi vagyok, ma tényleg kiszáll-e helyszínelni is.

Kedves Homárék, jóbarátaim tanácsára nektek is copy pastelem a sztorit:

Így rendeljetek bármikor a Pizza Girl-től

Soha életemben nem panaszkodtam még bármiféle vendéglátással kapcsolatos szolgáltatás miatt (8 éve dolgozom Budapest legordenárább vendégeit felonultató helyeken), de a tegnapelőtti este folyamán betelt a pohár.........

A 8. kerületben lakom, a Salétrom utcába rendeltem a Pizza Girl-től (Köztársaság=II. János Pál Pápa Téren vannak) a jól megszokott 1990 ft-ba kerülő két db 32-es pizza+desszert (áfonyás/mogyorós mini golyók) kombinációt. Általában 30-40 perc alatt hozzák ki napközben az ételt (most este 10-kor rendeltünk), nem is "engedtem" az épp szülinapos barátnőmnek, hogy rájuk telefonáljon egy bizonyos idő eltelte előtt. 1 óra 20 perc után már én is azt mondtam, hogy ugyan kérdezzük meg, megkapták-e egyálatlán a rendelésünket és úton van-e már a pizza, mire a diszpécser közölte, hogy be vannak úszva, késés van (ezt a Netpincéren egyébként minden más kiszállító jelezni szokta), DE a futár most indul. Ám legyen, semmi pánik, köszönjük szépen, várjuk az ételt.

Telik-múlik az idő, szülinapos és egyéb gyomrok korognak, 2 óra elteltével hívtuk fel még egyszer a szomszédunkban lévő Pizza Girl-t, hogy akkor most kapunk enni vagy nem?? mert már gyakorlatilag ÉHEN HALTUNK...... Ugyanaz a diszpécser felajánlotta, hogy ne haragudjunk, beúsztak, hogy tudnának kompenzálni? esetleg a legközelebbi rendelésnél 10% kedvezmény? Mire Mi: " Köszönjük szépen, EGY dologgal tudnátok kompenzálni: HA KAPNÁNK ENNI........................ "(minden vendéglátós jóindulattal) Oké oké, nemsokára már bizos itt lesz a futár (még 1x jelezném, bruttó 5 percre vagyunk egymástól).

Várunk-várunk... 2 ÓRA 20 PERC elteltével csöngetnek (Ó IGEN, ÉTEL!!!!!), nevetve jópofáskodva mondom a futárnak, hogy dejóóóóó, azt hittük már elvesztél Mire ő közli, hogy hát nem vesztem el, de a 2 pizza mellé elfelejtették adni a deesszertet, de MAJD LEGKÖZELEBB 5 % KEDVEZMÉNYT KAPUNK.............................................. nagy levegő-elszámolok 10 másodpercig: "Ne haragudj, tudom, hogy te a futár vagy és nem tehetsz erről az egészről, de ha már kevesebb dolgot hoztál ki, mint amit megrendeltünk, ráadásul több mint 2 óra alatt, akkor nem is szeretnénk az egészet kifizetni." válasz: "Miért nem?" első sokk........................... válasz részemről: "Ez most komoly? Az, hogy a szomszéd harmadik utcából több mint 2 óra alatt hozzátok ki a kaját, már az sem oké, de miért fizetnék ki KEVESEBB ÉTELÉRT mint amennyit megrendeltem ugyanannyit???!!!" -"Mert ennyibe kerül." ???????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erre mondtam a srácnak, hogy ne haragudj, én tényleg nem VELED akarok kötekedni, de akkor vagy fizetek 1500-at ezért a 2 pizzáért, vagy nem kérünk semmit tőletek. Mire a srác kikapta a kezemben lévő 2ezrest, ELSZALADT VELE, és a lifttől kiabált vissza, hogy " akkor menjetek a faszomba!".

én szájtátva álltam az ajtómban még kb. fél percig, mialatt már kedves szülinapját ünneplő barátnőm telefonált HARMADJÁRA a Pizza Girl diszpécserével, aki erre annyit tudott mondani, hogy "Oké, majd elbeszélgetünk vele." A fiúka pár perc múlva visszacsengetett, majd amikor ajtót nyitottam ironikus hanglejtéssel és vigyorral közölte, hogy "Jaj bocs, az ötszázast elfelejtettem...". Részemről ugyanilyen hanglejtésben :"Nagylelkűséged könnyeket csal a szemembe..." és rábasztam az ajtót olyan lendületből ahogy csak tudtam (szerintem tapsot érdemlek, hogy nem kúrtam szét a fejét a 8 kilós bringaláncommal).

Amióta élek és dolgozom, csak és kizárólag a vendéglátóiparban tevékenykedem (hogy ne beszéljek virágnyelven: az összes puttó szaradék kocsmától kezdve a menő romkocsmákon át mindenhol dolgoztam, és tudom milyen a köcsög vendég), de ilyen gusztustalan ordenáré pofátlan gecikkel még nem volt dolgom. A kibaszottul minimum (elnézést a hangnemért, de képtelen vagyok nem ennyire ideges lenni ezen a sztorin) az lett volna, hogy hoznak egy ajándék üdítőt, vagy LEGALÁBB a futár képes annyit mondani, hogy "Bocs a késésért ( 2 ÓRA 20 PERC UTÁN 3 UTCÁVAL ARRÉBRÓL), de sok volt a rendelés...... (ilyenkor nem kéne zárás előtt fél órával még több rendelést felvenni...)

ne haragudjatok a hangnemért és a terjedelemért, de ez tegnap óta érlelődött bennem. tényleg: SOKKOT KAPTUNK. ilyen nincs, nem is lehet, és egy ilyen helynek szerintem nincs létjogosultsága.

( legközelebb vsz, 5-én lesz szabadnapom és személyesen megyek oda elküldeni mindenkit a jókurvaanyjába). tényleg bocs, de muszáj volt kiengednem.

a pultoslány
aki eddig életében nem panaszkodott semmiért, amivel kiszolgálták, vagy nem szolgálták ki (de legalább tájékoztattak, hogy nem fog menni).

p.s.: a sztori folytatása eddig annyi, hogy ugyanezt elküldtem a netpincéreseknek és a Pizza Girl 2-nek is. a netpincéresek elnézést kértek a Pizza Girl nevében, az ominózus társaság viszont a saját facebookjukon ma annyit reagált, hogy "ez jó hosszúra sikerült, utólag is boldog szülinapot a hölgynek!" elnézés kérésre már nem futja, színvonalukhoz képest igen büszke a társaság... az ő facebookjukra már válaszoltam is, szerintem lesz még folyt. köv. és személyesen is felkutatom valamelyik nagy górét, mert azt hogy egy bocsánatkérést nem tudnak kierőltetni magukból, már tényleg vállalhatatlannak tartom. Üdvözlettel: Enikő

folyt. köv.: a Pizza Girl 2 facebookján lehet követni "őszinte sajnálkozásukat". teljesen le vagyok sokkolva, hogy mit mernek nyomni még ezek után....

 

UPDATE 08.05. 14:42.

Elküldtük a posztot a Pizzagirlnek. Válaszoltak, és ezt tették ki a Facebookjukra:

Kedves PizzaGirl rajongók!

Sajnálatos dolgok történnek. A PizzaGirl 2 Facebook oldalon megjelent Augusztus 3.-án egy vélemény. Nem vitatjuk, hogy az eset megtörtént-e, vagy sem. De azért azt jobb, ha tudjátok ezzel kapcsolatban, hogy az oldal illetéktelenek kezébe került. Egy volt munkatárs az adminisztrátor az oldalon és a panaszra adott válasz hanyagsága illetve modora tökéletesen tükrözi feltevésünket. Mivel a munkatárs már nem dolgozik az étteremben, könnyen elképzelhető, hogy ezért próbálja ellehetetleníteni létezését.

Ezúton is szeretnénk elnézést kérni Tőled aki ebben az esetben érintett. (Enikő a Facebook szerint) Nem! Ez a cég nem ilyen! Még egyszer szeretném felhívni a kedves vendégek figyelmét, hogy ilyen lezser és hanyagság nem fordulhatott volna elő, ha nem lenne ILLETÉKTELENEK KEZÉBEN A PIZZAGIRL2 FACEBOOK OLDALA! MEGKÉREM A KEDVES VENDÉGEKET, HOGY AKI TEHETI JELENTSE AZ OLDALT!!!!!!!!!!!!!!! Ugyanis a kedves kolléga eltűnt és nem tudunk hozzáférni az oldalhoz!!!!!

Emellett a pultoslánnyal is megbeszélték a dolgot. Világbéke!

Tulajdonos:

Sziasztok,ez egy kamu pizza girl oldal,ezt egy általam elbocsátott diszpécser üzemelteti,azért hogy lejárasson minket.Nagyon sajnálom kedves Enikő ami önnel történt,még a mai napon megfogom keresni önt.

Pultoslány:

köszönöm, hogy hívtál Tamás!! a kedves főnök úr mindenki nevében elnézést kért, megbeszéltük a dolgokat mi hogy történt, és még egy ingyen vacsit is felajánlott. háborgó lelkem megbékélt (természetesen nem az ingyenvacsi, hanem a bocsánatkérés és a jófejség miatt, nagyon korrektül sikerült megdumálni a dolgokat!)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.05. 13:10:13

@Black Hole:ááh, akkor téged láttalak a múltkor azon az élőkamerás csenellen, ugye? apró tanács: már léteznek szuper ánuszfehérítő krémek, érdemes megfontolni a használatukat! :D :D

Black Hole 2014.08.05. 13:14:26

@atörökk: kell hozzá kiegészítő csomag, de az éves szinten alig pár euró. De megéri. Nekem van. Nem hiszed el, de a múltkor dugóba kerültem, mert baleset volt. Ülök a kocsiban, megéhezek, mondom asszonynak, hogy hozasson pizzát. Mondja, hogy nem tudják kihozni, mert kint vagyunk a sztrádán, és kurva nagy a dugó. Mondom neki, hogy ne pofázzon, hanem rendeljen! Fél óra múlva a biztosító helikopterrel hozta a pizzát, és a céget, amelyik nem ért oda időben, nyilvános bocsánatkérésre kötelezte, bírói úton. Itt ilyen világ van, mert ez fejlettebb ország!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.05. 13:16:40

@atörökk: "Hajfestés nélkül nem szülinap a szülinap..."

Örüjj, hogy nem herevasalással ünnepelte. Vagy nemtom, csajoknál ezzel mi ekvivalens. Puncirózsa vasalás.

Manyecska 2014.08.05. 13:20:27

@Mixike: Sajnos Hilda nyaralni ment, ezzel kell most élnetek két hétig, másnak nincs accountja egyenlőre a Homárhoz!

Mellesleg senki nem cigányozott. Én részemről utálom a nyóckert és feltételezem hogy nem zökkenőmentes a házhozszállítás..:(:D el tudom képzelni a késések okát:) amúgy nem igyál ennyi vodkát mert kilukad a májacskád.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.05. 13:21:58

@Black Hole: hiaba szenvedsz, a kocsibiztsitasoddal beegtel, mint rozse
de nem baj az

ptspts 2014.08.05. 13:30:48

Visszatetszőnek és haszontalannak találom azokat a kommenteket, melyek magas lóról kéretlen életviteli tanácsokat osztogatnak a posztolónak, és/vagy szidják a posztolót.

A poszt lehetett volna lényegretörőbb és kevésbé vulgáris, de ha ez hozzájárult a posztoló megnyugvásához, akkor nekem így is jó.

Szerintem ez egy hasznos poszt, mert megtudtuk belőle, hogy az említett pizzázótól vásárlóként mire számíthatunk sebességben, túlterhelés-kezelésben és panaszkezelésben. A leírtak alapján mindenki el tudja dönteni, hogy akar-e a jövőben ilyen helyről rendelni.

Atörökk 2014.08.05. 13:30:51

@Black Hole:
Kár, hogy olyan ritkán rendelek pizzát, így nem érné meg nekem. Pedig akkor elintézném, hogy 10 méteres körzetben Írország legyen.

@atpijkamo:
Olyant tudok, hogy csinálnak, hogy aszongya pinaplasztika. Még tán szűzhártyát is varrnak vissza, bár ez csalás, mer' használt kocsit se adunk el újként ugye.

Black Hole 2014.08.05. 13:30:55

@hagyma: világos! Szégyenkezek is nagyon!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.05. 13:30:56

amugy, ha az en kezembol a pizzafutar kikapja a penzt es elrohan, hivom a rendorseget

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.05. 13:32:52

@Black Hole: nem kell szegyenkezni, orulok, hgoy ravezettelek,, hogy valamit rosszul tudsz a biztositasodrol
cask meg mindig ezen porogsz
/amugy ha cask 10 konyvet elolvastal volnna eletedben, nem 3000-et, akkor megertenel egy kotvenyt/

Troppauer_Hümér 2014.08.05. 13:35:06

@Mixike: Hajfesték?

Kemény buli lehetett!:D

Amúgy nem szeretem a hang embereket. Aki megígéri hogy ötödikén vendetta lesz, meg szétbaszás, utána ne jópofizzon behúzott pirszinggel.

Atörökk 2014.08.05. 13:35:11

"...a menő romkocsmákon át..."
Csak én érzem úgy, hogy ez súlyos oximoron?

Black Hole 2014.08.05. 13:36:15

@atörökk: amúgy nem rendelek én sem, soha. A kenyérsütőgépbe beszórom a cuccot, az kb 3 perc. 40 perc múlva kiveszem, ráteszem a pizza rácsra, ez megint 3 prec, mert nyújtani kell, aztán kel 20 percig, addig össze készítem a rá valót, 15-20 perc alatt készre sül. És zaba, de nagy :-)

Atörökk 2014.08.05. 13:36:22

@Troppauer_Hümér:
Szerintem egy patkómágnessel az orránál fogva vezetik.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.05. 13:36:51

@ptspts: a tobbsegnek itt teljesen nor,alis, ha valaki rendel valamit es azt hianyosan teljesitik ezert nem akarja az egeszet kifizetni, akkor kikapjak a penzt a kezukbol es elrohannak....
ez van

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.05. 13:37:58

szűrőgombot nem lehetne applikálni ide? mosmántélleg.

Atörökk 2014.08.05. 13:40:28

@Black Hole:
Jaja. Mivel nem szeretem a pizzát, így nem sütök, pontosabban nem sütnék, de kb. ennyi :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.05. 13:43:38

@hagyma: ugyehogy? monnyuk akkor majdnem ugyanolyan vóna mint a fészbukk.

Manyecska 2014.08.05. 13:44:20

@ptspts: Afrikában meg éheznek, azt vágod??

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.05. 13:49:36

@ptspts: pöcsöd mekkora? nagyítót az ofotértben vásárolhatsz!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.05. 13:51:02

@atörökk: :)) Nullára visszatekerik a kilométerórát. Azért a karosszériát nem polírozzák csillogóra.

Black Hole 2014.08.05. 13:53:26

@hagyma: csak írni tudok, olvasni nem! De ha tudnék, akkor sem olvasnék, mert egy taj paraszt vagyok. Amúgy ha ilyen jogi dolgokat akarok olvastatni, és nagyon szarban vagyok, azért van kihez forduljak a családban, efelől megnyugodhatsz. A lányom svédországban diplomázott, de angolul, mert akkor még a svéd nem ment neki anyanyelvi szinten, de azóta már ez változott, mert a svéd élettársa azért tanítja. A másik gyerek beszél olaszul, franciául, portugálul és angolul. Ezek közül a francia nem anyanyelvi. Ő egy itteni bankban volt valami nemzetközi ügyintéző, tehát ezt azt ki tud bugászni hivatalos szerződésekből. A legkisebb az olyan hülye, hogy csak 2 nyelven beszél, angol és német, ebből az angol üzleti, de amilyen balfasz, a némethez még kell vagy egy évet tanulnia, hogy az is anyanyelvi szinten menjen. Persze biztos vagyok benne, hogy mindjárt a szavamon fogsz, és tudatod a világgal, hogy hazudtam, de a gyerekek bizonyítványát nem fogom beszkennelni és átküldeni, ezt ne is kérd!

igi1 2014.08.05. 13:53:48

@Mixike:

Ha te nem is vagy cigány, az fontos, hogy mikor vetted, mer mások még lehetnek azok.

Jelen esetben ki lett emelve, hogy még rajtad kívül is sokan mások rendeltek zárás előtt pizzát félórával.

igi1 2014.08.05. 13:56:39

@hagyma: a minimum.

Itt bele se gondolnak ebbe a helyzetbe.

Akkor a poszter azt is hagyhatta volna, hogy helybe megerőszakolják, oszt csak a száját tátotta volna rá.

!?

Black Hole 2014.08.05. 13:57:21

@sugargiraffusplumps.: akkor nem lenne ilyen színes a paletta. Amúgy szűrés hiányában, szerintem küldj egy "ka" jelet annak, akinek nem tetszik a pofája.

Atörökk 2014.08.05. 13:57:33

Hinnye, minnyár megint csapágyas lesz az észpropeller.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.05. 13:58:30

@Black Hole: merit mondanam, hogy hazudsz
gratulalok a csaladodhoz
de ez meg nem zarja ki hogy hulyeseget irtal a biztostasodrol es meg fokoztad is
az sem hazugsag volt, cask rosszul tudtal valamit
na melo, ebbol nemm elunk meg
kell a penz pizzara
kedvet is kaptam, ma azt rendelek sepnotos papa johns
/penzt futar nem kap, max 1-2 dollart, mert atutalassal fizetek, valamint a papa johns bevezette a kiszallitasi dijat, igy a futarnak alapbol meg van a jattja/

Black Hole 2014.08.05. 14:00:05

@atörökk: mondjuk sűrűn én sem. A legjobb az, mikor üres, és csak lazán szórom meg, nagyszemű sóval. Tulajdonképpen csak egy üres sózott tészta. Korong alakú sóskifli :-)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.05. 14:00:45

@hagyma: uncsi mán a rugózásod. ezidáig egész jól elszórakoztunk a biztosítással.

@Black Hole: hát azér mondom, hogy akkor ponnolyan lenne mint a fészbukkom :D

igi1 2014.08.05. 14:01:55

A poszter soha nem volt pultoslány, vagy csak félig.

ON

ÉN NEM ÁLLTAM VOLNA SZÓBA A FUTÁRRAL ÚJRA.

OFF

Atörökk 2014.08.05. 14:03:35

@Black Hole:
Jaja :) Eccer próbáld meg, hajingálsz fokhagymát is a tésztába.

Kenyérsütésen viszont gondolkozom, egyre inkább.

igi1 2014.08.05. 14:04:04

@atörökk: ammá biza, kiakadtak máma a melláramköreim.

Így nem tudok neked pizzát sütni.

Viszont van rakott hús, meg szilvás gombóc.

Atörökk 2014.08.05. 14:06:21

@igi1:
Az agyad áramkörei nem tudnak kiakadni.

Egyéb közlendő? Székleted volt már ma? Hányszor? Nagyon izzadsz? Vérnyomás, pulzus rendben?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.05. 14:06:33

@sugargiraffusplumps.: igen de azt is en vezettem be
csaxolok
ti meg atvettetek
nem rugozok
megint ugy kezdodott, hogy black hole beszolt, mert 3 napja idegallapotban van, hogy beegett a biztositasaval, azota egyfolytaban azzal jon hogy nem tudok irni meg nincs ekezetem
azt mer, nem unod
ja mert klan tag
de most mar jon a klan es O less az isten en meg a hulye, az nem szamit mekkora baromsagot irt
arra mondjuk nem reagalgt senki, hogy hole fiam te huje vagy ulj le egyes
de ezt mar csak este nezem at, mert var a munka

Nikorene 2014.08.05. 14:06:55

@uns97: Valóban. Lehetett volna ezt is... sôt eddig ez a legszimpatikusabb megoldás... De az semiképp, hogy legyaloglok, és elhozom magam.

ptspts 2014.08.05. 14:10:25

@sugargiraffusplumps.: Fölösleges, nem fér bele a nagyítóba. De szállítanank házhoz nagyítót, milyen címre küldhetem neked?

igi1 2014.08.05. 14:10:26

@atörökk: jó hogy mondod, nem is tudtam, hogy olyanjaim is vannak.

Vérnyomás, meg pulzus meg majd neked lesz, ha egyszer bejutok a köreidbe.

:)

@hagyma: én is megmondtam, hogy a poszternak van igaza.
Ha 3 sarokra lakik, ha nem.

Ha nekem letépte volna a futár az egyik mellyem, és elfutott volna vele, aztán visszajönne, és visszaadná a letépett mellynek a felét, akkor jóhogy odahívok magam mellé egy segítőt, hogy egy kicsit megmolesztálja a futárt.

Black Hole 2014.08.05. 14:12:43

@hagyma: nyomd ezt a biztosítási témát, nagyon izgis. Egy ilyen alulművelt kis pöcs mint én, csak az ilyen kretén dolgokon tud szórakozni :-)

Atörökk 2014.08.05. 14:12:52

@igi1:
Nagy türelemmel várjál, szükséged lesz rá.

igi1 2014.08.05. 14:12:54

A futár se semmi, még vissza is mert menni. Ez igen.

Nikorene 2014.08.05. 14:13:29

@igi1: gondolom rászóltak telefonon, hogyazérteztazértne...

Black Hole 2014.08.05. 14:16:23

@sugargiraffusplumps.: arckönyvem vót' 1 napig, de meguntam hamar, és deaktiváltam. Az nem nekem való.

igi1 2014.08.05. 14:17:19

@Nikorene:

Ez még mindig hagyján, de hogy a poszter szóba állt a futárral, és még el is fogadta a visszajárót tőle.

Én már csak mondtam volna neki, hogy tartsd meg az apródat, te mocskos állat.

Fejlettebb országba ez már garázdaság lenne, hogy kitépsz bármit a másik kezéből, és elrohansz.

Black Hole 2014.08.05. 14:22:03

@atörökk: ha akarsz venni sütőgépet, szívesen segítek, mert már a harmadikat koptatom, és tudom, hogy melyik miért jó/nem jó. Azon csodálkozom, hogy nincs minden háztartásban. Mikor már van gyakorlat benne, kb 3 perc alatt bele szórsz mindent, és pár óra múlva veszed is ki. Első időben, ahogy kivettem, meg is ettük a felét úgy melegen, üresen.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.05. 14:23:22

@Black Hole: biztosan rossz volt a társaság.

@ptspts: bele? kevered a nagyítót a mikroszkóppal? monnyuk gondolhattam volna! !

Atörökk 2014.08.05. 14:24:04

@Black Hole:
Köszi, ha aktuális lesz, majd zaklatlak. De most szólok, csak olyant veszek, amihez van arra biztosítás, ha elbaszom a kenyeret, hoznak azonnal másikat!

Troppauer_Hümér 2014.08.05. 14:28:22

Na, most cukorzsiripumpulus nickjeibe csöppentem bele. Hilda nincs köztük.

Ravaszabb mint gondoltam.

igi1 2014.08.05. 14:29:08

@Black Hole: most már nem úszod meg valljál melyik jó

Csak írhonban kapható típust mondani nem ér

Nikorene 2014.08.05. 14:29:51

@igi1: :) dejakó bukol 500 kemény petákot.

Troppauer_Hümér 2014.08.05. 14:30:16

@sugargiraffusplumps.: A vasorrú bába is arra bacott rá.

Gondolom te annyira ecoökohippi vagy, hogy a patakparton mosol, mégse leszel vízköves.

Manyecska 2014.08.05. 14:30:22

@Troppauer_Hümér: ugye, valami nyugdíjas dalkörből ír??:P:DD

Nikorene 2014.08.05. 14:32:07

@igi1: Igazából ez a dolog ott lett elrontva, hogy át lett véve a pizza. Aztán meg ott, hogy ki lett próbálva fizetve... Aztán meg ott, hogy nem futott a futár után és baszta tarkón a liftnél... az´tan ott, ahol már tartottunk az elébb.

Troppauer_Hümér 2014.08.05. 14:33:00

@atörökk: írországban ja tönkremegy a kenyérsütőd, és van biztosításod akkor felépítenek egy komplett albán pékséget Delhusa Gjonistól!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.05. 14:33:30

@Troppauer_Hümér: ha lenne patakpartom akkor nem a homáron basznám az időm :) amúgy igen. ekkoökko megoldásokban hiszek, nem titok!

megamenn 2014.08.05. 14:34:07

Mire a srác kikapta a kezemben lévő 2ezrest, ELSZALADT VELE, és a lifttől kiabált vissza, hogy " akkor menjetek a faszomba!".

Vajon lehet ezt a pizzásgyereket lájkolni valahol? Nagyon királyarc. :)

Troppauer_Hümér 2014.08.05. 14:34:44

@sugargiraffusplumps.: Én bízok benned, csak nem hiszek neked. :D

Troppauer_Hümér 2014.08.05. 14:37:44

@sugargiraffusplumps.: Ajjaj. Gondolom az epilációt is istenkáromlásnak tartod.

A laptophoz az áramot pedig egy szélerőmű aggya.
Az autó alja kiütve, és átalakítva frédibéni üzemmódra?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.05. 14:41:59

@Troppauer_Hümér: azt nem írtam hogy bőcsészpicsa lennék, helló! vannak céljainak, dolgozunk az ügyön. majd eccer beszámolok, jó?

Black Hole 2014.08.05. 14:50:01

@Troppauer_Hümér: biztosítás, vagy kenyér sütő?

Panasonic SD-255 van nekem, de ez már kb 5 éves. Szerintem ennek a legolcsóbb utódja jó. Ez azért jobb, mint a többi, mert pl a magot, ha teszel bele, automatán adagolja, valamint azzal indít, hogy előmelegít. Ez azért fontos, mert enélkül langyos víz kell, meg a vajat olvasztani kell. Ebbe csak bele szórsz mindent és kalap. Ha veszel szólj, és majd segítek a sütésben szívesen, mert apró kis trükkök vannak. Amúgy tényleg 3 perc alatt minden benne van, és 4 óra a sütés.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.05. 14:51:51

@Black Hole: "apró kis trükkök vannak"

Nem akarsz róla posztolni a receptekferfiaknak.blog.hu/ -ba? Küldjek szerkesztői meghívót?

Manyecska 2014.08.05. 14:53:07

Enikő, Enikő,...ha ez az ember is kamu és megkeres téged lehet nem pizzát visz. :)))

Black Hole 2014.08.05. 14:57:12

@igi1: lásd, amit hümérnek írtam.

Troppauer_Hümér 2014.08.05. 15:01:05

@Black Hole: No ennek utánanézek, és köszi.

Black Hole 2014.08.05. 15:08:26

@Troppauer_Hümér: ez így nem helytálló! Viszont amikor az első sütőgép tönkre ment 11 hónaposan, egy kukk nélkül kérdezték, hogy az ára, vagy egy másik, én viszont azt mondtam, hogy másik viszont másik gyártótól. Így tudtam meg, hogy jobb a kenwood jobb, mint a Murphy Richard. Biztosítást arra tudsz kötni, ha megégetted magad, mikor szeded ki a kész kenyeret. Köll egy kis sörpénz, akkor megfogom a forró edényt, és már fizet is a biztosító egy ezrest, persze eurót. Skype-on bemutatom nekik az égett kezem, és már utalnak is. Kicsit fáj, de egy férfi kibír ennyit.

Black Hole 2014.08.05. 15:17:33

@atpijkamo: ezzel az a baj, hogy az ottani, meg az itteni alapanyag más lehet, és mondok egy jó dolgot, aztán ott meg nem jön össze. Itt segíteni úgy tudok, hogyha ír valaki, hogy nem jött össze a kenyér, elmondja milyen lett, mért nem jó, és van rá tippem, hogy mi a baj. Pl a liszt, amit sokáig használtam, egyszer csak eltűnt, és a másik liszttel kellett szórakozni vagy két hétig mire minden okés lett.

Amúgy szeretek főzni, és lusta vagyok, meg rossz az epém, viszont jókat enni szerettek, így vannak jó receptek, de az itteni alapanyagra. Ha ez nem gond, akkor jöhet a meghívás. Meg ha nem jár különösebb kötelezettséggel.

Black Hole 2014.08.05. 15:27:25

@Mixike: azért szerintem te már pizzát ne rendelj sehonnan, mert az a minimum innentől, hogy kiállnak vele az ég alá, és a chemtrail-es repülő alá tartják, de ez már csak a pont az "i"-re, ahhoz képest előtte csinálnak vele. Csók és szex nélkül jutsz testnedvekhez, szóval légy óvatos. És a pizza futárok titkos társasága az egész világon működik, tehát azt sem ajánlom, hogy los angelesbe menj pizzát hozatni, mert már ott is fel vagy írva!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.08.05. 15:28:54

"...kun-fajta, nagyszemű só volt,
kínzottja sok-sok méla vágynak..."

Black Hole 2014.08.05. 15:30:11

@Black Hole: ebből kimaradt egy "amit"
Valaki tegye be.

Black Hole 2014.08.05. 15:36:43

@Troppauer_Hümér: nehogy valami savállóból készült drága szart vegyél. Ha nem akarsz magos kenyeret, akkor a legolcsóbb gép elég. Ami az enyémnél többet tud, az már parasztvakítás szerintem. Én pl ebben sütök kuglófot is.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.08.05. 15:38:04

"...
-Mi a lófasz az ott, csak nem kuglóf?"

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.08.05. 15:51:26

Van baj! Már a Pizza Girl oldalát is hamisítják!

uns97 2014.08.05. 15:58:17

Most mar csak azt nem ertem, hogy a futar viselkedesenek, a kozel 2 oras kesedelemnek is a regi (lelepett) diszpecser-e az oka... (vagy a telefont is elvitte es o handabandazott a 2 oras keses alatt ???) vegulis tok mindegy, panaszosunk "elegedett", problema megoldva, kitort a vilagbeke... azert en ilyen elozmenyek utan - az ingyenvacsis csabitas ellenere - ketszer is meggondolnam rendeljek-e toluk megegyszer az eletben... Mert lopot facebook account ide vagy oda (bar gyanitom facebook account nelkul is ragyogoan lehet uzemeltetni pizzeriat, legalabbis idoben es normalis magatartassal kiszallitani kajat a megrendeloknek), de hat a mai vilagban az ingyen ez meg ingyen az mar eleg ahhoz hogy az ember a sz@rt is kaviarnak higgye par ora tavlatabol... :D Hiaba na, ez a "fogyasztoi tarsadalom" a vevo fogyaszt (majd reklamal :D) az elado meg tudja mivel lehet a szart (reklamalas) a szonyeg ala soporni (egy kis ingyen potyazassal...) S mindenki boldog. Leven szo mint irom egy olyan varosrol ahol minden utcaban van 2-3 pizzas, kebabos, mittudomenmi, tehat a tisztelt vevo "nagyon ra lehet szorulva" eppen ERRE a (tulaj leirasa alapjan is meglehetosen labilis) helyre - foleg ilyen elozmenyek utan. O tudja. :)

pamutmacska 2014.08.05. 16:30:58

Mi egy ideig rendeltünk tőlük. A kajájuk finom, és valóban nem a gyorsaságról híresek, de az áraik is jók. Aztán nálunk is elkezdték a "lefelejtett" dolgokat, hideg volt a leves, a húslevesben még hírből sem volt hús. Azóta nem rendelünk tőlük. Ez van. Pech. Elsősorban nekik. :)

igi1 2014.08.05. 17:59:20

@megamen: ugye!?

És még visszament megalázni a posztert

Az meg hagyta magát

Kéccer

igi1 2014.08.05. 19:17:07

Jaj, süket dumát hagyjuk másra.

a pizzát meg d@gják fel a futár farp@fájába

igi1 2014.08.05. 19:20:23

A facebook - oldalt nem a tulaj üzemelteti!?

Eddig nem tűnt fel a kamu oldal!?

Te jó ég, tényleg semmire se ügyelnek ezek a pizzagrilnél.

Attól még mindig feljelenteném a futárt.

igi1 2014.08.05. 19:25:24

Még azt mondják, nekem nincs áramellátásom.

Legalább ügyelnék a cégem üzletmenetére.

/ normális futárok /

/ családtagokkal facebookot figyeltetni otthon /

ilyet nem szabad munkatársra bízni

!?

InTheGajd 2014.08.05. 19:57:47

A nyomoronc "modern nyugati ember" hétköznapi problémái. Fél Afrika éhezik, de ő nem, hogy leballagna a 3 utcával odébb lévő pizzériába a 2. óra után, hanem rögtön a homárral fenyegetőzik... Idióta hülye picsák, még hogy éhezik...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aureliano Buendía 2014.08.05. 20:08:17

Ebben a posztban mindenkit lehet.
De én, ha a 40-50 percere ígért pizzát nem hozzák, másfél óra múlva már máshonnan rendelek. Bár lehet ott, hogy ahol ő lakik, csak a pizzagörl vállal házhoz szállítást.

igi1 2014.08.05. 20:15:01

@InTheGajd: aztán leshetsz, mi előbb döglünk bele az ebolába itthon, minthogy az afrikaiak kihalnának éhezésbe + ebolába

Aureliano Buendía 2014.08.05. 20:24:38

Azéert a pultoslány tényleg tipikus megtestesítője a tahó felszolgálónak.

Ez stílus, kisanyám? Tanulj meg főzni inkább:)

Atörökk 2014.08.05. 20:25:24

@InTheGajd:
Attól, hogy leballag, Afrikában még nem laknak jól, idióta felkiáltójelbajnok.

igi1 2014.08.05. 21:06:58

@atörökk: dehogynem.

kevesebb levegőt használ el az afrikaiak elől

Secnir 2014.08.06. 10:01:26

hát én nem értem
ha már késve jött a pizzafutár, hívta volna föl, húzatta volna meg magát, meg a szülinapos barátnőjét is a nagyképű pizzafutárral, aztán a kapuban búcsúpuszi után megkérdezni, hogy van-e doki ismerőse, aki tudja kezelni a trippert? és utána bebaszni az ajtót.

horex · http://horex.uw.hu/ 2014.08.06. 10:28:29

@Secnir: Nem olvastad figyelmesen a posztot
"" akkor menjetek a faszomba!".

én szájtátva álltam az ajtómban még kb. fél percig,"

Inkább szoptak volna mint dugni, de az sem jött össze annak ellenére hogy fizettek érte

chel 2014.08.06. 10:36:04

Na mindjárt gondoltam ,hogy jönnek károgni a fillérbaszó kerekezős szőrös hipszterek, meg a megmondó jánosok, akik nyilván ha 50 perc házhoz szállítási idő letelte után az 51. percben már alapít magának egy pizzériát, 52.ben megsüti a világ legfinomabb pizzáját, mert ő az élet császára. Mekkora büdös pronyó parasztok vagytok. A vidékieket se értem, úgy beszélnek mintha ők meg minden hétfőn csókot nyomnának a család homlokára és elmennének a pusztába kardfogútigrisre és mamutra vadászni, úgy, hogy közel sem biztos, hogy a falu férfitagjai mind visszatérnek épségben. Basszátok meg vidéken is van pitza házhoz szállítás!

horex · http://horex.uw.hu/ 2014.08.06. 10:47:34

@chel:
Ugye nem jártál még vidéken, zsákfaluban?
Tuttam!
+baszhatod, mert balatoni falvakban sincs télvíz idején

chel 2014.08.06. 10:54:32

@horex: vidéki vagyok én is, vagyis voltam, mert hát tudod, ha nem tetszik el lehet költözni. Vagy nyiss egy pizzériát.

t0thl 2014.08.06. 12:32:03

Teljesen meghatódtam a kirúgott alkalmazottról és az ellopott kamu facse accról szóló részen. :D
süti beállítások módosítása