Tékozló Homár

Kenderre vált a Converse

Converse/Converse Classics

2006.03.17. 13:39 | jackyll | Szólj hozzá!
Nem hittük volna, hogy lesz ilyen valaha is, de bréking ekohír, hogy a Converse több klasszikus darabját elkészíti kenderbõl is. Végre nem csak madárriogatósan színezett kenderszoknyák lesznek a sarki ezoterikus kimérésben, hiszen most remélhetõleg rendesen bemainstreamesedik a kenderruha, mint olyan. A jelenség tipikus példája a Chuck Taylor All-Star Vintages, amit alig 60 dollárért (13 ropi) már haza is vihet a környezettudatos és/vagy kenderbarát júzer.

Saját magát szívatja a Microsoft

Microsoft/Ál MS-iPod reklám

2006.03.17. 12:13 | jackyll | Szólj hozzá!
Mi történne, ha a Microsoft újracsomagolná az iPodot? Ez. Az egy ideje már a neten keringõ tréfás reklámszpotról most kiderült, a redmondi szoftvercég emberei készítették "belsõ használatra". A csomagolási részleg a kollégák könnyed felvilágosítása érdekében rántotta össze a videót, hogy bemutassák, milyen nehéz dolguk van mindig ugyanazt a szart máshogy eladni.

Fizet-e kártérítést az Air Berlin?

2006.03.17. 08:59 | jackyll | Szólj hozzá!

A fapadosok relatíve olcsó árai kegyetlen vámmal dolgoznak. Az Air Berlin esetében például elképzelhetõ, hogy egy hangulatos napot tölthetnek a tranzitban, ha épp nem sikerül összerakniuk/ átcsoportosítaniuk egy döglött gépüket, mint ahogy az erassal és cebites különítményével történt:

Egy hazai it-portál csapata összesen hat emberrel vágott neki a hannoveri CeBIT informatikai kiállításra vezetõ útnak. Kényelmi és idõbeli okok miatt a repülõgépes megoldást választottuk; a szervezés tökéletesnek volt mondható: levegõben Hamburgba, onnan bérautó az elõre lefoglalt szállásra, majd laza két nap a CeBIT csarnokaiban. Újságíró tervez, Air Berlin végez.
Olvasson tovább!

C vitamin alkoholistáknak

Kerttrade Kft./Ultraolcsó C vitamin

2006.03.17. 00:00 | szily | Szólj hozzá!

Moon egyetemi szinten foglalkozik kertészettel, így nem is annyira meglepõ, hogy pont egy Hermes-boltban talált rá azon fogyasztók álmára, akik egyszerre spórolósak, hipochonderek és alkoholisták. Mivel becslésünk szerint a hazai fogyasztók 73 százaléka tartozik ebbe a metszetbe, biztos sokan kapják fel a fejüket arra, hogy a hajtás után kiderül, hol szerezhetõ be a C vitamin grammonként hat ötvenért a gyógyszertári harminchat hatvan per gramm helyett.

Olvasson tovább!

‘A Homár kiütéssel gyõz’

Tele2/Számhordozás

2006.03.16. 23:39 | szily | 2 komment

Nem vagyunk mi a rákszabásúak Juszt Lászlói, de azért örülünk nagyon, hogy sikerült megijesztenünk egy határokon átívelõ telekommunikációs céget, nevezetesen a Tele2-t. Az elõbb írt a Homárnak Naiv Ügyfél Éva, hogy az õt korábban érthetetlenül nyeglén megszívató dán Tele2 megkereste, és sûrû bocsánatkérések közepette most felveszi ügyfelei sorába. Mindezt ráadásul a magyar Tele2 és annak kommunikációs cége küzdötték ki, miután olvasták Éva történetét a Homáron.

Olvasson tovább!

Esemény utáni információ

Máv/Online információ

2006.03.16. 14:50 | szily | 2 komment

A Máv lassan lekörözi a Magyar Postát szerencsétlenségben, pedig a maguk módján igyekeznek. Például válaszolnak a fogyasztói emailekre, mondjuk azokra, amik egy adott járat indulásáról érdeklõdnek. Minden nem jöhet persze össze, úgyhogy tíz órával a vonat indulása után, de ez sokkal jobb annál, mintha egy atomháború után lennénk, elektromos áram, pótdíjas gyorsjáratok és fogászati szûrõvizsgálatok nélkül. Alant a sztori és a levelezés.

Olvasson tovább!

Szocialista olajbiznisz MC Petivel

Bíró Péter/Olajipari reklámlevél

2006.03.16. 00:44 | szily | Szólj hozzá!

Kampány + nanotechnológia = féktelen szórakozás, mondta egyszer állítólag Hugh Hefner, az ismert csöcsüzletember. Milyen igaza volt. A nemzeti ünnep estéjén csapódott a Homár postaládájába az a reklámlevél, ami egészen a tojócsövünkig felkavart minket. Rengeteg kérdés kezdett rajzani a fejünkben. Ez totális átverés vagy a Mindig Is Várt Tökéletes Benzinjavító? Egy kommunista adalékanyag Bakonyi Tibor és Toller László ajánlásával? A jobbosok direkte szeretik a kormot? Mit jelent az, hogy “elhasználtuk a Földet, ezért folyik annyi kutatás a világûrben is, hova lehet majd menekülni”?

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása