Tékozló Homár

Kinek hülyébb a rendszere?- konteszt: Fókusz Könyváruház vs. ÖMV

rendszerek

2006.12.22. 10:31 | szily | Szólj hozzá!

Nem könnyû dönteni. A Fókuszban nem lehet ISBN-szám alapján keresni, könyvcímre is csak akkor, ha pontosan emlékszünk rá. Pedig az online keresõjük ezt is tudja. Az ÖMV-nél a kútnál kapott ügyfélszám nem az egész hálózatban, hanem annál az egy darab állomásnál érvényes. Attila keservei.

Olvasson tovább!

Norbi az új Ferenc József

Norbi/könyv

2006.12.21. 14:17 | szily | Szólj hozzá!

Ezt a képet Prágában kapta le egy olvasó. Annyi következtetést vontunk le, hogy a Herevillantó Exrendõr sajnálta a befektetést, hogy helyi C-listás sztárokkal fotózkodjon a borítóra, a cseheknek jó volt Katinka is, úgyis olyan szlávos a neve. Ha igaz a 95 ezer példány, sõt ha akár a fele igaz, már jól járt Norbi Csehországban is. Lehet, hogy az update lesz a legismertebb magyar szó Európa-szerte? Ja, azt megírná valaki, hogy miért Norbiho?

update 1: A. megírta, kicsit trágár levele a hajtás után olvasható a megfejtéssel.

Olvasson tovább!

Oroszrudi-alert a Mammutnál

2006.12.21. 14:05 | jackyll | Szólj hozzá!
Aki a Homár korábbi tesztjén felbuzdulva rátalált az Arbat boltocskára, annak tovább javul az életminõsége, ugyanis nem elég, hogy akkora terjeszkedésbe kezdtek, hogy már a Mammut mögött is van üzletük, hanem még a Szirok-rudiból is lett választék. Mákos, kókuszos és csokis kivitelben is kapható a krémtúrórúd, amibõl a mákos inkább csak virtuáltuning, a csokis kicsit túl tömény, a kókuszos viszont hibátlan.

Még van, aki hisz a Postában

2006.12.21. 13:32 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár értetlenül áll a jelenség elõtt, hogyan lehetnek emberek, akik csekkek befizetésén kívül bármi másra próbálják használni ezt a mûködésképtelen kövületet? István, az örök optimista:

A dolog pontosan december 12-én esett meg. A postás meghozta rég várt, amúgy elsõbbségi küldeményként feladott csomagomat, ami a Magyar Posta hirdetésében szereplõ információ szerint az esetek 90%-ában a következõ nap kézbesítik is - nos, ebben az esetben a maradék 10%-ba estem, mert kereken 4 napig bojongott valahol a rendszerben. A nagy örömöm azonban hamar el is szállt, mert a csomag kibontva érkezett meg.
Olvasson tovább!

Daloskönyv az orális fixációhoz

2006.12.21. 13:19 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár mindig is az információ szabadságáért harcolt, de egy Piroska-kaliberû radikálfeministánál biztos kiveri a biztosítékot. Az oldalt, amit JR detektált, talán csak a népdalaink elfojtott pornográf hagyományával lehetne magyarázni:

Tegnap ajándékvásárlás közben az egyik mesekönyvben bukkantunk rá erre a gyöngyszemre. Hiába, a felvilágosítást nem lehet elég korán kezdeni. :o) Sajnos hanyagságom folytán a mû szerzõjét és címét elfelejtettem feljegyezni, pedig megérdemelné, hogy megemlítsük. :)

Akit egy szekuritis lenyomott

2006.12.21. 12:14 | jackyll | Szólj hozzá!

Az utcákon és az üzletekben megy a gyurmafigurás pankráció, Afrikában meg éheznek, erre Buta Tyúknak az a legnagyobb problémája, hogy kötelezõ-e kosarat hordozni az ábécében. Ilyen is van:

A még mindig tisztázatlan jogállású "kötelezõ kosár" miatt kerültem helyzetbe ma 13 óra körül a XIII. ker. Petneházy utcai Coop ábécében. Éppen szemrevételezem a háromféle mosóport a kellemesen üres üzletben, ahol ötödik éve szinte napi rendszerességgel vásárolok, amikor odalép egy kinyúlt pulóveres fazon, hogy fáradjak ki. Nézek rá, hogy tûzriadó? Mikulástámadás? Adományrablás? De egyik sem: hozzak kosarat.
Olvasson tovább!

Re: Nem találja a könyveit az Alexandra

2006.12.20. 16:04 | jackyll | Szólj hozzá!

Máris választ kapott a Homár, hogyan akadhatott el az Alexandránál egy 15 darabos rendelésbõl 9 könyv:

December 2-án az Alexandra Online nagy logisztikai rendszerünk részévé vált. Bármennyire szerettük volna korábbra idõzíteni az átalakítást, sajnos nem sikerült, és a régi rendszer nehézkes mûködése miatt feltorlódtak a megrendelések. Sajnos tény, és nekünk fáj a legjobban, hogy sok megrendelést csak részlegesen tudtunk teljesíteni, hogy az elõzõ rendszert magunk mögött hagyhassuk. Jelenleg az új rendszerbe beérkezõ megrendeléseket már a jelzett határidõvel, 1 nap alatt teljesítjük.

Üdvözlettel:

Dallos István informatikai vezetõ

Rendszeres a küzdelem a PlayersRoommal

2006.12.20. 15:15 | jackyll | Szólj hozzá!

Újabb közérdekû adattal sokkolhatjuk a T. publikumot, ugyanis Tájékozott Fogyasztó volt olyan kedves és lecsekkolta a Kereskedelmi Kamara Békéltetõ Testületének oldalát, ahol elég gyakran szerepel PlayersRoomot futtató Szinga Sport kft. neve:

Csak egy kis információt szeretnék megosztani Veled a Vásárlószívatás a Playersroomban címû cikkel kapcsolatban. Ezen a linken megtalálhatóak a Budapesti Békéltetõ Testület döntései, melyek a fogyasztók kezdeményezésére indulnak, és a szervezet ingyenesen eljár ügyükben háromfõs tanácsban (fogyasztói és kereskedõi érdekképviseletek részérõl egy-egy tag, plusz elnök, legalább egy jogász közülük).
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása