Tékozló Homár

Terrorvirsli a hipermarketben

Cora/Ártábla

2006.02.17. 11:38 | szily | Szólj hozzá!

Boldoggá tesz minket, hogy a magunk szerény eszközeivel népszerûsíthetjük a legújabb kori magyar népmûvészet rokonszenves ágát, a hipermarketben telefonnal történõ hülyeártábla-fotózást. A mûfaj tartósabbnak ígérkezik a fafaragásnál is és mennyivel viccesebb annál!

Olvasson tovább!

Ruhahajtogatás reloaded: A pólógép

Hajtogatógép

2006.02.17. 11:30 | szily | Szólj hozzá!

Nem minden a gumilepedõ: Pétertõl megkaptuk az egy darab kartondobozból némi ragasztószalag segítségével elkészíthetõ pólóhajtogató gép bemutató klipjét. Remélem, nem csak én vagyok képtelen rendesen hajtogatni a meszes pálcalábaim miatt, hanem a 2-szer 5 ujjas olvasók sem.

(Itt meg egy felvétel az M6 francia tévé mûsorából, ahol bemutatták az eszközt.)

Jó reggelt kíván a számlatartozás

2006.02.17. 09:52 | jackyll | Szólj hozzá!

Olvasónkat, Istvánt csütörtök reggel a szokásosnál kicsit korábban ébresztette a T-com, hogy közölhessen vele egy életbevágó információt:

Hajnali 04:11-kor sms érkezett a vezetékes telefonomra. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy kicsörög a telefon és egy automata jelentkezik be, ami felolvassa az sms-t. Nem keltem fel az ágyból, csak az alvásból.... meg se próbáltam a telefonhoz menni, egy idõ után abbamaradt a csörgés, majd 8 óra után a hívás megismétlõdött, ekkor már felvettem és megtudtam, hogy már 4 órakor is emiatt csörgött a telefon. Az sms feladójának a telefonszáma: 1212 és arról tájékoztat, hogy számlatartozásom van.
Olvasson tovább!

Empéhárom a víz alá

Finis/SwiMP3

2006.02.16. 14:43 | jackyll | Szólj hozzá!
Amerikai és japán tudósoknak hála már az ún. vizes sportok szerelmeseinek sem kell a csempét számolniuk ezentúl unalmukban. A halmozottan béna nevû Finis SwiMP3 ugyanis egy fejre gumizható zenelejátszó. További hátránya, hogy szemétbe szórt 128 megás modulokat guberálták bele, amikor már a 512 mega is határesetnek számít. Mindezt szuper kedvezménnyel az oldaluk tetején 200, az alján 180 dollárért (38 ropi) szórják. Tényleg csak menthetetlen edzéstervbe szorult versenyzõknek javasoljuk.

A pánik vámszedõi 1. – Magyar védõfelszerelés madárinfluenza ellen

Anti-Toxin Front/Madárinfluenza elleni egységcsomag

2006.02.16. 10:41 | szily | Szólj hozzá!

Percek óta ezen a hirdetésen röhögünk, hogy milyen zseniális ötlet naprakész pániktermékekkel jelentkezni kibontakozó tömeghisztéria idején. Egy apróhirdetés-szájton találta Vomit. Kérjük ízlelgesse a szavakat! Milyen lehet a védõfelszerelés egy kizárólag állatokat megbetegítõ kór ellen? Csõrre pattintható maszk? Gumibugyi kacsáknak?

Olvasson tovább!

Kamu betelefonálók a tévés játékokban?

Kistévék/Tévévetélkedõk

2006.02.16. 09:52 | szily | Szólj hozzá!
Örök slágertéma a „még egy perce van megnyerni az egymillió forintot, ha meg tudja mondani, hány háromszög van a képen”-típusú tévés nyerõjátékok gyalázása. Mi csak azt nem hisszük el, hogy bárki is egy percig azt gondolta volna, nem kamu minden ilyen mûsor. Most éppen S. M. idegrendszere mondta fel a szolgálatot, és kifakadt. Nem az idegrendszere, hanem S. M. Mondhatnánk, hogy aki maga is játszik ilyesmivel, az megérdemli, de nem mondjuk, mert annak idején mi is szavaztunk egyet Kandech Evelyne-re, ami majdnem ugyanez a kategória. Alant a feljelentõ levél.
Olvasson tovább!

Mi lehet itt a szóróajándék?

Sírkõexpo

2006.02.16. 09:35 | szily | Szólj hozzá!

Zakatol a vásári szezon + az influenza is szedi a vámot, logikus hát, hogy most tartsák a sírkõexpót. A brosúrát beküldõ LostBoys69-nek a gyomra forgott, nekünk nem, inkább izgatottan várjuk a remek prospektusgyûjtési alkalmat és a hazavihetõ szóróajándékokat. Mikrokiszerelésû hamvunk már van, de nem baj, ha bõvül a gyûjtemény.

Olvasson tovább!

A nagy számok törvénye

2006.02.16. 09:31 | jackyll | 1 komment

Ha egy üzlet beindul, sok termék forgalmazódik, hatványozódik az esélye, hogy becsúszik vmi gikszer és hogy az érintett megírja nekünk a sztoriját. Péter épp ezt tette az egymást követõ második anomália után, amikor mp3-lejátszót próbált venni az Extreme Digitalnál:

Történetem hétköznapi módon kezdõdött: interneten rendeltem egy hordozható mp3 lejásztót az Extreme Digitaltól uszkve 50ezer Ft értékben, futáros házhozszállitást kérve. Pár napos csúszással meg is érkezett a termék, kifizettem a futárnak, mint kisangyal, majd izgatottan elkezdtem bontogatni, és zenét rátölteni. Nagy volt az öröm, a gépem azonnal felismerte az új hardware-t. Elsõ meglepetés akkor ért, mikor Ákos, Sting meg Billy Idol köszönt vissza a lejátszó memóriájából. Jó izlése van a Taiwaniaknak, az már fix!
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása