Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

A reklámcégek már tudják: az internetezõket a pinával lehet megfogni

Beeline/reklámfilm

2006.11.24. 00:02 | szily | Szólj hozzá!

Írtunk egy rövidet a Világ leghatásosabb pinavillantása címen arról az ukrán reklámról, ami futótûzként terjed az internet hazugságspiráljának fénylõ karjain. Ebben a rokizó lánynak a magasba pörög a szoknyaszegélye, pár mikropillanatra megmutatva azt, amit a csehek kundickának neveznek. A nagy kérdés az volt, vicces Photoshop-mókáról van szó, vagy igazi, bevállalós pinareklámról. Szláv forrásból most úgy értesült a Homár, utóbbiról. Részletek lent-bent.

Szóval levelet kaptunk a titokzatos Alexey-tõl, aki nem akarta igazán elárulni, hogy kicsoda, de több jel arra mutatott, hogy jól ismeri, hogyan készült a legendás-pinavillantós Beeline-tévészpot. A végén kiderült, hogy a barátunk jól informált blogger-újságíró. Szóval szerinte úgy van ez, hogy készült egy ukrán-orosz tévékben rendesen játszott tévés verzió, bugyival, és egy bugyi nélküli változat. Utóbbi kifejezetten az internetes közönségnek célozva, vagyis a mi libidónk a nagyobb, hahaha. Alexey azt mondja, hogy a pina tök valódi. Amikor azt feszegttem, hogy nem lehet-e mégis, hogy Photoshop-mágiáról van szó, a következõ, élettapasztalattól illatozó választ adta:

But why do you think that they used photoshop? It is cheaper and faster to give a several dollars to girl than pay for computer graphic :)

Vagyis hogy miért használtak volna Photoshopot, amikor olcsóbb és gyorsabb pár dezsõt fizetni egy csajnak, mint kifizetni a komútergrafikát.

Hogyúgyvan! Rohadjon le az ízelt lábunk, ha valaha megtanulunk kezelni egy grafikai programot. Inkább pattintjuk a dollárt a csajoknak.

Szóval Alexey szerint a pina olcsó és valódi. Ha valakinek bizonyítéka van az ellenkezõjére, jelentkezzen!

És a lényeg, majd elfelejtettem: itt megnézheti a bugyis verziót, itt meg a bugyitlant. Kockáról kockára csekkolva a szoknya alatti részt, állítólag látszik, hogy különbözõ felvételekrõl van szó az illedelmes és az álomverzióban.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása