Tékozló Homár

Csipszes szájzsír

Lotta Luv LLC/Cheetos Lip Balm

2005.12.16. 13:10 | jackyll | Szólj hozzá!
A hét legundorítóbb terméke címét ráérõsen galoppozva happolta el a Lotta Luv. Az impozánsan kavargó flesshómpédzsû New York-i vállalat Cheetos-csipsz ízû ajakápolójával lopta be magát a Homár páncéljába. Az Európába telepítendõ amerikai büntetõközpontok elsõszámú kínzóeszköze mellett egy egész halom ötletes termékeket gyárt hasonló kategóriában. Ajakápolóból van még gyógyszerízû "root beer"-változat, gumicukros és többféle pezes ízesítésû is. Csak remélni merjük, hogy a vállalat tõzsdére vezetése után befolyt összegeket nem kurvázásra költik, hanem újabb ízeket fejlesztenek. Kiváncsian várjuk organikusabb vonalon a toboz-, gyanta-, forgács-, illetve a jól bevált szintetikus vonalon az elem-, szilikonragasztó- és töltõgáz-ízesítésû termékeket.

Vásároljon üvegékszert szociológustól!

2005.12.16. 11:44 | mvmv | Szólj hozzá!
A Homár imádja az ékszert, a múltkor is vett egy gyûrût, csak véletlenül kettévágta az ollójával, amikor gesztikulálva magyarázott a nagynénjének. A Homár szereti, ha egy ékszer szép színes, és ha senki másnak nincs ugyanolyan, mint neki. És a Homár azt is szereti, ha a szép színes dolgokat olcsón szerezheti be.
Olvasson tovább!

A szezon gusztustalan küldözgetett képe

Tojásszétválasztó

2005.12.16. 10:58 | szily | Szólj hozzá!
Nem érdekel, ki kezdte. Nem érdekel, ki rakta ki elõször. Azért postoljuk be a Homárra ezt az átkozott tojásfehérje-elválasztót, mert annyi példányban kaptuk meg az elmúlt napokban, hogy elkopott a kért mutatóujjunk a shift-deletézéstõl. Ha látják, hogy nekünk megvan, talán kevesebben fognak megbombázni vele.
Olvasson tovább!

Türelem Suzukit terem

2005.12.16. 10:26 | jackyll | Szólj hozzá!

Milyen korhatáros perverzióból képes valaki fél évet szenvedni egy Suzukiért? A Homár tudományos kísérletre gyanakszik, de az eredmények még nem futottak be a laborból. Sándor történetébõl mindenesetre a szokásos tanulságot vonhatjuk le: amit meg lehet tenni a vevõvel, azt meg is teszik.

Június eléjen megrendeltem az új Swiftet a Suzuki Ásznál. Extra kívánságként fehéret kértem. Két hónapos határidõt igértek. Az üzletkötõ kedves volt - már nincs a cégnél -, de ez nem nagyon vigasztal engem. 2.810.000 Ft-os autóra 1.040.000 Ft kölcsönt vettem fel - nagyon kedvezõ 3,x %-os THM-mel (százvalahányezer a plusz 48 hónap alatt). Úgy beszéltük meg, hogy a régi Swiftemet beszámítják (4 éves 770.000 Ft a beszámítás - nagyon kevés), de ha el tudom adni akkor készpénzben fizetem. Egy hónap múlva eladtam a régi kocsit 885.000 Ft-ért. Úgy gondoltam, hogy egy hónapot kibírok nélküle, ha kell elkérem a szülõkét. Azóta rendszeresen érdeklõdöm az autó iránt - kedvesen (pszichológus leszek DL képzés SZTE).

Olvasson tovább!

Ami a Coca-Colából kimaradt

Coca Sek

2005.12.16. 10:13 | jackyll | Szólj hozzá!
Kolumbiában megelégelték, hogy az egész világ csak arra gondol, ha meghallja a koka nevét. Az indiánok szerint a szerencsétlen növény még egy csomó mindenre használható. Régen például, amikor rabszolgamunkát végeztek a földeken, azért nyomták, hogy elmulasszák a fáradtságot és az éhséget. Ami egyébként sztenderd mellékhatás duhaj médiaszemélyiségeknél is, de ez most mindegy. A lényeg, hogy Kolumbiában a héten került boltokba a Coca Sek üdítõ, amit teafõzéshez használatos kokalevelekbõl készítenek.
Olvasson tovább!

Borul a Rudas

2005.12.15. 12:49 | jackyll | Szólj hozzá!

Szinte hihetetlen, hogy annyi év után csak most esett le az embereknek, hogy a Rudasba az évszázados török hagyományokra hivatkozva hetente csak egyszer engednek be nõket. Alant egy körlevélben tiltakoznak/gyûjtenek aláírásokat a már kevésbé naiv ügyfelek.

A Fõvárosi Önkormányzat tulajdonát képezõ Budapest Gyógyfürdõi és Hévizei Rt. egyszemélyes részvénytársaság tulajdonában lévõ Rudas Gyógyfürdõ gõzfürdõ részlegének felújítása befejezõdött, és 2005. december 2-tõl a gõzfürdõ újra nyitva áll a fürdõközönség elõtt. A fürdõ vezetése azonban véleményünk szerint jogsértõ magatartást folytat az által, hogy a gõzfürdõbe a hét 7 napjából 6 napon csak férfiakat engednek be (ún. férfi napok).

Olvasson tovább!

Divatba jött a bûnözés

Zoo York/terrorsapi

2005.12.15. 11:31 | jackyll | Szólj hozzá!
Galádul elhallgattuk, hogy egy ideje már kapni az Anticon terrorkapucnis polóvereit. Aki túlzásnak érzi a 85 eurót (22 rugót) ilyesmire, viszont nem átall a kor szelleméhez igazodni, meglepheti magát egy maszkként is használható sapkával. A Zoo York állig húzott sapkájában szinte biztos, hogy fajhoz állítják az embert a bankban. Ilyenkor ugyanis csak a szemek és a száj kivágásai mögött sejlenek fel a tulaj kontúrjai, ami eddig a fegyveres rablás egyezményes jele volt.
Olvasson tovább!

Próbálkozó biztosítók

2005.12.15. 09:06 | jackyll | Szólj hozzá!

A befizetett csekkek nyilvántartása bizony nem gyerekjáték, mármint az ügyfél részérõl. A biztosító oldaláról a küzdelmet pusztán az adatok számítógépes rögzítése jelenti, ám ez néha misztikusan sok idõt is igénybe vehet, írja olvasónk, magpet.

Van egy autóm, hozzá Casco (Generali - de félek, hogy akármelyik lehetne). Negyedévente fizetõs, mert így olcsóbb, és az életem is egyszerûbb, kevesebb a levelezés a derék biztosítóval. Gondoltam bután. Pár hete levél jön, benne csekk egy olyan idõszakra, amit már befizettem. Gondoltam, csak a szokásos nyilvántartási csúszás, így lelkemben sztornóztam (trash) a levelet. Ám kicsivel késõbb jön a felszólítás, hogy tartozom, fizessek. Kis telefonálgatás után eljutottam egy amúgy kedves, vicces fiatalemberhez, aki elmesélte, hogy bár több hónappal ezelõtti idõszakról beszélünk, mégis lehet, hogy a nyilvántartásba még nem vezették fel a beérkezett pénzt.

Olvasson tovább!

Bukósisakban üvölteni

Mehdi Hercberg & Raphael Seguin/Motor Karaoke

2005.12.14. 12:46 | jackyll | Szólj hozzá!
Újabb tragikus csapás érte a Homár szerkesztõségét. Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy az elmúlt hónapok kedvenc játéka, a lángszórós DDR mintájára a most felfedezett Motor Karaoke sem kerül kereskedelmi forgalomba. A játék rendkívül egyszerû, de vicces: egy bukósisakba épített mikrofonba kell üvölteni. Minél hangosabban üvölt a játékos, annál gyorsabban pörög vele szemben a motorversenyes video. Az nyer, aki elõbb kipörgeti az 5 kört. A hecc kedvéért az üvöltéseket rögzítik, és a játék végén tetszés szerint alkalmazható zsarolásra, mixelésre, vitamûsorokba betelefonálásra. (Érdemes csekkolni a videokat az oldalon, pl ezt, gyönyörû.)
süti beállítások módosítása