Tékozló Homár

Tűzoltók mentették meg a pusztulástól a Tékozló Homár kutyáját

2008.05.16. 14:24 | szily | 616 komment


Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb.

Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be kellett ugrania a Jókai térre, a Popfilm irodájába, ahol elengedte a meglepően hosszúkás állatot. Kifli körbekocogott, aztán kinézett a kőkorlátos kis erkélyre, majd gondolt egyet - ezúttal nem seprűgyilkosságra vagy papucslopásra - és kifurakodott a korlát kőbabái között a második emeleti homlokzaton végigfutó, erős arasz szélességű, kifelé enyhén lejtő párkányra, mászott tíz métert, majd rájött, hogy mibe keveredett. Megfordulni abszurd testformája miatt nem tudott, mert leesett volna, tolatni meg két tükör híján nem mert. Ezért inkább rettegve lekushadt.
Olvasson tovább!

Az ingyen telefonálás fortélyai

2008.05.16. 12:44 | jackyll | 84 komment
Tamás azt állítja, online egyenlegfeltöltés közben hekkelték meg a számláját és szedtek le róla 75 ezer forintot. A kártyaletiltás folyamata az OTP-nél fájdalmasan hosszú ideig tartott, eközben szerinte tovább folyt a hekkelés. Biztos vannak a Homárnál nagyobb kalózok, akik elmondják, mennyi idő egy ilyen. Képzeletünkben azért az adatok birtokában nem lehet több egy mozdulatnál. Nem lehet, hogy a belassult internet miatt többször ment át a feltöltőkártya ára?
A múlt héten esett meg velem ez a történet. Hozzávalók: 16 jegyű bankkártya szám a hozzá tartozó 3 jegyű azonosító (CVV) kóddal ill. egy lejárati dátum. Menete: Keresd fel egyik mobilszolgáltatónk honlapját, nézegesd 10 percig, majd az online egyenlegfeltöltés menüpontban add meg a feltöltés összegét, majd az előre elkészített adatokat. Akibe szorult némi rafinéria, az megfűszerezi azzal, hogy nem saját bankkártyájának adatait használja fel hozzávalónak.
Olvasson tovább!

Az elveszett túró nyomában

2008.05.16. 10:12 | jackyll | 40 komment
Vegán túrószeletet talált Béla az Auchanban valódi túrónak álcázva. A Homár nyomatékosan kéri (vagy különben!), hogy a T. áruházak legyenek szívesek ezentúl "hidrogenizált növényi zsírhabtortának" nevezni az ilyen és hasonló termékeiket. Köszönjük:
Túró szelet = egy szelet túró kis narancsos ízzel... A mellékelt képen látható termék a Bp. 3. kerületi Auchanból származik. A dátum is jól látható. A termék vásárlása pont az egészséges túró alapanyag miatt történt. A felsorolásból is látszik, hogy abból éppen nincs is benne...de növényi krémből... Más "túrós" terméket is érdemes vizsgálni túró illetve növényi krém összetevők alapján. Mindenkit biztatok, hogy teszteljék, hiszen azért van, hogy legyen miről beszélni. :) Egészség? Lári-fári...

A természet egy nagy, fahéjjal megszórt kólagép

2008.05.16. 01:39 | szily | 78 komment

Az alaptermék függőiként megkóstoltuk a Red Bull Colát. Drámai hír, most is fahéjasat böfögünk tőle. Fura dolog, hogy a cég, amelyiket a világon mindenki irigyel, amiért kitaláltak 1 darab, nyilván 5 forintért előállítható terméket, amit negyvenszer többért tudnak továbbadni, nem bírta ki, hogy ilyen egyszerűen jó neki, és nekiállt úgymond bővíteni a palettát.

Olvasson tovább!

Hepiend Homárral fenyegetőzésre

2008.05.15. 14:33 | jackyll | 114 komment
Undorító ennyi hepiend egy kupacban, de ma így alakult, fokozzuk, amíg már fáj. Zolika lakáshitellel próbálkozott, de addig ide-oda tologatták, amíg be nem fenyítette őket PSZÁF+Homár kombóval. Azért a sztorit is lehozzuk, bár egyelőre az intézmény neve nem ismert.
Képzeld, már félnek Tőled, van értelme a létezésednek! Nem vagyok sikeres ember, ezért úgy döntöttem, hogy hitelből veszek lakást. Ugyan megérdemelnék, hogy nyilvánosságra hozzam a nevük, mert csak hosszas levelezés és fenyegetés árán sikerült kicsikarni belőlük, hogy megadják ami jár, de végül mégiscsak sikerült és igazából nem is fontos!
Olvasson tovább!

Öregember nem ember

2008.05.15. 12:47 | jackyll | 89 komment
Rég volt már egészségügyi naiv adófizető, de néha belefér. Levélírónk nagymamáját vitte volna röntgenre, amire az Auróra utcában azt válaszolták, hogy minek az neki, már öreg:
Nagymamát elvittem ma orvoshoz az Auróra utcai rendelőintézetbe. Szerencsére nem orvoshoz rohangálós típus, de 1-2 havonta elmegy receptekért, vizsgálatra stb. Az Ő korában (80-on jócskán felül) ez érthető is. Meg kellett volna röntgenezniük, mert évről évre csúsznak össze a csigolyái és hát ugye fél évben egyszer nemárt megnézni, hogy mi a helyzet vele. A válaszuk az volt, hogy ő már öreg, és az oep-nek nincs pénze az Ő korában röntgenre (Magyarán... na ezt inkább nem írom le).
Olvasson tovább!

Re: Napi 400 forintért parkol telefont a Vodafone

2008.05.15. 12:05 | jackyll | 27 komment
Példásan gyorsan sikerült rövidre zárnia a Vodafone-nak Rékuc telefonos kálváriáját:
Tegnapi Vodás mizériámat követően ma felhívott egy igen szívélyes munkatárs és már-már zavarbaejtő alázattal kért elnézést a kellemetlenségért és kárpótlásul felajánlott két koncertjegyet is. A gikszer magyarázata: egy elírás miatt egy téves, nemlétező telefonszámra küldték az értesítő sms-eket, de már belátták, hogy én nem kaptam értesítést.
Olvasson tovább!

Ismerje meg Szabó Tamást, a szívató intézményt!

2008.05.15. 08:32 | szily | 37 komment

Békéscsaba + lottózás = Szabó Tamás, mondta Lenin Trockij személyi edzőjének, de nem is sejtette, mennyire beletrafál. KWP Homár-olvasó a békéscsabai főutcán korzózva érettségi tablóképet vett észre a lottózó kirakatában. Közelebb lépett, és rájött, hogy kincset talált. Mi egy egész napja képtelenek vagyunk szabadulni a szalacsista beütésű mámor hatása alól, kíváncsi vagyok, mások is így vannak-e ezzel. Hajtás után olvasható KWP levele a felfedezésről.

Olvasson tovább!

Hepiend az autómosóban

2008.05.15. 00:09 | jackyll | 16 komment
Áresés történt az egy hónapja felfedezett autómosóban. Már tényleg csak azok a tételek szerepelnek a megrendelőn, amit a fogyasztó megrendel és a 2000 forintos extrasápot sem szedik be, azaz hepiend:
Örömmel tudatom Veled, hogy megint megcsináltad! A korábbi Darvas Carwash történet közlését követően ismét ellátogattam a mosóba (ezúttal a céges autóval) és örömmel konstatáltam a következő változásokat: Az Ügyfél kezébe adják a Megrendelőlapot, hogy Ö karikázza be a kívánt szolgáltatást, egy példány kifejezetten a "oda lett adva" és nem bedobva. A számolási képességeik pedig pont 2000 jó magyar forinttal javultak, azaz ezúttal sikerült nem átvágni a "delikvenst". Szóval ezúttal is volt értelme közzétenni, hogy minél kevesebben szenvedjenek el ésőbbiekben ipari méretű átverést. Még egyszer kösz!
süti beállítások módosítása