Tékozló Homár

Esélyegyenlõség a parkolóházakban

2006.12.08. 14:44 | szily | komment
A tegnapi parkolós sztorik után csapjuk közkívánatra ezt a gyöngyszemet, amit a srácok az Asia Centerben lõttek. Egyesek szerint ez a jel mindössze azt jelenti, hogy oda férfiak nem parkolhatnak, paranoidabb bloggerek viszont arra gyanakodnak, azért festették fel, hogy a nõk egymás kocsiját törjék össze. A Homár az automata luxusparkolást támogatja, úgy nemre, fajra, színre tekintet nélkül senkinek nem eshet bántódása.

Megvan az üvegbetétnél is olcsóbb sör!

Zubr

2006.12.08. 13:51 | jackyll | komment

Nem vártuk hiába fél évig a sört, amelyik üvegbetétjébõl be lehet ruházni egy következõ körre, ugyanis "pp" megtalálta. Legalábbis papíron, azt egyelõre nem tudjuk, hogy a folyadék mennyiben hasonlít a köztudatban sör néven keringõ alkoholtartalmú italra, de reméljük, hamarosan errõl is lesznek információink. Olcsónak mindenesetre olcsó:

Ma este a tescoban találtam a mellékelt képen látható "sört". Egybõl eszembe jutott a régi versenyetek, hogy olcsóbb sört mutassunk az üvegbetétnél. Hát íme! Megkóstolni még nem mertem. :)
Olvasson tovább!

Kizárták a taxikat Ferihegy 2-rõl

2006.12.08. 11:07 | jackyll | komment

Folytatódik a hajhúzogatósdi a reptéren. A Budapest Airport legújabban úgy próbálja ellehetetleníteni a velük nem szerzõdött taxisokat, hogy a kettes terminál külsõ, parkolókörérõl egy nemlétezõ kresztáblával tiltotta ki õket.

"A belsõ körön, a város ötezer taxija részére, a reptér nagyvonalúan, kétszer két helyet biztosított utasfelvétel céljából. Ez a két hely természetesen kevés, tehát, az oda be nem férõ kollégáknak köröznie kell, amíg a jószerencse úgy hozza, hogy beférnek a számukra biztosított helyre, vagy megtalálja õket az utasuk, valami véletlen folyamán, menet közben.

Olvasson tovább!

Parkolást fizetni csak mobillal érdemes

2006.12.07. 15:04 | jackyll | komment

Fantombírság ideoda, azért még ne kezdjük egymás csáprágóját szopni, hiszen marad még feloldatlan helyzet parkolásilag. Péter például az apróváltás alatt kapott bírságokat szetette volna kivédeni parkolókártyával, csak késõbb jött rá, hogy ez az egységes kártyás fizetési rendszer még nincs a mobiltelefonos hálózat szintjén:

Újabban elegem lett abból, hogy mire az automatáig elérek, aztán elérek egy másik automatáig ami mûködik is (havonta legaláb 3-4 alkalom van, hogy a környék autómatáival játszok egyérintõt) bedobom a számtalan aprót, kiiválogatom belõle azokat a százasokat amiket egyszerûen nem fogad el a gép és visszadobott, megpróbálom beváltani a környezõ boltokban a százasomat egy másikra... Figyelem tehát nem aprót szeretnék felváltani, hanem csak cserélni... néha már ezt sem teszik meg a boltokban, tehát ismert parkolási népbetegség lehet a "nemjóaszázasagépbe"... Szóval mire lejátszom ezt a pofonegyszerû ceremóniát visszaérek a kocsihoz és már bûntetnek is meg. Ekkor még én érzem magam kellemetlenül, mert nem igyekeztem és nem készítettem ki másnapra azokat az érméimet amiket elfogad az automata, esetleg a pontos minimum összeget... Általában sikerül lebeszélnem a szolgálatuk teljesítõ parkolóõröket, hogy itt a jegy 1 perce állok itt... de volt aki vállat rántott és "már a gépben van" dumával indult is tovább a következõ autóhoz.
Olvasson tovább!

A Centrum-terror vége

2006.12.07. 14:49 | jackyll | komment
Az év mikuláscsomagját izzadta ki kedden a parlament, amivel kihúzták a több évre visszadátumozott fantombírságok méregfogát. A Totalcar jelenése szerint ugyanis jövõ év elejétõl a parkolási társaságok és az Állami Autópálya Kezelõ is köteles lesz a díjfizetés elmulasztásától számított 60 napon belül kiküldeni a felszólításokat. Ha ez nem történik meg, akkor a társaságok továbbiakban búcsút mondhatnak a követeléseiknek. Hát mégis van értelme a képviseleti demokráciának?

Szõrmentes karácsonyt!

2006.12.07. 02:36 | jackyll | komment

A "tíz legundorítóbb dolog, amit soha nem adnál karácsonyra" kategóriában talán nem is a szexboltoknál kéne keresgélni. Mennyivel ütõsebb már egy öt alkalomra szóló seggszõrtelenítõ kupon szaros (höhö) negyvenezerért (-10%)? A becsületes megtaláló Balázs, aki cserébe kapott egy linkot:

Karácsonyi akció rovat még nincs a Homáron… (vagy tévedek?). Mindenesetre ebbe a rovatba ajánlanám ezt a szõrtelenítési akciót. A két kedvenc mondatom a hirdetésrõl: "ingyen hónaljszõrtelenítés" (ami mellesleg rendben is lenne… de pont Karácsony akció címszóval? /és megjegyzem rosszul írva…/), a másik pedig a "TEKINTSE MEG EREDMÉNYEINKET!" rész. Ami elgondolkoztató… Most akkor fotókról hónaljakat nézhet az ember? Esetleg mást…?

Használati utasítás mécsesekhez

2006.12.06. 14:39 | jackyll | komment

Meglepõ, de van élet a dvd-játékosokon túl, ha félrefordított használati utasításokat gyûjt az ember. Orsi egy igazi ritkaságot vadászott be véletlenül, amikor mécseseket vásárolt:

A fordítóprogramok egy újabb remekével találkoztam. Gyönyörû Mikulás-napi mécseseket vettem barátnõimnek, és gondosan elolvastam a használati utasítást, hiszen egy mécses meggyújtásakor rengeteg dolgot kell figyelmebe venni. :))
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása