Tékozló Homár

Rabbi ellen druida

2007.04.13. 12:25 | jackyll | 1 komment

A pénteki disztrojhoz kitûnõ idõzítéssel találta meg SzoCsi ezt a hirdetést, ami bearanyozta a Homár egész napját. Érdemes jó alaposan végigmenni rajta, hiszen ha csak egy mondat is igaz, az új megváltót köszönthetjük honlapunkon, aki nem csak a párkapcsolati problémáinkat elõzi meg "minimum 100 százalékos pontosságú hazugságvizsgálattal", de szavazatszámlálásnál is kemény körmösöket oszt a demokratikus berendezkedés pecsenyesütögetõ ellenségeinek mancsára:

az alábbi hirdetést az Üllõi úton pillantottam meg, és azon nyomban le is fotóztam. A rajta hirdetett szolgáltatás nem mást ígér, mint egy szebb, jobb, igazabb világ eljövetelét. Maga a szöveg annyira elemi erejû, hogy én többet nem is tennék hozzá; talán csak a kapcsolatfelvétel céljából megadott e-mail címre hívnám fel külön a figyelmet.

A lusta Homár szerencséjére a P-Mobil rajongó druida oldalán minden kérdésre - ha mégoly sejtelmesen is, de - választ kapunk. Akinek ideje engedi, mindenképpen csekkolja az életmûvet és a bónusz tanulmányokat, például a teleportációról.

Re: A Dreher újrahasznosítja a Heinekent?

2007.04.13. 10:43 | jackyll | Szólj hozzá!

Ha kizárjuk a lehetetlent, ami marad, az Collins 8 év söripari tapasztalatával valószínûleg az igazság, vagyishogy teljesen prózai okok miatt kerülhet heinekenes üvegbe Dreher vagy bármi más:

Az a helyzet, hogy a sörgyárakba visszavisznek egy csomó olyan típusú palackot, amit õk nem is forgalmaznak. Ezeket megpróbálják kivállogatni, de mint látszik nem teljes sikerrel. A palack át megy a palackmosón, ott ugyanúgy kimosság mint a saját palackokat. Majd egy palack vállogató próbálja eltávolítani az "idegen" palackokat. Ha ez nem sikerül, és a palack méretei is megfelelõek, akkor megtöltik sörrel és cimkézik. Tehát valószínúleg egy "idegen" palackba töltöttek Dreher sört.
Olvasson tovább!

Szõnyegtisztítás a Burger Kingben?

2007.04.13. 08:40 | homár sebibaba | Szólj hozzá!

Valahol a Balkánon… Egy homályos mobiltelefonos videófelvétel… Nem, nem a világvárosunkban, nem, nem. És nem, nem, nem Budapesten, nem a Váci utcában, nem, soha, nem a Burger King alkalmazottját láthatjuk rendhagyó szõnyegtisztítási akció közben. Nem. update: Nagyonköszönjük a videót Pepének, aki Riódezsánejróból jelentkezett, ami Szucsáva mellett van. Vagy nem.

Kereszni kici szakács

2007.04.13. 00:03 | jackyll | Szólj hozzá!

Zsolesz egy klasszikus példát talált frondoor-kommunikációra, cak a helyeszírásszal vannak még gondok:

Múltkor jártam az Újbuda Centerben és találtam egy jópofa képet. Ha még mindig gyûjtöd ezeket a kincseket, rendelkezésedre bocsátom. Mondjuk az "IT MUNKÁ" hát nem tudom... Lehet, hogy a tavaszi tekercet, vagy a kici pekingikacát kell felprogramozni! :) Vagy univerzális embert keresnek, mindegy!, aki mindkét területen járatos próbálja meg, bár elmúlt már március 20. Még jó hogy nem április 1-je a dátum.

Pornót ajánl a Freemail

Freemail-kilépés

2007.04.13. 00:01 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár tehetetlenül sodródik a freemail irányába minduntalan, akármit csinál. Szerdán az erõsen béta állapotú felhasználási feltételeken rötyöghettek, most pedig szuburito korhatáros kilépõképernyõjét osztjuk meg Önökkel:

Az elõbb szerettem volna megnézni freemail-es leveleimet, de nem sikerült elolvasnom õket, megint dög lassú a rendszer. Gyorsan ki is léptem (a kilépés még nem lassú), és ekkor jött a meglepetés. A kilépõ oldal új arculatát mellékelem. Felhívom figyelmeteket a videó alatt olvasható szövegre is. Hozzátartozik még az is, hogy belépett és kilépett egy kollégám is bíztatásomra, de neki már más videót ajánlott az Origo, csak én részesültem ebben a szerencsében.

Még szerencse, hogy 14 éven aluliak nem használhatják a levelezõt...

Re: A dinnyés Cappy nyomában (frissítve)

2007.04.12. 14:16 | jackyll | Szólj hozzá!

(c) psylocybin

Megkaptuk az insider leosztást Secnirtõl, úgyhogy aki kezelhetõ függõséget szeretne kialakítani, az várjon kb egy hónapot a sárgadinnyés Cappy kipróbálásával:

a fiatalember várjon türelemmel, hamarosan a piacon lesz mind a sárgadinnyés, mind az epreskoktélos verzió. Kb 2-4 hét mire kiviszik a piacra. Valószínûleg a fiatalember a kereskedõknek szánt mintából kaphatott (élelmes kereskedõ a neki szánt promóciós ajándékokat elõszeretettel adja el). Délibáb, várj türelemmel, ez nem délibáb...
Olvasson tovább!

A Dreher újrahasznosítja a Heinekent?

2007.04.12. 12:12 | jackyll | Szólj hozzá!

Már a békésen közterületen alkoholizáló polgárok sincsenek többé biztonságban. Bosi például jóhiszemûen felkapott egy üveg Drehert, csak késõbb eszmélt, hogy vmi nincs rendben az üveggel:

Az egész egy nyugodt délutáni sörözésnek indult... aztán jobban szemügyre vettem a kiválasztott sörösüveget és belbecsét. És azóta is gyötör a kérdés: most akkor milyen sört ittam én valójában? :)
Olvasson tovább!

A világ legrövidebb képregénye

2007.04.12. 10:33 | homár sebibaba | Szólj hozzá!
A világ legrövidebb képregényét a Gyurcsány Barátainak Önsegélyzõ Klubja (GyBÖK) szkennelte a számunkra, de ezt kételkedve fogadjuk, mert szerintünk ilyen nincs. Szkennelõnk állítása szerint a képet egy Dob utcai képkeretezõnél meglátta, megszerette, bekereteztette és kiakasztotta az ágyikója fölé, a témában erõsen invulvált személyként telitalálva érezvén magát. Bennünk is megmozgatott valamit az egyszerûségében mély metafizikai és ontológiai kérdéseket feszegetõ comics, de ez másnaposság miatt is elõfordul. Szóma ha mondom, segít a gondon, egy-két köbcenti helyrebillenti. Kik vagyunk? Hová megyünk? Miért? Miért ne? 42? (gyártó: abungle.de)

A dinnyés Cappy nyomában

2007.04.12. 09:16 | jackyll | Szólj hozzá!

Kevés rosszabb van, mint amikor beetetik az embert vmi finomsággal, aztán kiderül, hogy nincs belõle több. Erminavet a félliteres sárgadinnyés Cappyre cuppant rá véletlenül, de azóta sem leli sehol. Délibáb/egy gonosz csapos áldozata lett, vagy sem? Minden szemre szüksége van, mielõtt kárt tenne magában vagy másokban az elvonási tünetek miatt! Látta ezt a terméket???

nem ezt, ez az epres és kicsiA Flirt motorvonat elsõ útjára mentem, a dunaújvárosi érkezés és indulás közötti fél órában örömmel konstatáltam, hogy újra megnyílt a pályaudvari resti. A még festékszagú kocsmában láttam, hogy a Cappy félliteres pillepalackos sorozatának két új tagja is van. A barackos-sárgadinnyés nekem teljesen új volt, a másik az epres. Eperkoktél a kisüveges prémiumtípusban már régóta van, és mivel a mûanyagos kiszerelést nem kóstoltam, nem tudom, hogy ez ugyanaz-e. De a lényeg, hogy azóta kétségbeesetten keresem Pesten, de sehol sem láttam. Lehet, hogy kizárólag Sztálinváros számára készülnek, vagy várjak türelemmel, amíg elérik a fõvárost? Esetleg látta már õket valaki?

Öngyújtó leszokó dohányosoknak

2007.04.12. 08:01 | jackyll | Szólj hozzá!

Suze a Velvetbõl lõtte ezt a dohányzásellenes propagandaeszközt:

280 forintért vásároltam Újpest-központ aluljárójában azt az furfangos eszközt, melynek tervezõje és gyártója vélhetõen a dohányzásról leszokókat célozta meg. A megtévesztõen öngyújtónak látszó tárgy ugyanis több fokozatban is próbálja lehetetlenné tenni a rágyújtást.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása