Tékozló Homár

Megalomániába süppedt a Bravia

2007.10.05. 13:33 | jackyll | komment


A Sony Bravia reklámsorozatának überfőnöke a jelek szerint teljesen rá van cuppanva az ezerlemezes díszdobozos dvdkre. Ha nem így lenne, nem próbálkoznának minden egyes Bravia-szpotjukkal lenyomni a Függetlenség napja költségvetését. A méret a lényeg: a félelmetes munkaigényű stopmotion gyurmafilm egyebet nem is igen tud felmutatni.
Olvasson tovább!

Javíthatatlan iPod 7 rugóért

2007.10.05. 11:19 | jackyll | komment

A Homárnak nem tiszte rendet vágni az iStyle és az iPodját javítani beadó naiv ügyfél között, főleg, hogy mintha ez most az Apple "szervizszokásain" múlna. Mondjuk ettől függetlenül vicces, hogy 7 rugóba kerül egy javíthatatlan készülék, de a szabály az szabály, az életérzésért fizetni kell. A 7 rugó amúgy a központi szervizbe postázás költsége lehet, a 26khuf meg egy újrafényezett "refurbished" gép ára:

Amikor az 50000 Ft-ért vásárolt iPodom másodszor is lefagyott, garanciális cserére vittem az Andrássy úti, iStyle boltba (szervizbe). Elsőre átvették, majd érdeklődésemre rutinosan hárítottak:
Olvasson tovább!

A szerelem bázisállomása

2007.10.05. 09:12 | jackyll | komment
Egy görbeestés amnéziás esettel állunk szemben vagy hegyezhetik MacBookjaikat Etyekwoodban a következő szétszponzorált cukrostakony vígjátékhoz? Gábor története a 00-ás évek románásan stilizált lenyomata: a kerítőnek állt huncut bázisállomás megváltoztatott smssel próbálja összehozni az üzengetőket. Könnyes szemek, emelt díjak, érzéki rezgések:
Minap írtam egy sms-t általános iskolás ismerősömnek, akit 13 éve nem láttam, a megszervezett osztálytalálkára sajnos nem tudott eljönni, ezért gondoltam jó lenne találkozni vele. Sms-t megelőző nap összefutottam hugával, és ezután jött az ötlet, hogy írok neki. Na meg is fogalmaztam egy levelet, el is küldtem, hiba egy szál sem, majd a mai napon kapok tőle válasz sms-t, hogy ezt biztos neki akartam küldeni? Mondom persze, kinek másnak? Jó, akkor ő visszaküldené nekem, és nézzem meg mi ment át, mert ő meglepődött rajta, nem is kicsit.
Olvasson tovább!

Kezes-lábas backdoor

2007.10.05. 07:52 | jackyll | komment
Sadist egy expedíciója során fedezte fel az ősmagyarok egy betokosodott evolúciós zsákutcáját, akik még hadilábon állnak az eszközhasználattal:
Backdoor communication kategóriában szeretne indulni a mellékletben lévő kép. Úgy látszik van, ahol az ajtóletépés helyett annak berúgása honosodott meg. A képminőség miatt sry, de azt hiszem eléggé olvasható.
Közelebbit egyelőre nem tudunk, amint lesz fotó, bemutatjuk az emlegetett népcsoportot.

Kapitális átverés a Hajós Alfréd uszodában

2007.10.04. 11:54 | szily | komment

Elképesztő, de aki ma reggel jegyet váltott a Sportuszodába, az egyik medencébe sem mehetett be, mert az úszómesterek elzavarták azzal, hogy mindegyik foglalt. A közfelháborodás hatására aztán megnyitottak 3 sávot, ahol át lehetett élni, milyen lehet Pekingben pillangózni. A Homár vígan el lett volna a fenéken, de együtt érez azokkl a naivokkal, akik azt hitték, a jegy úszásra is jogosít. Beszámoló alant.

Olvasson tovább!

Békávé bazmeg - ellenőr vs naptár

2007.10.04. 11:45 | jackyll | komment
Ez a sztori sem fog sokat javítani a BKV megítélésén, mákjuk, hogy rontani azon már nem lehet. Evibly a Deákon csípte el az alábbi jelenetet, amikor is a magasan képzett ellenőr két turistát próbált falhoz állítani, mert szerinte már lejárt a jegyük:
Állok a Deákon a jegypénztárnál sorban és arra leszek figyelmes, hogy előttem két jól szituált, külföldi turista, térképpel, utikönyvvel beszélgetnek, vitatkoznak egy...nos, nyikhaj (tényleg: vékony, bézbólsapkás, fiatal srác. gondolom mostanában minden mozdítható ember ellenőrként nyomul)  BKV-ellenőrrel. Elkezdek fülelni. Kiderül, hogy az ellenőr szerint nem érvényes a két utas három napos bérlete, lejárt az. Nat gúd, jesz, nó, ismeritek.
Olvasson tovább!

Fordítógép forever - Tüzel a kamara

2007.10.04. 01:35 | szily | komment
Charles Manson élete rettenetes és bizarr, no de ennyire:

Lynette Squeaky Fromme Manson Family tag majdnem meggyilkolja Gerald Ford elnököt egy .45 automatikus a Californiai Sacramentóban. De Fromme-mal megbirkózik egy titkosszolgálat-ügynök, mielőtt gondja tud lenni rá, hogy kínozzon egy kört a tüzelő kamarába.

Az ősrégi poén akárhányadik pompás verziója az amerikai sztárbűnöző életét meséli el, Griffi küldte nekünk, de sajnos nem egy termék cimkéjén, hanem a 666.hu-n található.

Az adathalász és a tolmácsprogram

2007.10.04. 01:25 | jackyll | komment
Mire gondolhatott az az idegenszívű adathalász, aki ezzel a körlevéllel spammolta be egy halom olvasónkat? A jelszómegadásra felszólító kamuemail fordítószoftvere egyebek közt az "Ez hatalmas és magasan végzetes eset birtokol sugó minket" lugosibélai fordulattal örvendeztette meg az "éber ügyfeleket". Aki visszafejti az eredeti üzenetet, kap egy pandzsábi Petőfi-kötetet.

Olvasson tovább!

Sváby András a magyar média néger táskaárusa

2007.10.03. 14:41 | szily | komment

Mihez kezd szánalmas Orbán-interjújára óriási kvízbukással tromfoló Sváby András, miután secc-pecc kirúgták a TV2-től, ahol előtte élet-halál ura volt? Bíztunk a magyar média kamera előtt évtizedek után is lányos zavarba jövő keljfeljancsijában, és nem csalatkoztunk. Egy buszon látott hirdetést csekkolva jutottunk el a taskaplaza.hu oldalra, ami olyan, mintha a Dnyeszter-menti Köztársaságba bevezették volna az internetet. Az online táska- cipő és övbolt oldalképét a fejlécbe integrált Sváby András-személyiigazolványfotó teszi érdekesen borzongatóvá. "Valaki visszaél szegény mókus BKV-bérletével? Vagy megnyerték modellnek? Állítólag szerepel a legexkluzívabb szemöldökmodellek adatbázisában, miután Eyebrow of the Month lett, egyes források szerint ötezer euróért eszkortolt üzletembereket Dubaiban" - suttogtam magamban. Aztán a Rólunk menüpontra kattintva megtaláltam a magyar kiskereskedelem történetének egyik legpompásabb mondatát:

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása