Tékozló Homár

Röhögjenek vinnyogva! – Best of vállalati himnusz

Lemezbörze plusz/céghimnusz

2006.08.04. 14:05 | szily | Szólj hozzá!

Mostantól nincs sok értelme vállalati himnuszokat gyûjteni, a Lemezbörze plusz folyóirat indulója ugyanis minden elképzelhetõ kategóriát megnyerne. Például a Legjobb Himuszba Illesztett Szavalatot (Szélhelyi Józseffel), a Legkorszerûbb Szöveget (a minidiszkért), a Legwearetheworldösebb Látványt a Legjobb Himnuszklipet és a Soronként Leszerzõdtetett Legtöbb Hazai Veterán Poppert.

Olvasson tovább!

’Lenni tied urán béna, ritkás?’

???/kiragasztott hirdetés

2006.08.04. 13:49 | szily | 1 komment
A Homár földig lengeti a magyar õslakók kedvéért viselt báránybõr süvegét: egy Ismeretlen Szegedi Mókamester valóban pompás (ál) hirdetést ragasztott ki egy oszlopra egy iráni atomkereskedõ nevében. A számot felhívtuk, géphang válaszolt, perzsául, ami minket végtelenül boldoggá tett. Aki bírja a nyelvet, fordítsa már le nekünk, mit mondanak! Alant a levél a megtalálás körülményeirõl.
Olvasson tovább!

Lopásgátlós vécékefék a gyõri Tescóban

Tesco/biztonsági intézkedések

2006.08.04. 13:35 | szily | 1 komment

A vásárló a legcsodálatosabb emberfajta. Például mert – jó érzékkel – mindig gyanakvó, a gyanakvás pedig néhanapján váratlan felfedezésekhez vezet. Képzeljék el például Zs.-t, akit hiába szorít a szükség, nyomozni kezd a Tesco klotyójában, hogy miért van elõtte lopásjelzõ kapu. És megtudja! Ilyen az igazi Homár-olvasó, fogadják szeretettel Zs., a bezzeggyerek rövid, de megvilágító erejû beszámolóját!

Olvasson tovább!

Inkább mégse jöjjön szállodánkba

2006.08.04. 11:58 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár a napokban látta a Blikkben a mosolygósnapocskás píárcikket, hogyaszongya megtelt a Balaton magyarokkal, magyar embernek magyar tengert. Mai nyaralós naivügyfelünk szerint tényleg lehet benne vmi, hiszen Siófokon már bottal hajtják el az Ausztráliából érkezõ, csak 50%-ban magyarokat, hogy a belföldi krunak legyen elég hely:

Van egy ausztral baratom, aki felig magyar apai agon, megkert, hogy segitsek lefoglalni neki a repjegyet, hotelt. A szabadsag (augusztus 5-13) elso felet a Balatonon szeretne tolteni, mert ott meg nem jart. Repulo lefoglalva, johet a szalloda Siofokon. Kivalasztja a Yacht Club Hotelt, felhivjuk, kerdez egy-ket kerdest (van-e szoba, ablak hova nez, stb) lefoglaljuk 156 EUR 3 ejszakara. Megkerdezi, hogy kifizesse-e most foglalasnal a teljes osszeget? A valasz az volt, hogy "nem szukseges, majd a hotelben kifizeti". Megbeszeltek azt is, hogy hitelkartyaval fizet a hotelben. Az egesz utazast julius 2-an inteztuk. Azert irom a datumot, hogy tulajdonkeppen egy honappal az utazas elott.
Olvasson tovább!

230 forint az euro a Mekiben

2006.08.04. 11:05 | homár sebibaba | Szólj hozzá!
Fincsi és egészséges kaja, a szakszervezetesdivel nem bíbelõdõ boldog alkalmazottak és a gyerekeknek, mint a társadalom legsebezhetõbb rétegének tudatával való bámulatra méltóan mesteri manipulálás. Még maga Shobert Norbert fittneszguru is kavart egy darabig a világ legnagyobb etetõcégénél, de aztán átállt a saját menüjével való házalásra. Egy szó mint száz, tegnap becsábultunk mi is egy hugyozás erejéig a Régiposta utcai patinás Mekibe, mivel a közeli Burger Kingben sorban álltak az emberek. És örömmel láttuk, hogy a multinacionális vállalat tiszteletre méltó bizalommal viseltetik a mostanában meglehetõsen ingadozó árfolyamú forinttal szemben.
Olvasson tovább!

Naivügyfél kiveri az Arc biztosítékát

2006.08.03. 12:13 | jackyll | Szólj hozzá!

Az igazi punkos odamondogatás manapság csak akkor megy, ha véletlenül sem tud senki semmi rosszat belegondolni. Olvasónk alaposan benyalt Geszti bandájának, de az Arcnál még a filoszemita zsidózás is tabu:

"Mondatokat várunk, amelyek vihart kavarnak, mert olyasmirõl szólnak, amirõl ez a társadalom legszívesebben mélyen hallgatna. Elfojtások, hazugságok, suttogások és sikolyok. Egy számít csak, hogy igazat szólj. Vess velünk szelet!" (Részlet az Arc mondatpályázat kiírásából)

"Tudod, az a baj, hogy a mondatod kiverte a biztosítékot." (Részlet Bakos Gábor ARC Ügyvezetõ igazgatóval folytatott beszélgetésembõl)

Olvasson tovább!

A monszun parkoló áldozatai

2006.08.02. 13:02 | jackyll | Szólj hozzá!

A monszun után nehezebb közlekedni a lámpák halála miatt, parkolni viszont gyakorlatilag lehetetlen, mivel tömegével áztak szét a parkolóautomaták:

2006.08.02 reggel 08:00 zulu…

Befordulnék a felvonulástéri ingyenes parkolóba a Damjanich utcánál, tudjátok ahol a templom helyén a kereszt áll. Balra a plakátkiállítás miatt lezárva, jobbra meg egy bõrnyakú biztonsági õr közli, hogy „egyéb esemény” miatt lezárva az egész! Mi sem egyszerûbb ennél, mivel lebegni (még) nem tud az autóm (de már dolgozom rajta) irány beljebb a fizetõ övezetbe.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása